Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 01/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα! Σκέφτηκα, γιατί όχι
να μη γράψω και σήμερα, μη χαλάσω το σερί, άλλωστε η προηγούμενη εβδομάδα με πέταξε όχι απλά εκτός, στο διάστημα μη πω, να κάνω παρέα με τους πλανήτες και τα αστέρια! Γιατί στη πραγματικότητα ότι κανονίζουμε χαλάει και ότι δε κανονίζουμε τσουπ φτιάχνει και άντε να βγάλει κανείς άκρη στη ζωή αυτή;;;




Αστρολογικά έχουμε δυο νέα, η Αφροδίτη στο Τοξότη και ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό! Το ένα είναι ευχάριστο γεγονός και το άλλο απλά φέρνει εμπόδια και αναθεωρήσεις. Και εντάξει να ήταν μόνο αυτά, έχουμε και τον Ουρανό ανάδρομο στο Ταύρο, που δίνει ρέστα και έχω την εντύπωση πως και τον Νοέμβρη, θα τις τραβήξουμε τις κοτσίδες μας, all together!

Με μια πρόχειρη ματιά, αντιλαμβάνομαι πως άτομα από το παρελθόν επιστρέφουν, πως το σύμπαν δίνει την ευκαιρία σε κάποιες ψυχές, να εκπληρώσουν το ανεκπλήρωτο..

Και μετά ξύπνησα!

φιλάκια..


Κριός
Εσείς μπορεί να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, κυρίως πάνω σε οικονομικά ζητήματα, επιβάλλεται να κάνετε καλή διαχείριση των χρημάτων σας, να όμως που μόνο εσείς έχετε αυτή την άποψη! Ξαφνικά οι δικοί σας οι άνθρωποι παθαίνουν μια «αμνησία», βλέπουν χρήμα και σας ζητούν τα απίστευτα! Αυτό και μόνο σας προκαλεί μεγάλη ένταση και εκνευρισμό! Εργασιακά θέματα σας φουντώνουν κανονικά! Ψυχραιμία, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να τους αντιμετωπίσετε!

Ταύρος
Από σήμερα καλά θα κάνετε να μη φλυαρείτε και τόσο πολύ, γιατί άλλα θέλετε να πείτε, άλλα λέτε, μπορεί να προκύψει παρεξήγηση με το καλημέρα σας! Αν έχετε κατά νου να χωρίσετε, να φύγετε μακριά από μια σχέση, μην ανησυχείτε το σύμπαν έχει ήδη φροντίσει για εσάς.. σας ανοίγει το δρόμο, όμως τα εμπόδια πολλά! Ασχοληθείτε καλύτερα με το σπιτάκι σας, με το πώς να βελτιώσετε τη καθημερινότητά σας και κοιτάξτε το συμφέρον σας! Γυμναστήριο πάτε;;;

Δίδυμος
Και που λέτε στη ζωή αυτή δε γίνεται όλα να πηγαίνουν μια χαρά! Φτιάχνει το ένα και χαλάει το άλλο! Δηλαδή, μπορεί αρκετοί να είστε ερωτευμένοι φουλ, να έχετε βρει έναν πολύ καλό σύντροφο, να θέλετε να χαρείτε την ευτυχία σας και τα οικονομικά σας τα ζητήματα να μη σας αφήνουν! Πεισμώνετε, γιατί ενώ σας έταξαν λαγούς με πετραχήλια πριν καιρό, ακόμα κάνουν τη πάπια, γεγονός που δε θα το αφήσετε έτσι, με τίποτα! Ο επιμένων νικά, όμως χάνει πού και πού! Ζυγιάστε τις καταστάσεις!

Καρκίνος
Με το καλημέρα σας, ίσως να σας κατσαδιάσουν, γιατί άλλα λέτε, άλλα κάνετε και σε κάθε περίπτωση ικανοποιείτε τις προσωπικές σας τις επιθυμίες και των άλλων ούτε καν! Μπορεί να σας έδειξαν τον δρόμο, μπορεί να σας έπιασαν και από το χεράκι, εσείς στο κόσμο σας και λίγα λέω! Και επειδή τα λόγια με τις πράξεις έχουν πολλές διαφορές στη πραγματικότητα, μπορεί να σας κάνουν μια υπενθύμιση με πολύ άγαρμπο τρόπο! Αποφύγετε τα ψεματάκια, τις αντιδράσεις και τα κλάματα!

Λέων
Και που λέτε σήμερα μπορεί να ξυπνήσετε κάπως στραβωμένοι και να σας ενοχλήσουν τα πάντα όλα, έτσι επειδή είδατε κακό όνειρο! Ήρωας όποιος αντέχει τα μουτράκια σας! Και ενώ θα σας ρωτήσουν πολλές φορές το τι έχετε και το τι έχει συμβεί, εσείς σα τα μικρά τα παιδιά, δε θα δώσετε καμία απάντηση, ή που θα τις δώσετε όλες μαζί και εννοείται πως οι δικοί σας οι άνθρωποι θα τραβήξουν τις κοτσίδες τους κανονικά! Ανάδρομος Ερμής χρυσά μου.. σας κάνει κούκου!

Παρθένος
Με πολύ σοβαρό ύφος λέτε καλημέρα σήμερα και αρκετοί θα απορήσουν το τι σας συνέβη μέσα σε μια νύχτα! Η αλήθεια είναι πως έχετε ξανοιχτεί σε αμέτρητα μέτωπα και ενώ υποτίθεται τα είχατε βάλει όλα σε μια σειρά, διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά, πως τίποτα δεν έχει αλλάξει, πάλι χρόνο δεν έχετε για τη προσωπική σας τη ζωή και ίσως τελικά να είναι καλύτερα έτσι! Βέβαια, μπορεί και να μην είναι, που σημαίνει πως θα χρειαστεί να διαλέξετε. Δουλειά ή σπίτι με τους ανθρώπους σας;;

Ζυγός
Πρώτη του μήνα, καλύτερα να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας, είναι και η μέρα τέτοια, ένα σουαρέ είναι ότι πρέπει για να νιώσετε ωραία! Αποφύγετε δοσοληψίες, ή συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα γιατί θα βρεθείτε αλλού για αλλού! Μέρα λίγο ζόρικη όσον αφορά εργασιακά θέματα, γιατί άλλες εντολές δίνετε, άλλες κατανοούν και ξαφνικά ότι θεωρητικά είχατε βάλει σε μια σειρά, βρίσκεται στον αέρα! Μη τρελαίνεστε, εξηγήστε ξανά μανά από την αρχή, προκειμένου να γίνει η δουλειά σας!

Σκορπιός
Και ξαφνικά εκεί που έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, κάνετε πίσω και το ξανά σκέφτεστε! Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, τι να πω; Καλή τύχη! Βασικά γιατί όχι, αφού σας δίνεται η ευκαιρία να επεξεργαστείτε καλύτερα τα δεδομένα, με ψυχραιμία πάνω από όλα και να επιλέξετε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα! Μπορεί να τσαντιστείτε σήμερα και να τσακωθείτε με μερικούς, το θέμα δεν είναι ποιος έχει τη πιο τσιριχτή φωνή, αλλά να βγάλετε άκρη, σε ζητήματα που σας καίνε!

Τοξότης
Ακούστε με προσοχή, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και είναι και Παρασκευή! Οπότε κατεβάζετε ρολά, αφήνετε το μυαλό να διώξει μακριά τις επαγγελματικές σας ανησυχίες και καλό είναι να κουρνιάσετε μέσα στην αγκαλιά του συντρόφου σας ή των φίλων σας! Να ξενοιάσετε μερικές ώρες! Και τι έγινε; Πάντως από εδώ και πέρα καλό είναι να κρατάτε τις σκέψεις που κάνετε για τον εαυτό σας, να αποφεύγετε τα κουτσομπολιά, κανείς δεν είναι φίλος στη δουλειά, ο καθένας κοιτάζει τη πάρτη του!

Αιγόκερως
Και επειδή κανείς δε σας καταλαβαίνει, κανείς δε θέλει να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας, παίρνετε το δισάκι σας και δρόμο! Παράξενα μας τα λέει το σύμπαν, όμως για πρώτη του μήνα, μπορεί να σας συμβούν τα απίστευτα κυρίως στον ερωτικό τομέα! Η μέρα είναι ιδανική για εκείνο το ραντεβού, με εκείνο το πρόσωπο, που θα σας απογειώσει στο λεπτό! Το πάθος είναι δυνατό, κάτι απαγορευμένο μυρίζομαι, πάντως το κάρμα κανείς δε το αποφεύγει. Μια ωραία μέρα, τσουπ η έκπληξη!

Υδροχόος
Στον αφρό σας έχουν όλοι! Λαμβάνετε αγάπη, τη δίνετε πάλι πίσω, ποιος τη χάρη σας! Εντάξει σήμερα ίσως να υπάρξουν εντάσεις στη δουλειά, να μη γίνουν τα πράγματα έτσι όπως επιθυμείτε και να γυρίσει λίγο το ματάκι σας, στο τέλος η δική σας άποψη θα υπερισχύσει! Μην είστε φιλικοί με όλους, υπάρχουν και εκείνα τα πρόσωπα που θα ήθελαν να σας «δαγκώσουν» και με το παραπάνω! Τις μέρες αυτές φλερτάρετε με όλο σας το είναι και ανανεώνεστε στο φουλ! Χαρείτε το!

Ιχθύες
Μυστήρια μέρα για εσάς, ενώ έχετε κανονίσει τα πάντα όλα, ίσως και να μη συμβεί τίποτα απολύτως και να μείνετε στο σπιτάκι σας! Από τη μια το σύμπαν σας κάνει τη χάρη, σας δίνει την ευκαιρία να προοδεύσετε και να κάνετε εκείνο το βήμα παραπέρα και από την άλλη σας βάζει ένα μεγάλο stop, danger! Με τον ανάδρομο Ερμή, κάποια θέματα επαγγελματικά και οικονομικά πηγαίνουν λίγο παραπίσω, οπότε ψυχραιμία, όλα θα γίνουν την ώρα που πρέπει! Μια σύγχυση τη τραβάτε σήμερα, έτσι επειδή!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay