Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 16/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο πρωί, καφεδάκι, ηρεμία, ο ουρανός ψιλό συννεφιασμένος,
έχω ανάψει και ένα κόκκινο κερί, έτσι για το feng shui, είναι θέμα ενέργειας και αυτό και σας γράφω τα τρελά μου.. με διάθεση εντελώς αδιάφορη! Χαχα.. βαριέμαι απίστευτα πολύ, όμως έχω κανονίσει ήδη να ξε βαρεθώ για μερικές ωρίτσες, η Ταυρίνα!




Εννοείται πως σήμερα αστρολογικά είναι η ιδανική μέρα για shopping therapy! Όμως είναι και η ιδανική μέρα για να μείνουμε στο σπιτάκι μας, να χουχουλιάσουμε, να ξεκουραστούμε, να φάμε και καμιά λιχουδίτσα και τι έγινε;;;
Η ατμόσφαιρα έξω είναι πολύ ρομαντική, το σύμπαν έχει την ίδια διάθεση, μας πιάνουν οι ευαισθησίες μας και οι γλύκες μας.. και να σου και οι όμορφες οι πράξεις, να σου και η χαρά στις καρδούλες μας.. Τι λέει θα τη φτιάξουμε τη κατάσταση ιδανική, έτσι όπως πρέπει ή να φτιάξω ένα παστίτσιο καλύτερα; Χαχα..

τρελά φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για να αράξετε στο σπιτάκι σας, να χουχουλιάσετε στο κρεβατάκι σας και μη πω πως τις πιτζάμες δε θα τις βγάλετε από επάνω σας με τίποτα! Καλά υπάρχουν και οι ρόμπες που ομορφαίνουν λίγο το σκηνικό, λέμε τώρα, οπότε ναι μεν μέσα, όχι όμως απόλυτα ατημέλητοι! Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε τα beaute σας, να φτιάξετε επιδερμίδα, να οργανώσετε τα ρούχα που θα φορέσετε από εβδομάδα, ξέρετε η λάμψη θέλει κόπο.. όχι κάποιο μαγικό ραβδάκι..!

Ταύρος
Σήμερα θα σας φάνε λίγο οι ρούγιες, οπότε ξεχάστε τον καναπέ και τις τεμπελιές! Εντάξει ένα light shopping therapy με τα φιλαράκια σας δεν είναι άσχημη ιδέα! Και στο πρόγραμμα να μη το έχετε, αν ακούσετε κόρνα έξω από το σπίτι σας, ήρθαν να σας πάρουν και το όχι απλά δεν υφίσταται! Από την άλλη όμως οι δικοί σας οι άνθρωποι, παίζει να σας ζητήσουν διάφορα, τύπου ένα supermarket, κάτι χαλιά από εδώ, κάτι κουρτίνες από εκεί, μμμμ για προετοιμαστείτε ψυχολογικά για αγγαρείες.. Τι έγινε τώρα;

Δίδυμος
Ιδανική ημέρα για να κάνετε ένα σουαρέ στο σπίτι! Προσκαλέστε τα φιλαράκια σας και ας είναι η τελευταία η στιγμή, δε πειράζει τα απρόοπτα είναι και τα καλύτερα! Τώρα αν βαριέστε να μαγειρέψετε, γιατί δε σας αρέσει και τόσο το sport αυτό, υπάρχουν και τα εστιατόρια και τα ταβερνάκια που είναι εξίσου πολύ όμορφα. Διαλέξτε και πάρετε ανάλογα με τις διαθέσεις σας, πάντως σε καμία περίπτωση μη μείνετε μόνοι! Συνδυάστε οικογενειακές στιγμές, με φιλικές στιγμές, οπότε όλοι να σας δουν, να σας χαρούν!

Καρκίνος
Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως ξυπνάτε με πολύ μυστήριες διαθέσεις, τύπου να μείνετε όλη την ημέρα στο κρεβάτι και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ, έτσι μπας και σας φύγει αυτό που σας έχει βρει! Καλά, αφήστε το φως να μπουκάρει μέσα, ντυθείτε ωραία και εξαφανιστείτε στα μαγαζιά, για να επιστρέψουν τα χαμόγελα και η χαρά για τα καλά! Μπορεί εσείς να επινοήσατε το shopping therapy.. έχω τέτοια εντύπωση, οπότε μη το σκέφτεστε καθόλου! Όσο για τα λεφτά, υπάρχουν για να έρχονται και να φεύγουν..!

Λέων
Κάτι σας πιάνει εσάς σήμερα και από το πρωί νωρίς, μιλάτε ακατάπαυστα, δε βάζετε γλώσσα μέσα! Βασικά μοιράζεστε τις ανησυχίες σας, τα όνειρά σας, τις φιλοδοξίες σας, τις στεναχώριες σας και ξαφνικά ο κόσμος μαθαίνει ακριβώς το τι σας συμβαίνει και δε πρέπει, γιατί όλο και κάποιος θα σας χτυπήσει στο ψαχνό αργότερα και ποιος σας ακούει;;; Ξεγυμνώνετε τη ψυχή σας και πολύ καλά κάνετε, είναι ένας τρόπος για να πάρετε μια πολύ μεγάλη ανάσα, όμως μόνο σε ένα άτομο, όχι στον ντουνιά ολόκληρο! Τι πάθατε;;;

Παρθένος
Γυρεύετε τρόπους για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, βασικά θέλετε να τη σκαπουλάρετε από διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις και να σας δω, πόσο άρρωστοι είστε; Βλέπω να τρίβετε ένα θερμόμετρο και να το κάνετε ακόμα και story μπας και σας πιστέψουν! Η αλήθεια είναι πως μιας που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, καλύτερα να κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας ευχαριστούν! Ψαχτείτε, κάντε λίγο τον κατάσκοπο, τύπου τι συμβαίνει γύρω σας, μήπως έχετε χάσει τίποτα επεισόδια; Τα σημάδια τι λένε;;;

Ζυγός
Έχει τσάρκα απόψε ο κόσμος να χαλάσει! Να κάνετε τα beaute σας, μη σας πω να πάτε να αγοράσετε έτσι ένα νέο ρουχαλάκι, για το ψυχολογικό. Συναντάτε πολύ κόσμο, καλό είναι να δείχνετε ανανεωμένοι, λαμπεροί και όμορφοι, έτσι να ζηλέψουν και μερικές ψυχές, με πιάνετε τι σας λέω; Το σενάριο να φύγετε πρωί από το σπίτι και να ξεχάσετε να επιστρέψετε είναι πολύ μεγάλο, οπότε φροντίστε να έχετε μαζί σας τα απολύτως απαραίτητα, άντε και μια ακόμα φορεσιά.. Απρόβλεπτα ευχάριστη η μέρα σας, πολύ!

Σκορπιός
Μαγικό πολύ το σημερινό Σάββατο για εσάς, αφού κάτι καλό θα συμβεί είτε σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό και για τους πιο τυχερούς και στα δυο! Συνήθως λέμε κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε οτιδήποτε σας είχε στρεσάρει και στεναχωρήσει τις μέρες που πέρασαν, θα περάσει, γιατί μαθαίνετε τους λόγους που προέκυψαν διάφορα, την αλήθεια ας πούμε και ηρεμείτε πολύ. Μπορεί να εμφανίστηκαν διάφορες υπάρξεις, όμως στο χέρι σας είναι αν κάποιος θα μείνει λίγο παραπάνω στη ζωή σας. Επιλέξτε τη καλύτερη παρέα!

Τοξότης
Είναι μια καλή ημέρα για να βάλετε κάτω τα λεφτουδάκια σας, να δείτε τι σας έχει απομείνει και ποιες οι εκκρεμότητες! Μπορεί ως δια μαγείας να δείτε πως όλο και κάτι σας περισσεύει, οπότε ας το τιμήσετε έτσι όπως πρέπει το ποσό αυτό, τι είχατε και τι χάσατε; Οπότε φροντίστε να κάνετε πράγματα μαζί με τους ανθρώπους σας, να μοιραστείτε τις στιγμές και να ξενοιάσετε, γιατί Σάββατο, η πιο όμορφη μέρα της εβδομάδας! Κοιμηθείτε μέχρι να χορτάσετε ύπνο, μέχρι η επιδερμίδα σας βρει το χρώμα της ξανά!

Αιγόκερως
Ωραία μέρα για έρωτες, αγάπες και λουλούδια. Σας πιάνουν οι γλύκες σας, τα ρομαντικά σας και ξαφνικά είστε άλλοι άνθρωποι και παραξενεύεται ακόμα και ο σύντροφός σας! Καλά δε χρειάζεται να τσιτώσετε με τη δυσπιστία του κόσμου, μοιράστε φιλιά, χάδια, ζεστασιά και όλα μια χαρά θα πάνε! Μη χαλάσετε σήμερα το χατίρι των ανθρώπων σας, είναι μέρα που οι σχέσεις φτιάχνουν, υπάρχει καλή επικοινωνία και χαμόγελα, έτσι για τη θετική ενέργεια. Τι έχει σινεμά απόψε; Ή ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι;; Να σας δω..

Υδροχόος
Νευράκια έχει το μενού για σήμερα! Τσιτώνετε με το παραμικρό, φταίει σίγουρα ο ανάδρομος Ερμής που δε μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον κόσμο σας, είστε και κουρασμένοι τέρμα, σας ενοχλούν ακόμα και τα πιο απλά πράγματα! Επιβάλλεται να κοιμηθείτε ώρες ατελείωτες, να σας κάνουν ένα καλό μασάζ και να φάτε μερικές κολασμένες λιχουδιές, έτσι για το ψυχολογικό. Ασχοληθείτε με τις δικές σας τις ανάγκες σήμερα και μη σας νοιάζει το τι και το πώς.. Μόλις συνέλθετε, θα αλλάξει και η διάθεσή σας.. και όλα θα πάνε μια χαρά!

Ιχθύες
Μυστήρια η μέρα, ένα Σάββατο που σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και γίνεστε χαλί να σας πατήσουν! Αρκετές οι ζαβολιές που έχετε κάνει, ή που ακόμα κάνετε, οπότε έχετε τύψεις για πολλά και διάφορα και σήμερα γατούλες.. Κρατήστε τις ισορροπίες, το γεγονός πως κάποιοι δε συμφωνούν με τις επιλογές σας, αφορά εσάς και μόνο, οπότε πρέπει να το στηρίξετε αυτό και όχι να δείχνετε ξαφνικά συμβιβαστικοί και υποχωρητικοί! Γίνεστε ακόμα πιο ένοχοι, γιατί μεθαύριο θα επιστρέψετε στις ζαβολιές σας, σε ότι σας αρέσει πολύ και ποιος θα ακούσει τη κατσάδα;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos 
Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay