Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 07/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να φορέσω μια μπλε χάντρα μη με ματιάσω,
το έχω πάει σερί, είχα καιρό να το κάνω, πόσο μου αρέσει, πόσο!

Με πολύ χαρά και αισιοδοξία, λέω πως το σύμπαν χαλάρωσε εντελώς, έρχονται όμορφες μέρες αστρολογικά, οπότε ας αφεθούμε στη μαγεία του και ότι προκύψει!




Ο ανάδρομος Ερμής φυσικά είναι ένα βασικό εμπόδιο, μιας που μια χαλάει το ένα και μια το άλλο και άντε γιατί σέρνεται το internet και γιατί δε κάνει save και πού πήγε το αρχείο;;; Μη μου πείτε πως δε ζείτε τέτοιες στιγμές, θα τρελαθώ!

Χαζομαρούλες είναι αυτές, που εκνευρίζουν βέβαια, αλλά εδώ έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε.

Ο Έρωτας πού βρίσκεται;;; Τι έπαθε;; Τον χάσαμε..

Πάω να τον βρω.. χαχα!


φιλάκια..


Κριός
Είναι μια καλή ημέρα για να βάλετε τα ζητήματά σας κάτω και να τα κοιτάξετε ξανά από την αρχή! Είστε πιο ήρεμοι και πιο ψύχραιμοι, οπότε σίγουρα θα βρείτε τις λύσεις που αποζητάτε και θα φροντίσετε να κλείστε ότι εκκρεμότητες έχετε! Και μόλις πάρετε την ανάσα σας, τσουπ κάτι νέο μπορεί να εμφανιστεί! Ένα νέο project ίσως..!

Ταύρος
Στα πολύ ξαφνικά σήμερα μπορεί να δεχτείτε προτάσεις για έξω, για βολτούλες, για από εδώ και από εκεί και αυτό ίσως να είναι ότι καλύτερο έχετε να κάνετε, προκειμένου να χαλαρώσετε μεσο..βδόμαδο! Κάποιος σας πιάνει από το χεράκι, με πολύ γλυκό τρόπο, είναι η μέρα τέτοια που κάποια πράγματα μπαίνουν μαγικά στη θέση τους!

Δίδυμος
Βλέπετε τα πράγματα από τη δική σας οπτική γωνία μόνο και αυτό δεν είναι καλό στη παρούσα φάση! Από το να ψαχτείτε λίγο διαφορετικά, να λάβετε κάποιες απαντήσεις με νορμάλ τρόπο, θα προτιμήσετε να παίξετε μια θεατρική παράσταση, το βρίσκετε πιο έντονο, πιο τολμηρό! Αλλιώς είναι η πραγματικότητα από αυτή που φαντάζεστε!

Καρκίνος
Ηρεμείτε πολύ μετά από εκείνο το κακό που σας βρήκε, είστε μέσα στις γλύκες και έχετε απίστευτη όρεξη για να κάνετε το οτιδήποτε! Οπότε είναι η ιδανική ημέρα, για να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα και να αγαπήσετε με το ταίρι σας. Να ζητήσετε ένα συγγνώμη! Να διορθώσετε κάποια από τα λάθη σας. Και φιλικό να είναι, ισχύει το ίδιο!

Λέων
Μη νομίζετε και εσάς σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας μέρες που είναι και θα βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Συνεργαστείτε ομαλά στη δουλειά σας, ξεχάστε για λίγο τους ανταγωνισμούς και τα τρόπαια, έτσι σας συμπαθούν περισσότερο. Έχει αγάπες και λουλούδια απόψε..!

Παρθένος
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κλείσετε τις εκκρεμότητες που έχετε τις επαγγελματικές, να δώσετε τα χέρια, να προχωρήσετε παρακάτω! Ένα ξεσκαρτάρισμα δεν είναι άσχημη ιδέα, τύπου ποιος φεύγει και ποιος μένει, για να γνωρίζετε και εσείς το τι σας γίνεται! Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές σας πιάνουν τα ρομαντικά σας και μυαλό γιοκ..!

Ζυγός
Ξελασπώνετε σήμερα, αύριο από διάφορα βάσανα και παίζει να λάβετε και κάποια χρήματα, οπότε την ανάσα σας τη παίρνετε και νιώθετε μια χαρά! Φροντίστε να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας, να πληρώσετε και τον λογαριασμό αν χρειάζεται, δείξτε τη καλύτερη πλευρά του εαυτού σας, γιατί πολύ γκρινιάζετε τώρα τελευταία!

Σκορπιός
Είναι το σύμπαν τέτοιο χρυσά μου, που μόλις κάνετε μια σκέψη λίγο πιο προσωπική, κάπως πιο ερωτική, τσουπ το τηλεφώνημα, το μηνυματάκι, εμφανίζονται διάφορα άτομα μπροστά σας με το πιο μαγικό τρόπο! Η αλήθεια είναι πως από σήμερα και για δυο μέρες ακόμα, το σύμπαν σας αφήνει να ερωτοτροπήσετε στο φουλ, να κάνετε τις ζαβολιές και ότι προκύψει!

Τοξότης
Έχετε διάφορα θέματα που σας βασανίζουν και θέλετε να τα μοιραστείτε με κάποιον, αλλά μήπως σήμερα να μη το κάνατε αυτό; Υπάρχουν φορές που τις λύσεις καλό είναι να τις βρίσκετε οι ίδιοι και όχι να σας τις λένε οι άλλοι, γιατί έτσι θα τις υποστηρίξετε πολύ διαφορετικά. Λίγη μοναξιά δε βλάπτει, μην έχετε ύφος όμως! Κανείς δε ξέρει τι σκέφτεστε!

Αιγόκερως
Το παίζετε το θεατράκι σας καλά, μια χαρά σας βρίσκω και δυο τρομάρες! Από τη μια δε θέλετε πολλά-πολλά, κάνετε και τους μουτρωμένους, από την άλλη όμως προκαλείτε με κάθε τρόπο, μερικές ψυχές εκεί έξω! Όταν έχετε στόχο εσείς, δύσκολα ξεφεύγει κανείς, οπότε στο βωμό του έρωτα τι είναι μερικές κόνξες εκεί πέρα; Ανάβετε φωτιές!

Υδροχόος
Φτιάχνουν πολύ τα πράγματα στη δουλειά, σας μαθαίνουν και τους μαθαίνετε και ότι βρίσκονται πολλοί στο χορό, θέλει υπομονή, ψυχραιμία και καλή συνεργασία! Ο στόχος είναι ένας, η επιτυχία και τα εύσημα φυσικά να είναι όλα δικά σας! Αν και έχουμε ανάδρομο Ερμή, το δικό σας το σύμπαν ξεμπλοκάρει πολύ μαγικά! Εκμεταλλευτείτε το!

Ιχθύες
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δείξετε το πόσο ικανοί είστε! Έχετε αυτοπεποίθηση, είστε πιο λαμπεροί από ποτέ, ορεξάτοι και χαμογελαστοί και αυτό αρέσει στον κόσμο! Το σύμπαν σας δίνει μια ευκαιρία ακόμα, για να αποδείξετε πως είστε όμορφοι άνθρωποι με ευαισθησίες και σπιρτάδα! Εντάξει μη το παρακάνετε, με μέτρο, γιατί ξεφεύγετε συνήθως!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από inno kurnia από το Pixabay