Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 24/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι Κυριακή είναι αυτή που μας ξημέρωσε, πραγματικά αναστενάζω, κοιτάζω ψηλά τον ουρανό και φωνάζω ο μοντιέ!!!!!!!!
Έκανα και χθες την ερώτηση, ‘”to be or not to be..?” και εννοούσα να τολμήσω ή να μη το τολμήσω και ξαφνικά φλέγομαι ολόκληρη!






Που λέτε ο Άρης με τον Ουρανό, μάζεψαν τα μαύρα τα σύννεφα, φέρνουν τις αστραπές, τα μπουμπουνητά και προκαλούν μεγάλο χαμό, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Εντάσεις προκύπτουν, λογομαχίες, υπερβολές, αλλά μέσα σε όλο αυτό το κάρβουνο, είναι κρυμμένος και ο έρωτας, που στοχεύει σε ψυχές ευάλωτες, ευαίσθητες, μοναχικές και έχει σκοπό να ξεγελάσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους της παρέας!
Το τι πραγματικά θα συμβεί σήμερα, κανείς δε το ξέρει.. για αυτό να προτείνω go for it και ότι προκύψει! Ή που θα έχουμε δράματα και κλάματα, ή έρωτες μεγάλους και τρανούς!

χαχα.. κλαίω ήδη!

τρελά φιλάκια..


Κριός
Από τις πιο ερωτικές ημέρες του μήνα, ο Άρης που λέτε έχει τρελά κέφια, μη πω μόνο για τη περίπτωση τη δική σας, άντε και μερικών άλλων! Αν δε συμβεί σήμερα το μοιραίο, τότε υπάρχει και το αύριο και το μεθαύριο, δε γλυτώνετε με τίποτα! Συνεπώς, ιδανική ημέρα για κρυφά ερωτικά ραντεβουδάκια! Για εκείνη τη συνάντηση που κρύβει απίστευτο πάθος και ένταση! Ακόμα και οι δεσμευμένοι, μήπως να κάνετε μια προσπάθεια να αλλάξετε το σκηνικό;;; Εκδηλωθείτε ερωτικά και συναισθηματικά και ξεχάστε για λίγο τα βάσανά σας!

Ταύρος
Ε λοιπόν σήμερα ή θα κερδίσετε στην αγάπη ή στο χρήμα! Μια μαγική νεράιδα, εμφανίζεται μπροστά σας και σας κάνει δώρο ένα σεντούκι. Το τι κρύβει μέσα, ίσως να είναι και η πραγματική σας επιθυμία, οπότε μη ξαφνιαστείτε με αυτό που θα βρείτε! Χρυσά νομίσματα μεγάλης αξίας, ή μια χρυσή καρδιά που μαρτυρά την αιώνια αγάπη;;; Βέβαια, τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή, οπότε πάλι μέσα από παράξενες καταστάσεις, θα χρειαστεί να ξεφύγετε δίχως γρατζουνιά παρακαλώ πολύ! Αλήθεια ποιες οι επιθυμίες σας;;;

Δίδυμος
Λυπάμαι που θα σας αναστατώσω, αλλά σήμερα καλύτερα να κλειδαμπαρωθείτε σε ένα δωμάτιο, μονάχοι σας και να μη κουνήσετε ρούπι! Ούτε στο τηλέφωνο να μη μιλήσετε, αν θέλετε αύριο η μέρα να σας ξημερώσει σχετικά νορμάλ! Σας ενοχλούν τα πάντα όλα και είστε έτοιμοι να τινάξετε σχέσεις ζωής στον αέρα, έτσι επειδή ο Άρης με τον Ουρανό, τρελάθηκαν ξαφνικά και μοιράζουν εντάσεις και υπερβολές! Βλέπετε ξαφνικά αλήθειες που δε σας αρέσουν και τόσο, όμως τόσο καιρό είχατε συμβιβαστεί με αυτές! Και τώρα τι;;;

Καρκίνος
Δε ξέρετε τι θέλετε ένα πράγμα και αυτό σας δημιουργεί απίστευτο εκνευρισμό! Από τη μια το παίζετε ελεύθεροι και ωραίοι, έτοιμοι για όλα, δηλαδή ρίχνετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα, μπας και φτιάξετε το ψυχολογικό και από την άλλη μόλις πάει κάτι να συμβεί, τσουπ μαζεύεστε και το παίζετε κυρίες! Και εντάξει αν υπάρχει λόγος σοβαρός, τύπου αγαπάτε αλλού και τέτοια, αλλά αν είστε αδέσμευτοι, τότε ποιος ο λόγος να μοιράζετε εγκεφαλικά από εδώ και εκεί, αν δεν έχετε σκοπό να παίξετε μέχρι τέλους;;; Κακά παιδιά!

Λέων
Τι έγινε; Σήμερα θα το παίξετε Δον Ζουάν;;; Είναι οι μέρες σας αυτές, έχετε πολύ όρεξη για φλερτ και πονηρές ματιές και παιχνιδάκια τρελά! Όσο η μέρα περνά εσείς θα φουντώνετε ένα πράγμα, κάνετε σκέψεις πολύ φανταστικές και ονειροπαρμένες, να ενημερώσετε τον σύντροφό σας για αυτό, μη του έρθει έκπληξη η φάση! Το νου σας, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σας, χάνετε τη λογική πολλές φορές, οπότε όχι ξιπόλητοι, μακριά από νερά, όχι τα χέρια στη πρίζα και πώς να σας το πω.. ξεχάστε τις ταρζανιές για λίγο! Danger..!

Παρθένος
Δε πιστεύω σήμερα να θελήσετε να κάνετε γενική καθαριότητα το σπίτι σας; Ή ακόμα χειρότερα να έχετε κανονίσει μια μετακόμιση ας πούμε;;; Το νου σας γιατί η μέρα κρύβει απίστευτη ένταση, αναποδιές, απρόβλεπτες καταστάσεις και τα μυαλά στα κάγκελα! Εννοείται πως έχετε προβλέψει τα πάντα όλα, είστε οι οργανωμένοι της παρέας, όμως το σύμπαν είναι πιο δυνατό και μοιράζει εκπλήξεις όλων των ειδών, με το έτσι θέλω! Οικογενειακά θέματα επιμένουν να σας προκαλούν έναν γλυκό πονοκέφαλο!

Ζυγός
Μέρα μυστήρια πολύ! Επαφές πολλές προκύπτουν με διάφορα άτομα τα οποία κατά πόσο είναι φίλοι σας θα δείξει στη πορεία! Ίσως σας κάνουν μια επίδειξη τύπου ποιος έχει τα περισσότερα λεφτά και τις ανέσεις και να ενοχληθείτε πολύ! Να θυμίσω πως ωραίο το χρήμα, αλλά πιο ωραία είναι η ζωή, οι καλοί οι φίλοι, μια ιδανική εργασία, ένα όμορφο σπίτι και ας βρίσκονται στο μέτριο.. και τι πειράζει;;; Εννοείται πως αποφεύγετε το τιμόνι, τις σπασμωδικές κινήσεις και όχι να μη βγείτε από τα ρούχα σας. Απλά χαμογελάστε..!

Σκορπιός
Μια βουτιά στο σκοτάδι την έχετε ήδη κάνει, σήμερα βρίσκεστε σε σημείο που μπορεί να μην υπάρχει καν το οξυγόνο, για τόσο πολύ λέμε! Ο Άρης με τον Ουρανό, είναι η αιτία που έχει γυαλίσει το ματάκι σας, λεφτά σας οφείλουν και λεφτά δε βλέπετε και τα χρέη τρέχουν! Ε λοιπόν, παίζει να σας φοβηθούν σήμερα, να τους τρομάξετε τέρμα με το Σκορπίσιο σας το ταπεραμέντο, οπότε έχω μια εντύπωση πως οι τσέπες σας θα γεμίσουν στα πολύ ξαφνικά! Αφού δε θέλουν με το καλό, ας δούνε και το κακό να έχουν γνώση..!

Τοξότης
Και επειδή η μέρα από μόνη της είναι άκρως επικίνδυνη, μπορεί να συμβούν τα απίστευτα, φροντίστε να τη βγάλετε στο κρεβάτι, αγκαλιά με τον σύντροφό σας, όλη την ημέρα και αν πεινάσετε delivery! Ούτε τσουκάλι μη βάλετε, γιατί ακόμα και εκεί μπορεί το φαγητό να πάρει φωτιά και ποιος σας ακούει μετά;;; Τέρμα ερωτική η μέρα σας, αποζητάτε και εσείς οι ίδιοι το χουχούλιασμα, τις αγάπες και τα λουλούδια, οπότε ξαφνιάστε το ταίρι σας από νωρίς το πρωί, με τις ομορφιές της ζωής! Στείλτε εκείνο το μήνυμα, μη μένετε μόνοι..!

Αιγόκερως
Το τραγούδι “I drove all night to get to you..” το ξέρετε να υποθέσω! Μυστήρια πολύ η μέρα σας, ενώ το σύμπαν προτείνει να μείνετε στο σπιτάκι σας και να είστε φρόνιμοι πολύ, ξαφνικά σας παρασύρει πονηρά και γλυκά, σας ντύνει όμορφα και σέξι, γιατί η βραδιά απόψε είναι όλη δική σας! Ο έρωτας σας ξεσηκώνει, όμως θέλει προσοχή! Γεμάτοι από ένταση, πάθος, υπερβολικά συναισθήματα, τρέχετε να συναντήσετε εκείνο το πρόσωπο, εκείνα τα δυο μάτια; Πάρτε ταξί καλύτερα! Αλλιώς ερωτικά καβγαδάκια για τα ζευγαράκια της παρέας!

Υδροχόος
Η μέρα αγαπητά μου πλασματάκια κρύβει εκπλήξεις όλων των ειδών! Ο Άρης και ο Ουρανός, τσακώνονται ένα πράγμα που σημαίνει πως είστε σε αναμμένα κάρβουνα, ενοχλείστε από διάφορες συμπεριφορές, σήμερα ειδικά βγαίνετε από τα ρούχα σας και βλέπουν το άλλο σας το πρόσωπο, εκείνο που αστράφτει και βροντά και τρομάζει αληθινά! Και από την άλλη ο Έρωτας σας χτυπά τη πόρτα με το πιο παράξενο τρόπο! Κάτι αλλάζει μέσα σας, διαπιστώνετε πως έχετε συναισθήματα για ένα πρόσωπο πολύ δυνατά!

Ιχθύες
Ενώ οι εμπειρίες της ζωής λένε, όχι φλερτ στη δουλειά, όχι έρωτες με πρόσωπα που συναναστρέφεστε καθημερινά έχοντας άλλα ενδιαφέροντα, εσείς κατά πάσα πιθανότητα να τη πατήσετε και να πέσετε με τα μούτρα, ως συνήθως! Το νου σας, γιατί τέτοιες αταξίες, φέρνουν προβλήματα και περιπέτειες τρελές! Μη νομίζετε πως κάτι τέτοιο θα περάσει απαρατήρητο ή στα μουλωχτά! Σήμερα λοιπόν, παίζει να σας κατσαδιάσουν, να σας τη πουν χύμα στο κύμα και εσείς να επαναστατήσετε σα μικρά παιδιά! Ξεφεύγετε λέμε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay