Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 06/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ όμορφη μέρα μόλις μας ξημέρωσε, ο ουρανός είναι καταγάλανος,
ο ήλιος θα μας ζεστάνει για ακόμα μια φορά, ηρέμησε και το σύμπαν για λίγο, ο Άρης έχει απομείνει μόνος του και σκούζει λίγο ακόμα, αλλά όλα μια χαρά!
Έρχονται καλύτερες ημέρες για όλους, οπότε από σήμερα μπορούμε να αισιοδοξούμε και να ονειρευόμαστε αυτά που επιθυμεί ο καθένας από εμάς εκεί έξω..!



Ρομαντική η διάθεση του κόσμου, μετά από τη μπόρα πάντα βγαίνει το ουράνιο το τόξο! Καλά και επειδή δε μπορώ τα γλυκανάλατα, να σας αποκαλύψω, πως στη περίπτωση τη δική μου, της Ταυρίνας, το ουράνιο τόξο έχει χρώμα μαύρο! Γιατί; Γιατί είμαι κακό κορίτσι και δε με πιάνει κανένα χαρωπό αστρολογικό γεγονός! Μόνο όταν παίζουν τα γνωστά «τετράγωνα» του σύμπαντος, ξεγελιέμαι, τη πατώ και μετά κλαίω! Η ζωή μου όλη!

Για αυτό ψυχραιμία, τάξη και ασφάλεια!

φιλάκια..


Κριός
Είναι μια καλή ημέρα, για να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες και να βάλετε κάτω τις υποθέσεις σας, μια-μια και να βρείτε τις λύσεις που αποζητάτε! Δεν είναι όλα μαύρο-άσπρο στη ζωή αυτή, «ξεκλειδώστε» από τα καθιερωμένα και θα δείτε πως τελικά τσάμπα σκούζατε όλες τις μέρες αυτές! Ακούστε εκείνη την εσωτερική φωνή, τι σας λέει; Μήπως τελικά μπορεί να γίνει και αλλιώς η δουλειά;

Ταύρος
Αρκετοί τις μέρες αυτές τρέχετε στους γιατρούς, κάνετε τις εξετάσεις σας, να είστε σίγουροι πως είστε μια χαρά, μη σας βρουν οι γιορτές με θέματα τρελά και αλλοπαρμένα! Βέβαια, αρκετά Ταυράκια το έχετε ρίξει στη γυμναστική και ας μη σας αρέσει και τόσο! Το νου σας, γιατί ο Άρης δείχνει πως ηρέμησε, αλλά δεν είναι ακόμα και τόσο ζεν, οπότε ακόμα και σήμερα, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, μια έκπληξη ας πούμε..;;;

Δίδυμος
Είναι μια καλή ημέρα, για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, να πάτε μια βόλτα, να μιλήσετε περί ανέμων και υδάτων και να ξενοιάσετε! Όσοι έχετε έναν σύντροφο, βρείτε την ευκαιρία να τον αγαπήσετε περισσότερο, να τον αγκαλιάσετε και να του πείτε το πώς αισθάνεστε γενικώς! Εσείς είστε η έκπληξη της ημέρας, για αρκετές ψυχές εκεί έξω! Αποφύγετε συζητήσεις για τη δουλειά, χαλούν πολύ το κλίμα..!

Καρκίνος
Ευτυχώς δόξα να έχει, σήμερα τα βρίσκετε κάπως με τον εαυτό σας, συμμαζεύεστε, ηρεμείτε, δεν ασχολείστε με κανέναν και τίποτα! Θολωμένοι τόσες μέρες, έχω την εντύπωση πως την αδειάσατε τη μπάνκα, καλύψατε επιθυμίες σας, έτσι επειδή! Σήμερα ζητήστε ένα συγγνώμη, στείλτε ένα ρομαντικό μήνυμα, κάντε λίγο τις γατούλες, γιατί επιβάλλεται να σας συμπαθήσουν ξανά! Προτιμήστε τον διάλογο..!

Λέων
Σήμερα παίζει να μπουκάρετε στο γραφείο του αφεντικού και να ζητήσετε μια αύξηση! Και έτσι να μην είναι, σε κάθε περίπτωση λεφτά γυρεύετε, αν σας ανήκουν ή αν σας αξίζουν, με ακόμα μεγαλύτερο πάθος, πολύ θαρραλέους και αισιόδοξους σας βρίσκω! Εντάξει το σύμπαν σας έχει βάλει σε μια διαδικασία, να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή, πιο όμορφη και φυσικά να μη σας λείπει τίποτα! Πάρτε το ρίσκο εσείς και δε ξέρετε ποτέ..!

Παρθένος
Επιτέλους ξημέρωσε και μια πολύ καλύτερη ημέρα! Κλονίστηκε λίγο το «είναι» σας τύπου, ποιοι είστε και πού πάτε και γιατί το ένα και το άλλο, οπότε καλό είναι να αφήσετε τους ανθρώπους σας να σας μιλήσουν. Ο καθένας από αυτούς έχει διαφορετικά επιχειρήματα, που σίγουρα κάποια από αυτά, κρύβουν τις απαντήσεις που αποζητάτε. Ακούστε με προσοχή και προσπαθήστε να χαλαρώσετε.. Λίγο από όλα και στην ώρα τους..!

Ζυγός
Καλό είναι και σήμερα να προτιμήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, να αποφύγετε τον πολύ τον κόσμο και στη τελική μη πιάσετε τιμόνι, ακόμα ο Άρης είναι τσίτα πάνω από το κεφάλι σας! Πάρτε μια άδεια. Και τι έγινε; Είστε κάπως σε αναμμένα κάρβουνα, εκεί που θεωρείτε πως έχετε λύσει τα ζητήματά σας, ξαφνικά υπάρχουν εκκρεμότητες και αυτό το μπρος – πίσω, σας τρελαίνει το μυαλό! Ψυχραιμία όλα θα φτιάξουν..!

Σκορπιός
Να και η έκπληξη της ημέρας, σήμερα σας πιάνουν τα ρομαντικά σας, ανεβαίνετε σε ένα ροζ συννεφάκι και οι σκέψεις σας ταξιδεύουν εννοείται σε ένα πρόσωπο πολύ ιδιαίτερο! Οπότε ηρεμούν τα πνεύματα, γίνεστε πιο συνεργάσιμοι και βρίσκετε το θάρρος να ζητήσετε βοήθεια σε θέματα που σας απασχολούν! Αφήστε τους ανθρώπους σας να σας πλησιάσουν και είναι καλή ημέρα για να ακούσετε και τη καρδιά σας. Τι σας λέει..;;;

Τοξότης
Σήμερα θα προτιμήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας και την ηρεμία σας. Καλό είναι αυτό, αρκεί να έχετε καλή παρέα, γιατί αλλιώς η μέρα δε περνά! Και εκεί που θεωρείτε πως είστε μονάχοι στον κόσμο αυτόν, πως κανείς δε πρόκειται να σας δώσει εκείνο το χέρι βοηθείας, εκεί μπορεί να συμβεί και ένα μικρό θαύμα! Είναι ακόμα ο Δίας στο ζώδιό σας και οι ευκαιρίες βολτάρουν τις μέρες αυτές.. Είναι θολές, όμως βρίσκονται μπροστά σας!

Αιγόκερως
Καλό είναι πού και πού να συζητάτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους τα προβλήματά σας, γιατί έτσι φεύγει η ένταση και ακούτε και μερικές απόψεις που ηρεμούν τη καρδούλα σας! Αφήστε να περάσουν οι πρώτες μέρες του Νοέμβρη, κόψτε ταχύτητα, ότι είναι να συμβεί, ας έρθει από μόνο του! Το αν θα φύγετε ή θα μείνετε ας είναι το χειρότερο σενάριο, οπότε πάρτε το από την αρχή, ας είναι η ευθύνη κάποιου άλλου!

Υδροχόος
Και μετά από τον κακό χαμό που κάνατε με τα διάφορα ζητήματα που προέκυψαν, σήμερα το σύμπαν σας κάνει τη χάρη και μπαίνει το νερό στο αυλάκι και ηρεμείτε κάπως! Είναι η μέρα που εισπράττετε χρήματα, οπότε το χαμόγελο είναι σίγουρα στα χείλη σας! Ζητήστε για να λάβετε, δίχως ντροπές και ότι σας έχουν τάξει, καιρός να γίνει και πραγματικότητα! Αρπάξτε τις ευκαιρίες, ότι χάρες σας οφείλει το σύμπαν, σας τις προσφέρει πια με άνεση!

Ιχθύες
Κοιτάξτε, από τη μια ο Δίας στο ζώδιό σας, από την άλλη ο Ποσειδώνας ανάδρομος παρακαλώ πολύ, είστε κάπως αλλού για αλλού τις μέρες αυτές! Να κάνετε όνειρα, είναι ότι καλύτερο, όμως μη φαντάζεστε και δράκους! Προχωράει το πράμα, ευκαιρίες υπάρχουν, στο χέρι σας είναι να το πάρετε από την αρχή και λάου-λάου! Δε γίνεται από το υπόγειο ξαφνικά να φτάσετε ρετιρέ! Όροφο-όροφο! Με πιάνετε τι σας λέω;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay