Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 15/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε κιόλας Παρασκευή, απίστευτο το βρίσκω, το πώς οι μέρες και τα χρόνια περνούν και
εγώ παραμένω ακόμα νέα.. χαχα! Αστείο..!

Μπορεί ο Άρης να προκαλεί διάφορα παράξενα στα ζώδια, κυρίως του Αέρα, όμως δε του περνάει για πολύ καιρό, γιατί ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Ήλιος, ας υποθέσουμε πως έχουν φτιάξει ένα τόσο ισχυρό μαγικό φίλτρο, που προστατεύει τον κόσμο από τις κακοτοπιές! Βέβαια, ισχύει το πάθημα που έγινε μάθημα, αλλιώς το παιχνίδι δε προχωρά στο επόμενο level!

Η μέρα αστρολογικά είναι όμορφη, υπάρχει ηρεμία στο σύμπαν, την Αφροδίτη βλέπω να τρέχει χαρωπή μες στους αγρούς, γυρεύει κάποιο παλικάρι, έτσι για να δει αν η μπογιά της περνάει ακόμα, οπότε πώς ερμηνεύεται αυτό στη δική μας τη περίπτωση;;; Ντυνόμαστε ωραία, βάζουμε τα αρώματά μας, ανακατευόμαστε με τον κόσμο, ματιές και χαμόγελα από εδώ και εκεί.. Το ψυχολογικό να φτιάξει και τι στον κόσμο όλο;;;

φιλάκια..

Κριός
Είναι μια μέρα που απλά θέλετε να περάσει, να πάτε στο σπιτάκι σας να ξεκουραστείτε και να κλείσετε τους διακόπτες γενικώς! Τελευταίες μέρες του Άρη στον Ζυγό, η επιρροή είναι πως θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε διάφορα ζητήματα μια και έξω και αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο! Για αυτό σήμερα, αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν, να σας προτείνουν ότι θέλουν και εσείς να πείτε ένα ναι ή ένα όχι! Δίχως εντάσεις και συναισθηματισμούς! Ρίξτε λάδι στη φωτιά και ας τσακωθεί και κάποιος για πάρτη σας!

Ταύρος
Βρήκατε τη μέρα να τρέξετε στις τράπεζες και σε κάθε υπηρεσία που χρειάζεται προκειμένου να τακτοποιήσετε διάφορες οφειλές που έχετε! Πολύ αισιόδοξους σας βρίσκω, από υπομονή πώς τα πάτε;;; Να ντύνεστε καλά, γιατί ένα κρύωμα σας περιτριγυρίζει, ήδη νιώθετε κάπως, να δείτε που παίζει το ΣΚ να είστε τέζα στο κρεβάτι, έτσι ξαφνικά! Το νου σας γιατί τις μέρες αυτές ο ανάδρομος Ερμής, ο Άρης και ο Ήλιος έχουν σκοπό να σας δείξουν ποιοι άνθρωποι αληθινά νοιάζονται για εσάς και ποιοι όχι!

Δίδυμος
Τόσο καιρό γκρινιάζετε για διάφορα επαγγελματικά ζητήματα, σήμερα λέει σας κάνουν πάσα ένα project που σίγουρα κάποιος άλλος δεν ήθελε να αναλάβει και εσείς θα πρέπει να πείτε το ναι, με χαμόγελο, να βάλετε όλη σας την τέχνη και να μεγαλουργήσετε! Τέχνασμα του Δία είναι αυτό, αφού ουσιαστικά σας δίνει την ευκαιρία, το κάρβουνο να το κάνετε λουλούδι και έτσι να κλείσετε μερικά στόματα, γιατί πολλά σας έχουν τάξει, λίγα βλέπετε ακόμα! Καιρός να πάτε και για τα περισσότερα! Καλή επιτυχία Διδυμάκια μου!

Καρκίνος
Ο μήνας έφτασε στη μέση του και είναι μια καλή ημέρα για να τα βάλετε όλα κάτω και να σκεφτείτε το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Δεν έχετε καμία όρεξη για εντάσεις, για τσακωμούς, για ιστορίες για αγρίους, τα σημάδια έδειξαν ποιες είναι οι σχέσεις που αξίζουν και ποιες όχι! Βάλτε τον κάθε κατεργάρη στο πάγκο του, αλλάξτε τη σελίδα της ζωής σας και γράψτε σε αυτήν τα πρόσωπα που αληθινά επιθυμείτε να βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας! Ο Πλούτωνας σας δείχνει τον τρόπο και είναι πολύ μαγικός!

Λέων
Κάτι θέλετε να φτιάξετε εσείς και δεν έχετε τόσα λεφτά! Μπορεί ένα έξτρα δωμάτιο στο σπίτι σας, μπορεί την αποθήκη να θέλετε να τη μετατρέψετε σε play room! Μια αλλαγή τέλος πάντων που τη συζητάτε από εδώ και από εκεί και ξαφνικά οι φίλοι σας γίνονται τα καλύτερα μαστόρια ever! Γελάτε τώρα, αλλά αν κάτι μπορεί να γίνει με εύκολο και σχετικά ανέξοδο τρόπο, γιατί όχι;;; Ο Άρης σας κρατά ξάγρυπνους, δηλαδή κοιμάστε λίγες ώρες και όλη την ημέρα τρέχετε από εδώ και από εκεί, ίσως άνευ λόγου και αιτίας! Πατήστε φρένο!

Παρθένος
Δε ξέρω πώς τα καταφέρατε έτσι, πάντως σήμερα και όλες τις ημέρες από εδώ και πέρα, θα πρέπει να είστε όμορφα ντυμένοι, οι προσκλήσεις αμέτρητες, από τη μια δημόσιες σχέσεις, εμφανίσεις, επαγγελματικά ζητήματα, από την άλλη οικογενειακά σουαρέ και φιλικά επίσης! Χίλια κομμάτια σας βλέπω να γίνεστε, όμως μην ανησυχείτε, ο Δίας σας βαστά γερά! Λέτε το κερασάκι στη τούρτα να είναι τίποτα μουσαφίρηδες και ξαφνικά να χρειαστεί να βάζετε τσουκάλι κάθε μέρα; Κόσμος έρχεται και κόσμος δε φεύγει! Ο μοντιέ..!

Ζυγός
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να μιλήσετε για τα όνειρά σας, τις σκέψεις σας, το πώς θα μπορούσαν από εδώ και πέρα να είναι τα πράγματα! Ναι μεν καλό είναι να ντύνεστε ζεστά, να αποφεύγετε τις πολλές ώρες στο τιμόνι και γενικά να είστε φρόνιμοι τις μέρες αυτές, γιατί είναι τα τελευταία του Άρη στο ζώδιό σας και να ξέρετε θα κάνει εντυπωσιακό φινάλε! Από τη μια ανάβει το πράσινο το φως για ένα καλύτερο αύριο, από την άλλη όμως θα πρέπει να είστε απίκο για να συμβεί αυτό! Οπότε αν είστε τέζα στο κρεβάτι, δουλειά δε γίνεται! Το νου σας..

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως δεν είστε και στα καλύτερά σας! Εκεί που πάτε να πάρετε μια ανάσα, να τη δείτε πιο αισιόδοξα τη δουλειά, εκεί κάτι γίνεται και σας κόβονται τα πόδια κανονικά! Ο Άρης από τον Ζυγό, σας χαλάει τη ψυχολογία, σας κάνει να μη ξέρετε τι πραγματικά θέλετε, γίνεται έντονο το συναίσθημα της αναποφασιστικότητας μέσα σας και κάτι τέτοιο δε σας ταιριάζει καθόλου! Υπομονή θα έρθει στο ζώδιό σας σε λίγες μερούλες και θα πάρετε και πάλι τα επάνω σας! Ζητήστε τα λεφτά σας και μη ντρέπεστε καθόλου!

Τοξότης
Μια πολύ καλή ημέρα για να φύγετε νωρίς από τη δουλειά, να κανονίσετε βόλτες και σουαρέ με τα φιλαράκια σας και να ασχοληθείτε με την ερωτική σας τη ζωή, γιατί έτσι το θέλει η Αφροδίτη! Λίγο ακόμα στο ζώδιό σας, ίσως να σας κάνει και τη χάρη να δείτε τη γλύκα της, μιας που οι λοιποί πλανήτες δε της δίνουν καμία σημασία πια.. είναι ελεύθερη να μοιράσει έρωτα, αγάπες και λουλούδια, μόνο σε εσάς όμως! Τσα αυτή είναι και η παγίδα. Θα σας το ανταποδώσουν; Ή έχει μουτράκια πρώτα η ιστορία; Δώστε τα όλα, λέω!

Αιγόκερως
Εσείς μπορεί να τα έχετε όλα τακτοποιημένα μέσα στο μυαλουδάκι σας, να έχετε βγάλει το πόρισμα, να έχετε βάλει και μερικούς τιμωρία, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό, όμως το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς! Μόνο που έχετε τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, φτάνει για να κάνετε σκέψεις πολύ σκληρές, απόλυτες, δίκαιες, υποχθόνιες γιατί η καχυποψία σας ταιριάζει και μήπως είστε παραπάνω ζηλιάρηδες τις μέρες αυτές;;; Κάτι συμβαίνει και σας ανατρέπει πολλά από όσα ανέφερα, ας είναι αισιόδοξα τα μαντάτα λοιπόν!

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι πως πετάει η ομάδα, είναι η εποχή σας, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που προκύπτουν πού και πού! Ναι μεν το χρήμα να ρέει άφθονο, για να κάνετε αυτά που σας αρέσουν, όμως είστε πάλι οι πρωταγωνιστές, κόσμος σας βλέπει, συναντάτε πολλές ψυχές και σας δείχνουν με κάθε τρόπο το πόσο σας αγαπούν και σας εκτιμούν! Αυτό εσάς σας απογειώνει, γιατί μετά από πολλά χρόνια, νιώθετε πως είστε μέσα στο παιχνίδι το οποίο εσείς έχετε φτιάξει, εσείς βάζετε τους κανόνες, εσείς βγαίνετε πάντα νικητές! Απολαύστε το λοιπόν..!

Ιχθύες
Είναι μια καλή ημέρα για να πάτε στο σπίτι και να δείξετε στους αγαπημένους σας, πως τον πληρώσατε τον λογαριασμό και πως δεν έχουν να ανησυχούν πια για τέτοιες λεπτομέρειες! Μια καλή ιδέα είναι να ψωνίσετε τα απαραίτητα και πριν καν σας τα ζητήσουν να τα προσφέρετε με πολύ αγάπη, γιατί έτσι θα σταματήσουν οι γκρίνιες και οι καχυποψίες, τύπου πού τρώτε τα λεφτά σας;;; Είναι μια τέλεια περίοδος αυτή για εσάς, ανανεώνεστε από όλες τις απόψεις, το σύμπαν σας δίνει εκείνη την ευκαιρία, αποδείξτε σε όλους, αλλά κυρίως στον εαυτό σας πως την αξίζετε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay