Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ζώδια: Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο, Νοέμβριος 2019 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που συμβαίνει, που ξαφνικά μας αναστατώνει, μας
ταρακουνά στα καλά τα καθούμενα; Γιατί το απρόβλεπτο πρωταγωνιστεί και οι εκπλήξεις είναι καθημερινές; Τι άλλο να προσμένω από το σύμπαν; Ένα σύννεφο μαύρο και πυκνό, ή ένα ανάλαφρο ροζουλί;;;



Και φυσικά φταίει ο ανάδρομος Ουρανός, που βρίσκεται στον Ταύρο και έχει τρελά κέφια τις μέρες αυτές και από τις 20/11 και μετά κάθε μέρα που περνά, παίζει να είναι άκρως συγκλονιστική για αρκετό κόσμο εκεί έξω! Μαγικές τις βρίσκω τις μέρες μεταξύ 24/11 μέχρι 28/11! Λίγο πριν και λίγο μετά η επιρροή είναι η ίδια, ίσως και πιο έντονη, οπότε εκείνο το διάστημα θέλω να πιστεύω πως θαύματα θα συμβούν που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, είτε για καλό σκοπό, είτε όχι! Θα δείξει!
Ο Άρης που λέτε θα βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι πολύ ορεξάτος, θέλει οπωσδήποτε να ανάψει μερικές φωτιές, να ξεσκεπάσει τα πάντα όλα, ακόμα και με τον πιο υποχθόνιο τρόπο! Η αλήθεια να φανεί και τίποτα άλλο! Μια επιρροή πολύ δυνατή, κάποιοι χωρίζουν και κάποιοι σμίγουν, με πολύ πάθος και ένταση! Αυτά όλα βέβαια, με τη βοήθεια του Ουρανού! Χρόνος δεν υπάρχει. Τσακ μπαμ!
Η Αφροδίτη εκείνες τις μέρες φεύγει από τον Τοξότη και πηγαίνει στον Αιγόκερω έτοιμη να προκαλέσει ερωτικά πάθη, τρελά και αλλοπαρμένα! Φλέγεται το κορίτσι και ο Ουρανός θα προσπαθήσει να τη δροσίσει, φωνάζοντας τον Αίολο.. και πού να ηρεμήσει το κορίτσι.. Τη χάνουμε τη Θεά τέλος Νοεμβρίου.. αλλά είναι για καλό σκοπό! Ο κόσμος ερωτεύεται κεραυνοβόλα! Βλέπει αστεράκια λέμε! Αυτό να δω και ας χορέψω κάτω από το φως το φεγγαριού.. ντυμένη ξωτικό της νύχτας.. χαχα!
Καλό είναι το διάστημα εκείνο να προσέχουμε πολύ στη οδήγηση, στο τρόπο που κατεβαίνουμε τις σκάλες, που περπατάμε, μπορεί να πέσουμε ακόμα και από το κρεβάτι.. για τόσο πολύ λέμε! Να ντυνόμαστε καλά, γιατί τα κρυολογήματα έχουν και αυτά τη τιμητική τους..

love you!


Κριός
Προλαβαίνετε να κάνετε οικονομία, να κρατήσετε πέντε φράγκα στην άκρη, γιατί ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο, μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη, φέρνει μια έκπληξη, ολίγον δυσάρεστη, κάτι που δεν υπολογίζατε με τίποτα, θα χρειαστεί να πληρωθεί άμεσα! Προνοήστε και στη τελική δώστε κατευθύνσεις, γιατί αν περιμένετε από τους άλλους να νοιαστούν, ή από τον σύντροφό σας, θα απογοητευτείτε είναι στο πρόγραμμα και αυτό και μετά ποιος σας ακούει;;; Το φινάλε του μήνα, κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη, πάνω στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, φανερά ένα πρόσωπο σημαντικό σας στηρίζει, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε με προσοχή και να μη λέτε πολλά! Ο έρωτας σας βάζει στο μάτι, επίσης!

Ταύρος
Ότι χειρότερο είναι αυτό που σας συμβαίνει, ο απρόβλεπτος Ουρανός, κατσικωμένος στο ζώδιό σας και ανάδρομος παρακαλώ πολύ! Δε νομίζω να υπάρχει μέρα που να μη κρύβει μια έκπληξη, είτε ευχάριστη, είτε δυσάρεστη! Αφού δε σας αρέσουν οι αλλαγές, τώρα καλά να πάθετε, ο Ουρανός όχι απλά σας σπρώχνει, σας ταρακουνά δυνατά και μπαμ και κάτω! Η ερωτική σας η ζωή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τις μέρες αυτές, τα συναισθήματά σας χαοτικά και αρκετά Ταυράκια εκεί έξω, είστε έτοιμα να πείτε το «αντίο»! Επεισοδιακό το φινάλε του Νοέμβρη, εκεί γύρω στις 24/11 καλό είναι να έχετε το νου σας, γιατί το σύμπαν έχει βγάλει πρόγραμμα! Όλα στα κόκκινα και οι αφορμές θα πέσουν βροχή! Ο έρωτας να ξέρετε παίζει ύπουλο παιχνίδι..! Είστε έτοιμοι για μια τρελή απογείωση;;;

Δίδυμος
Να πούμε πως όλος ο Νοέμβρης είναι μια κακιά στιγμή;;; Ο ανάδρομος Ουρανός, σας κάνει και νιώθετε πολύ περίεργα με τον εαυτό σας. Ξέρετε τι θέλετε, όμως το δείχνετε με άσχημο τρόπο! Οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας, σας προκαλεί ένα άγχος και συνεχώς αναρωτιέστε κατά πόσο ταιριάζετε με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά, αν έχετε επιλέξει τη σωστή τη δουλειά, γιατί εκεί που μπαίνει το νερό στο αυλάκι, ξαφνικά λοξοδρομεί και φτου πάλι από την αρχή; Μαζεύετε μέσα σας συναισθήματα που μέχρι το τέλος του μήνα, θα φουντώσουν και θα βγουν στην επιφάνεια και τότε τι θα ξεστομίσετε, κανείς δε ξέρει! Κάτι λεφτά σας δίνουν και ηρεμείτε πολύ. Όμως προσοχή σας περιτριγυρίζει ένα γερό κρυολόγημα!

Καρκίνος
Καλά συγκλονίζομαι, αλλά θα σας τα γράψω και omg! Καιρό τώρα κάνετε μυστήριες σκέψεις, παρατηρείτε τα φιλαράκια σας, τη συμπεριφορά τους, φοβάστε πως κάποιος δεν ήταν και τόσο ειλικρινής μαζί σας! Ο Ουρανός, ανάδρομος μεν, έχει σκοπό να σας φανερώσει τις προθέσεις τους, κάπου θα ηρεμήσετε και κάπου θα αστράψει το ματάκι σας, γιατί υπάρχουν όρια και όταν καταπατούνται, ο κακός ο χαμός! Υποψίες πως ένα πρόσωπο φλερτάρει με τον σύντροφό σας, κάθε μέρα θα γίνονται και πιο έντονες και αν προκύψουν και αποδεικτικά στοιχεία, τότε ξέρετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε, για να προστατέψετε τη σχέση σας! Εδώ τρομάζουμε, γιατί γύρω στις 24/11 δίνετε τη μάχη σας, με τον πιο αλλοπρόσαλλο τρόπο! Αυτό σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς στα μάτια του συντρόφου σας.. Μη πω σας ερωτεύεται ξανά από την αρχή..

Λέων
Χαοτικές οι μέρες του Νοέμβρη κυρίως πάνω στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Πλέον κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο έντονο αυτό και ξαφνικά ο ανάδρομος Ουρανός, σας βάζει να τσακώνεστε με όλο τον κόσμο, δίχως διαχωρισμό κανέναν! Όποιος φταίει, όποιος υποστηρίζει την αδικία, τη κατσάδα του θα την ακούσει και δε σας νοιάζει καθόλου το αν θα κακό χαρακτηριστείτε! Σκέψεις να τα παρατήσετε όλα και να εξαφανιστείτε τις κάνετε, όμως αν δεν έχετε βρει κάτι καλύτερο, πού θα πάτε;;; Τα έξοδα τρέχουν! Το φινάλε του μήνα, δέχεστε απίστευτη πίεση και στα προσωπικά σας τα ζητήματα, κανείς δε καταλαβαίνει το τι σας συμβαίνει και πρέπει εσείς, να κρατήσετε τις ισορροπίες και στις δυο τις περιπτώσεις! Το ξέρετε πως είστε πολύ σέξι, όταν σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας;;;

Παρθένος
Καιρό τώρα προσπαθείτε να ξεφύγετε από δραστηριότητες που σας στρεσάρουν και δε σας κάνουν πια, όμως πώς να το ανακοινώσετε αυτό στους δικούς σας τους ανθρώπους; Δε συνηθίζετε να απογοητεύετε τους άλλους, όμως ο χρόνος σας περιορισμένος και οι επιθυμίες σας πολύ διαφορετικές! Αρκετοί μπορεί να αναζητήσετε μια νέα εργασία, ξαφνικά να σας γίνουν πολυπόθητες προτάσεις και να αλλάξετε αντικείμενο από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο απρόβλεπτος Ουρανός, σας ευνοεί πολύ, σας βοηθά να λέτε πιο συχνά εκείνο το όχι, όταν κάτι δε σας αρέσει! Τα νου σας όμως, γιατί το φινάλε του Νοέμβρη, νιώθετε πως σας πιέζουν, σας ζορίζουν, επιμένουν στο σκοπό τους, ενώ εσείς έχετε άλλα σχέδια! Ανακοινώνετε με άγαρμπο τρόπο πως δεν είστε πλέον διαθέσιμοι για κανέναν! Σε μια πρόταση γάμου, τι θα λέγατε;;;

Ζυγός
Όπως θα έχετε καταλάβει και οι ίδιοι, τον καιρό αυτό, ξαφνικά σας κάνουν πάσα κληρονομικά ζητήματα, γράφουν διάφορα στο όνομά σας, τα προσμένατε, όμως οι μπελάδες και τα μπλεξίματα δε λείπουν! Ο ανάδρομος Ουρανός, επινοεί εμπόδια, προκειμένου να μη σας αφήσει να ξελασπώσετε εύκολα, γιατί προφανώς κάτι κρύβεται από πίσω, πρέπει πρώτα να το ανακαλύψετε και μετά να διαχειριστείτε τα θέματα αυτά έτσι όπως σας συμφέρουν! Δε θα πληρώσετε εσείς τα σπασμένα των άλλων! Να τσεκάρετε τους πάντες, μέρες που είναι, οι προθέσεις του κόσμου, όχι και οι καλύτερες! Εννοείται πως αν πιάσετε λεφτά στα χέρια σας, ζεστά-ζεστά, να τα κρύψετε και να τα ξεχάσετε και να αφήσετε τις extreme τις σκέψεις για αργότερα! Το σύμπαν σας κάνει ένα τρομερό test drive, φέρνει δίπλα σας αμέτρητους πειρασμούς, προκειμένου να δει αν θα κρατήσετε τα λεφτά σας, ή αν θα τα σκορπίσετε σα τον άνεμο!

Σκορπιός
Καιρό τώρα κάνετε υπομονή, δείχνετε ψύχραιμοι ενώ δεν είστε και συμβιβάζεστε με καταστάσεις που δε σας αρέσουν και τόσο! Οπότε εμφανίζεται εδώ ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο, να σας πατήσει τον κάλλο ξαφνικά και να ξέρετε πως κάθε μέρα που περνάει και μέχρι ο Νοέμβρης φτάσει στο τέλος του, παίζει να τα έχετε κάνει όλα ρημαδιό! Τούτη τη φορά αποζητάτε την ελευθερία σας έντονα, τη ξεγνοιασιά επίσης και τις χαρούμενες τις καταστάσεις. Όχι άλλο κάρβουνο! Συνεπώς διώχνετε με σκληρό τρόπο όσους σας γεμίζουν με απαισιόδοξες και αρνητικές σκέψεις και καλύτερα μονάχοι και χαρούμενοι παρά με κόσμο και μέσα στις γκρίνιες! Γύρω στις 24/11 λοιπόν ο κακός ο χαμός, σκοτεινιάζει όλο σας το σύμπαν, τρομάζει ο κόσμος, φεύγουν τρέχοντας και ούτε καλημέρα δε σας λένε!

Τοξότης
Η αλήθεια είναι πως το διάστημα αυτό δε βαριέστε με τίποτα! Όμως δε το απολαμβάνετε κιόλας, μιας που ο Ουρανός, έχει δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις και στο σπίτι και στη δουλειά και ξαφνικά δε μπορείτε να μπείτε σε μια σειρά, να βάλετε μια τάξη. Όπως πάνε και όπως έρθουν που σημαίνει πως δεν έχετε καθόλου χρόνο για τον εαυτό σας και πως όπου να’ναι θα πέσετε τέζα στο κρεβάτι και πάνε και οι δουλειές, πάει και το σπίτι! Αφηρημένοι και αγχωμένοι πολύ, βιώνετε ένα χάος, για αυτό καλύτερα από εδώ και πέρα και μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη, να αφήνετε κανέναν άλλον να οδηγεί, ή να κόβει τη σαλάτα! Για τόσο πολύ λέμε! Ένα γερό κρυολόγημα είναι θέμα χρόνου, για αυτό να τρώτε και να ντύνεστε καλά! Πάρτε και καμιά βιταμίνη, δε βλάπτει..!

Αιγόκερως
Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας κάτι τέτοια, μπορεί να συμβούν και με τον πιο απρόβλεπτο τον τρόπο! Ο Ουρανός χρυσά μου, σας αναστατώνει τρελά σε ερωτικό επίπεδο! Μπορεί να σας έρθει κεραμίδα από το πουθενά, να δαγκώσετε τη λαμαρίνα που λέμε, με ένα πρόσωπο που δε περνάει καν από το μυαλό σας! Η αλήθεια είναι πως από τώρα και μέχρι το τέλος του Νοέμβρη ξεκινούν τα γλέντια, οπότε κάθε στιγμή και λεπτό που περνάει, τσουπ ο Έρωτας μπορεί να κατέβει ακόμα και από τη καμινάδα! Και έτσι να μην, μια αναστάτωση θα τη νιώσετε, δε θα σας χωράει το σπίτι, θα βρίσκετε άκρως ενοχλητικούς τους δικούς σας, το φευγιό η καλύτερη η λύση και ξαφνικά μπουρλότο! Και μέσα σε όλον αυτόν τον κακό το χαμό, ο Έρωτας επιμένει!!!

Υδροχόος
Ζόρικο το φινάλε του Νοέμβρη, με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο! Έχουν συμβεί πολλά και διάφορα κυρίως στον επαγγελματικό τον τομέα, ένα συναίσθημα τύπου να τα παρατήσετε το έχετε, όμως από την άλλη δεν είστε τέτοιοι χαρακτήρες. Πρέπει να το παλέψετε και να βγείτε νικητές! Τις μέρες αυτές πατήστε λίγο φρένο, μαζευτείτε στο σπιτάκι σας, βρείτε χρόνο για ύπνο και καλό φαγητό, γιατί έχετε ανάγκη από αληθινή ξεκούραση. Ας γίνει κάποιος άλλος χίλια κομμάτια και τι έγινε;;; Δώστε βάση, γιατί δεν είστε σούπερ ήρωες και αστρολογικά το σύμπαν φέρνει κρυολογήματα και κόπωση μεγάλη. Μείνετε μονάχοι με τις σκέψεις σας, μιλήστε στον εαυτό σας, ξεσπάστε πρώτα σε εσάς, δείτε τι φταίει.. Φτιάξτε το όμορφα! Επικίνδυνη μέρα στις 24/11 να το ξέρετε! Όλα σε μια κλωστή! Αν καταφέρετε να μη πέσετε στη παγίδα, τότε ξημερώνει μια υπέροχη μέρα για εσάς!

Ιχθύες
Ξεσηκώνεστε για τα καλά εσείς, είναι πολύ όμορφο αυτό, αλλά και άκρως επικίνδυνο, αφού για να κάνετε το κέφι σας εσείς, θα χρειαστεί να δυσαρεστήσετε μερικές ψυχές, στα πολύ ξαφνικά! Ο Ουρανός σας μπλέκει σε διάφορες περιπέτειες, εσείς διψάτε για νέα πράγματα και τα κάνετε λίγο αχταρμά! Σχέσεις ζωής μπορεί να διαταραχτούν, γιατί δε γίνεται συνέχεια κάποιος να σας κρατά το χέρι! Αλλαγές προκύπτουν, που θα χρειαστεί να τις διαχειριστείτε με όμορφο τρόπο, δε το έχετε όμως και γίνεστε αντιπαθείς και πικρόχολοι ακόμα στους συνεργάτες σας. Προσοχή στις 24/11 και εκείνες τις μέρες γενικότερα, γιατί μια επιθυμία τύπου να τα διαλύσετε όλα εδώ και τώρα θα την έχετε, που σημαίνει πως ή δηλώνετε παραίτηση, ή βάζετε ένα τέλος οπουδήποτε με άσχημο τρόπο! Υπερβολικοί μέχρι εκεί που δε φτάνει!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos 
Φωτογραφία από Vasco Cavalheiro από το Pixabay