Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 12/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το νέο της ημέρας, είναι η Πανσέληνος στον Ταύρο!
Χθες το βράδυ κοιτούσα τον ουρανό, τα σύννεφα έκρυβαν απαλά το Φεγγάρι, πόσο όμορφο που είναι, πόσο λαμπερό, πόσο μόνο, εκεί ψηλά, μας βλέπει όλους, κανείς δε του ξεφεύγει!
Σήμερα σίγουρα θα είναι εκθαμβωτικό, αρκεί τα σύννεφα να μας αφήσουν να το απολαύσουμε, έτσι όπως πρέπει..!



Είναι ένα Φεγγάρι πολύ μυστήριο, μας κάνει ευαίσθητους πολύ γιατί χτυπάει κατευθείαν στη καρδιά! Αγάπες παλιές έρχονται στο μυαλό μας, σχέσεις που κάποτε ήταν οι καλύτερες και χάθηκαν με τον καιρό, εκείνα τα δυο μάτια, πού να βρίσκονται άραγε; Μια επιθυμία να έρθουμε σε επαφή, με πρόσωπα που αγαπάμε θα την έχουμε έντονα, το αμοιβαίο τούτη τη φορά δε χρειάζεται και τόσο, το θέμα είναι, το ενδιαφέρον, εκείνη η γλυκιά η κουβέντα!

Αναρωτιέμαι.. ποιος θα καταπατήσει τον εγωισμό του πρώτος;;

φιλάκια!


Κριός
Μέρα λίγο ζόρικη, δηλαδή μη προσπαθήσετε σήμερα να λύσετε τα θέματά σας, γιατί εντάσεις μπορεί να προκύψουν και φυσικά να καταλήξετε στην ερώτηση «πού πήγαν τα λεφτά;;;»! Πάρτε το απόφαση πως δε συμμερίζονται την αγωνία σας, οπότε από το να μετράτε τα κουκιά σας κάθε λίγο, μήπως να κάνατε μια τρέλα, μπας και ανανεωθείτε από όλες τις απόψεις;; Shopping therapy, ένα ταξιδάκι κάπου μακριά.. Διώξτε το μπόσικο το ύφος σας, κουράζει πολύ τώρα τελευταία!

Ταύρος
Πανσέληνος στο ζώδιό σας, τα νέα της ημέρας! Πολλές οι σκέψεις που κάνετε, θέλετε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με κάποιες ψυχές, να όμως που δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό! Κλείνεστε στον εαυτό σας, το παλεύετε μονάχοι, γιατί ο εγωισμός σας και το πείσμα σας έχουν ήδη χτυπήσει κόκκινο, που σημαίνει πως κανείς δε γνωρίζει το τι πραγματικά σας συμβαίνει! Αποφύγετε τις κουβέντες, τις εξηγήσεις, τους συναισθηματισμούς, γιατί σας θεωρούν υπερβολικούς και αυτή σήμερα πονάει! Λεφτά έρχονται!

Δίδυμος
Είστε κάπως μπερδεμένοι τις μέρες αυτές, από τη μια τα ερωτικά σας, από την άλλη τα επαγγελματικά σας, νιώθετε πως σας κάνουν τη χάρη, προκειμένου να ηρεμήσετε και αυτό έχω την εντύπωση πως σας ενοχλεί ακόμα περισσότερο! Τα νέα είναι ευχάριστα, όχι όμως ικανοποιητικά! Αφήστε να περάσει η εβδομάδα αυτή και μετά αποφασίζετε τον δρόμο που θα διαλέξετε. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, οπότε και την ιδανική πρόταση να σας κάνουν, ότι και αν σας τάξουν, κρατήστε μικρό καλάθι προς το παρόν!

Καρκίνος
Μια πολύ γλυκιά μέρα μόλις σας ξημέρωσε, το φεγγάρι σας κάνει συναισθηματικούς και ευαίσθητους πολύ! Είναι η ιδανική μέρα για να συναντήσετε ανθρώπους που αγαπάτε, να περάσετε ώρες μαζί τους, να μοιραστείτε τα νέα σας και κάπως έτσι να νιώσετε και εσείς απαραίτητοι σε κάποιες ψυχές! Μπορεί ξαφνικά να σας αποζητήσουν αρκετοί και να χρειαστεί να επιλέξετε τη παρέα σας, αφού δε μπορείτε να γίνετε χίλια κομμάτια! Δείτε την ρομαντικά τη δουλειά και διώξτε μακριά τις κακές τις σκέψεις!

Λέων
Του λωλού μπορώ να πω σήμερα, πραγματικά θέλετε να τραβήξετε τις κοτσίδες σας από πολύ νωρίς το πρωί, αφού προτιμάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, όμως υπάρχουν υποχρεώσεις κυρίως επαγγελματικές που δε μπορείτε να τις αποφύγετε με τίποτα! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, ενοχλείστε και από κάποιες συμπεριφορές, σας θεωρούν δεδομένους και αυτό σας εξοργίζει, γιατί δεν είναι έτσι! Περιμένετε από τους δικούς σας, λίγη κατανόηση, μια βοήθεια, όμως τζίφος η υπόθεση! Ακούω φωνές, οι δικές σας είναι;;;

Παρθένος
Μέρα που σίγουρα είστε πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι από τους άλλους, οπότε βρίσκετε τον τρόπο να τους καθησυχάσετε και να τους βοηθήσετε όπου χρειάζεται! Βέβαια, μη περιμένετε να αντιληφθούν άμεσα τη παρουσία σας, μετά από τρεις μέρες, θα ακούσετε εκείνο το ευχαριστώ! Από το να πιάσετε συζήτηση και να ξεφύγετε στη πορεία, προτιμήστε να στείλετε ένα mail, συγκεκριμένα λόγια και πολύ ξεκάθαρα! Ας υπάρχουν αποδείξεις για τις καλές σας τις προθέσεις, αποθηκεύστε το μήνυμα, για αργότερα!

Ζυγός
Το Φεγγάρι σας χτυπά κατευθείαν στο ψαχνό! Λεφτά γυρεύετε από εδώ και από εκεί, έχουν προκύψει λογαριασμοί που πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιηθούν, αλλιώς παίζει να σας μπλοκάρουν ακόμα και τις κάρτες, αν έχετε! Το χωραφάκι είναι δικό σας, αλλά η γραφειοκρατία και τα έξοδα απίστευτα! Ζητήστε βοήθεια και να επιμείνετε σε αυτό, γιατί δεν είστε μόνοι στη ζωή αυτή και θέματα οικογενειακά και οικονομικά καλό είναι να τα αντιμετωπίζετε με εκείνους που σας έβαλαν σε τούτη τη θέση αρχικά!

Σκορπιός
Και ξαφνικά τα ερωτικά σας τα ζητήματα σας απασχολούν έντονα, αγαπάτε κάποια ψυχή και δε το λέτε πουθενά και δε το δείχνετε εννοείται! Όμως η αγάπη αυτή, σας τρώει το σαράκι, περιμένετε μια κίνηση, ένα νέο, ένα μηνυματάκι, κάτι από το μέτωπο, δεν έρχεται ποτέ, μήπως να κάνατε το πρώτο βήμα εσείς;;; Όταν το πρόσωπο δε γνωρίζει τα αληθινά σας τα συναισθήματα, πώς περιμένετε να ανταποκριθεί; Τηλεπαθητικά; Αποφασίστε πρώτα το πώς θέλετε να είναι η προσωπική σας η ζωή και κινηθείτε αναλόγως!

Τοξότης
Ε λοιπόν, τις μέρες αυτές ένα κρύωμα σας περιτριγυρίζει, είναι αστρολογικό, αν δε προσέξετε, παίζει να πέσετε στο κρεβάτι τέζα! Η σημερινή Πανσέληνος, προκαλεί έντονες ενοχλήσεις στον οργανισμό σας, νιώθετε εξαντλημένοι και μια ατονία γενικώς! Φάτε πορτοκάλια, μαζευτείτε νωρίς στο σπίτι, βάλτε να σας τρίψουν, μη ξεγελαστείτε και πείτε το δε πειράζει, ένα συνάχι είναι και τι έγινε;;; Όμως η μέρα ανεξάρτητα από όλα αυτά, είναι πολύ τυχερή και ίσως να ολοκληρώσετε ένα project με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Αιγόκερως
Κάτι πολύ μυστήριο ίσως σας συμβεί σήμερα και ξαφνικά το χαμόγελό σας, να βρεθεί μέχρι τη Νότια Αφρική! Το Φεγγάρι αυτό είναι πολύ μαγικό στη περίπτωση τη δική σας, σας φανερώνει εκείνο το πρόσωπο που σας αγαπά τόσο πολύ, που επιβάλλεται να βρίσκεται μέσα στη ζωή σας, κάθε μέρα! Κάθε εμπόδιο εξαφανίζεται, μπορεί να λάβετε το πιο γλυκό μήνυμα ever! Έρωτας μου μυρίζει, μεγάλος και τρανός και αμοιβαίος επίσης! Αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα και εσείς απλά μετά ακολουθήστε με κλειστά τα μάτια!

Υδροχόος
Μια βουτιά στο σκοτάδι θα τη κάνετε για ακόμα μια φορά και φταίνε τα ερωτικά σας τα ζητήματα, που πρέπει να τα έχετε κάνει λίγο μαντάρα, τις μέρες αυτές! Νιώθετε κάπως διχασμένοι, γιατί ενώ γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, μπαίνουν μπροστά το πείσμα και ο εγωισμός και ο κακός ο χαμός! Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, οπότε τα κριτήρια του έρωτα δε θέλουν διαμάντια, θέλουν μόνο εκείνο το ξερό το ψωμί, ψιλά γράμματα για εσάς! Ευτυχώς που τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο! Το Φεγγάρι όμως να ξέρετε, σας πιέζει για εκείνη την αλήθεια, που χρόνια αποφεύγετε!

Ιχθύες
Το μυαλό σας το έχετε σε ένα ταξιδάκι, κάπου μακριά καιρό τώρα! Θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις, να γνωρίσετε και εκείνο το πρόσωπο που μιλάτε κάτι χρόνια τώρα, μέσω social media, να γευτείτε και εσείς μια περιπέτεια! Καλά, μη βιάζεστε, με ανάδρομο Ερμή, ούτε μέχρι το αεροδρόμιο δε θα καταφέρετε να φτάσετε! Αφήστε να χαλαρώσει πρώτα το σύμπαν και μετά adios amigos! Το Φεγγάρι αυτό, σας προσφέρει μια νέα θέση εργασίας, καλύτερα χρήματα και ένα πιο λαμπερό αύριο. Για αυτό τα κεφάλια μέσα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay