Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Ζώδια: Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό, μας ταξιδεύει μαγικά στο παρελθόν! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες τώρα αναρωτιέμαι το τι θέλει ο ποιητής να μας πει, με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό!
Λίγες ώρες πριν γυρίσει ανάδρομος, φανταστείτε ξεκίνησαν οι επιστροφές από το παρελθόν και οι παρεξηγήσεις επίσης! Ερωτική σίγουρα η αναμπουμπούλα, όμως και λίγο επαγγελματική, αφού οι δεύτερες ευκαιρίες παίζουν πολύ, όμως οι δρόμοι δεν είναι ανοιχτοί, ροδοπέταλα δεν υπάρχουν πουθενά και τα σκυλιά όχι δεν είναι δεμένα!

Οπότε αναρωτιέμαι και πάλι, μήπως μας κάνει πλάκα ο ποιητής; Δηλαδή πιο το νόημα του να συναντήσω τον μεγάλο μου τον έρωτα, αν είναι να τσακωθώ μαζί του; Γιατί πρέπει να προκύψει καταστροφή, όταν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία; Ποια μαγική νεράιδα θα μου απαντήσει επιτέλους;;;



Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και λίγο οι Υδροχόοι, οι πρωταγωνιστές των ημερών! Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, μηνυματάκια, σε απρόβλεπτες στιγμές, μπορούν να προκύψουν, το απωθημένο μπορεί να εκπληρωθεί σε αρκετές περιπτώσεις, όποιος αγαπάει αληθινά βρίσκει τον τρόπο!
Οπότε αφού το σύμπαν σπρώχνει τη κατάσταση, έχει όλη τη καλή τη διάθεση να δει ανθρώπους που αγαπιούνται χρόνια, μαζί, τι απομένει;
💧Εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα!
💧Εσύ που μπορείς να πραγματοποιήσεις το όνειρο του άλλου!
💧Εσύ που κρατάς στα χέρια σου την ευτυχία μιας ύπαρξης!
💧Εσύ που είσαι ερωτευμένος φουλ και είσαι το κλειδί για εκείνο το αμοιβαίο!
💧Εσύ που μπορείς να κάνεις το θαύμα σου!

για να δούμε..

φιλάκια! 💋


Κριός
Ο ανάδρομος Ερμής, επηρεάζει τη τσέπη σας γενικότερα! Από τη 1η του Νοέμβρη, το μυαλό σας είναι συνεχώς στα λεφτουδάκια σας, στο τραπεζικό σας τον λογαριασμό και αν σας έχουν τάξει αυτό το κάτι της το παραπάνω, η αγωνία σας μεγάλη! Τις μέρες αυτές και μέχρι τις 20/11 τουλάχιστον, λεφτά σίγουρα θα πάρετε, μια αύξηση ή ένα μπόνους, δε θα το μοιραστείτε με κανέναν το γεγονός, να πως φτιάχνονται τα μυστικά, στα καλά τα καθούμενα. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις συναλλαγές, αφήστε το καλύτερα για τα τέλη του μήνα. Πιο safe, τότε!
*Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να συζητήσετε με τον σύντροφό σας, ή τους ανθρώπους σας, θέματα που σας απασχολούν. Τα βγάζετε από μέσα σας, νιώθετε πολύ καλύτερα, δίχως νευράκια και εντάσεις, όμως να ξέρετε πως «στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα».. Μη περιμένετε να αλλάξει κάτι..

Ταύρος 💘
Ο ανάδρομος Ερμής, επηρεάζει τις σχέσεις σας, κυρίως τις ερωτικές! Εκεί που όλα ήταν ρόδινα, αρμονικά, όμορφα και υπήρχε ησυχία, ξαφνικά μικρά χαζά γεγονότα που προέκυψαν σας άναψαν φωτιές, μπουρλότο λέμε! Σχέσεις ζωής κλονίζονται για ακόμα μια φορά όμως πάντα υπάρχει αιτία, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε ή δεν αξίζει; Δύσκολη η απόφαση! Παρεξηγήσεις στο φουλ λοιπόν και μέχρι τις 20/11 θέλει προσοχή στο τι λέτε, το πώς το λέτε και αν υπάρχει λόγος.. Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει τις μέρες αυτές, υπάρχει κάποια ψυχή εκεί έξω που σας σκέφτεται πολύ και κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να σας συναντήσει!
*Σήμερα είναι μια πολύ τυχερή ημέρα για εσάς, αφού τα νέα τρέχουν, σίγουρα σας αναστατώνουν πολύ και το νου σας στο τι λέτε πάνω στον ενθουσιασμό σας. Φρόνιμα γιατί ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σας κλέψει τη χαρά στο λεπτό!

Δίδυμος
Ο ανάδρομος Ερμής, επηρεάζει όλο σας το «είναι» αυτό είναι μεγάλη αλήθεια χρόνια τώρα! Τούτη τη φορά δημιουργεί ένα αλαλούμ στη δουλειά σας και ξαφνικά ενώ το έχετε, το χάνετε και τα κάνετε μαντάρα γενικώς! Λεφτά που περιμένατε δε σας τα δίνουν, μια θέση που λαχταρούσατε, ακόμα την ονειρεύεστε και υπάρχει μια σύγχυση στο περιβάλλον σας! Και επειδή το επικοινωνιακό σας το χάρισμα το χάνετε τις μέρες αυτές, καλά θα κάνετε να λειτουργήσετε με πολύ χαμηλό προφίλ, να αφήσετε τις κόνξες και τα περίεργα, γιατί προκύπτουν παρεξηγήσεις που σας κακό χαρακτηρίζουν! Μέχρι τις 20/11 να κάνετε τη πάπια! Θα το αντέξετε αυτό;;;
*Σήμερα όμως είναι μια πολύ καλή ημέρα, πάνω στο καφέ, να θυμίσετε σε μερικούς, πως κανείς δεν εργάζεται τσάμπα, πως η ζωή κοστίζει και οι υπηρεσίες που τους παρέχετε επίσης! Με χαμόγελο πάντα.. έτσι;;;

Καρκίνος 💘
Ο ανάδρομος Ερμής, επηρεάζει τις σχέσεις σας, τις συναισθηματικές, τις ερωτικές, ένα χάος λογικά πρέπει να το βιώνετε ήδη! Ας πούμε πως τρίζει τα θεμέλια στους δεσμευμένους, πιέζει τις καταστάσεις, επιβάλλεται να γίνει ένα ξεκαθάρισμα ψυχής! Άκρως ενοχλητικό αυτό, γιατί η αλήθεια πολλές φορές απέχει χιλιόμετρα από τη πραγματικότητα και σε κάποιες περιπτώσεις το «αντίο» είναι η μοναδική λύση! Εννοείται πως μέχρι και τις 20/11 θα καθίσετε φρόνιμοι στα αυγά σας, καμία απόφαση να μη πάρετε, γιατί εν βρασμώ ψυχής, προκύπτουν δράματα! Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει, μια συνάντηση μοιραία, ένα μυστήριο αίτημα φιλίας, κάποιο πρόσωπο σας λέει hello για ακόμα μια φορά! Θα τη δώσετε εκείνη την ευκαιρία ή θα τρέξετε μακριά να σωθείτε; Λέτε να είναι και Σκορπιός;
*Σήμερα καλά θα κάνετε να ακούσετε τον άλλον τι έχει να σας πει, δίχως να τον διακόπτετε και δίχως να τον αμφισβητήσετε, απλά να δώσετε προσοχή και φρόνιμα!

Λέων
Ο ανάδρομος Ερμής, επηρεάζει το σπίτι σας και τις οικογενειακές σας τις σχέσεις! Βασικά σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας και ενώ όλο το προηγούμενο το διάστημα, δείχνατε πως είστε τα καλύτερα παιδιά, τις μέρες αυτές γίνεστε τα χειρότερα και πολύ κακομαθημένα μάλιστα! Η αλήθεια είναι πως κάτι σας ενοχλεί καιρό τώρα, έφτασε στο απροχώρητο η κατάσταση, το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό, οπότε από το να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, πείτε ότι είναι να πείτε, να πάει ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του και τέλος! Εσείς κάνετε κουμάντο στη ζωή σας και όχι οι άλλοι! Εννοείται πως μέχρι και τις 20/11 δε θα υπάρχει δεκάρα τσακιστή στο λογαριασμό σας, δε βγαίνετε μάνα μου, δε βγαίνετε!
*Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να το πάρετε από την αρχή το πράγμα, να κάνετε έναν όμορφο διάλογο, να προσπαθήσετε να εξηγήσετε το τι σας συμβαίνει! Τώρα μάλιστα.. χαχα!

Παρθένος
Ο ανάδρομος Ερμής, επηρεάζει τα σχέδιά σας γενικότερα! Πατάει φρένο για εσάς και ξαφνικά σας θέλει στάσιμους και μη μάχιμους, για μερικές μερούλες ακόμα! Οπότε μέχρι και τις 20/11 καλό είναι να αφήσετε τις υποθέσεις σας στην άκρη, να μην επιμένετε για κάτι καινούριο και να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τη προσωπική σας τη ζωή! Φαίνεται πως κάνετε πίσω, πως αλλάζετε γνώμη, πως παρατάτε τα όπλα, αλλά δεν είναι έτσι και δε χρειάζεται και να δώσετε και εξηγήσεις! Μείνετε στο σπιτάκι σας, βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και επανεξετάστε τις επιθυμίες σας. Μπορεί κάτι να έχει αλλάξει, μπορεί να ανακαλύψετε μια εκκρεμότητα από το παρελθόν, μπορεί να βρείτε τυχαία ένα πολύ διαφορετικό μονοπάτι! Ψαχτείτε!
*Σήμερα είναι προτιμότερο να μείνετε μονάχοι, να χαλαρώσετε για πάρτη σας και να αφήσετε τις συζητήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν εντάσεις από το πουθενά!

Ζυγός
Ο ανάδρομος Ερμής, πω πω τι σας έκαμε ξαφνικά; Τσιγκούνηδες σας θέλει τις μέρες αυτές, να βάλετε φρένο στις επιθυμίες σας, να πείτε όχι στις απολαύσεις, γιατί ότι χρήματα έχετε στην άκρη, θα χρειαστούν μεθαύριο σε αυτό που έρχεται! Το απρόοπτο! Μη φαντάζεστε δράκους και μη ρίχνετε στάχτη στα μάτια, ένα και ένα κάνουν δυο, αιώνες τώρα! Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, ξεκάθαρα πράγματα! Και το παράξενο της υπόθεσης είναι η βοήθεια εξ ουρανού, δηλαδή να έρθουν λεφτά, από εκεί που σας οφείλουν, ή από ένα πρόσωπο δικό σας, έτσι επειδή σας έχουν πέσει πολλά τελευταία και θέλει να ξελασπώσετε επιτέλους! Και επειδή με το χρήμα έχετε μια πολύ παράξενη σχέση, σας ζαλίζει το μυαλό, παίζει να κάνετε μια ζαβολιά και τι ζαβολιά;;; Αιώνια παιδιά, λέω! *Ωραία ημέρα για να ανοίξετε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, που θα καταλήξουν εκεί που θέλετε, στην ουσία των πραγμάτων! Μην ελπίζετε πως θα σας κατανοήσουν κιόλας..

Σκορπιός 💘
Ο ανάδρομος Ερμής, σας ταξιδεύει στο παρελθόν, για τα καλά τις μέρες αυτές, μέχρι και τις 20/11 οπωσδήποτε! Είναι σίγουρα και ερωτικό το θέμα, αφού παλιές αγάπες επιστρέφουν, θέλουν κάτι από εσάς, σας το δείχνουν με κάθε τρόπο και εσείς υποκύπτετε γλυκά! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, βουρ στο ψαχνό, αλλά αν υπάρχει σύντροφος τότε ζόρικα τα πράγματα! Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί αν υπάρχουν εκκρεμότητες θα πρέπει να κλείσουν είτε με όμορφο τρόπο, είτε με σκληρό και άγαρμπο! Εσείς επιλέγετε, ανάλογα τη περίπτωση! Πάντως έχω την εντύπωση πως παίρνετε το αίμα σας πίσω, εγωιστικό πολύ, όμως απαραίτητο για τη προσωπικότητά σας! Αν σκοπεύετε να επενδύσετε κάπου, όχι τούτη την εποχή, για ρίξτε ένα βλέφαρο ακόμα, ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδέα!
*Σήμερα γίνεστε απόλυτοι, δείχνετε τον αυστηρό σας τον χαρακτήρα και σε όποιον αρέσει! Θέλετε να γίνει το δικό σας, με τον τρόπο σας και αυτό προκαλεί εντάσεις!

Τοξότης
Ο ανάδρομος Ερμής, σας στρεσάρει πολύ και ίσως να σας ρίξει και στο κρεβάτι έτσι ξαφνικά! Χρειάζεται οπωσδήποτε τις μέρες αυτές και μέχρι τις 20/11 να εκτονώνεστε, είτε μέσω της γυμναστικής, ή του βαδίσματος, ή ακόμα και καλλιτεχνικά, δημιουργώντας ένα παράξενο έργο! Κάντε οτιδήποτε, αρκεί να διώχνετε μακριά την ένταση και την αρνητική την ενέργεια! Βάζετε μια τελεία στο παρελθόν, ότι έγινε-έγινε, ξεπερνάτε οτιδήποτε σας πλήγωσε και σας απογοήτεψε, νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας, προφανώς το πάθημα, έγινε μάθημα και από εδώ και πέρα ησυχία! Καλά θα κάνετε να κλείσετε τα αυτιά σας σε κακοπροαίρετα κουτσομπολιά, γιατί τα νέα τρέχουν και φέρνουν και το χάος επίσης.. Τα ψεματάκια ας πούμε έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τις μέρες αυτές!
*Σήμερα μπορεί να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση, να φτιάξετε το κλίμα στις σχέσεις σας, όμως μπορεί να μη την έχουν οι άλλοι. Κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό!

Αιγόκερως 💘
Ο ανάδρομος Ερμής, επηρεάζει πολύ τις σκέψεις σας, φέρνει το χάος και η αλήθεια είναι πως ενώ προσπαθείτε να βρείτε την άκρη του νήματος, δε το καταφέρνετε αυτό και τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο! Σας πιάνουν οι μοναξιές σας, γιατί τα λόγια φέρνουν παρεξηγήσεις και εντάσεις και δεν έχετε καμία όρεξη να συνεχιστεί το έργο από εκεί που το αφήσατε! Τις μέρες αυτές, υπάρχουν επιστροφές από το παρελθόν, είναι άτομα που μια φορά και έναν καιρό τα πίνατε παρέα, οπότε δείτε το ως ευκαιρία, να κάνετε κάτι το διαφορετικό, να θυμηθείτε τα παλιά, ότι και αν σημαίνει αυτό, αρκεί να χαμογελάσετε και να ξενοιάσετε! Τα γεγονότα μπορεί να σας έβαλαν σε διαδικασία να ορκιστείτε «ποτέ ξανά», να όμως που ξανά και ξανά, γιατί αυτοί είστε, αυτό σας αρέσει! Με μέτρο μέχρι και τις 20/11 και μακριά από αποφάσεις που στη πραγματικότητα δε τις στηρίζετε με τίποτα!
*Σήμερα αποφύγετε τις ανακοινώσεις, τα λόγια τα μεγάλα, γιατί πέφτετε στη παγίδα του σύμπαντος κανονικά.. Από εκεί πάνε για τον κάμπο;;; Από εκεί..!

Υδροχόος
Ο ανάδρομος Ερμής, επηρεάζει τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και τη καριέρα σας γενικότερα! Εσείς μπορεί να έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες τις ενέργειες, για ένα καλύτερα αύριο, να έχετε επενδύσει το χρόνο σας και το χρήμα, όμως τα όνειρα τα δικά σας είναι τόσο μεγάλα και τρανά, που έρχονται σε σύγκρουση με άτομα που δεν έχουν τα φόντα ούτε να σας κατανοήσουν, ούτε να σας ακολουθήσουν! Οπότε τις μέρες αυτές και μέχρι τις 20/11 οι παρεξηγήσεις στο φουλ, οι εντάσεις το ίδιο και είναι αρκετές οι φορές που θα αναρωτηθείτε, αν πράξατε σωστά, ή αν πρέπει για ακόμα μια φορά να εξαφανιστείτε! Καλά, εννοείται πως θα επιμείνετε μέχρι τέλος! Ας πούμε πως είναι μια δοκιμαστική περίοδος, τύπου το πόσο συνεργάσιμοι και υποχωρητικοί είστε, ανεξάρτητα αν παίζετε συνήθως μόνοι μπάλα! Το παρελθόν κάτι σας έμαθε! Χρησιμοποιήστε το για να βγείτε νικητές! *Πολύ καλή ημέρα για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, κατευθείαν και όχι μέσω Λαμίας, αλλά face to face! Εσείς;;; Ποτέ!

Ιχθύες 
Ο ανάδρομος Ερμής, σας θέλει φρόνιμους στο σπιτάκι σας! Όχι ταξίδια, όχι βόλτες από εδώ και εκεί, καλό είναι λοιπόν τουλάχιστον μέχρι και τις 20/11 να έχετε το νου σας, γιατί πολλά μπορούν να συμβούν και να τραβάτε τις κοτσίδες σας! Μπορεί να έχετε την όρεξη να επικοινωνήσετε με τον κόσμο, γίνεστε όμως ιδιαίτερα εκφραστικοί και μερικοί ενοχλούνται από τις extreme τις απόψεις σας! Μήπως να αποφύγετε και τα social media, για λίγες μερούλες; Να σας χάσουν; Καλύτερα δεν είναι να σας ψάχνουν, αντί να λένε, πάλι ο τάδε/ η τάδε ξεσαλώνει ας πούμε..! Επαγγελματικά σας δίνετε ξαφνικά μια δεύτερη ευκαιρία, για να επανορθώσετε όπου χρειάζεται! Εκμεταλλευτείτε το αυτό, γιατί προφανώς και τα καλύτερα έρχονται!
*Σήμερα ίσως να είναι η χειρότερη μέρα του μήνα! Ανοίγετε το στοματάκι σας και όποιον πάρει ο χάρος! Μείνετε σπίτι και κλείστε ακόμα και το κινητό! Ξεφεύγετε σε σημείο που δε σας γνωρίζουν πια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Mary Gorobchenko από το Pixabay