Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 04/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είμαι απρόβλεπτη το ξέρω, μια εμφανίζομαι και
μια εξαφανίζομαι, έχω και εγώ μαγικά χαρίσματα, μη νομίζετε! Να σας πω με πολύ αγάπη, καλή εβδομάδα, έβρεξε έξω, πόσο μου αρέσει, βρήκα ξανά τη ρομαντική μου τη διάθεση, γιατί σα Ταυρίνα που είμαι λατρεύω όλες τις εποχές.. Έφτασε χειμώνας. Θέλω σύννεφα και κρυουλάκι.. άντε και μια φλασιά ήλιου.. Αλλά σινάφι!



Αστρολογικά ζόρικα τα πράγματα, ξεκινούν τα γλέντια τα τρελά, από τη μια ο ανάδρομος Ερμής, προκαλεί έτσι μια τρελή αναμπουμπούλα και από την άλλη ο Άρης ρίχνει λάδι στη φωτιά και μπουρλότο! Καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγουμε τις εντάσεις, τα κουτσομπολιά, τις φασαρίες γενικότερα, δε βγαίνει άκρη άλλωστε με τέτοιες συμπεριφορές! Οι σχέσεις βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί, ξαφνικά υπάρχει ένταση, υπερβολή, πείσμα, εγωισμός, συστατικά που διαλύουν ακόμα και τις πιο όμορφες καταστάσεις.. Χρειάζεται να το φτάσουμε στα άκρα;;; I don’t think so..!

Με χαμόγελο λέμε καλημέρα.. και ότι προκύψει..!

φιλάκια..


Κριός
Μέρα κάπως ζόρικη, αφού περιμένετε από τους άλλους ουσιαστικά να νοιαστούν για εσάς και να σας φροντίσουν, όπως έχουν υποσχεθεί άλλωστε! Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να κάνετε οικονομία και δε σας βγαίνει με τίποτα, συνεπώς νευράκια έχει το μενού και εντάσεις! Αν σας οφείλουν χρήματα, καλό θα ήταν να πιέσετε τις καταστάσεις, γιατί δε μπορείτε να περιμένετε ο Ερμής να έρθει στα ίσα του για να γίνει αυτό! Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όμως, γιατί έρχεται μια μπόρα πω πω.. θα βροντήξει ο τόπος όλος!

Ταύρος
Μια βροχούλα έριξε, γλιστράει ο τόπος, αποφύγετε τη ταχύτητα, λάου-λάου και τι έγινε; Ας αργήσετε λιγουλάκι, από τον να βρεθείτε αλλού για αλλού! Να είστε συγκεντρωμένοι ακόμα και όταν περπατάτε στον δρόμο, γιατί πολλά κουλά μπορούν να συμβούν, σήμερα και αύριο επίσης! Προσπαθήστε να βελτιώσετε το image σας, είτε στη δουλειά, είτε σε κάποιον άλλο χώρο που κινείστε! Οι μέρες είναι πονηρές, μπορεί να σας τεστάρουν επίσης, κάποιος κάτι ψαχουλεύει.. Αφήστε λοιπόν το κουβάρι να ξετυλιχτεί από μόνο του..

Δίδυμος
Αποφύγετε σήμερα να πάτε να πληρώσετε λογαριασμούς, ή στείλτε κάποιον άλλον, πάντως καλό είναι να μη κουβαλάτε χρήματα επάνω σας, γιατί είναι οι μέρες αυτές λίγο ζαβές και μπορούν να συμβούν τα απίστευτα! Να ξέρετε πως ο σκοπός του Δία από τον Τοξότη είναι χαρωπός μεν, ύπουλος δε! Ας πούμε πως το διάστημα αυτό, μπορείτε εύκολα να πετύχετε στόχους επαγγελματικούς και ερωτικούς, αρκεί να ασχοληθείτε με όλο σας το είναι! Άλλωστε η συντροφικότητα τις μέρες αυτές, σας αρέσει πολύ! Κρύο, καιρός για δυο!

Καρκίνος
Αλαφιασμένους σας βρίσκω πρωί-πρωί, μια ένταση τη νιώθετε, είστε και αφηρημένοι πολύ, το νου σας γιατί τα πεζοδρόμια γλιστρούν, όπως και οι σκάλες, με βρεθείτε αλλού για αλλού, επειδή το σύμπαν έχει ακεφιές! Ο ανάδρομος Ερμής δίνει ρέστα, οπότε και εσείς νιώθετε μπερδεμένοι πολύ, αλλού θέλετε να στείλετε το μήνυμα και αλλού το στέλνετε! Μεταφορικά ή κυριολεκτικά, τα κάνετε μαντάρα, γιατί αν έχετε μυστικούλια, τότε από μόνοι σας εκτίθεστε και η ντροπή όλη δική σας! Το νου σας πριν κάνετε το send!

Λέων
Η αλήθεια είναι πως μέρες τώρα τρώγεστε με τα ρούχα σας, σας έχει πιάσει το Λιονταρίσιο σας, είστε οι αρχηγοί και ότι πείτε εσείς θα γίνει, τέλος! Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν έντονα, περιμένετε καιρό τώρα να δείτε το πώς θα τα χειριστούν οι άλλοι, ο καθένας κάνει ότι του αρέσει και εσείς φορτωμένοι στο φουλ έτοιμοι για ένα μεγάλο μπουμ και μυρίζομαι χαμούλη! Είστε υπερβολικοί ως συνήθως και ο ανάδρομος Ερμής είναι ένας βασικός λόγος που κανείς δε σας καταλαβαίνει. Αφήστε το για μετά τις 22/11!

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές προτιμάτε το σπιτάκι σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους! Όμως έχετε μάθει τους άλλους διαφορετικά, αφού είστε οι εργασιομανείς της παρέας, ή έχετε αμέτρητες δραστηριότητες και όλο απουσιάζετε. Ο ανάδρομος Ερμής λοιπόν, ξαφνικά σας τρελαίνει το μυαλό, πεισμώνετε, θυμώνετε, μαλώνετε τον εαυτό σας, γιατί πάλι τρέχετε και δε φτάνετε και για πιο λόγο ακόμα αναρωτιέστε! Μια από τα ίδια λοιπόν, οπότε μπορεί να πείτε ένα αντίο έτσι ξαφνικά και να τα αφήσετε όλα στη μέση!

Ζυγός
Από τη μια ο ανάδρομος Ερμής, από την άλλη ο Άρης στο ζώδιό σας, μια υπερένταση τη νιώθετε και όχι μόνο! Οικονομικά θέματα σας στρεσάρουν πολύ και υπάρχουν μπερδέματα στη δουλειά σας ξαφνικά και πολλές παρεξηγήσεις! Όλα στα κόκκινα από τη μια στιγμή στην άλλη, το νου σας μη ξεφεύγετε, μη τρελαίνεστε, είναι ζόρικες μέρες αστρολογικά, όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει! Οτιδήποτε και αν διαδραματιστεί μπροστά στα μάτια σας, κάντε όπισθεν και εξαφανιστείτε, δεν είδατε, δεν ακούσατε, δε ξέρετε τίποτα απολύτως!

Σκορπιός
Προτείνω να μείνετε στο σπιτάκι σας μέρες που είναι και σήμερα και αύριο φυσικά, να πάρετε μια άδεια, να ξεκουραστείτε, όχι τίποτα άλλο για να αποφύγετε τα χειρότερα! Είστε σε αναμμένα κάρβουνα, όλο και κάτι σας ενοχλεί, ο Άρης από τον Ζυγό, φταίει για όλα, γίνεστε κακοπροαίρετοι και κουτσομπόληδες πολύ! Αποφύγετε τέτοια σκηνικά και δε θα χάσετε! Μακριά από πηγαδάκια και gossip! Ο ανάδρομος Ερμής σας πηγαίνει πίσω σε θέματα που ίσως να χρειάζονται και μια δεύτερη σκέψη! Κάτι δε κάνατε σωστά!

Τοξότης
Έχω την εντύπωση πως ξυπνάτε με μια χαοτική διάθεση, δε βρίσκετε τα πράγματά σας, γκρινιάζετε και σκούζετε, έτσι άνευ λόγου και αιτίας! Ελπίζω να μη το πάρετε όλο αυτό το κακό το σύννεφο και στη δουλειά σας, γιατί εκεί σίγουρα θα τα κάνετε μαντάρα! Αποφύγετε σήμερα να πληρώσετε λογαριασμούς, μη πάρετε μαζί σας κάτι αξίας, το νου σας στη τσάντα σας, γενικά προφυλαχτείτε από αόρατες κακοτοπιές! Οτιδήποτε και αν σας συμβαίνει κρατήστε το για τον εαυτό σας, γιατί κάποιοι ζηλεύουν την ευτυχία σας!

Αιγόκερως
Επαγγελματικές είναι οι ανησυχίες σας, ένα γεγονός μπορεί να σας κάνει να αγχωθείτε αρκετά και φυσικά να γίνει η μόνη σας η σκέψη! Ζόρικες οι πρώτες μέρες της εβδομάδας, έχει τρέξιμο πολύ και ίσως να χρειαστεί να ξεχάσετε τις βόλτες και τα σουαρέ! Το σίγουρο είναι πως τα συναισθήματά σας τις μέρες αυτές, είναι έντονα πολύ, υπάρχει ποικιλία μεγάλη, έχετε και εσείς τις ευαισθησίες σας! Αν σας έχει μπει το μικρόβιο ενός χωρισμού στο μυαλουδάκι σας, να ξέρετε πως δε θα φύγει και τόσο εύκολα! Όλα στα κόκκινα!

Υδροχόος
Μια βουτιά στο σκοτάδι τη κάνετε σήμερα, μετά από τόσες χαρές και γλέντια, χρειάζεται και αυτό πού και πού! Καλύτερα να αράξετε στο σπιτάκι σας, να αφήσετε το κινητό στην άκρη και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας ευχαριστούν! Αφήστε τις επαγγελματικές συζητήσεις και προτάσεις για άλλη μέρα, γιατί παίζει να ακούσετε τα απίστευτα και να κάνετε έναν χαμό από το πουθενά! Το νου σας, γιατί παίζονται πολλά τις μέρες αυτές και ή που θα υπάρξει μέλλον, ή που θα τελειώσει στο πι και φι! Εσείς τι θέλετε;

Ιχθύες
Σήμερα που λέτε, βγαίνετε αρκετοί από τα ρούχα σας, γιατί έχετε να τακτοποιήσετε έναν σκασμό λογαριασμούς και κάποιοι ακόμα να σας δώσουν τα χρήματα που σας οφείλουν. Μπορεί να ζητήσετε βοήθεια από ένα δικό σας πρόσωπο και να σας την αρνηθεί! Δίνετε γενικώς μια μάχη γιατί η τσέπη άδεια και τα χρέη, χρέη! Σας μαλώνουν η αλήθεια είναι, γιατί κάνετε τη κάκιστη διαχείριση των χρημάτων σας και όταν φτάσει στο απροχώρητο, τρέχετε και δε φτάνετε και αγχώνετε και τους άλλους μαζί! Δε πάει έτσι όμως.. Ψυχραιμία!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Tanja Schulte από το Pixabay