Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 12/10/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα ακόμα ηλιόλουστο Σάββατο μας ξημέρωσε, είναι δροσερό το πρωινό, πόσο μου αρέσει η εποχή αυτή!
Περπατάω και βλέπω τα φύλλα των δέντρων να πέφτουν από ψηλά, μαγικό το βρίσκω αυτό, μαζεύονται πάντα στο ίδιο το σημείο, οι δρόμοι γεμίζουν, έχουμε φθινόπωρο, κυριαρχεί το πορτοκαλί, το μπεζ, το καφέ, χρώματα της φύσης, τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή..

Όσο ρομαντικά και αν σας τα γράφω, η αλήθεια είναι πως η Ταυρίνα σας βρίσκεται στα πατώματα, σκέφτηκα να μη σας ψυχοπλακώσω πρωινιάτικο, αλλά η Αφροδίτη και ο Ουρανός, παίζουν περίεργα παιχνίδια πάνω από το κεφάλι μας! Λίγο πριν τη Πανσέληνο την αυριανή, που πραγματικά συναισθηματικά μου έχει προκαλέσει ένα απίστευτο χάος και απλά θέλω να τραβήξω τις κοτσίδες μου!



Σήμερα που λέτε, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, η μέρα είναι απρόβλεπτη και αφορά ερωτικά ζητήματα κυρίως! Ζήλειες, πάθη, καβγαδάκια, μυστήριες συναντήσεις, μηνύματα από το πουθενά! Όλα μπορούν να συμβούν, είτε έχουν χαρωπό χρώμα, είτε όχι! Σε ετοιμότητα να βρισκόμαστε, γιατί πολύ φοβάμαι, πως θα τα πιάσουμε τα μαντήλια για εκείνο το δάκρυ..

Δεν απαισιοδοξώ, απλά δε προσδοκώ.. γιατί είπαμε οι προσδοκίες πληγώνουν!

χαοτικά φιλάκια..!


Κριός
Ζόρικη η σημερινή μέρα για εσάς πολύ, αφού ανοίγετε το πορτοφόλι και τι να δείτε μέσα; Μπαρμπούτσαλα! Αλλιώς τα υπολογίζατε, αλλιώς σας έχουν έρθει, δε φταίτε τούτη τη φορά, σας βλέπω να κάνετε μουτράκια και όχι μόνο! Το νου σας γιατί ξεφεύγετε και γίνεστε πολύ πικρόχολοι και ασυμμάζευτοι επίσης! Τα λεφτά ναι μεν είναι απαραίτητα, δουλειά αλλιώς δε γίνεται, όμως οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν μεγαλύτερη σημασία! Ζητήστε βοήθεια!

Ταύρος
Πεσμένα τα κέφια, έχετε ντύσει και με πάγο τη καρδιά, το πείσμα καλά κρατεί, ο εγωισμός επίσης, απλησίαστοι θα έλεγα και πολύ γκρινιάρηδες επίσης! Όσο νιώθετε έτσι, ξεχάστε για λίγο τις δημόσιες σχέσεις, γιατί γίνεστε αντιπαθείς και σας σχολιάζουν άνευ λόγου και αιτίας! Και να σας προκαλέσουν σήμερα, κάντε τους χαζούς, παρά να μπλέξετε σε λόγια! Ο Ουρανός έχει κέφια τρελά και το απρόβλεπτο καραδοκεί! Από λεπτό σε λεπτό, η έκπληξη!

Δίδυμος
Νομίζω τα έχετε κάνει ολίγον μαντάρα στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Πού έχετε μπλέξει πάλι πραγματικά απορώ, πάντως κινείται πολύ το θέμα! Αρέσετε και σας θέλουν και εκεί που είστε μια χαρά, τσουπ ένα πρόσωπο από τα παλιά μπορεί να σας ανάψει φωτιές και να πούμε όλοι μαζί, «μπουρλότο»! Σήμερα αποφύγετε μυστικά παράνομα ραντεβουδάκια, γιατί το σύμπαν έχει σκοπό να σας ξαφνιάσει με το πιο παράξενο τρόπο!

Καρκίνος
Που λέτε η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σας κάνει Σκωτσέζικο ντουζ! Από τη μια είστε μια χαρά και από την άλλη έτοιμοι να σαρώσετε τα πάντα και τους πάντες στο πέρασμά σας! Ζόρικη η σημερινή ημέρα, μπορεί να ξεστομίσετε λόγια που αργότερα θα μετανιώσετε πολύ! Είναι αστρολογικό το θέμα, να υπάρχουν ερωτικά καβγαδάκια, εντάσεις και συναισθήματα τύπου ποιος είναι ο αρχηγός! Αφήστε τη μπόρα να περάσει, δεν είναι τίποτα!

Λέων
Είστε αλλού για αλλού και φταίει ο Ουρανός για αυτό! Γκρινιάζετε άνευ λόγου και αιτίας και κανείς δε γνωρίζει τι πρόβλημα έχει το μωρό;;; Μήπως βγάζετε δοντάκι και δε μας το λέτε;;; Από τη μια είστε έτοιμοι να τα τινάξετε όλα στον αέρα και από την άλλη μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια! Του λωλού εν ολίγοις, προφανώς φταίει και το αυριανό το Φεγγάρι, αλλά σα να σας πειράζουν επίτηδες όλοι οι πλανήτες.. Ψυχραιμία και βαθιές ανάσες!

Παρθένος
Και ξαφνικά δεν είστε σίγουροι για τον ερωτικό σύντροφο που έχετε επιλέξει εσείς οι ίδιοι; Είναι η μέρα περίεργη, για αυτό και εσείς, να το ξέρετε θα νιώσετε μπερδεμένοι συναισθηματικά ακόμα και για υπάρξεις που καιρό γνωρίζετε! Η αλήθεια είναι πως κάποιο άτομο σας αγαπά και θα σας το δείξει ξαφνικά και παίζει να συγκλονιστείτε! Προτιμήστε τις μοναξιές σας, μη κάνετε συγκρίσεις, γιατί το σενάριο είναι άκρως απογοητευτικό!

Ζυγός
Καλό είναι χρυσά μου σήμερα να ξεχάσετε το πορτοφόλι σας στο σπίτι, τις κάρτες σας, οτιδήποτε μπορεί να χάσετε και να τραβάτε τα μαλλιά σας αργότερα! Είστε αφηρημένοι πολύ, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και να χαλάσει η μέρα σας στο λεπτό! Και εκεί που νιώθετε πως δεν υπάρχει κανένα φως, εκεί μπορεί να εμφανιστεί ο Ιππότης πάνω στο λευκό το άλογο και να σας ξελασπώσει μόνο με μια κουβέντα! Απρόβλεπτο το σκηνικό..!

Σκορπιός
Λοιπόν, σκάει το μαντάτο και είναι μια πρόταση γάμου;;; Αστρολογικό το θέμα, σήμερα παίζει να βρεθείτε σοβαρά δεσμευμένοι, αρραβωνιασμένοι και έτοιμοι για την εκκλησιά! Αν δεν υπάρχει σύντροφος, τότε τα γλιτώσαμε τα κουφέτα, όμως ένα πρόσωπο σας τραβά τη προσοχή, σας προκαλεί χαοτικά συναισθήματα και δε ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε όλο αυτό! Ποδοπατήστε τον εγωισμό σας και κάντε ένα βήμα λίγο παραπέρα! Να πώς προκύπτουν τα θαύματα!

Τοξότης
Έχουν βρεθεί κάτι πειρασμοί στο διάβα σας, άλλο πράγμα και κάποιοι αντιστέκεστε, κάποιοι όχι και τόσο! Μυστήρια η μέρα σας, οι δεσμευμένοι της παρέας, καλύτερα να αλυσοδεθείτε μέσα στο σπίτι, αλλιώς μια βουτιά στην αμαρτία παίζει να τη κάνετε και να τρέχουμε και να μη φτάνουμε! All together! Οι ελεύθεροι και ωραίοι γιατί όχι να μη παίξετε και εσείς σα παιδιά που είστε, όμως όσο γίνεστε τολμηροί και ρισκάρετε, άλλο τόσο οι συνέπειες θα είναι τραγικές!

Αιγόκερως
Χρυσά μου να είστε έτοιμοι να σηκώσετε τα μανίκια, έχει ματς το μενού, λόγια, μπηχτές, μια άγαρμπη ανταλλαγή ευθυνών, πω πω το φαρμάκι που θα στάξει είναι μπόλικο! Ερωτικά καβγαδάκια λοιπόν, για το οτιδήποτε, έτσι επειδή γίνεται της μουρλής στο σύμπαν! Απόψε έχει βόλτες, νυχτοπερπατήματα και τσαχπινιές! Και εντάξει αν είστε ασυνόδευτοι, αλλά παίζει και τα καλύτερα παιδιά να παρασυρθούν στα μπαρ και στα ξενύχτια! Φρόνιμα λέω..!

Υδροχόος
Αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε μπουμ από το άγχος και τα νεύρα, όμως για ένα μυστήριο λόγο, δε το δείχνετε πουθενά και κανείς δε γνωρίζει πως είστε έτοιμοι να μεγάλο σαματά! Βράζετε σας λέω, στο ζουμί σας! Η μέρα είναι μυστήρια πολύ και σήμερα θα αποζητήσετε τους «πλούσιους» φίλους σας, εκείνους που έχουν και χρήμα και γνωριμίες, γιατί ένα ψώνιο το έχετε και εσείς χρόνια τώρα! Μη τους ζηλεύετε, εσείς έχετε πολλά περισσότερα!

Ιχθύες
Πλην του ότι είστε άφραγκοι, αρκετοί εκεί έξω, όλα τα άλλα μια χαρά! Το φετινό καλοκαίρι ήταν κάπως «ακριβό», ξελασπώνετε τώρα, αλλά φρόνιμα δε κάθεστε με τίποτα! Είναι μια καλή ημέρα για να αφιερώσετε χρόνο στα φιλαράκια σας, να κάνετε τις συζητήσεις σας, να νιώσετε ωραία! Όλοι έχουν τα βάσανά τους, μικρά και μεγάλα, οπότε ας πούμε πως αυτό είναι παρηγοριά στον άρρωστο! Κάντε ότι σας αρέσει και μη γυρεύετε το αμοιβαίο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay