Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 23/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι πως ξύπνησα με πολύ μυστήρια διάθεση,
πεσμένα τα κέφια, σκέφτομαι διάφορα και αντί να ηρεμώ, πεισμώνω η Ταυρίνα, με πιάνουν και τα εγωιστικά μου, σκέφτομαι τρόπους να φτιάξω κέφι και σε κάθε περίπτωση πρέπει να βάλω το χέρι στη τσέπη και δε θέλω – δε θέλω!
Όσα καβούρια και αν ρίξω στις τσέπες μου.. δε πιάνει το κόλπο με τίποτα! Το χρήμα εξανεμίζεται.. σε μικρές καθημερινές απολαύσεις, γιατί η Ταυρίνα απλά κακομαθαίνει τον εαυτό της.. για να μη γκρινιάζει!

Η αλήθεια είναι πως στο σύμπαν σήμερα και αύριο, γίνεται party κανονικό, σήμερα ας πούμε ο Κρόνος και ο Πλούτωνας έχουν τη τιμητική τους! Σκοτεινή επιρροή, μυστήρια επίσης, ανανεωτική σε αρκετές περιπτώσεις, ίσως και λίγο καταστροφική!
Οι Αιγόκεροι εννοείται στο μάτι του Κυκλώνα! Όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας και εσείς διχασμένοι όσο ποτέ! Κάτι φεύγει και κάτι έρχεται σχεδόν για όλα τα ζώδια! Οπότε τι άλλο να σχολιάσω;;;
Προτείνω ανεπιφύλακτα να αφήσουμε όλοι τα αμάξια στην άκρη, να περπατήσουμε για να κάνουμε τις δουλειές μας, να πιάσουμε το ποδήλατο αν χρειαστεί, αρκεί να ξέρουμε πετάλι, έτσι.. και όχι βιασύνες, όχι εντάσεις, όχι δε προλαβαίνω! Όλα μπορούν να γίνουν και λίγο αργότερα.. Και τι έγινε; Σάββατο σήμερα, Κυριακή αύριο, χαλαρά!!!

φιλάκια!


Κριός
Αν πραγματικά το επιθυμείτε, η μέρα σας θα μπορούσε να είναι άκρως ερωτική! Ένα ξεσήκωμα το νιώθετε, όμως το θέμα είναι με πιο πρόσωπο;;; Είναι μυστήριες οι μέρες αυτές και σήμερα ειδικά οι αταξίες και οι ζαβολιές έχουν τη τιμητική τους! Φτιάχνετε μυστικά έχω την εντύπωση, που από τη μια σας αρέσουν τόσο, από την άλλη σας κάνουν και ανησυχείτε, γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε! Ο έρωτας καραδοκεί, είναι απρόβλεπτος και έχει σκοπό να σας αναστατώσει, έτσι ξαφνικά!

Ταύρος
Ταυράκια μου αν και δε σας αρέσουν τα μυστικά και τα ψεματάκια, μερικές φορές αναγκάζεστε, γιατί έχετε και εσείς τις αδυναμίες σας, που δε τις εγκρίνουν όλοι! Το νου σας σήμερα, γιατί κατά λάθος μπορεί να σας τσακώσουν και να χάσετε την ηρεμία σας στο λεπτό! Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, πραγματικά σας έχουν πιάσει από το χεράκι, όλο το μήνα και σας οδηγούν σε πολύ safe μονοπάτια, σας σώνουν τη τελευταία τη στιγμή! Για αυτό να ακούσετε σήμερα τη διαίσθησή σας και φρόνιμα! Είναι ζόρικο το ΣΚ αυτό!

Δίδυμος
Το μυαλό σας είναι συνεχώς στο χρήμα που η αλήθεια είναι πως δε ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε! Και εντάξει αν ρέει άφθονο.. όμως αν όχι, πρέπει και εσείς να κάνετε τα κουμάντα σας, γιατί τούτη τη φορά είστε εξολοκλήρου υπεύθυνοι! Είστε σε καλό δρόμο, μπορεί ο χρόνος να κυλά και να μη βλέπετε αποτελέσματα, όμως ο σκοπός δεν είναι το τι θα σας περισσέψει στην άκρη, αλλά να είναι όλα τακτοποιημένα στη θέση τους! Το πάθημα που έγινε μάθημα και τούτες τις ημέρες το σύμπαν σας εξετάζει! Δέκα με τόνο ή μηδέν;;;

Καρκίνος
Δε πιστεύω να ξεκινήσετε τα αντίποινα για να κάνετε το ταίρι σας να ζηλέψει;;; Εννοείται πως δε σας ταιριάζουν τέτοιες συμπεριφορές, για αυτό από το να εκτεθείτε, μήπως να λέγατε έξω από τα δόντια το τι σας ενοχλεί;;; Μετά από πολύ καιρό διαπιστώνετε πως η οικογενειακή σας η ζωή, το σπιτάκι σας, ο σύντροφός σας, είναι το Α και το Ω, οπότε καλό είναι να βρείτε τρόπους να το αποδείξετε αυτό, με χαμόγελο στα χείλη και όχι με μουτράκια. Αρκετοί όμως βλέπετε ένα μέλλον διαφορετικό. With or without you..!

Λέων
Ανάψτε τη θέρμανση στο σπίτι, γιατί σας βλέπω να κυκλοφορείτε τσιτσίδι γιατί είναι η μέρα τέτοια που ξυπνάει το άκρως ερωτικό Λιονταρίσιο ταπεραμέντο σας και χαμούλης! Αυτά για όσους έχουν ένα σύντροφο, που κοιμούνται και ξυπνούν αγκαλίτσα! Οι μοναχικοί της παρέας, φλερτάρετε έντονα, έχετε μια διάθεση πολύ φλογερή, όλο και κάποια ύπαρξη θα κυνηγήσετε, το πιο γλυκό θήραμα, δε λέτε;; Όπως και να έχει, το νου σας, να ντυθείτε καλά, γιατί παίζει ξαφνικά να πέσετε στο κρεβάτι τέζα παρέα με το βιξ και τα χαρτομάντιλα!

Παρθένος
Εσείς μπορεί να έχετε οργανώσει τα πάντα όλα στη ζωή σας, όμως αυτό δε σημαίνει κάτι! Εννοώ πως το σύμπαν είναι τέτοιο που φέρνει απρόβλεπτες εκπλήξεις που σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Το σενάριο να σας κάνουν προξενιό, να σας παντρέψουν στο πι και φι παίζει πολύ, κάτι που δε σας αρέσει καθόλου! Σήμερα μπορεί να σας κάνουν ή μια πρόταση γάμου, ή χωρισμού! Να προσμένετε το οτιδήποτε από τους δικούς σας τους ανθρώπους, ο καθένας έχει το χαβά του το ΣΚ αυτό! Βάλτε όρια τώρα που προλαβαίνετε, ξεφεύγουν λέμε!

Ζυγός
Έχετε κανονίσει πολλά και διάφορα και είστε ξεσηκωμένοι πολύ! Όμως το διάστημα αυτό υπάρχουν θέματα οικογενειακά που απαιτούν τη φροντίδα σας, το ενδιαφέρον σας δηλαδή τη φυσική σας τη παρουσία και χρόνο από τη ζωή σας και ας μη σας περισσεύει λεπτό! Βρίσκετε τον τρόπο να ξεφύγετε από όλα αυτά, έστω για λίγο. Μέρα που κάνετε όνειρα παρέα με τον σύντροφό σας, που κοιτάζετε το μέλλον με αισιοδοξία και χαρά! Μείνετε σε αυτό το μοτίβο και σας καμία περίπτωση μη θυμηθείτε τα παλιά. Ότι έγινε-έγινε!

Σκορπιός
Χρυσά μου παιδιά όσο ψύχραιμοι και λογικοί και αν είστε, σήμερα κάτι σας κάνουν στα πολύ ξαφνικά και ανεβάζετε θερμοκρασία στο λεπτό! Καιρό τώρα κρατάτε τις ισορροπίες, κάνετε και λίγο τους χαζούς, όμως αυτό δε σημαίνει πως οι άλλοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν! Ερωτικό; Επαγγελματικό; Όπου δείχνετε το ενδιαφέρον σας περισσότερο, εκεί προκύπτει και το κουλό! Εννοείται πως τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα, βγαίνει το Σκορπίσιο από μέσα σας και κάνετε μεγάλο χαμό! Από κάπου φεύγετε πάντως με ψηλά το κεφάλι!

Τοξότης
Λοιπόν, αφήστε το αμάξι στην άκρη, κάντε πάσα το τιμόνι, γιατί είστε τόσο πολύ αφηρημένοι σήμερα και αύριο, που ξαφνικά μπορεί να σας συμβεί το απίστευτο το γεγονός και να τρέχετε και να μη φτάνετε! Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως τελειώνει ο μήνας, οι λογαριασμοί σας είναι πληρωμένοι και έχει περισσέψει και ένα ποσό στην άκρη, μαγικά μπορώ να πω, οπότε είστε σε καλό δρόμο! Το σύμπαν με τα τερτίπια του φρόντισε να σας συμμαζέψει, να σας βάλει μυαλό και ιδού τα αποτελέσματα! Πού θα κυκλοφορήσετε απόψε;;;

Αιγόκερως
Όποτε σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας, προκύπτουν τα απίστευτα και το χρήμα φεύγει σα νερό! Εννοείται πως μετράτε τα κουκιά σας σήμερα και κλαίτε, όμως και πάλι θα τα σπαταλήσετε σε λούσα, beute και πολύ προσωπικές επιθυμίες! Μην αντιστέκεστε, οι ζαβολιές είναι ψυχοθεραπευτικές και αφήνουν μαθήματα τρελά! Οπότε κάντε το κέφι σας, όπως σας βγει και από αύριο μέσα τα κεφάλια. Λέμε τώρα..! Βάλτε τους άλλους να κάνουν τις βαριές τις δουλειές, γιατί μπορεί να πάθετε ακόμα και λουμπάγκο! Δε το θέλουμε αυτό!

Υδροχόος
Μια χαρά και δυο τρομάρες, φτου μη σας ματιάσω! Έτσι δείχνετε τουλάχιστον στον έξω κόσμο, έτσι θα πρέπει να είναι άλλωστε! Όμως το σύμπαν είναι πολύ μυστήριο, είναι τέτοιο που σας ταξιδεύει συνεχώς στο παρελθόν, δε σας αφήνει να ησυχάσετε με τίποτα! Αφορά τη δουλειά σας; Τα ερωτικά σας; Χαοτική τη βρίσκω τη κατάσταση, προφανώς, κάτι θέλει ο ποιητής να σας πει, κάτι έχει μείνει ανοιχτό και πρέπει να κλείσει! Να προσέχετε στο τιμόνι, το πώς περπατάτε, αποφύγετε δουλειές που μπορούν να σας στείλουν στο νοσοκομείο!

Ιχθύες
Είναι η ιδανική ημέρα για δημόσιες σχέσεις! Να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω να σας δουν να σας χαρούν! Οι προτάσεις πέφτουν βροχή, σας θέλουν στη παρέα τους, οπότε θα χρειαστεί να πάτε και από εδώ και από εκεί προκειμένου να κάνετε το χατίρι σχεδόν σε όλους! Πάρτε ταξί καλύτερα, αφήστε το αμάξι στο σπίτι, γιατί το σύμπαν έχει σκοπό να σας ταλαιπωρήσει στα πολύ ξαφνικά! Αλλάζει η ζωή σας προς το καλύτερο και καλό είναι να είστε φρόνιμοι, λογικοί και νορμάλ, όχι για πολύ, έτσι για 10 μερούλες.. Μπορείτε;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από AD_Images από το Pixabay