Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 31/10/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους τελευταία μέρα του Οκτώβρη, να φύγει να πάει στο καλό,
μη λέω και άσχημες λεξούλες πρωινιάτικο, πάντως τέτοια γεγονότα, πραγματικά δε περίμενα να τα ζήσω με τίποτα!

Αχ αυτός ο απρόβλεπτος ο Ουρανός, μόνο τους Υδροχόους λατρεύει, τους λοιπούς μας περιπαίζει, γιατί αυτός είναι ο σκοπός του! Απλά επιβεβαιώνει πως το δεδομένο δεν υπάρχει, πως σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε, πως η ζωή είναι μια, είναι πολύ μικρή για να πονάμε και πως όταν αγαπιόμαστε πρέπει να το δείχνουμε με κάθε τρόπο..!
Άφησε το ραβασάκι του με πολύ έντονο τρόπο ο Οκτώβρης! Πάμε για άλλα από εδώ και πέρα, παρέα με ανάδρομο Ερμή! Μην ηρεμήσουμε ποτέ!





Εύχομαι σε όλους να έχετε μια υπέροχη ημέρα! Η ευκαιρία είναι σήμερα, όχι αύριο!

φιλάκια..


Κριός
Λεφτά μπαίνουν πολύ ξαφνικά στις τσέπες σας και απογειώνεστε από χαρά! Χρήματα που σας είχαν υποσχεθεί; Ένα μπόνους; Εκείνη την αύξηση που καιρό περιμένατε; Ή μήπως κάποια θειά σας έγραψε ένα οικοπεδάκι και η είδηση θα φτάσει σήμερα στα αυτιά σας; Πάντως το σύμπαν σας δίνει μια ευκαιρία ακόμα, να κλείσετε κάποιες τρύπες, να ξενοιάσετε από εκκρεμότητες που καιρό σας βασανίζουν και να σας μείνουν και πέντε φράγκα στην άκρη για το άγνωστο αύριο!

Ταύρος
Φύσηξε βοριαδάκι και το χαλάκι κουνήθηκε, που σημαίνει πως ότι θάβατε καιρό τώρα από κάτω, έχουν εμφανιστεί και καλό είναι να τα αντιμετωπίσετε άμεσα! Θέματα σχέσεων σας απασχολούν, αρκετοί ή τα βρίσκετε με τους άλλους ή λέτε ένα μεγάλο αντίο και προχωράτε παρακάτω! Το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια έκπληξη, μια ύπαρξη, που είναι καθοδόν, μπαίνει στη ζωή σας και σας αναστατώνει με πολύ ευχάριστο τρόπο! Τούτη τη φορά, δε διστάζετε να ρισκάρετε! Γοητεύεστε από το μυστήριο!

Δίδυμος
Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Οι πληροφορίες τρέχουν, τις αρπάζετε στο λεπτό και ας πούμε πως μέχρι και σήμερα ότι κάνετε, γιατί από αύριο ανάδρομος Ερμής, θα δυσκολευτείτε αρκετά σε θέματα επικοινωνίας! Τίποτα δεν είναι δεδομένο και ας σας χαϊδεύουν τα αυτιά οι συνεργάτες σας, εσείς τον σκοπό σας! Καλό είναι να συνεχίζετε να αγωνίζεστε, μη κάνετε διακρίσεις και μην έχετε τουπέ! Αξιοκρατία σπάνια λέξη στις ημέρες μας, οπότε δε το βάζετε κάτω με τίποτα!

Καρκίνος
Πάρτε το απόφαση πως για να ξημερώσει μια όμορφη μέρα, πρέπει να πείτε δυνατά, την ατάκα «ότι έγινε –έγινε»! Στο χέρι σας είναι να βελτιωθεί η σχέση σας με τον σύντροφό σας, εσείς θα ανάψετε το πράσινο το φώς για να σας πλησιάσει θερμά ξανά, εσείς θα πρέπει να γίνετε γατούλες δίχως νύχια τούτη τη φορά! Και αφού κάνατε τη ψυχοθεραπεία σας, είπατε τα βάσανά σας από εδώ και από εκεί, ας πούμε πως καιρός να αφήσετε τη θεωρία και να μπείτε στις πράξεις! Ντυθείτε σέξι και όποιος αντέξει! Νιαου..!

Λέων
Ενώ θέλετε να εστιάσετε στην οικογένειά σας, να αράξετε σπίτι, να ασχοληθείτε με απλά καθημερινά πράγματα, δε σας αφήνουν και τόσο οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις! Και ενώ είστε πολύ τυπικοί συνήθως, κάποιες συμπεριφορές ίσως σας ενοχλήσουν και να σας γυρίσει το ματάκι και να τους τη βγείτε με κόκκινο! Σας φορτώνουν με νέα project, σε εποχή που δεν έχετε καμία όρεξη για να τα αναλάβετε! Για αυτό και εσείς, από το να είστε μέσα στη γκρίνια, δηλώνετε άρρωστοι και εξαφανίζεστε! Είστε σίγουροι για αυτό;;;

Παρθένος
Διαπιστώνετε πως ο τρόπος που χειρίζεστε διάφορες υποθέσεις πλέον δεν είναι και ο πιο σωστός, αναστατώνεστε ένα πράγμα, γιατί άντε να αλλάξετε απόψεις, άντε να αλλάξετε συνήθειες ετών! Ιδανική ημέρα για δημόσιες σχέσεις, για συναντήσεις με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας τα σχέδια! Μη βαριέστε, γιατί από αύριο ανάδρομος Ερμής, που σημαίνει πως καλό είναι σήμερα να δώσετε τα χέρια, σήμερα να συμφωνήσετε, γιατί μετά ποιος σας ακούει;;; Ανανεώστε τη τακτική σας!

Ζυγός
Εντάξει μπορεί να έχετε μάθει αλήθειες που σοκάρουν, όμως τώρα πια ξέρετε το τι σας γίνεται και στο πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα! Παραμένουν τα οικονομικά σας τα βάσανα, τελικά εκείνος ο λογαριασμός δεν είχε σάλιο μέσα, όμως ο δικαιούχος μπορεί να χρωστούσε της Μιχαλούς! Το σύμπαν σας λυπάται κατά κάποιο τρόπο σήμερα, αύριο, παίζει να σας δώσει κάποια χρήματα, από το πουθενά, έτσι για να πάρετε και εσείς μια ανάσα! Μη το βάζετε κάτω! Ψαχτείτε, το χρήμα είναι μπροστά σας!

Σκορπιός
Χρυσά μου, καιρός να αγκαλιάσετε τις αλλαγές και να τις αποδεχτείτε, γιατί ο σκοπός είναι να ανανεωθείτε με κάθε τρόπο, γιατί έτσι θα νιώσετε καλά! Η Νέα Σελήνη που έγινε στο ζώδιό σας και ο Ήλιος που επίσης βρίσκεται στο Σκορπιό, έχουν σκοπό να σας δημιουργήσουν μεγάλη σύγχυση στη καθημερινότητά σας, αφού έρχονται όλα τούμπα και βλέπετε με πολύ καθαρό μάτι, το τι πρέπει να φύγει και το τι πρέπει να μείνει! Πολύ καλή ημέρα για να ζητήσετε τα λεφτά σας! Σας τα δίνουν και με το παραπάνω!

Τοξότης
Εσείς ετοιμάζεστε να ανοίξετε τα φτερά σας και οι δικοί σας άνθρωποι σας βάζουν εμπόδια, έτσι επειδή ζηλεύουν και δε θέλουν να σας δουν να προχωράτε, ενώ εκείνοι παραμένουν στάσιμοι χρόνια τώρα! Αρκετοί είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε ένα νέο project, προκειμένου να νιώσετε επαγγελματική σταθερότητα και ασφάλεια, ναι μεν σας λείπουν τα λεφτά, όμως όλα γίνονται όταν δεν εμπλέκονται άτομα που δε νοιάζονται και τόσο για τη πορεία σας! Σιγά-σιγά και στο αθόρυβο, τα μυστικά χρειάζονται πού και πού!

Αιγόκερως
Φροντίστε να ντύνεστε όμορφα τις μέρες αυτές, γιατί δε ξέρετε ποιον θα συναντήσετε εντελώς τυχαία και σε πιο μέρος! Πολλές οι νέες γνωριμίες που προκύπτουν και τούτη τη φορά σίγουρα θα είναι μυστήριες πολύ, μπορεί να βρεθείτε και έξω από τα νερά σας, όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να συμμαζευτείτε και να γίνετε ψυχροί σα παγοκολόνες! Πολλές φορές τα ταμπού που έχετε σας αφήνουν στάσιμους, οι επιθυμίες σας με τη πραγματικότητα να απέχουν κάτι χιλιόμετρα! Αλλάξτε το αυτό, αξίζει τον κόπο!

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι πως έχετε τον ασυμμάζευτο! Το σπίτι σας βλέπει μόνο για έναν ύπνο! Είναι αστρολογικό το θέμα, οπότε αυτό που έχετε να κάνετε εσείς, είναι το αγαπημένο σας το χόμπι, δημόσιες σχέσεις! Μη πεισμώνετε, μην είστε αλαζόνες, ξεχάστε το ύφος εκείνο που σας δείχνει σκληρούς και απόλυτους και φυσικά τις μοναξιές σας! Ανακατευτείτε με τον κόσμο, συνεργαστείτε ομαλά, αποδεχτείτε νέες ιδέες και τολμήστε και εσείς να κάνετε την ανατροπή για τον ίδιο σας τον εαυτό! Οι δρόμοι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα!

Ιχθύες
Έχετε απίστευτη όρεξη για να ανοίξετε τα φτερά σας, για να δοκιμάσετε κάτι νέο, για να κάνετε βουτιά στο άγνωστο και όχι ότι βγει, με συγκεκριμένο σκοπό και πάντα με στόχο την επιτυχία! Ταξιδάκια προκύπτουν στα πολύ ξαφνικά, μπορεί να είναι επαγγελματικό το θέμα, μπορεί αναψυχής, όπως και να έχει τη βαλιτσούλα τη φτιάχνετε! Αν χρειαστεί να γίνετε μαθητές και πάλι, προκειμένου να βελτιωθείτε στο αντικείμενό σας, να το κάνετε και να μη βαριέστε! Σήμερα αποφασίστε, γιατί από αύριο, ποιος κουνιέται;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay