Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Τοξότη 2019 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως σας έχω ξανά εξομολογηθεί,
βαριέμαι πολύ εύκολα, τα ίδια και τα ίδια, μου αρέσει το διαφορετικό, λατρεύω τις εκπλήξεις, δε μπορώ τα ρουτινιάρικα με τίποτα! Εννοείται πως ένα shopping therapy ήταν ότι έπρεπε χθες, για να ξεπεράσω τις παράξενες διαθέσεις μου.. και ω ναι, σήμερα είμαι πολύ καλύτερα!

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, φέρνει από όλα τα καλά, σε όλα τα ζώδια, το ζητούμενο είναι πώς ο καθένας από εμάς εκεί έξω, καταφέρει να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα! Ο έρωτας γίνεται παιχνιδιάρικος, το φλερτ καθημερινή ευχάριστη συνήθεια, τα συναισθήματα ίσως πιο αγνά από ποτέ!

Στα μέσα του Νοέμβρη θέλει λίγη προσοχή, γιατί την Αφροδίτη την αγκαλιάζει ο Ποσειδώνας, της δίνει και ένα ρουφηχτό φιλί, τη πιάνει παραζάλη και χάνει τα αυγά και τα πασχάλια, γιατί ο σκοπός του ήταν αυτός.. Να ταρακουνηθούν τα νερά, να φανεί αν όντως ένας έρωτας αξίζει, αν είναι αληθινός, αν είναι αμοιβαίος και τέτοια απλά πραγματάκια, που δεν αποκαλύπτονται και τόσο εύκολα..
Μεταξύ μας τώρα, το σύμπαν έχει νευράκια, ο Ουρανός πιο απρόβλεπτος από ποτέ, ο Ερμής ανάδρομος, ο Άρης στη τσίτα ενοχλεί τον Δία και τον Πλούτωνα, πετάγονται σφήνα ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, εκεί δηλαδή που όλα φτιάχνουν, εκεί χαλούν επίσης και για κάποιον σπουδαίο λόγο! Ποιον να πρώτο πιάσει η Αφροδίτη από το χέρι, σε ποιον να μιλήσει γλυκά, ποιανού το κεφάλι θα χαϊδέψει πρώτα, στη μέση τη βλέπω, να παίζει γύρω-γύρω όλοι!
Οπότε αν εξαιρέσουμε κάποιες μέρες εντελώς τρελές και αλλοπαρμένες, τότε από τις 20/11 και μετά θα πάρουμε μια ανάσα, θα έρθουν όντως τα καλύτερα και ένας έρωτας πολύ, πολύ μεγάλος, για αρκετούς εκεί έξω..!

Προσμένουμε τα θαύματα λοιπόν..!

φιλάκια


Κριός
Όσο οι μέρες περνούν βελτιώνεται κατά πολύ η διάθεσή σας, σα να βρίσκετε το νόημα της ζωής ξανά! Η Αφροδίτη σας ξεσηκώνει, σας βγάζει από το καβούκι σας και ξαφνικά ντύνεστε ωραία, κοινωνικοποιήστε και φλερτάρετε με όλο σας το είναι, κάθε στιγμή και λεπτό! Αν είστε δεσμευμένοι θα επιθυμήσετε να κάνετε πολλά πράγματα με το ταίρι σας μαζί, ακόμα και να ταξιδέψετε κάπου μακριά προκειμένου να ανανεωθείτε! Αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, τότε κάπου εκεί έξω, ίσως και να ανακαλύψετε και τον έρωτα της ζωής σας! Πώς να σας το πω αλλιώς, το χαλί κόκκινο στρωμένο και εσείς απλά θα πρέπει να το περπατήσετε.. περιπέτειες μυρίζομαι, αλλά γιατί όχι;;; Στις 14/11 η Αφροδίτη λίγο στραβώνει και σας ρίχνει στα πατώματα, όμως γύρω στις 24/11 παίρνει τα επάνω της, κάτι της ψιθυρίζει ο Δίας! Και κάπως έτσι εσείς, να ζήσετε κάτι το ανεπανάληπτο, ερωτικά εννοείται πάντα!

Ταύρος
Θα σας απογοητέψω όμως η Αφροδίτη εκεί που βρίσκεται μόνο τον έρωτα δε φέρνει στη ζωή σας! Βέβαια, φέρνει το χρήμα, που τόσο σας αρέσει, όχι για να το βάζετε στην άκρη, αλλά για να το σπαταλάτε σε λούσα, φρου-φρου και αρώματα! Είναι μέρες που θα καταφέρετε να λύσετε ένα κουβάρι ετών, να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας τα ζητήματα, να κοιτάξετε το συμφέρον σας και το πώς θα βελτιώσετε τη ζωή σας. Μια καλή ευκαιρία για να οργανωθείτε και να τακτοποιηθείτε, γενικώς! Στις 14/11 η Αφροδίτη φέρνει μια ερωτική απογοήτευση σε αρκετά Ταυράκια εκεί έξω, μερικές φορές το αμοιβαίο δεν υφίσταται και αυτό πονάει πολύ! Και επειδή δε γίνεται να είστε οι χαμένοι σε όλες τις περιπτώσεις, εκεί γύρω στις 24/11 να λάβετε ένα δώρο έτσι ξαφνικά! You never know..

Δίδυμος
Καλύτερα δε γίνεται στα ερωτικά σας τα ζητήματα, αφού η Αφροδίτη σας κάνει πολύ αγαπησιάρηδες και συναισθηματικούς γενικότερα! Διδυμάκια είναι οι μέρες τέτοιες που όσοι έχετε έναν σύντροφο, θα τον αγκαλιάσετε με έναν τρόπο πολύ μοναδικό, μπορεί και από μόνοι σας να προκαλέσετε μια πρόταση γάμου! Γίνεστε σχεσάκηδες από το πουθενά και δείχνετε μια πλευρά του εαυτού σας πολύ όμορφη και άκρως άγνωστη! Όμως από τις 14/11 μέχρι και τις 24/11 και τις μέρες εκείνες τριγύρω, από τη μια ο Ποσειδώνας και από την άλλη ο Δίας, παρέα με την Αφροδίτη πάντα, σας ταράζουν λίγο τα νερά, φέρνουν εντάσεις και γίνεστε χαοτικοί ως συνήθως! Αρκετοί διαλέγετε τον σύντροφό σας και επιμένετε σε μια σχέση ζωής! Τα συννεφάκια πάντα φεύγουν..

Καρκίνος
Εργασία και χαρά φέρνει η Αφροδίτη τις μέρες αυτές και όχι μόνο! Τα ερωτικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα όμως ως δια μαγείας βρίσκουν τον δρόμο τους και αυτά! Είστε φουλ στην έμπνευση, στη δημιουργικότητα, παθιάζεστε με τη δουλειά σας και τίποτα δε σας σταματά! Ίσως να υπάρξει ένα πρόσωπο, στους χώρους που κινείστε, τόσες ώρες μαζί, μπορεί να προκύψει και ένα αθώο φλερτ, όμως μέχρι εκεί;;; Θα δείξει! Κατά βάθος ας έχετε το νου σας γιατί η Αφροδίτη είναι πονηρή και μπορεί να σας αναστατώσει για λίγες μέρες, να σας τεστάρουν, να δουν τις ικανότητές σας, τα χαρίσματά σας, τη πίστη που έχετε στο έργο σας! Το ευχάριστο είναι πως σμίγετε οι δεσμευμένοι, βελτιώνεται η σχέση σας και αγαπιέστε στο φουλ! Ερωτικά απρόβλεπτες οι μέρες γύρω στις 24/11! 

Λέων
Που λέτε η Αφροδίτη σας κάνει και πολύ γατούλες τις μέρες του Νοέμβρη, ότι συναισθήματα έχετε κρυμμένα μέσα σας, έχετε μια απίστευτη όρεξη για να τα εκφράσετε και για να είμαι ειλικρινής, γίνεστε υπερβολικοί και αποπνικτικοί! Με μέτρο χρυσά μου, κάποιοι τρομάζουν με τόση πολύ αγάπη! Ότι προβλήματα και αν έχετε, θα τα προσπεράσετε με έναν πολύ μαγικό τρόπο, αλλά οι δεσμευμένοι της παρέας, «κρέμεστε» από τον σύντροφό σας, καλό μεν κακό δε! Τι είστε μικρά παιδιά; Και όσο οι μέρες περνούν, φουντώνετε ένα πράγμα, φλέγεστε κανονικά από έρωτα, ζητάτε τα απίστευτα για να λάβετε και εντάξει, μην είστε και τόσο σίγουροι.. Ξέρετε δεν έχουν όλοι το χαβά τον δικό σας.. Το σύμπαν σας ανταμείβει γύρω στις 24/11, προκύπτει το αμοιβαίο ή ένας έρωτας μοιραίος..!

