Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 24/10/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με το ένα μάτι σας γράφω ζωδιάκια, έχει και κρυουλάκι, να φωνάξω..
«Μάνααααα πότε θα στρώσουμε τα χαλιά;;;» Μια φλέγομαι, μια κρυώνω, δε κοιμάμαι και καλά τα βράδια, αναρωτιέμαι ποιο καράβι μου έπεσε έξω, σε ποια στεριά έχει προσαράξει;;; 




Που λέτε προχθές, βρέθηκε ένα αλογάκι της Παναγίας, στη βεράντα μου! Τρόμαξα αρχικά, γιατί ήταν τεράστιο, αλλά μόλις έμαθα πως φέρνει γούρι, σκέφτηκα, μήπως το σύμπαν μου το έστειλε, έτσι μπας και αλλάξει η τύχη μου;;; Το παρατηρώ από εδώ και από εκεί και τελικά είναι τραυματισμένο! Δε μπορεί να πετάξει! Σπάραξε η καρδιά μου!
Το βάλαμε μέσα σε μια γλάστρα μεγάλη, στο φυσικό του το περιβάλλον και το προσέχουμε σα να είναι το pet του σπιτιού, αφού είναι μονάχο του, ταλαιπωρημένο και αγωνιά και αυτό για τη ζωή του! Του μιλάω κιόλας, το χαϊδεύω στα φτερά του και το κακόμοιρο με κοιτάζει, βλέπω το κεφαλάκι του που το κουνά, τα ματάκια του, είναι ένα πλάσμα της φύσης, που έχει και αυτό τα βάσανά του!

Πραγματικά δε ξέρω τι θα συμβεί, ή θεραπεύεται από μόνο του, ή γλύτωσε από τη θηλυκιά σύντροφό του, ή που θα ξεψυχήσει, έτσι επειδή έκανε τον κύκλο του! Πόσο τραγικό το βρίσκω, πόσο με στεναχωρεί.. Νιώθω ανήμπορη, μπροστά σε ένα πλασματάκι της φύσης..!

Είμαι φιλόζωη η Ταυρίνα, δεν έχει σημασία αν είναι σκύλος, γάτα, άλογο, κουνέλι, κύκνος, πάπια, πουλί δεν έχει σημασία το μέγεθος ή η κατηγορία που ανήκει, όλα έχουν ψυχή, όλα αγωνιούν για την επιβίωση τους στο πλανήτη αυτόν, όλα είναι απαραίτητα, έχουν τον σκοπό τους..

Αστρολογικά ξέρετε, ξεκινούν τα γενέθλια των Σκορπιών! Καταλάβατε τώρα τι έχει να συμβεί..;;;

φιλάκια!


Κριός
Τις μέρες αυτές μόνο το χρήμα έχετε μέσα στο μυαλό σας, ασχολείστε με τις τράπεζες, με τα διαθέσιμα υπόλοιπα και με τους λογαριασμούς που έχετε να πληρώσετε! Κάνετε μια προσπάθεια να αποκτήσετε κομπόδεμα, που σημαίνει πως κάποιες συνήθειες που έχετε, βρίσκονται ήδη στο τέλος τους! Όταν το πράγμα έχει ξεφύγει εδώ και καιρό, δύσκολα θα επανέλθει στην αρχική του τη θέση! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να εξηγήσετε στους ανθρώπους σας, το τι σημαίνει οικονομία! Το ποιος θα κατανοήσει είναι άλλο θέμα!

Ταύρος
Μπορεί εσείς να προσπαθείτε να τα έχετε καλά με όλο τον κόσμο, όμως αυτό δε γίνεται, γιατί δε ταιριάζετε με όλους, δεν είστε συμπαθής σε όλους, σας ζηλεύουν κιόλας, τσάμπα σπαταλάτε φαιά ουσία, για κάποιους που δε νοιάζονται και τόσο για εσάς! Τις μέρες αυτές, σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις, φαίνονται με έντονο τρόπο και είτε σας αρέσει, είτε όχι, ίσως να χρειαστεί να πείτε το αντίο σε μερικούς! Σήμερα είναι μια ωραία ημέρα για να συζητήσετε τα θέματά σας, να είστε ειλικρινείς και ξύδι για όσους ενοχληθούν!

Δίδυμος
Μπορεί να νιώθετε δυνατοί σα το superman, όμως επειδή δε ντύνεστε και τόσο καλά, να προσμένετε ένα κρυωματάκι, να πέσετε στο κρεβάτι έτσι ξαφνικά! Τα βάσανά σας είναι κυρίως επαγγελματικά, καλό είναι να μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο και ναι μεν οι καλές οι γνωριμίες είναι ο άσος στο μανίκι σας, αλλά αν δε το παλέψετε όπως πρέπει, μια απογοήτευση μπορεί να τη πάρετε έτσι ξαφνικά! Ασχοληθείτε προσωπικά με τις υποθέσεις σας, προστατέψτε τον εαυτό σας από αόρατες κακοτοπιές! Σήμερα ζητάτε λεφτά!

Καρκίνος
Ξεσηκωμένους σας βρίσκω για νέα πράγματα, κάτι έχετε ανακαλύψει πάλι, είστε έτοιμοι να χωθείτε σε νέους κύκλους και να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, που θα σας φτιάξουν το κέφι και μπορεί να σας φέρουν και το χρήμα, έτσι ξαφνικά! Αν έχετε χρόνο, μια χαρά, αλλά αν δεν έχετε, να ξέρετε πως καλό είναι κάτι να αφήσετε στην άκρη, για να κάνετε χώρο για το καινούριο! Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω για δημόσιες σχέσεις! Οι γνωριμίες είναι πάντα απαραίτητες!

Λέων
Κάνετε όνειρα εσείς, αποζητάτε αλλαγές μεγάλες και τρανές, με τις τσέπες άδειες! Πώς γίνεται αυτό; Μόνο εσείς μπορείτε να το καταφέρετε! Τις μέρες αυτές ξεσηκώνεστε για να φτιάξετε το σπιτάκι σας, αναρωτιέστε αν πρέπει να πάτε σε ένα νέο, μεγαλύτερο, γιατί μπορεί να έχετε βρει έναν σύντροφο, μπορεί να έρχεται και ένα παιδάκι, μπορεί ακόμα να φωνάξετε μαστόρια για να αλλάξετε τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας! Όλα τέλεια είναι μες στο μυαλουδάκι σας, αλλά σήμερα σας προσγειώνουν ανώμαλα! Με τι χρήμα, καλέ;;;

Παρθένος
Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, ζείτε το όνειρο τις μέρες αυτές, σας κάνουν και μερικές ερωτικές εξομολογήσεις, ανταποδίδετε με το πιο γλυκό τρόπο, τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας;;; Εκφραστικοί και συναισθηματικοί όσο ποτέ, αν αγαπάτε, το δείχνετε με πράξεις, ο λόγος σας στάζει μέλι και ξαφνικά γίνεστε αγνώριστα ρομαντικά πλασματάκια! Φροντίστε γενικότερα να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τον κόσμο, να ανταλλάξετε μερικές αλήθειες, να βγουν από μέσα σας, να ηρεμήσει η ψυχή σας! Δε θα φύγει κανείς, don’t worry!

Ζυγός
Και ξαφνικά ανακαλύπτετε δράκους, δηλαδή λογαριασμούς απλήρωτους, που μπορεί να ήταν ξεχασμένοι, μπορεί να ήταν και θαμμένοι, πάντως ένα σοκ θα το πάθετε, γιατί ενώ κανονίζετε ξέγνοιαστοι να φύγετε για το τριήμερο, μπορεί να μη πάτε πουθενά, μιας που σας χαλούν τη διάθεση τα γεγονότα! Βέβαια, σήμερα είναι μια καλή ημέρα, για να τα βάλετε κάτω και να οργανωθείτε καλύτερα από εβδομάδα! Θάψτε τα για λίγο ακόμα, το κακό ας πούμε πως έχει συμβεί προ πολλού! Σωτηρία καμιά, είναι μια άποψη και αυτή!

Σκορπιός
Καιρός να πάρετε τα πάνω σας, να τη δείτε αισιόδοξα τη δουλειά και να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας έχει προκύψει μια και καλή! Μια κουβέντα είναι αυτή, όμως με τον να αναστενάζετε, να βογκάτε και να γκρινιάζετε δε βγαίνει κάτι! Άντε από σήμερα ξεκινούν τα γενέθλια σας, οπότε τις μέρες αυτές καλά θα κάνετε να το ρίξετε λιγάκι στη διασκέδαση! Σήμερα κανονίστε να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, να πάτε μια ωραία βόλτα, να κεραστείτε ένα περγαμόντο γιατί η ζωή είναι ωραία και χρειάζονται και οι απολαύσεις!

Τοξότης
Υπάρχουν πράγματα και θάματα που συνέβησαν πίσω από τη πλάτη σας τις μέρες αυτές και ξαφνικά τα μαθαίνετε όλα και παθαίνετε ένα σοκ! Προκειμένου να μπει η τελεία σε διάφορα ζητήματα, σας προσπέρασαν, σας είπαν αθώα μικρά ψεματάκια, σας ξεγέλασαν, όμως για καλό σκοπό! Οπότε και εσείς δε χρειάζεται να ξεφύγετε εντελώς.. πάρτε βαθιές ανάσες και αγκαλιάστε τη λογική! Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο βρίσκεται στα σκαριά, δε λέτε σε κανέναν τίποτα, όμως υπάρχει μέλλον και είναι πολύ λαμπρό! Go for it!

Αιγόκερως
Καιρός να αγοράσετε φόρμες, κολάν και αθλητικά παπούτσια, από εδώ και πέρα έχει πολύ γυμναστική, διατροφή και ο σκοπός είναι ένας, να αποκτήσετε ωραίο σώμα, καλή φυσική κατάσταση και να γίνετε πιο όμορφοι και λαμπεροί από ποτέ! Να ξέρετε πως οι προσκλήσεις για έξω, θα είναι πολλές, που σημαίνει πως πρέπει να χωράτε στα ρούχα σας, να αγοράσετε και μερικά νέα, γιατί κόσμος θα σας δει, να σας χαρεί κιόλας! Επενδύστε στον εαυτό σας και ξεχάστε τις τσιγκουνιές! Έχει βόλτα απόψε, να πάτε, δε ξέρετε ποτέ!

Υδροχόος
Είστε λίγο μέσα στη γκρίνια, όλο κάτι δε σας αρέσει, σας ενοχλεί, τρώγεστε με τα ρούχα σας, φταίνε πάντα οι άλλοι, πω πω, ζόρικα τα πράγματα για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Εννοείται πως το μόνο πράγμα που σας ενδιαφέρει είναι η δουλειά σας, σας έχω αναφέρει πως πρέπει να το πάρετε από την αρχή, τίποτα δεν είναι εύκολο, επιβάλλεται να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας και εκείνο το παρελθόν! Λιθαράκι, λιθαράκι ξανά μανά από την αρχή, μέχρι να δέσει το γλυκό και μετά κάνετε κινήσεις που εντυπωσιάζουν τέρμα!

Ιχθύες
Ε λοιπόν αν δεν ερωτευτείτε παράφορα τις μέρες αυτές, να μη με λένε ξωτικό! Το σύμπαν από το καλοκαίρι σας έχει βάλει στο μάτι, έχουν προκύψει γνωριμίες πολύ μυστήριες, που εξάπτουν τη φαντασία σας και σας παθιάζουν τόσο πολύ, που πραγματικά δε σας αναγνωρίζουν όσοι σας ξέρουν! Κυνηγήστε τα όνειρά σας, ψάξτε για εκείνη τη δουλειά που θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τη ζωή σας! Πρώτα η τσέπη και μετά ο έρωτας, γιατί και το ξερό το ψωμί κάποια στιγμή το βαριέται ακόμα και αυτός που πεινάει..!!!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay