Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 11/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με εντυπωσιάζει η σημερινή ημερομηνία, τη βρίσκω πολύ μαγική,
οι Άσσοι πρωταγωνιστούν, μήπως κατά βάθος είναι μια πολύ τυχερή ημέρα;;;

Τι γίνεται στο σύμπαν; Ο ανάδρομος Ερμής πραγματικά δίνει ρέστα, θα μας ταρακουνήσει γερά τις μέρες αυτές και μέχρι να έρθει στα ίσα του! Το Φεγγάρι έχει γεμίσει, είναι έτοιμο από απόψε κιόλας, να μας θολώσει το μυαλό, τις σκέψεις μας, τις επιθυμίες μας και λογικά από το μεσημεράκι και μετά, το κλίμα αλλάζει, μυστήριες πολύ οι αντιδράσεις του κόσμου..

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν άμεσα τις μέρες αυτές, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι!

Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό & Πανσέληνος στον Ταύρο!

Η αλήθεια είναι πως προσωπικά βρίσκω τον συνδυασμό αυτόν απίστευτο και πολύ δυνατό! Έρωτες μεγάλοι και τρανοί παίζει να φουντώσουν ξαφνικά τις μέρες αυτές, να προκύψουν όντως μοιραίες συναντήσεις και το πάθος με τη ζήλια να κάνουν κολλητή παρέα! Ανεβαίνει το ερωτικό θερμόμετρο του κόσμου.. τικ τακ… τικ τακ.. κάθε λεπτό που περνά!

φιλάκια!


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε με εκείνα τα άτομα από τη δουλειά σας, που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια προαγωγή, να αλλάξετε πόστο, να βρεθείτε σε μια πολύ καλύτερη θέση! Δώστε σημασία στις νέες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε και μη κάνετε κουβέντα για το οικονομικό! Αυτό θα έρθει από μόνο του! Σήμερα ακούστε με προσοχή μόνο!

Ταύρος
Ζόρικες οι μέρες αυτές, από τη μια ο ανάδρομος Ερμής, από την άλλη η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, μια υπερένταση τη νιώθετε, θολωμένο το τοπίο, το χάος σας καλημερίζει γλυκά! Αποφύγετε σήμερα να ανοίξετε διάφορες συζητήσεις, κρατήστε χαμηλό προφίλ, να διπλοτσεκάρετε τις κινήσεις σας, γιατί λαθάκια καραδοκούν στη γωνία, έτοιμα να σας εκθέσουν!

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως είστε μέσα στη γκρίνια τις μέρες αυτές, γιατί τίποτα δε σας κάθεται έτσι όπως το είχατε υπολογίσει, παίζουν και διάφορες αδικίες τριγύρω, σήμερα ίσως να κάνετε ένα λάθος, τύπου να αναλάβετε μια δουλειά, που δε τη γνωρίζετε και δε σας ταιριάζει καθόλου! Υπομονή, μη βιάζεστε, να έρθει ο Ερμής στα ίσα του και μετά θα δείτε πιο καθαρά ποιες οι επόμενες κινήσεις σας!

Καρκίνος
Ωραία μέρα για να ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας τα πρόσωπα, ίσως εκείνα που έχετε καιρό να δείτε, να κάνετε όμως συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, γιατί ο σκοπός είναι να χαλαρώσετε και όχι να τσιτώσετε! Βέβαια, το σωστό το timing είναι ένα θέμα, γιατί κάποιοι μπορεί να σας χαλάσουν τα πλάνα ή να βρεθείτε τη λάθος στιγμή, σε ακατάλληλο μέρος και να σας το χαλάσουν το έργο!

Λέων
Ή που θα εργάζεστε συνέχεια και θα λείπετε από το σπίτι ώρες ατελείωτες, ή που συμβαίνει το αντίθετο, που σημαίνει πως τα νεύρα σας δεν είναι και στη καλύτερή τους τη φάση! Είστε μοιρασμένοι στα δυο, προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες, να όμως που αυτό δεν είναι αμοιβαίο, ο καθένας το βιολί του, οπότε σας βλέπω να σκούζετε για ακόμα μια φορά! Ψυχραιμία!

Παρθένος
Μπορεί εσείς να έχετε οργανώσει τα πάντα όλα, να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, όμως δεν είναι οι άλλοι! Αυτό σίγουρα θα σας αποσυντονίσει γιατί θα χρειαστεί να πατήσετε φρένο προκειμένου να σας φτάσουν και ίσως σήμερα να πρέπει να κάνετε λίγο πίσω, να μείνετε στην αφάνεια, γιατί οι απαντήσεις που γυρεύετε δε θα έρθουν ποτέ, όσο και αν επιμένετε! Προσοχή στο τιμόνι!

Ζυγός
Ενώ γνωρίζετε πολύ καλά το πώς πρέπει να διαχειριστείτε τα χρήματά σας, βάζετε τον εαυτό σας σε μια διαδικασία, αν εκείνο και αν το άλλο και ξαφνικά μπερδεύεστε από μόνοι σας, γιατί έτσι σας αρέσει καλύτερα! Αν κάνετε το λάθος και ανοίξετε και συζήτηση πάνω σε αυτό, τότε συγχύζετε το κοινό σας εσκεμμένα, γιατί είστε ζαβολιάρικα παιδιά και έχετε άλλα κατά νου..!

Σκορπιός
Σας απασχολεί έντονα η προσωπική σας η ζωή, αφού ναι μεν ξαφνικά έχουν δείξει αρκετοί το ενδιαφέρον τους για πάρτη σας, όμως εσείς πρέπει να τους αξιολογήσετε και να επιλέξετε τη καλύτερη περίπτωση, εκείνη που σας ταιριάζει και σας κάνει ευτυχισμένους! Καλά αυτές τις μέρες αφήστε το, να ηρεμήσει πρώτα το σύμπαν και μετά οι μεγάλες οι αποφάσεις. Να σας δω;;;

Τοξότης
Κάτι σας έχει βρει εσάς, κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, βλέπετε τον κόσμο με μισό μάτι, θέλουν να σας κάνουν κακό! Έτσι δεν είναι, όμως σίγουρα όσοι συναναστρέφεστε δεν είναι φιλαράκια. Μήπως να κάνετε έναν διαχωρισμό μέρες που είναι; Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, ξεφεύγετε εντελώς και δημιουργείτε άσχημο κλίμα στο χώρο που κινείστε! Ψαχτείτε πρώτα..! 

Αιγόκερως
Και εκεί που έχετε αραδιάσει χιλιάδες «όχι» σε διάφορες ψυχές, εκεί που είπατε πως «ποτέ ξανά», τσουπ το σύμπαν κάνει τα μαγικά του και ξαφνικά σας τα γκρεμίζει όλα! Οτιδήποτε και αν προκύψει, προτιμήστε τη σιγή, είναι πιο μυστήριο αυτό και αφήστε τους άλλους να φανερώσουν τις προθέσεις τους! Και δίκιο να έχετε, κάντε τις γατούλες γιατί έτσι θα βγείτε κερδισμένοι!

Υδροχόος
Ναι μεν η καριέρα σας πάνω από όλα, όμως δίχως έρωτα τι νόημα έχουν οι νίκες και τα λάφυρα;;; Σήμερα καλύτερα να καθίσετε φρόνιμα, να αποφύγετε επαγγελματικά ραντεβού και στη τελική μείνετε και λίγο στάσιμοι, δε πειράζει! Μετά τις 20/11 παίρνετε φωτιά, οπότε μήπως να ξεκουραστείτε και εσείς, να πάρετε δυνάμεις; Αν αγαπάτε δείξτε το! Αν σκέφτεστε ένα πρόσωπο, επίσης!

Ιχθύες
Μπορεί στο σύμπαν να γίνεται ένας κακός χαμός, αλλά ως δια μαγείας, σας βοηθά στα μελλοντικά σας τα σχέδια! Εμπόδια προκύπτουν για να σας κάνουν να επιλέξετε έναν διαφορετικό δρόμο, ίσως πολύ καλύτερο! Αρπάξτε τις ευκαιρίες, εργαστείτε σήμερα με πάθος και αποφύγετε τις κουβέντες που στη τελική δεν έχουν καμία ουσία! Μια είδηση σας αναστατώνει! Ψυχραιμία!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από ArtTower από το Pixabay