Παρθένος
Αχ σε δουλειές να βρισκόμαστε που λέει ο λόγος, γιατί η Αφροδίτη ξαφνικά μέρα με τη μέρα σας βάζει σε διαδικασίες τρελές! Σηκώνεται το σπίτι σας στον αέρα, θέλετε να αλλάξετε ντεκόρ; Να φέρετε μαστόρια; Να κάνετε μια γενική καθαριότητα σε σημείο να αστράψουν τα πάντα όλα; Πάντως ετοιμάζετε τη φωλίτσα σας για τον χειμώνα και κανείς μα κανείς δε σας σταματά! Μιλάμε για την απόλυτη ψυχασθένεια, χάρισμα της Παρθένου μοναδικό! Σας πιάνει επίσης και εκείνο το οικογενειακό το πνεύμα, τύπου ότι πει η μαμά και ο μπαμπάς και δε ξέρω κατά πόσο θα σας βγει στη πορεία! Αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι στη πραγματικότητα! Γύρω στις 24/11 κάνετε ένα σουαρέ, φτιάχνετε τις λιχουδιές σας και ανοίγετε το σπίτι σας σε φίλους, ίσως κιόλας επισημοποιήσετε και μια σχέση!

Ζυγός
Σα να βρίσκεστε μόνιμα πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι με την Αφροδίτη παρέα τις μέρες του Νοέμβρη! Ιδανικό το σκηνικό για να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας, να αφιερώσετε το χρόνο σας, να περάσετε και εσείς μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Νιώθετε απίστευτη αγάπη για κάποιες ψυχές, καλά θα κάνετε να τη δείξετε με κάθε τρόπο, να εκφραστείτε ελεύθερα και να μη προσμένετε τίποτα ως αντάλλαγμα! Οτιδήποτε είναι να συμβεί, θα συμβεί την ώρα που πρέπει! Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, γιατί παίζουν μπάλα και οι άλλοι πλανήτες που δεν έχουν και τόσο τα κέφια τους, όμως εσείς τον σκοπό σας! Αγάπες και λουλούδια να προσφέρετε ακόμα και στη πιο καρβουνιασμένη σχέση! Ζήστε τον έρωτά σας και ας πέσετε στα βράχια αργότερα. Πειράζει;;;

Σκορπιός
Καλά φορέστε κράνος, ζώνη ασφαλείας, γιατί το σύμπαν έχει σκοπό να παίξει πολύ με τα νεύρα σας τις μέρες αυτές! Ποια Αφροδίτη, το πλανητικό σκηνικό είναι άκρως χαοτικό που φυσικά κρύβει απίστευτες εκπλήξεις! Ας εστιάσουμε όμως στο πλανήτη της αγάπης, που φέρει το χρήμα στη ζωή σας το επόμενο διάστημα! Ανοίγουν οι ουρανοί ένα πράγμα, σας δίνουν τα λεφτά που σας οφείλουν, μπορεί να πάρετε και μια αύξηση, πάντως γεμίζει το σακούλι και με το παραπάνω! Εντάξει καιρός ήταν, όμως το νόημα της ζωής δεν είναι το χρήμα μόνο, το φωνάζω, αλλά στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα, έτσι δε λένε;;; Τις μέρες από 14/11 μέχρι και 24/11 ξεφεύγετε τελείως, κάποιος σας πατά τον κάλλο και παίρνετε το δισάκι σας και δρόμο! Κάτι χαλάει και κάτι φτιάχνει! Εναλλακτικές υπάρχουν στη περίπτωση τη δική σας!

Τοξότης
Εντάξει αν δεν είστε εσείς οι τυχεροί της παρέας, ποιος θα ήταν; Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί, όχι τίποτα άλλο, για να γίνετε και εσείς λίγο αγαπησιάρηδες και να φουντώσει το παιχνίδι του έρωτα και το φλερτ ας έχει το πρώτο λόγο στη καθημερινότητά σας από εδώ και πέρα! Ξαφνικά μέρα με τη μέρα επιδιώκετε οι προσωπικές σας οι στιγμές να είναι περισσότερες από τις επαγγελματικές σας, φεγγάρι είναι θα γυρίσει οπότε απολαύστε το τώρα που παίζει! Αρκετοί θα θελήσετε να επισκεφτείτε τα οικογενειακά σας τα πρόσωπα, άτομα που έχετε καιρό να δείτε, όμως μη περιμένετε να σας αγκαλιάσουν με την ίδια θέρμη! Δώστε εσείς αγάπη και ρίξτε την στο γιαλό.. και τι έγινε; Οι δεσμευμένοι δείξτε το καλύτερό σας εαυτό και οι ελεύθεροι .. σας έρχεται.. ο κύριος Έρωτας που λέμε!

Αιγόκερως
Ωχ.. ξεκινώ έτσι τα λεγόμενά μου, μιας που θα χρειαστεί να σας εξομολογηθώ παράξενα πράγματα! Τι μέρες θα είναι αυτές του Νοέμβρη, πραγματικά απορώ! Η Αφροδίτη σας βάζει σε ερωτικές περιπέτειες, μιας που ξεσηκώνεστε για κάτι νέο, κάτι το διαφορετικό, εκείνο το συναίσθημα που θα σας αναστατώσει τρελά! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, εκεί σας εύχομαι τα καλύτερα, αλλά αν δεν είστε τρομάζω! Είστε και από τα ζώδια που σας αρέσουν τα μυστικά, οι ίντριγκες και τα πικάντικα τα γεγονότα, γιατί όχι να μη συμβάλετε και εσείς στο έργο αυτό;;; Η ρουτίνα είναι άσχημο πράγμα και αν ξαφνικά την αντιληφθείτε έντονα, τότε σίγουρα θα γυρέψετε μια αφορμή, έτσι μια μικρή αταξία, έτσι για να νιώσετε ζωντανοί ξανά! Γύρω στις 14/11 αρκετοί λέτε όχι στους πειρασμούς, αλλά κοντά στις 24/11 υποκύπτετε με όλο σας το είναι..! omg!

Υδροχόος
Το διάστημα αυτό βρίσκετε τη καλή σας τη διάθεση και το χαμόγελο είναι μόνιμα στα χείλη! Η Αφροδίτη βοηθάει πολύ σε αυτό, είναι μέρες που γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ, σπίτι δε μαζεύεστε με τίποτα, όλο βόλτες από εδώ και εκεί, παρέα κυρίως με φίλους και μετά από πολύ καιρό νιώθετε, το πόσο σας αγαπούν και σας εκτιμούν επίσης! Σας φαντάζομαι πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι, με το ύφος του ρομαντικού του ποιητή, να αισιοδοξείτε και να ονειρεύεστε ξανά από την αρχή ένα υπέροχο αύριο! Φτου-φτου μη σας ματιάσω, γιατί ο Νοέμβρης μόνο ρομαντικό χαρακτήρα δεν έχει! Τα φλας της δημοσιότητας είναι επάνω σας και το απολαμβάνετε στο φουλ! Μη δανείζετε χρήματα σε φιλαράκια, δε θα τα δείτε ποτέ! Γύρω στις 24/11 ερωτεύεστε παράφορα, σας έρχεται κεραμίδα που λέμε, με άτομο που ήδη γνωρίζετε! Σοκ έτσι;;;

Ιχθύες
Παράξενο το βρίσκω, όμως τούτη τη φορά η Αφροδίτη δε σας επηρεάζει ερωτικά, αλλά κυρίως επαγγελματικά! Όσοι κυνηγάτε τα όνειρά σας, όσοι έχετε κάνει κινήσεις για να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, το σύμπαν θα σας τη δώσει την ευκαιρία αυτή, αρκεί και εσείς να επιμείνετε με κάθε τρόπο! Νέα project παίρνουν το δρόμο τους, πόρτες ανοίγουν, η εξέλιξη τέτοιων υποθέσεων μπορεί να είναι απρόβλεπτα μαγική! Καλό είναι να μην ανακατεύετε τη προσωπική σας τη ζωή με την επαγγελματική σας, γιατί ένα φλερτ εν ώρα εργασίας, μπορεί να δείξει τη πόρτα μεθαύριο! Δεν είστε τώρα για τέτοιες περιπέτειες.. Εκτός αν σας βρει ο μεγάλος ο έρωτας, που από αστρολογικής άποψης.. χλωμό το βλέπω! Προσπαθήστε με ψυχραιμία να λύσετε τα προσωπικά σας τα ζητήματα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay