Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 22/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είχα μια εντύπωση πως σήμερα ήταν μια άλλη μέρα, όμως τζίφος η υπόθεση!
Αύριο είναι Σάββατο.. πω πω.. άλλη μια μέρα που το μενού έχει, εργασία και χαρά και οδήγηση και ότι προκύψει! Και πόσο βαριέμαι να οδηγώ, δε λέγεται!

Ακόμα και το σύμπαν σήμερα προστάζει, να κλείσουμε τους διακόπτες, να πούμε πολλά «δε βαριέσαι», να μαζευτούμε στο σπιτάκι μας νωρίς, μπας και απολαύσουμε τίποτα προσωπικές στιγμές, ότι και αν σημαίνει αυτό! Κάποιοι φτιάχνουν ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι, κάποιοι έξω στα μπαρ και στα ξενύχτια! Το ζητούμενο είναι το φλερτ, οι πονηρές ματιές, τα χαμόγελα και η καλή παρέα!

Μάλιστα.. τι ταινία έχει απόψε;;; χαχα!

φιλάκια στα μουτράκια..!


Κριός
Βελτιώνεται κατά πολύ η διάθεσή σας και επιτέλους κάνετε και λίγο τα στραβά τα μάτια σε θέματα χρημάτων και συντροφικότητας! Και τι έγινε αν δε φτάνουν τα κουκιά; Πρώτη φορά είναι; Και επειδή μόνο εσείς αγχώνεστε έτσι όπως φαίνεται, αλλάζετε τακτική και ας βγάλει κάποιος άλλος το φίδι από τη τρύπα! Ιδανική ημέρα για εκφράσετε τις σκέψεις σας!

Ταύρος
Είναι από τις μαγικές ημέρες του Νοέμβρη, αφού κάτι θα συμβεί και θα νιώσετε δικαιωμένοι και πολύ ωραία! Όποιος το πάλεψε, όποιος αγχώθηκε, όποιος στεναχωρήθηκε λίγες μέρες πριν, ξαφνικά διαπιστώνει τον λόγο και έρχεται και ένα πεσκέσι από το σύμπαν πολύ χαρωπό! Λεφτά βλέπω, όμως κάποια Ταυράκια επιμένουν να θέλουν τον Έρωτα!

Δίδυμος
Πατάτε φρένο από τις δουλειές σας και ασχολείστε με τη προσωπική σας τη ζωή, με τα ερωτικά σας τα ζητήματα και ξαφνικά διαπιστώνετε πως άλλες οι επιθυμίες οι δικές σας και άλλες του συντρόφου σας! Βλέπω μουτράκια στη πορεία της ημέρας και μια ξινίλα να είμαι ειλικρινής, για να συνέλθετε όμως, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει, ούτε ο Ιππότης πάνω στο άλογο!

Καρκίνος
Μπορεί να κάνετε νούμερα τις μέρες αυτές, έτσι μια μικρή επανάσταση, όμως πάλι στην ίδια αγκαλιά επιστρέφετε, στα ίδια τα πρόσωπα, εκείνα που σας αγαπούν πολύ! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε, να διώξετε μακριά τον εγωισμό σας και να εξηγήσετε με απλές λέξεις τι είναι αυτό που σας ενοχλεί! Δώστε τους το χρόνο να καταλάβουν..!

Λέων
Ξυπνάτε με έναν αέρα αισιοδοξίας και χαράς, έχετε την όρεξη να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους σας, με τον σύντροφό σας, να φτιάξετε έτσι μια ατμόσφαιρα πιο ρομαντική! Αποφύγετε τα extreme sports, προτιμήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας και σε καμία περίπτωση μη τη δείτε superman! Ερωτοτροπήστε, φουλ σήμερα και βλέπουμε για αύριο!

Παρθένος
Μια ιδέα πολύ τρελή μπαίνει στο μυαλουδάκι σας και είστε έτοιμοι να πουλήσετε τα πάντα όλα προκειμένου να βγάλετε χρήματα και να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά! Αρκετοί σκέφτεστε να αλλάξετε σπίτι, γειτονιά, ακόμα και χώρα, προκειμένου να φτιάξετε εκ νέου τη ζωή σας, προφανώς ένας έρωτας ή μια νέα δουλειά κρύβονται από πίσω. Είστε έτοιμοι;;;

Ζυγός
Αποζητάτε ένα ταξιδάκι αναψυχής, ακόμα και επαγγελματικό να είναι δε πειράζει, όπου φύγει-φύγει είναι ο στόχος! Ανοίγουν οι ουρανοί τις μέρες αυτές, οι επιθυμίες σας πραγματοποιούνται σε φυσιολογικά επίπεδα, όμως ποτέ δε ξέρετε το τι μπορεί να συμβεί! Ξεχνάτε πολλές φορές τον σύντροφό σας και αυτό ενοχλεί! Ερωτικά καβγαδάκια λέει;;;

Σκορπιός
Αν και το μυαλό σας είναι διαρκώς στο χρήμα, σήμερα καλό είναι να κάνετε μια παύση και να κοιτάξετε να χαλαρώσετε παρέα είτε με τα φιλαράκια σας, είτε με κάποιο πρόσωπο που σας φτιάχνει πολύ το κέφι! Το να απομακρυνθείτε για λίγο από τη περιοχή σας δεν είναι κακό, θα αλλάξετε και παραστάσεις και ευνοεί και τα κρυφά τα ραντεβουδάκια!

Τοξότης
Μπορεί σήμερα να έχετε κανονίσει να πάτε σε εκείνο το ταβερνάκι, όμως χλωμό το βλέπω, μιας που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δε σας αφήνουν χρόνο και πολύ τις μέρες αυτές! Έχετε φορτωθεί με πολλά η αλήθεια είναι αυτή, οπότε για να ξεκινάτε να ζητάτε βοήθεια από εδώ και από εκεί, προκειμένου να είστε στους χρόνους σας συνεπής! Έχει μεζέ απόψε!

Αιγόκερως
Ιδανική ημέρα για να ντυθείτε σέξι και όποιος αντέξει και να κυκλοφορήσετε επίσης να σας δουν να σας χαρούν! Προτάσεις για βόλτες από εδώ και εκεί θα έχετε, να τις αποδεχτείτε, γιατί πιο το νόημα του σπίτι, δουλειά, σπίτι;;; Κάνετε και τον κατάσκοπο τις μέρες αυτές, ανακαλύπτετε δράκους, κάποιος αλλιώς σας τα δείχνει και αλλιώς είναι! Τραγικό;;;

Υδροχόος
Τα θέλετε όλα δικά σας, εδώ και τώρα και υπομονή δεν έχετε! Είναι ωραίο που είστε ανήσυχα παιδιά, όμως καλό είναι να συνέλθετε, γιατί το κάθε πράγμα στο καιρό του! Αγκαλιάστε τα φιλαράκια σας, εκείνους που σας αγαπούν και σας θαυμάζουν, πάρτε δόσεις αισιοδοξίας και χαράς και κάντε πλάνα για ένα υπέροχο αύριο! Όχι νευράκια κάνουν κακό!

Ιχθύες
Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, αλλά μέσα στην ημέρα βρίσκετε λύσεις, έρχονται απαντήσεις, παίρνετε και εκείνα τα λεφτά, όλα μια χαρά θα πάνε, για αυτό δε θέλω μουτράκια! Τακτοποιείτε αρκετές εκκρεμότητες και παίρνετε μεγάλη ανάσα! Ο Ήλιος από τον Τοξότη, φωτίζει θέματα που σας καίνε, μαθαίνετε αλήθειες που σας ανακουφίζουν!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay