Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Τα Ζώδια της Παρασκευής, 18/10/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο τη λατρεύω τη Παρασκευή, δε το φαντάζεστε! Κάθε μέρα, όλη την
εβδομάδα, μονολογώ και λέω, αύριο είναι Παρασκευή, έτσι;;; Και γελώ μόνη μου, γιατί καμία σχέση! Σκεφτείτε όμως, πως για κάποιους κάθε μέρα είναι Σάββατο! Τέλειο ή πολύ βαρετό; Ιδού η απορία πρωινιάτικο..!





Αστρολογικά τώρα, η μέρα είναι ότι του φανεί του λωλο-Στεφανή.. οπότε, το αφήνω πάνω σας για το τι και το πώς! Εντάξει θα σας αποκαλύψω πως το ΣΚ αυτό παίζει να είναι το πιο ερωτικό του μήνα, άντε θα πιάσει και λίγο Δευτέρα, οπότε η επόμενη εβδομάδα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις σε όλα τα ζώδια! Και μετά; Ανάδρομος Ερμής;;; χαχα.. κλαίω από τα γέλια..

..κάθε εμπόδιο για καλό .. και να σου και το εγκεφαλικό!

τρελά φιλάκια!


Κριός
Ιδανική ημέρα για να αράξετε στο σπιτάκι σας και να αποφύγετε τα πολλά τα σούρτα-φέρτα με τον κόσμο που συναναστρέφεστε καθημερινά! Τα μηνύματα που έχετε λάβει είναι αμέτρητα, επιβάλλεται να τα φιλτράρετε, να πετάξετε τις μεταξωτές κορδέλες στην άκρη και να βρείτε την ουσία, σε θέματα που σας αφορούν άμεσα! Κάθε λέξη κρύβει και ένα εντελώς διαφορετικό νόημα από πίσω! Κρατήστε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις φανταστικές και ονειρεμένες!

Ταύρος
Εργασία και χαρά έχει το μενού των ημερών, δεν έχει καμία σημασία αν η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της για αρκετούς εκεί έξω! Από την άλλη το μυαλό σας τρέχει στα λεφτουδάκια σας, στις υποχρεώσεις που έχετε και στο πώς θα βγει ο μήνας ομαλά, δίχως να σας λείψει κάτι! Ψαχτείτε όσο θέλετε, οργανωθείτε όσο μπορείτε περισσότερο, όμως σε καμία περίπτωση μη μπείτε σε mood, για αγορές και ψώνια, γιατί παρασύρεστε και πάει το κομπόδεμα!

Δίδυμος
Πετάτε λίγο στα σύννεφα, νιώθετε πως εσείς είστε και κανείς άλλος, χρειάζεται και αυτό πού και πού, έτσι για να φτιάχνει το ψυχολογικό, όμως προσπαθήστε να μη καβαλήσετε εκείνο το καλάμι, γιατί σας βλέπω πάλι να μπλέκετε σε περιπέτειες, πολύ μυστήριες! Σήμερα γίνεστε κακά παιδιά, ντύνεστε ωραία και βγαίνετε έξω, έχει τσάρκα απόψε και ότι προκύψει! Δημόσιες σχέσεις, αγαπημένη σας συνήθεια, τουλάχιστον εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις!

Καρκίνος
Κάτι σας έχει βρει εσάς και κάνετε τους κατασκόπους! Αποζητάτε να μάθετε την αλήθεια, που δε ξέρω αν θα σας αρέσει και τόσο. Όμως μπορεί να μην υπάρχει τίποτα εκεί έξω και τσάμπα ο κόπος και η αγωνία! Εννοείται πως έχετε βάλει άλλους να κάνουν τις βρομοδουλειές σας, όμως το νου σας γιατί μπορεί κάτι να παιχτεί στο ενδιάμεσο και να σας εξαπατήσουν! Αποφύγετε τις ίντριγκες και τα σχέδια κάτω από το τραπέζι γιατί ενοχοποιείστε σε κάθε περίπτωση!

Λέων
Και ξαφνικά σας τσιμπά εκείνη η μύγα η τρελή και έχετε όρεξη για βόλτες και συναντήσεις και σουαρέ και ο κακός ο χαμός! Εντάξει μετά από τη ψυχασθένεια που σας βρήκε, κάπως πρέπει και εσείς να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους τριγύρω! Σήμερα τα φαντάζεστε λίγο αλλιώς τα πράγματα, τα φαινόμενα απατούν, οπότε καλό είναι να συμμαζέψετε τις σκέψεις σας γιατί μπορεί να χαλαστείτε από το πουθενά! Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως πετάει η ομάδα τις μέρες αυτές, ότι βάλετε κατά νου γίνεται και είστε πολύ ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας! Κρατήστε το συναίσθημα αυτό για πάρτη σας, γιατί όσο να’ναι κάποιοι σίγουρα σας ζηλεύουν, έτσι επειδή είστε οι καλύτεροι με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε! Κρατήστε επίσης χαμηλό προφίλ, ακούστε με προσοχή το τι έχουν να σας πουν και αποφύγετε να δώσετε απαντήσεις. Όσο πιο ταπεινοί, τόσο το καλύτερο!

Ζυγός
Από σήμερα λοιπόν μπορείτε ξανά να ονειρεύεστε ένα πολύ πιο όμορφο αύριο! Υπάρχει μέλλον, μετά από το κακό που σας βρήκε, έφτασαν και τα χαρμόσυνα μαντάτα, για να νιώσετε και εσείς ωραία και να βάλετε νέους στόχους! Έφτασε η στιγμή που θα χρειαστεί να μάθετε νέα πράγματα, να αλλάξετε τα ενδιαφέροντά σας για να μπορέσετε να αποκτήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε! Πετάξτε τις παρωπίδες, το παρελθόν τελείωσε. Υπάρχει μόνο το αύριο!

Σκορπιός
Έχω την εντύπωση πως είστε ένα ράκος. Θέλετε να εξαφανιστείτε, να βρεθείτε στο κρεβατάκι σας, στην ησυχία σας και τέλος! Δε γίνεται αυτό φυσικά, αφού έχετε αμέτρητες αρμοδιότητες, υποχρεώσεις, δραστηριότητες, είστε και οι αρχηγοί κατά κάποιο τρόπο, πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα όλα, οπότε φάτε καλό πρωινό, έχει τρέξιμο σήμερα και τσίτα τα γκάζια για ακόμα μια φορά! Όπως και να έχει, φαγητό καλό και όχι πολλούς καφέδες! Γκρινιάζει κάποιος;;;

Τοξότης
Μέρες τώρα προσπαθείτε με καλό τρόπο να εξηγήσετε το τι και το πώς στους ανθρώπους γύρω σας και ενώ δείχνουν πως καταλαβαίνουν το τι τους ζητάτε, πάλι τα ίδια και τα ίδια! Σήμερα σας βλέπω να ξεφεύγετε λιγουλάκι, να υψώνετε το τόνο της φωνής και να βγαίνετε από τα ρούχα σας γενικώς! Ο καθένας έχει τη δική του αντίληψη, οπότε μερικές για να γίνει κατανοητό κάτι θα πρέπει να το πείτε αμέτρητες φορές! Μη χαλιέστε επειδή κάποιοι δε στροφάρουν!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές πρέπει να κλείσετε ραντεβουδάκι με τους γιατρούς, να τσεκάρετε την υγεία σας, να δείτε πως όλα βαίνουν καλώς, γιατί ενοχλήσεις από εδώ, κάτι πονάκια από εκεί, δε φεύγουν έτσι μαγικά! Εργασία και χαρά έχει το μενού επίσης, όλο και κάτι ανακαλύπτετε, φτου και πάλι από την αρχή, βασανίζεστε έτσι όπως σας αρέσει! Τα βλέπετε λίγο μαύρα τις μέρες αυτές, νιώθετε πως έφτασε το τέλος. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, λέω!

Υδροχόος
Μου φαίνεται πως είστε λίγο μπερδεμένοι! Από τη μια τσακώνεστε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, από την άλλη τους αγαπάτε πάρα πολύ! Είναι περίοδος που συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο και αυτό σας χαροποιεί μεν, αλλά σας κουράζει δε! Αποφύγετε τις εγωιστικές τάσεις, κάνουν κακό! Ιδανική μέρα για να συναντήσετε κόσμο που έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση και που σας φτιάχνουν το κέφι. Αποζητήστε εσείς τη παρέα τους και εκείνοι θα είναι δίπλα σας!

Ιχθύες
Να ντύνεστε καλά χρυσά μου, τέρμα οι ώμοι έξω και τα σιθρού! Μπάζει από παντού και μόλις ο ήλιος εξαφανιστεί, γίνεστε μπλε ένα πράγμα, έτσι στα ξαφνικά! Το νου σας γιατί μπορεί το ΣΚ να το βγάλετε στο κρεβάτι, με ένα πακέτο χαρτομάντιλα αγκαλιά! Εντάσεις στο σπίτι έχει το μενού, μπορεί να τρώγεστε με τα ρούχα σας, μπορεί οι άλλοι να σας προκαλούν με τη συμπεριφορά τους, πάντως ένα καβγαδάκι θα πέσει, έτσι για το καλό..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από thatsphotography από το Pixabay