Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 05/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αναρωτιέμαι τι με έχει βρει ξαφνικά και γράφω. Μου αρέσει πολύ να
γράφω, ξεσπάω, ξεδίνω, ξεφεύγω! Διώχνω μακριά οτιδήποτε με ενοχλεί και ταξιδεύω, σε τόσες χώρες μαζί σας, πόσο με συναρπάζει αυτό! Είναι το πιο μαγικό ταξίδι ever, αφού το ξωτικό, μπουκάρει στο σπίτι σας, στο γραφείο σας, στο αμάξι σας, οπουδήποτε βρίσκεστε και σας λέει.. ένα γλυκό καλημέρα..



..good morning, buongiorno, bonjour, guten morgen, goedemorgen, bom dia, god morgon, buenos dias, hyvää huomenta,
maidin mhaith ... 

και μετά τα ρομαντικά μου τα καλημερούδια.. επανερχόμαστε στη πραγματικότητα..

Αστρολογικά ο Άρης βρίσκεται σε μια απίστευτη υπερένταση, τα έχει πάρει στο φουλ και σήμερα δε πρόκειται να αφήσει τον κόσμο στην ησυχία του, έχει πολλές εντάσεις το μενού και αντιδράσεις επίσης! Τα απότομα ξεσπάσματα είναι μέρος του σχεδίου, οπότε θεωρώ πως αν ήδη γνωρίζουμε το τι και το πώς, όταν συμβεί το κουλό, αντί να παρασυρθούμε στο παιχνίδι του σύμπαντος, να πονηρευτούμε και να πούμε ένα ΩΠΑ! Βάστα! Stop!
Στο χέρι μας είναι να αποφύγουμε τα χειρότερα, ή να βοηθήσουμε κάποιον να ξελασπώσει από μια δύσκολη κατάσταση! Αν και φοβάμαι, πώς θα γελάσουμε σήμερα, παράξενα πολύ!

το νου σας..

Φιλάκια!


Κριός
Μέρα πολύ παράξενη, ο εγωισμός σας στα κόκκινα, πεισμώνετε μέχρι εκεί που δε πάει, ότι είναι δικό σας, σας ανήκει και δεν έχετε σκοπό να το μοιραστείτε με κανέναν! Τα έχετε μαζεμένα καιρό τώρα και ο Άρης σήμερα σηκώνει το χαλάκι που λέμε και βγαίνουν όλα στην επιφάνεια, τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα και δε σας νοιάζει τίποτα! Εννοείται πως κάποια αφορμή θα σας δώσουν, απλά δεν έχουν ιδέα το τι θα αντιμετωπίσουν στη πορεία!

Ταύρος
Προβληματίζομαι για το αν θα δώσετε εσείς την κατσάδα σε κάποιες ψυχές, ή αν θα τη δώσουν σε εσάς, στα καλά τα καθούμενα! Η μέρα είναι πολύ ζόρικη αστρολογικά, υποθέτω πως το σύμπαν όλο και κάτι θα ρίξει στο διάβα σας, έτσι για να τσιτώσετε και εσείς και να τρελαθείτε, παρέα με όλο τον κόσμο! Ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε διαμάντια, ή ακούτε αντίστοιχα τα κάλαντα και η συμβουλή μου είναι μπενάκης – βγενάκης!

Δίδυμος
Τις μέρες αυτές αποζητάτε συνεχώς τη προσοχή των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας και θέλετε μόνο με εσάς να ασχολούνται! Ναι μεν προσφέρετε πολλά και διάφορα με τη ψυχή σας, όμως περιμένετε να λάβετε και εσείς τα ανάλογα! Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να έχετε τέτοιες απαιτήσεις, μιας που ο καθένας έχει τα βάσανά του, όπως και εσείς! Κάποιοι κάνετε σαματά, ενοχλείστε από διάφορες συμπεριφορές, γίνεστε παράλογοι!

Καρκίνος
Ο Άρης σήμερα σας κάνει μπόσικους πολύ, ή που θα γίνει με τον τρόπο τον δικό σας, ή καθόλου! Ξεφεύγετε, μεταμορφώνεστε σε κακά και κακομαθημένα παιδιά, γιατί σας πήραν το γλειφιτζούρι και εσείς δε θέλετε άλλο, παρά μόνο εκείνο! Αυτό μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό! Σα φουρτουνιασμένη θάλασσα θα είστε, γυαλίζει το ματάκι σας και όποιος τολμήσει να σας κριτικάρει ο κακός ο χαμός! Το νου σας, δεν αξίζει τον κόπο!

Λέων
Και μετά τις οικογενειακές τις γλύκες, έρχονται τα μπουρίνια, γιατί ενώ έχετε όλη τη καλή τη διάθεση για να βοηθήσετε, ο καθένας κάνει τα δικά του, που σημαίνει πως δεν έπιασαν το νόημα αρχικά, παίζει να σκούζετε από νωρίς το πρωί! Καλό είναι να κάνετε πίσω, ανεξάρτητα από το πόσο δίκιο έχετε, γιατί αν είναι να ανεβάσετε πίεση και να σας τρέχουμε, αφήστε το καλύτερα! Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του!

Παρθένος
Καλό είναι να αφήσετε σήμερα τα extreme sports, να μείνετε στο σπιτάκι σας χαλαρά, κάπου safe ας πούμε, γιατί με τον Άρη στη τσίτα, είναι η μέρα του λωλού και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε! Σας πιάνει μια μανία με το χρήμα, όποιος σας οφείλει πρέπει να σας τα δώσει, γιατί έχετε και εσείς τα κουμάντα σας να κάνετε! Γίνεστε κάπως ενοχλητικοί στους δικούς σας τους ανθρώπους, κάνετε πολλές ερωτήσεις σε ακατάλληλη στιγμή!

Ζυγός
Υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που σας καίνε τη ψυχή! Ο Άρης στο ζώδιό σας, δεν είναι και στα καλύτερά του, οπότε σήμερα μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα και να ενοχληθείτε απίστευτα! Οικογενειακά ζητήματα συνεχίζουν να σας βασανίζουν, μέρα με τη μέρα γίνονται πιο έντονα και δεν έχετε καμία όρεξη για να ασχοληθείτε και ξαφνικά νιώθετε να σας πιέζουν και μπουμ! Ανοίξτε τη πόρτα και φύγετε καλύτερα δίχως λέξη!

Σκορπιός
Κάτι θα δείτε σήμερα, κάτι θα μάθετε και ωχ αμάν τρομάζω για το πώς θα αντιδράσετε δημόσια ή μη! Οτιδήποτε και αν συμβεί, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το προσπεράσετε αδιάφορα! Ακόμα και τον Σκορπίσιο σας τον κάλλο αν πατήσουν, να κάνετε πως δε καταλάβατε τίποτα! Και επειδή αυτό το σενάριο δε παίζει στη περίπτωση τη δική σας, σας βλέπω να κάνετε τους κατασκόπους και να ανεβάζετε πίεση στο δευτερόλεπτο!

Τοξότης
Έχω την εντύπωση πως είστε το ζώδιο που θα πληρώσει τη νύφη σήμερα! Ενώ όλοι σκούζουν και φωνάζουν, εσείς έχετε το ρόλο του αποδέκτη! Σας στριμώχνουν σε μια γωνιά και σας κατσαδιάζουν για το οτιδήποτε! Δώσατε υποσχέσεις που δε τις τηρήσατε και ξαφνικά ο Άρης τις θυμίζει σε όλους και ο κακός ο χαμός! Αποφύγετε σήμερα να κάνετε νέα ξεκινήματα, ή να πάρετε γενναίες αποφάσεις, γιατί μετά θα έχουμε δράματα!

Αιγόκερως
Κάπως πιο τυχερούς από τους άλλους σας βρίσκω, αφού είναι πολύ ζαβή μέρα αστρολογικά η σημερινή και εσάς απλά σας χαϊδεύει απαλά, έτσι για να μην έχουν να πουν οι άλλοι! Ο Πλούτωνας σας προστατεύει να το ξέρετε αυτό! Μια μελαγχολία θα τη νιώσετε, μπορεί κάποια απογοήτευση, έτσι να σας πάρει λίγο από κάτω, είναι καθαρά συναισθηματική η επιρροή! Εντάξει, δεν έφτασε και το τέλος του κόσμου! Wake up!

Υδροχόος
Πολύ ζόρικη η σημερινή ημέρα για εσάς, αφού έρχονται στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούσαν, αλλά τόσο καιρό κάνατε πως δεν υπάρχουν καν! Εννοείται πως τίποτα δε μπορεί να λυθεί άμεσα, όχι αυτές τις μέρες και πως εσείς αποφασίζετε για τη συνέχεια, για το αν θα υπάρξει αύριο ή όχι! Να είστε ξεκάθαροι όχι όμως απόλυτοι! Να χαλιναγωγήσετε τον εγωισμό σας, προέχουν τα όνειρά σας!

Ιχθύες
Και επειδή η μέρα αστρολογικά δεν είναι και η καλύτερη, μήπως να καθόσασταν φρόνιμοι και δίχως πολλές μετακινήσεις και έξοδα; Θολωμένο το τοπίο, κάπως έτσι νιώθετε και εσείς, μπορεί να αφήσετε τη τσάντα σας κάπου αφηρημένοι, ή να ξεχάσετε το πορτοφόλι σας, ή ακόμα να κάνετε τη πιο τρελή συναλλαγή ever! Βρήκατε και εσείς τη μέρα για να οργανώσετε τη ζωή σας, τα συρτάρια σας, το χώρο σας! Και μετά ξεκινούν οι ερωτήσεις;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay