Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 25/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λατρεύω τα νυχτερινά μπουρίνια, τη βροχή που
πέφτει πάνω στη ταράτσα, πόσο με νανουρίζει το σκηνικό αυτό! Το νερό, είναι ψυχοθεραπευτικό, ο ήχος του μαγικός, τρέχει να φύγει από όπου βρει και έτσι φτιάχνει τη δική του τη μουσική! Οι αστραπές με τρομάζουν, όμως τις βρίσκω καταπληκτικές! Σκίζουν τον ουρανό, τι ένταση, τι αναστάτωση, τι θαύμα είναι αυτό;;;




Ταιριάζει το σκηνικό με τις διαθέσεις του Άρη, που βρίσκεται στον Σκορπιό, ακόμα να ξεπεράσει τον θυμό του με τον Ουρανό, ακόμα και σήμερα μπορούν να συμβούν τα απίστευτα!
Μπαίνουμε στη τελική ευθεία για το φινάλε του Νοέμβρη, αχ γλυκιά μου Αφροδίτη, αγωνιώ να μπει στους Αιγόκερους, γιατί έμαθα πως φέτος έχει πολύ Έρωτα! Μας κάνει πολύ αγαπησιάρηδες Δεκέμβρη μήνα..

..είπαμε.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

φιλάκια..


Κριός
Με το που ανοίγετε τα μάτια σήμερα, απλώνετε το χέρι και ζητάτε λεφτά από τους δικούς σας τους ανθρώπους, γιατί απλά δε βγαίνετε με τίποτα! Ούτε για βενζίνη ένα πράγμα! Το όχι δεν υπάρχει ως απάντηση, οπότε μια ένταση πρωινή θα την έχετε, αφού κανείς δε γνωρίζει το τι είχατε κατά νου από βραδύς! Προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά σας σε κάθε περίπτωση, τις μέρες αυτές επιβάλλεται να αφιερώσετε τον χρόνο σας στη δουλειά, σε νέες αρμοδιότητες που σας δίνουν, γιατί και τα καλύτερα έρχονται.. μια προαγωγή, μια αύξηση, αναγνώριση..!!!

Ταύρος
Να είστε φρόνιμοι γενικώς είναι η εντολή του σύμπαντος και να ρωτάτε πριν κάνετε το οτιδήποτε! Θα χρειαστεί να ποδοπατήσετε το Ταυρίσιο το ταπεραμέντο σας, γιατί μερικές φορές οι γνώμες διίστανται και γιατί να χαλάσετε το χρόνο σας άδικα και τη ζαχαρένια σας επίσης;;; Συνεργαστείτε και αποδεχτείτε διαφορετικές απόψεις και στη τελική ας την έχει την ευθύνη κάποιος άλλος, για μερικές μερούλες! Ο Άρης από τον Σκορπιό σας έχει θολώσει κάπως το μυαλό και ψάχνεστε μερικοί ακόμα και για ανούσια ερωτικά καβγαδάκια!

Δίδυμος
Χρυσά μου, αφήστε τις φθηνές τις δικαιολογίες, σήμερα έχει γιατρό! Δηλαδή επιβάλλεται να κάνετε διάφορες εξετάσεις, να πάρετε και άλλη γνώμη σε κάθε περίπτωση, η υγεία σας πάνω από όλα! Μην αποφεύγετε γιατί ακόμα και μια μικρή ενόχληση μπορεί να είναι το καμπανάκι για κάτι πιο σοβαρό! Επιμένει το σύμπαν σε αυτό, είναι περίοδος που καλό είναι να περάσετε την ύπαρξή σας από κόσκινο! Πάντα κάτι φτιάχνετε και κάτι χαλάτε! Τις μέρες αυτές αρκετοί έχετε έντονα την επιθυμία ενός χωρισμού! Ταξιδέψτε μονάχοι καλύτερα!

