Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 30/10/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορώ να σας αποκαλύψω μετά από μέρες πια, πως για πρώτη φορά το σύμπαν
και τα τερτίπια του, με έπιασε από τα μαλλιά, μου τράβηξε τις κοτσίδες δυνατά, με έβαλε τιμωρία στο ένα πόδι, γιατί; Πραγματικά δε ξέρω το γιατί! Υπάρχουν φορές που είμαι μια γυναίκα 43 ετών, όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες που γίνομαι παιδί, το νούμερο δεν υπάρχει, όμως θα το αναφέρω, μείον 25!





Η αλήθεια είναι πως όσο μεγαλώνουμε, μας συμβαίνουν πράγματα πρωτόγνωρα, κάποια είναι ευχάριστα και κάποια δυσάρεστα! Για πρώτη φορά ένιωσα την απώλεια ενός δικού μου ανθρώπου και θέλησα να το αντιμετωπίσω με τον τρόπο μου και τελικά δε μου βγήκε! Το πόσο έχω υποφέρει τις μέρες αυτές, δε λέγεται, είναι συγκλονιστικό, τόσα συναισθήματα θαμμένα, τόση αγάπη και δε πρόλαβα να πω ένα αντίο! Αυτό ήταν σοκαριστικό για τον ψυχικό μου τον κόσμο, τι ήταν ένα μήνυμα, ένα hello?
Ότι έγινε – έγινε, το προσπερνάμε και αυτό, με λύπη μέσα στη καρδιά και λέω, γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι!

Σήμερα η Αφροδίτη και ο Ερμής έχουν τα κέφια τους, η αγάπη μας χτυπά τη πόρτα, τα μηνυματάκια είναι ρομαντικά, το φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο! Ας ζήσουμε λοιπόν το τώρα, ας κάνουμε εκείνη τη κίνηση που θα φέρει εκείνο το χαμόγελο, που θα μας κάνει λαμπερούς και όμορφους, που θα ζεστάνει τη καρδιά μας με τον πιο όμορφο τρόπο!

φιλάκια!


Κριός
Μέρα ιδανική για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, με όμορφο τρόπο και δίχως εντάσεις! Πολλές οι συζητήσεις που γίνονται πάνω στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, ρίξτε τις προτάσεις σας και προσμένετε υπομονετικά τις απαντήσεις τους! Ένα ερωτικό ραντεβουδάκι είναι ότι πρέπει για απόψε!

Ταύρος
Μετά από το αστρολογικό κακό που σας βρήκε, με τον Άρη και τον Κρόνο που σας τα έκαναν μαντάρα, σήμερα ας πούμε φεύγουν τα μαύρα τα συννεφάκια και θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να συζητήσετε ότι συνέβη και σας ενόχλησε πολύ, δίχως εντάσεις! Σα γατούλες που είστε, νιαουρίστε για να σας συγχωρέσουν!

Δίδυμος
Υπάρχει ένα πρόσωπο που το βλέπετε κάθε μέρα, μπορεί να μιλάτε κιόλας, βρίσκεται στο χώρο που κινείστε και νιώθετε μια απίστευτη έλξη! Σήμερα λοιπόν θα σας πλησιάσει με καλό σκοπό, το παίρνετε χαμπάρι εσείς, γοητεύεστε τρελά και φλερτάρετε με όλο σας το είναι! Απολαύστε τη κάθε στιγμή, ο έρωτας έχει πολλές μορφές..!

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη που έγινε στον Σκορπιό, φέρνει έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή σας! Ο Ερμής φέρνει τα μαντάτα και η Αφροδίτη κάνει τις αποκαλύψεις! Συνεπώς, όσοι είστε μονάχοι καιρό τώρα, να κυκλοφορείτε, να αποδέχεστε προτάσεις για έξω, να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, γιατί κάπου εκεί είναι η ύπαρξη και σας προσμένει!

Λέων
Μια επιθυμία τύπου να «σκοτώσετε» διάφορα αντικείμενα προκειμένου να βγάλετε λεφτά και να σας αδειάσουν τη γωνιά θα την έχετε! Συνεπώς σήμερα ξεκινάτε την έρευνα, τι μένει και τι φεύγει και είστε έτοιμοι για εκείνο το παζάρι! Ευτυχώς που δε το κάνετε στα κρυφά, ανακοινώνετε πρώτα τις προθέσεις σας και μετά το ξεκαθάρισμα!

Παρθένος
Ιδανική ημέρα για να βγείτε από το καβούκι σας, να ντυθείτε ωραία και να πείτε ναι στις νέες γνωριμίες, που είναι σίγουρα μπόλικες και άγνωστο στη πορεία το πώς θα εξελιχθούν! Κάπου εκεί έξω κρύβεται και ένας μεγάλος έρωτας, ένα πρόσωπο που ίσως να σας φλερτάρει διακριτικά, όμως να φλέγεται για εσάς στο φουλ!

Ζυγός
Είναι μια μέρα που μπορεί να σας ανακοινώσουν μια αύξηση ή ένα μπόνους στη δουλειά σας και να ξετρελαθείτε από χαρά! Αναγνωρίζονται οι κόποι σας, η υπομονή και επιμονή σας και η εργατικότητά σας! Υπάρχει μια ύπαρξη που σας έχει βάλει στο μάτι, μπορεί να είναι επαγγελματικό, μπορεί ερωτικό, πάντως όπως και να έχει το χρήμα ρέει άφθονο!

Σκορπιός
Από τη μια διώχνετε κόσμο από κοντά σας, πρόσωπα που σας χαλούν με τη παρουσία τους, από την άλλη όμως κάνετε τις επιλογές σας και σήμερα ειδικά είστε μέσα στα μέλια! Η Αφροδίτη σας θέλει μέσα στο παιχνίδι του έρωτα, ο σκοπός της είναι να σας δει να φλερτάρετε με τις εξελίξεις να είναι υπέροχες! Ένα ρίσκο είναι όλα!

Τοξότης
Αρκετοί από εσάς ψάχνεστε για μια νέα δουλειά, ή μια δραστηριότητα παράλληλη με αυτά που ήδη ασχολείστε, όμως δε λέτε σε κανέναν τίποτα! Πρώτα θα δέσει το γλυκό, θα είστε απολύτως σίγουροι και μετά μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε! Προς το παρόν δίνετε τα χέρια κάτω από το τραπέζι και σας αρέσει πολύ αυτό!

Αιγόκερως
Ωραία ημέρα για να ξεφορτωθείτε τον σκληρό Αιγοκερίσιο εαυτό σας και να ακολουθήσετε τη παρέα, δίχως μα και μου! Γίνεστε και εσείς γατούλες, αφού έναν χαμό τον κάνατε, προκαλέσατε μπόλικες αντιπάθειες, οπότε σήμερα καλό είναι να φτιάξετε το image σας και να αποδείξετε πως ήταν απλά η κακιά η στιγμή! Έχει τσάρκα απόψε!

Υδροχόος
Επαγγελματικά ζητήματα μόνο σας απασχολούν, η καριέρα σας και οι γνωριμίες εκείνες που μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο σας! Το πράσινο φως έχει ανάψει καιρό τώρα, σήμερα είναι πιο έντονο και λαμπερό, για αυτό φροντίστε να κάνετε εκείνα τα ραντεβού, να ζητήσετε για να λάβετε, γιατί ας πούμε πως είναι η τυχερή σας ημέρα!

Ιχθύες
Ναι μεν σας ενδιαφέρει η δουλειά σας, όμως έχετε και κάτι επιθυμίες τύπου να φύγετε μακριά, να αλλάξετε παραστάσεις, να γνωρίσετε νέο κόσμο και γιατί όχι με έναν νέο έρωτα αγκαζέ! Σας βλέπω αντί να εργάζεστε, να γυρεύετε προορισμό, να κλείνετε εισιτήρια, να κάνετε εκπλήξεις όλων των ειδών στους ανθρώπους σας, έτσι επειδή!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Efes Kitap από το Pixabay