Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 14/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε σήμερα η Αφροδίτη «τσακώνεται» με τον Ποσειδώνα και έχουμε
φουρτούνες ερωτικές κυρίως και οικονομικές! Κάτι του ζήτησε, της το αρνήθηκε και τσουπ χάος στο σύμπαν, χάος στις καρδιές μας!

Είναι η μέρα τέτοια, της ταιριάζει η ατάκα «Οι προσδοκίες πληγώνουν», οπότε καλό είναι να μην έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις από τους άλλους! Τα ραντεβού αναβάλλονται για μια άλλη φορά, τα μηνύματα αργούν να έρθουν ή δεν έρχονται καθόλου, ο ένας περιμένει από τον άλλον και κλάμα η κυρία!

Φανταζόμαστε τον Ιππότη πάνω στο άλογο, που ίσως τελικά να τον βρήκε η κακιά η μάγισσα του δάσους, να τον φυλάκισε και αν ποτέ φτάσει στον προορισμό του, σφυρίξτε μου κλέφτικα! Χαμογελώ τώρα γιατί σήμερα έχει δικαιολογία ο Ιππότης, λόγω της Αφροδίτης, όμως τον υπόλοιπο τον καιρό πού είναι;;;;
Λέτε να πάω να σώσω, να τον ελευθερώσω, να με δει να με ερωτευτεί παράφορα;;; Ή θα με φιλήσει στο μέτωπο και θα τρέξει στη τσαπερδόνα την κάποια άλλη;;; Μπα .. ας μείνει στο κλουβί του καλύτερα.. χαχα!

τρελά φιλάκια..!



Κριός
Ένα πρόσωπο σας φλερτάρει επίμονα και σας ξεσηκώνει για όμορφες περιπέτειες, στα πολύ ξαφνικά! Βέβαια, όλο και κάτι προκύπτει στη πορεία και σήμερα μένετε με τη χαρά, την όρεξη και τη φαντασία στο χέρι! Η ουσία είναι πως αρέσετε, το αν το ραντεβού μεταφερθεί για αύριο ας πούμε, δε πειράζει. Έτσι; Υπομονή και ψυχραιμία!

Ταύρος
Περιμένετε από τους άλλους πολλά και διάφορα, να προσφερθούν, να δείξουν το ενδιαφέρον τους με κάθε τρόπο! Χαλιναγωγήστε τις επιθυμίες σας, τη φαντασία σας επίσης, γιατί λυπάμαι δε παίζει το σενάριο αυτό μέρα που είναι! Μείνετε φρόνιμοι, όποιος θέλει βρίσκει τον τρόπο και να σας μιλήσει και να σας δει. Αν όχι σήμερα ίσως από αύριο!

Δίδυμος
Η διάθεσή σας είναι βελτιωμένη, ξεσηκωμένους σας βρίσκω, κάτι θέλετε πολύ και κάνετε τις γατούλες μέρες που είναι. Βέβαια, σήμερα καλό είναι να μη ζητήσετε λαγούς με πετραχήλια, ούτε εκείνο που σας είχαν τάξει, γιατί δε θα σας βγει και πάλι μουτράκια, δε λέει! Ζητάτε από τους άλλους, αλλά δε μας λέτε τι προσφέρετε ως αντάλλαγμα!

Καρκίνος
Μυστήρια η μέρα σας, αφού ξαφνικά μπορεί ένα πρόσωπο να μπει στα χωράφια σας στη δουλειά και να σας γυρίσει το ματάκι κανονικότατα! Συναισθήματα ανταγωνισμού προκύπτουν, ότι χειρότερο για το ψυχικό σας τον κόσμο! Να έχετε το νου σας και να μην προσδοκάτε πως οι προθέσεις είναι αγνές! Με διακριτικό τρόπο, κάντε ένα ξου ξου..!!!

Λέων
Ότι και αν σας ζητήσουν σήμερα καλύτερα να πείτε ένα ηρωικό όχι, έτσι θα γλυτώσετε από τα χειρότερα! Το νου σας στο πορτοφόλι σας, μη κουβαλάτε πολλά χρήματα επάνω σας, μπορεί να σας κλέψουν μπροστά στα μάτια σας! Αποφύγετε γενικότερα τις συναλλαγές και δε πιστεύω να έχετε μυστικά από τον σύντροφό σας;;; Σας πιάνουν στα πράσα! Χαμός;;;

Παρθένος
Θεωρείτε πως αν πάρετε μια αδειούλα και μείνετε στο σπιτάκι σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους, όλα θα φτιάξουν. Είναι μια ψευδαίσθηση και αυτή, αφού δε σας αρέσει να ανακατεύονται στα πόδια σας, ούτε να σας προτείνουν επίμονες απόψεις! Οικογενειακά ζητήματα σας στρεσάρουν κάπως και διαπιστώνετε πως στο γραφείο είναι καλύτερα!

Ζυγός
Ωραία μέρα για να τους μαζέψετε όλους κοντά σας, μπας και συζητήσετε τα θέματά σας, δοθούν οι απαντήσεις, συμφωνήσουν όλοι και κάπως έτσι και εσείς να προχωρήσετε παρακάτω! Πολύ ρομαντικούς σας βρίσκω, αθώους επίσης, όμως όταν υπάρχουν συμφέροντα, μη προσμένετε θετική ανταπόκριση από όλους! Ετοιμάστε επιχειρήματα!

Σκορπιός
Ή που θα φτιάχνουν τα ερωτικά σας και θα χαλούν τα οικονομικά σας, ή το αντίθετο! Πρέπει οπωσδήποτε με κάτι να βασανίζεστε, δε μπορείτε αλλιώς! Μη περιμένετε βοήθεια από κανέναν! Βασικά πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, να ζητήσετε ειλικρινά και ξεκάθαρα αυτό που επιθυμείτε για να λάβετε τις απαντήσεις έξω από τα δόντια! Ξέρετε..

Τοξότης
Μπορεί εσείς να θέλετε οπωσδήποτε να βελτιώσετε την ερωτική σας τη ζωή, τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, όμως δε ρωτήσατε αν έχει το πρόσωπο την ίδια διάθεση με εσάς, ή τον χρόνο; Οπότε προσδοκάτε συναισθήματα στην πιο άκυρη περίοδο και πέφτετε στο κενό! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μου φαίνεται βαρέθηκε πολύ! Πού είναι οι περιπέτειες;;;

Αιγόκερως
Καλό είναι σήμερα να αποφύγετε τις κινήσεις κάτω από το τραπέζι γιατί μπορεί να έχει και κάμερα, λέμε! Δεν είναι καλή ημέρα για κουτοπονηριές, γιατί κάτι δε πηγαίνει καλά και μπορεί να εκτεθείτε ή να στεναχωρηθείτε πολύ! Εννοείται πως αν έχετε ερωτικό ραντεβουδάκι το αναβάλετε για μια άλλη μέρα, γιατί παίζει να πέσετε πάνω σε πρώην! Δράμα η κατάσταση..

Υδροχόος
Έχετε λυσσάξει με το χρήμα, είναι τα έξοδα πολλά; Δε σας δίνουν το μερτικό σας; Κάτι συμβαίνει στο χώρο που κινείστε και είστε στη τσίτα πολύ! Εννοείται πως θα τους τα πάρετε αν σας ανήκουν, όμως μη βάζετε τρίτους στη μέση! Το θάρρος και το θράσος είναι υπόθεση δική σας και στη τελική δείξτε τους από τι είστε φτιαγμένοι! Κανείς δε μπορεί να σας ξεγελάσει!

Ιχθύες
Προσπαθήστε σήμερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και μικρό καλάθι! Φροντίστε να είστε σωστοί και συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε με σοβαρότητα! Με κάποιον τσακώνεστε, κάποιος σας τη λέει, το βρίσκετε κάπως άδικο αυτό και ή που βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά, ή που σας παίρνει από κάτω εντελώς! Μπόρα είναι θα περάσει!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από WILLGARD από το Pixabay