Καρκίνος
Φτου φτου μη σας ματιάσω οι τελευταίες μέρες του Νοέμβρη είναι πολύ hot για εσάς, φλέγεστε ένα πράγμα, λέτε να φταίει κάποιος έρωτας; Ξαφνικά ντύνεστε πιο ωραία, αλλάζετε ακόμα και άρωμα, ανακατεύεστε με τον κόσμο, αφήνετε όμορφες εντυπώσεις! Να είναι καλά ο Άρης που βάζει φωτιά στα μπατζάκια σας και αν αγαπάτε θα χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα για να δείξετε πως είστε οι καλύτεροι! Διεκδικείτε ακόμα και τον σύντροφό σας, που τον θέλετε όλο δικό σας και είναι λίγο τρομαχτικό αυτό! Ζήλιες, πάθος, ένταση, από όλα τα καλά!

Λέων
Από τη μια γκρινιάζετε σε σημείο άκρως ενοχλητικό, από την άλλη ερωτοτροπείτε σα να μη συνέβη τίποτα! Του λωλού ένα πράγμα, πόσες φορές το έχω γράψει αυτό, όμως ο Άρης από τον Σκορπιό φταίει για όλα! Εντάξει ρίξτε λίγη στάχτη στα μάτια και εκμεταλλευτείτε τις ορέξεις σας για παιχνιδάκια, φλερτ και γλύκες, γιατί τώρα που παίζει είναι η ευκαιρία να δείξετε στο ταίρι σας το πώς νιώθετε! Έχω την εντύπωση πως τσακώνεστε με τους γείτονες σήμερα, μια τα νερά, μια τα φύλλα των δέντρων, κάποιος σας έκλεισε το parking, ωχ αμάν! Φορέστε αδιάβροχο, πριν το ντου από παντού!

Παρθένος
Το πρόγραμμά σας είναι φουλ γεμάτο και σίγουρα σας τρώνε οι δρόμοι πέρα-δώθε, όμως για έναν μυστήριο λόγο δε σας ενοχλεί και τόσο τούτη τη φορά! Νιώθετε πως η μέρα σας είναι γεμάτη, πως έχετε λόγο ύπαρξης και καλύτερα να ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες, παρά να μην έχετε τίποτα απολύτως να κάνετε! Οργανωθείτε, βάλτε σε τάξη τις δουλειές σας, κάντε χώρο για αυτά που έρχονται ολοταχώς κατά επάνω σας, οπότε να είστε πανέτοιμοι για τη τελική ευθεία! Έχετε δυο τρεις στόχους να πετύχετε, άμεσα κιόλας!

Ζυγός
Έχετε ανοίξει συρτάρια εσείς, έχετε ξετρυπώσει καβάντζες, κάπου βρίσκετε λεφτά, τα ξεθάβετε και τα μαδάτε τις μέρες αυτές, γιατί τόσο καιρό μόνο με τη σκέψη της αποταμίευσης, ανεβάζατε πυρετό! Αιώνια ασυμμάζευτοι, σας βλέπω να αγοράζετε νέα ρουχαλάκια, παπούτσια, τρέχετε να κάνετε και τα beaute σας γιατί επιβάλλεται να είστε πανέμορφοι, στα μέρη που κυκλοφορείτε! Μπορεί ακόμα να σας δώσουν χρήματα για να πληρώσετε λογαριασμούς και εσείς να τα κάνετε φτερά και πούπουλα και σοκολατάκια! Τιμωρία στο ένα πόδι, μετά!

Σκορπιός
Τι θέλετε να σας πω; Πως ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας και έχουμε πάρει φωτιά;;; Η αλήθεια είναι πως σας τρελαίνει λίγο το μυαλό, το εδώ και τώρα είναι αυτό που επιθυμείτε, δεν έχετε την όρεξη να περιμένετε ούτε λεπτό! Στη βράση κολλάει το σίδερο, οπότε δεν υπάρχει κάτι για να σκεφτείτε είτε εσείς, είτε κάποιοι άλλοι! Δεν είστε όμως απολύτως σίγουροι, για αυτό από τη μια γίνεστε σκληροί και απόλυτοι σε αυτά που λέτε και κάνετε και από την άλλη πονάτε, αλλά αυτό κανείς δε το βλέπει, ούτε το ξέρει..! Σκληροί ακόμα και με τον εαυτό σας!

Τοξότης
Από το να γκρινιάζετε και να αποκαλύπτετε τα ευάλωτα σημεία σας στους άλλους, καλύτερα να πάρετε το σοβαρό το ύφος, να δώσετε τις κατευθύνσεις που πρέπει, δίχως πολλές εξηγήσεις! Μην αφήνετε χώρο στους άλλους, να εισβάλουν σε χωράφια που ανήκουν μόνο σε εσάς! Ο Άρης σας κάνει μάχιμους, δε σας αφήνει να πάρετε ανάσα, όμως με αυτό τον τρόπο σας δείχνει ποιες οι αντοχές σας και ποια τα όριά σας! Συνεργαστείτε με τον κόσμο σας, δίχως όμως να γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες. Το puzzle εσείς θα το φτιάξετε με τα χεράκια σας!

Αιγόκερως
Στα καλύτερα σας είστε η αλήθεια είναι αυτή! Ο Άρης σας κάνει δημιουργικούς και η φαντασία σας καλπάζει! Ξεδίνετε, με όμορφο τρόπο και είναι κάτι που αφορά τη πάρτη σας και μόνο! Κρατήστε χαμηλό προφίλ, ανεξάρτητα από τα θετικά τα σχόλια, γιατί μερικές φορές ο αυθορμητισμός σας, φέρνει μπελάδες και άντε να εξηγήσετε μετά τις προθέσεις σας! Μπορεί να είστε οι καλύτεροι, όμως η συμπεριφορά σας είναι πολλές φορές εγωιστική και έτσι προκαλείτε αντιδράσεις άνευ λόγου και αιτίας! Αφήστε τον καλλιτέχνη ήσυχο! Αυτό να τους λέτε!

Υδροχόος
Αγάπες μου, πάρτε βαθιές ανάσες, αγναντέψτε τη θάλασσα, αφεθείτε στο γκριζογαλάζιο της, στα κύματα και στο ξέσπασμά της και αφήστε όλο αυτό το σκηνικό να πάρει μακριά τις σκέψεις σας, την ένταση, τον θυμό σας! Τελευταίες μέρες του Νοέμβρη και θα πρέπει να τα δώσετε όλα στη δουλειά σας, η μάχη σώμα με σώμα παίζει πολύ, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξετε σε όλους από τι είστε φτιαγμένοι! Ότι κάνετε και λέτε, να είναι ξεκάθαρο, λόγια σταράτα χρειάζονται και πράξεις φανερές! Το μονοπάτι είναι ένα και οδηγεί εκεί ακριβώς που επιθυμείτε!

Ιχθύες
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Σας ταιριάζει απόλυτα αυτό, γιατί είστε το μοναδικό ζώδιο που περνάει ζάχαρη, τη βγάζετε λάδι ας πούμε! Πετάει η ομάδα, αυτό είναι το ευχάριστο και έχετε μια απίστευτη όρεξη να κάνετε τα πάντα όλα! Η ζωή είναι ωραία, μια την έχουμε, ας τη γλεντήσουμε, γιατί το αύριο κανείς δε ξέρει τι φέρνει! Δε πιστεύω να πήγατε τίποτα μπουζούκια και ακόμα να σπάτε πιάτα στον ύπνο σας;;; Τα θέλετε όλα δικά σας, να ρωτήσετε όμως και κανέναν άλλον αν θέλει να σας τα δώσει;;; Μαγικά σας φροντίζουν, σας αγαπούν, σας το δείχνουν.. και μετά το χάος!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Giampaolo Mastro από το Pixabay