Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 20/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έκανα μια παύση, γιατί η αλήθεια είναι πως
με βαριέμαι η ίδια, κάθε μέρα δε μπορώ.. έχω ανάγκη να ζήσω, να νιώσω, να σκεφτώ, είμαι άνθρωπος πάνω από όλα.. καταλαβαίνετε τι λέω.. Και δόξα να έχει τις μέρες αυτές μου έχουν συμβεί τα απίστευτα, για όλα φταίνε οι γόβες και τα τακούνια, αφού δεν είμαι τέτοιο κορίτσι, τι τα θέλω.. τα βάσανα αυτά;;; Αθλητικό και μποτούλα μόνο.. και το πόδι ίσιο.. χαχα!



Δόξα να έχει ο Ερμής έρχεται στα ίσια του τις μέρες αυτές, ντάξει μέχρι να καθαρίσει το τοπίο θα περάσουν και τρεις μερούλες, όμως γιατί όχι από σήμερα να μη τη δούμε αισιόδοξα τη δουλειά και γιατί όχι να μη ξεκινήσουμε να δίνουμε λύσεις στα ζητήματά μας;;;

χαχα.. ας γελάσω.. τι σκέφτηκα μόλις.. «Να του στείλω μήνυμα ή να μη του στείλω;;;»
ιδού η απορία..

φιλάκια..


Κριός
Αν και ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας που κάνετε focus σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, τούτες τις ημέρες ένα διάλλειμα θα το κάνετε, γιατί έχει προτεραιότητα ο έρωτας! Μπορείτε να κλείσετε εκείνο το ραντεβουδάκι, που δε χρειάζεται κανείς να ξέρει! Να ζήσετε στιγμές γεμάτες από πάθος, γιατί τις αξίζετε και με αυτόν τον τρόπο φεύγει και η ένταση που νιώθετε μέσα σας. Ναι μεν ξεμπλοκάρουν τα θέματά σας, όμως τίποτα δε θα σας δοθεί με εύκολο τρόπο! Παραμένετε μάχιμοι, μέχρι να δέσει το γλυκό!

Ταύρος
Λογικά οι τσέπες σας θα πρέπει να έχουν γεμίσει από το χρήμα! Αν όχι, τότε είναι στο δρόμο, έρχονται όπου να’ναι, επιμένει πολύ το σύμπαν σε αυτό! Ο Άρης στο Σκορπιό, εννοείται πως έχει σκοπό να σας αναστατώσει πολύ, να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις σας, κυρίως τις ερωτικές, οπότε το νου σας, αν ξαφνικά νιώθετε πως χάνετε τον έλεγχο, πάρτε τα βουνά, πάρτε βαθιές ανάσες! Φροντίστε να συνεργάζεστε με τον κόσμο που συναναστρέφεστε, γιατί έτσι δε θα σας ρίξουν ευθύνες αν κάτι δε πάει καλά!

Δίδυμος
Ότι έχετε αποφύγει τις μέρες που πέρασαν, θα εμφανιστεί από εδώ και πέρα και μια ενόχληση θα τη νιώσετε! Καλό είναι να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά σας, οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν και να κοιτάξετε την υγεία σας! Εσείς επιβάλλεται να είστε καλά και μετά όλα τα άλλα! Μη πιστεύετε ότι σας λένε, για να είστε απολύτως σίγουροι, να διπλό τσεκάρετε τους ανθρώπους, τα λεγόμενά τους, γιατί κάποιος μπορεί να κάνει κάτι λάθος και να πληρώσετε εσείς τη νύφη! Φροντίστε το σώμα σας, η υγεία σας προέχει!

Καρκίνος
Επιτέλους ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα με το πιο παράξενο τρόπο! Αγαπάτε από εδώ και πέρα πιο πολύ τον σύντροφό σας, έχετε την όρεξη να προκαλέσετε μια ανανέωση στη σχέση σας, κάτι έχετε σκαρφιστεί, καλή επιτυχία! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, μέσα από φιλικά σουαρέ, φλερτάρετε και σας φλερτάρουν και όλο και κάποιο πρόσωπο θα σας τραβήξει τη προσοχή, αλλά όχι με τον κλασικό τον τρόπο.. Μια έκπληξη ας πούμε σας προσμένει; Φροντίστε προς το παρόν να λύσετε τις παρεξηγήσεις που προέκυψαν! Ένα συγγνώμη ίσως;

Λέων
Πω πω τι να λέμε τώρα;;; Ο Άρης που λέτε έχει δυο μερούλες στο Σκορπιό και νομίζω είναι αρκετό για να φουντώσετε, να εκνευριστείτε στο φουλ και να κάνετε έναν κακό χαμό στο σπίτι για θέματα που έπρεπε να είχαν λυθεί καιρό τώρα και κανείς δε νοιάζεται πέρα από εσάς! Ωχ αυτό το Λιονταρίσιο σας πιάνει, γυαλίζει το ματάκι και λέτε πράγματα και θάματα, μπορεί να θυμηθείτε το τι έγινε πριν 20 χρόνια και να ξεφύγετε εντελώς παντελώς! Εντάξει προς το παρόν χαλιναγωγήστε τις μάχιμες επιθυμίες σας και χαλαρώστε όσο μπορείτε!

Παρθένος
Και εκεί που είπατε πως θα αράξετε από εδώ και πέρα και θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, ξαφνικά έχουν σκάσει διάφορα ζητήματα που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, κυρίως επαγγελματικά, που σημαίνει πως πάλι τρέξιμο έχει και μπόλικο άγχος! Το σενάριο να σας φάνε τα δρομολόγια παίζει πολύ, οπότε πάρτε το απόφαση, πως ότι σπείρατε το προηγούμενο καιρό, εμφανίζεται σιγά-σιγά, είναι εκείνες οι ευκαιρίες που λέγαμε, οπότε το να κάνετε πίσω, είναι απαγορευτικό! Τυχερή μέρα η σημερινή! Υπάρχει έκπληξη..!

Ζυγός
Το ευχάριστο είναι πως επιτέλους ο Άρης έφυγε από το ζώδιό σας, οπότε από εδώ και πέρα θα βρείτε τον παλιό καλό σας εαυτό, ξέρετε τι εννοώ! Τα νέα φυσικά είναι πιο χαρωπά, αφού ανοίγουν οι ουρανοί και μπαίνουν λεφτά στις τσέπες σας από διάφορες μεριές και πω πω.. καιρό έχετε να δείτε τόσο χρήμα μαζεμένο! Ο σκοπός είναι να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας και όχι να τρέξετε στα μαγαζιά για ρούχα και παπούτσια και αρώματα! Εννοείται πως αν συμβεί αυτό, κάνετε το πιο τέλειο shopping therapy, ever! Κακά παιδιά!

Σκορπιός
Το έχετε καταλάβει ήδη πιστεύω, μια υπερένταση τη νιώθετε δυο μερούλες τώρα και πού είστε ακόμα;;; Ο Άρης στο ζώδιό σας, καταλαβαίνετε τώρα το τι θα συμβεί; Γίνεστε μάχιμοι πολύ, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και δε το βάζετε κάτω μέχρι να γίνει το δικό σας! Και επειδή ο ανάδρομος Ερμής σας έφερε λίγο τα πάνω-κάτω, από σήμερα κιόλας θα προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και όχι και με πολύ όμορφο τρόπο! Πριν πάρετε τις αποφάσεις σας, εξηγήσετε τους λόγους! Λέμε τώρα..!

Τοξότης
Η αλήθεια είναι πως έχει πολύ τρέξιμο τις μέρες αυτές και άγχος επίσης! Επαγγελματικά τα θέματα που σας απασχολούν, νιώθετε τον ανταγωνισμό έντονα μέσα στο πετσί σας, φαντάζεστε και διάφορα, σε αναμμένα κάρβουνα είστε και λίγα λέω! Ναι να είστε πονηροί και καχύποπτοι με άγνωστες υπάρξεις, όμως πάνω από όλα το δικό σας το έργο επιβάλλεται να είναι σωστό και όμορφο και μοναδικό. Οπότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα! Για να παίρνουν μπροστά οι μηχανές! Η δημιουργικότητα είναι η μόνη λύση!

Αιγόκερως
Εργασία και χαρά έχει το μενού και λίγα λέω! Βέβαια η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να πετύχετε διάφορους στόχους και να εντυπωσιάσετε το κοινό σας, γιατί πώς θα έρθει εκείνη η αύξηση;;; Ας πούμε πως το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε τα πράγματα και να μπει το νερό στο αυλάκι, έτσι στα πολύ ξαφνικά! Προτάσεις για έξω προκύπτουν, βόλτες από εδώ και εκεί σε μέρη διαφορετικά. Τις αποδέχεστε γιατί νιώθετε πως έχετε ανάγκη από εμπειρίες άλλου στυλ, άλλης φάσης! Το νου σας, γιατί ξεφεύγετε και εκτίθεστε άνευ λόγου και αιτίας!

Υδροχόος
Το έχετε βάλει αμέτι μουχαμέτι να πετύχετε φέτος όλους τους στόχους σας, όπως και να έχει! Εννοείται πως από εδώ και πέρα γίνεστε πολύ κακά παιδιά, γιατί ο Άρης από τον Σκορπιό, σας βάζει πονηρές σκέψεις, σας κάνει λαμόγια ας πούμε, προκειμένου όλα να πάνε ρολόι! Να σας θυμίσω εκείνον τον Κρόνο, που σας γονάτισε μια φορά και έναν καιρό, που σημαίνει, πως καλό είναι να πάρετε τον ίσιο τον δρόμο και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, λίγο αργότερα, παρά να κάνετε ζαβολιές! Ήθος και τιμιότητα πάνω από όλα!

Ιχθύες
Κάθε μέρα και καλύτερη να το ξέρετε, ανοίγουν οι ουρανοί πέφτουν ευκαιρίες από το πουθενά, ανοίγουν και οι δρόμοι, ξεμπλοκάρουν τα θέματά σας, τι να σας πω, φτου φτου μη σας ματιάσω! Όσοι το παλέψατε το προηγούμενο το διάστημα, να ξέρετε έφτασε η εποχή να λάβετε το δωράκι σας. Λεφτά είναι, μια νέα δουλειά, ένας ερωτικός σύντροφος, μήπως όλα μαζί;;; Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας, να μοιραστείτε τα νέα σας, να νιώσετε θαλπωρή, να τη μοιράσετε επίσης.. Όμορφα πράγματα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από brittywing από το Pixabay