Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Το Φεγγάρι & τα Ζώδια της Κυριακής, 13/10/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σας αποκαλύπτω λοιπόν, πως
όσο γράφω, όσο βρίσκομαι εδώ κοντά σας, όσο μου μιλάτε και γελάμε μαζί παρέα, άλλο τόσο νιώθω πολύ ωραία και βρίσκω την όρεξη και το κουράγιο, να γράψω λίγο ακόμα!
Είναι ψυχοθεραπευτικό όλο αυτό, γιατί πραγματικά επιλέγω στον ελεύθερο το χρόνο μου, να μεταμορφώνομαι σε ένα μαγικό ξωτικό και να αναστατώνω τον κόσμο εκεί έξω.. να σας ξαφνιάζω πολλές φορές, ξέρω θυμώνετε πού και πού.. αλλά έτσι είναι οι σχέσεις αγάπης!

Πανσέληνος στο Κριό, τι Φεγγάρι είναι αυτό.. τόσο δα μελαγχολικό, όχι δε το αγαπώ καθόλου! Η αλήθεια είναι πως μόνο το ζώδια του Αέρα τη βγάζουν λάδι! Απογειώνονται μαγικά, φλερτάρουν, διασκεδάζουν, κάνουν βουτιά στο όνειρο και ότι προκύψει!
Οι λοιποί πραγματικά στο πηγάδι, άλλοι θα πιάσουν πάτο, να εκεί στα σκοτεινά και τα μουχλιασμένα και άλλοι απλά θα πλατσουρίσουν στην επιφάνεια, αλλά να ξέρετε το πηγάδι είναι βαθύ.. και πολύ σκοτεινό! Και σωτηρία καμιά!
Όχι δεν απαισιοδοξώ καλέ, απλά γίνομαι υπερβολική ως συνήθως, γιατί όντως το ζω το θέμα σε όλο του το μεγαλείο!

Με λίγα λόγια η μέρα είναι ζόρικη πολύ, τα συναισθήματά μας έντονα και πολύ μελαγχολικά και κάθε τι που συμβαίνει το παίρνουμε πολύ στραβά, αντιλαμβανόμαστε την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης και νομίζω πως χάνουμε την ουσία!

Εγωισμός.. πολύ κακό πράμα..!

φιλάκια..


Κριός
Τα νέα της ημέρας είναι πως γίνεται Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Είστε οι πρωταγωνιστές από όλες τις απόψεις, τι να κάνουμε τώρα; Με το παράπονο στα χείλη σας βρίσκω, από νωρίς το πρωί, θα γκρινιάζετε για το ένα και το άλλο και μπορεί ξαφνικά να τους βάλετε όλους τιμωρία με το ένα πόδι όρθιο! Ιδανική μέρα λοιπόν, για να μοιράσετε ευθύνες και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Κάντε τα beaute σας και χαλαρώστε όσο μπορείτε, Κυριακή είναι άλλωστε.. Έχετε μπόλικη όρεξη να κάνετε παρέα με τον εαυτό σας!

Ταύρος
Όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή και είναι μυστήριο το πότε θα κοπεί και τι θα προκύψει μέσα στην ημέρα! Το Φεγγάρι αυτό σας μελαγχολεί απίστευτα πολύ, τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα και η απαισιοδοξία στα κόκκινα! Έχουμε δυο περιπτώσεις που μπορούν να προκύψουν, ή το απόλυτο τίποτα, που σημαίνει πως παίρνετε τα βουνά και τα λαγκάδια για να το ξεπεράσετε, ή που θα ανοίξουν οι ουρανοί και παίζει να ζήσετε μια βραδιά φουλ ερωτική και λίγα λέω! Των άκρων τα γεγονότα και τα συναισθήματα επίσης!

Δίδυμος
Το Φεγγάρι αυτό σας απογειώνει ένα πράγμα, φτιάχνει πολύ τη διάθεσή σας και οι ζαβολιές σήμερα έχουν τη τιμητική τους! Τα νέα κυκλοφορούν, τα μαθαίνετε από πρώτο χέρι, είναι χαρωπά, οπότε και εσείς σα πεταλουδίτσες που είστε τρελές και αλλοπαρμένες, ξαφνικά σήμερα θα γίνετε χίλια κομμάτια, προκειμένου να συναντήσετε τους πάντες και να μοιράσετε τα μαντάτα φυσικά! Ερωτοτροπείτε τον καιρό αυτόν, εσείς μπορεί να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας, όμως κοιτάξτε μη σας ζητήσουν σε γάμο και σοκαριστείτε!

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στο Κριό φταίει για όλα, για τα νευράκια που έχετε, για τον εγωισμό σας που βρίσκεται στα τάρταρα, για την ένταση που νιώθετε γενικώς! Άκρη δε βγάζετε καμιά, αφού από τη μια σας τη λένε για το ένα και από την άλλη για το άλλο, οπότε ξεφεύγετε και εσείς και σήμερα παίζει να γίνει της ασυναρτησίας το κάγκελο! Καλά θα κάνετε να σκαρφιστείτε δουλειές, εκτός σπιτιού, με ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα το τι σας συμβαίνει, να ξεφύγει το μυαλό, να ηρεμήσετε από το μπουρίνι που σας βρήκε! Εξαφανιστείτε!

Λέων
Και ξαφνικά γίνεστε γατούλες! Το Φεγγάρι αυτό σας συμμαζεύει, όμως τη ζημιά σας τη κάνατε και σήμερα νιάου-νιάου! Δε ξέρω πώς θα σώσετε τη κατάσταση, πάντως έχετε όρεξη για αγάπες και λουλούδια και βόλτες από εδώ και από εκεί και ξημέρωσε μια πολύ διαφορετική Κυριακή, ελπίζω να μη φάτε παντόφλα ξαφνικά! Βάλτε εκεί το Λιονταρίσιο σας το ταπεραμέντο, κάντε τα γλυκά τα μάτια, προσπαθήστε να βελτιώσετε την ερωτική σας τη σχέση και να μονιάσετε με το περιβάλλον σας! Ένα ταξιδάκι μια μικρή επιθυμία!

Παρθένος
Από τη μια είστε χαρούμενοι πολύ και από την άλλη στα πατώματα! Πανσέληνος είναι αυτή, όμως εσάς σας επηρεάζει ευχάριστα, γιατί σύντομα θα σας γίνει μια πρόταση, να συνεργαστείτε με κάποιους και να βγάλετε περισσότερα λεφτά! Προσπαθήστε σήμερα, να κάνετε ευχάριστες σκέψεις, έχετε δίπλα σας αρκετούς που σας αγαπούν, αλλάξτε το μοτίβο, γιατί η αλήθεια είναι πως είναι ένα απαισιόδοξο Φεγγάρι και πολύ μοναχικό! Αποφύγετε τις σπατάλες, μείνετε σπίτι, φρόνιμα παρέα με λιχουδίτσες..!

Ζυγός
Σήμερα τη βλέπετε λίγο αλλιώς τη δουλειά, το Φεγγάρι σας χτυπά κατακούτελα και έχετε έναν αέρα και ένα τουπέ, πολύ μυστήριο και ανεπανάληπτο επίσης! Ξαφνιάζετε ακόμα και εκείνους που σας γνωρίζουν καλά! Αρκετές φορές μέσα στην ημέρα η αισιοδοξία σας θα απογειωθεί και έχετε και ένα παράξενο χαμόγελο, κάτι έχει συμβεί και δε μας το λέτε! Η Πανσέληνος στο Κριό, φέρνει έναν έρωτα μεγάλο και τρανό! Αρκετοί βρίσκετε το άλλο σας μισό, δεσμεύεστε σοβαρά και αλλάζει η ζωή σας ριζικά!

Σκορπιός
Ιδανική ημέρα για να τη βγάλετε στο κρεβάτι και να κοιμηθείτε όσο περισσότερο γίνεται, μπας και ηρεμήσουν τα νεύρα σας, μπας και ξεκουραστείτε! Η Πανσέληνος στο Κριό σας αποδυναμώνει ένα πράγμα και ενώ όλο αυτό τον καιρό ήσασταν στη τσίτα, ξαφνικά δεν έχετε όρεξη για τίποτα! Από τη μια λεφτά σας δίνουν και παίρνετε μεγάλη ανάσα, από την άλλη όλο και κάτι συμβαίνει και ταράζεστε πολύ! Μια βαβούρα επάνω σας υπάρχει γενικώς, είναι αστρολογικό το θέμα, οπότε ψυχραιμία, τάξη και ασφάλεια!

Τοξότης
Παράξενα μας τα λέει το Φεγγάρι στη περίπτωση τη δική σας! Μήπως σήμερα να αγοράσετε ένα λαχείο, ή να παίξετε ένα τυχερό παιχνίδι, έτσι για το φλας;; Μπορεί ξαφνικά να σας έρθουν λεφτά από το πουθενά και να ξετρελαθείτε από χαρά! Μια ένταση σίγουρα τη νιώθετε, είστε σε μια φάση που δε θέλετε να ασχολιούνται οι άλλοι μαζί σας, να κάνετε ότι σας αρέσει και να χαλαρώσετε δίχως πολλά-πολλά! Εστιάστε στο επαγγελματικό κομμάτι, εκεί βρίσκετε τη χαρά της ζωής, όταν είναι και δημιουργικό, είναι σίγουρα πιο μαγικό!

Αιγόκερως
Και τα ερωτικά καβγαδάκια συνεχίζονται ακάθεκτα, εννοείται πως η Πανσέληνος στο Κριό χτυπά κατευθείαν στο ψαχνό και τι να λέμε τώρα! Σήμερα λοιπόν σας στριμώχνουν σε μια γωνιά και σας τα ψέλνουν κανονικά, γιατί συνέχεια εργάζεστε, ασχολείστε με τις δραστηριότητές σας και δε δίνετε καμία σημασία στο σπίτι και στις ανάγκες του! Ω βάσανα που έχει ο κόσμος Κυριακάτικο! Με τέτοιο ύφος θα είστε όλη μέρα, ειρωνικό επίσης, θα αποφύγετε όσο μπορείτε τις εκρήξεις και στο τέλος μπουμ! Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Λάμπετε χρυσά μου και σήμερα είναι η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Ε βέβαια, ενώ η Πανσέληνος στο Κριό, ρίχνει τους πάντες στα πατώματα, εσείς πολύ φυσιολογικό το βρίσκω, να απογειώνεστε πολύ μαγικά! Ενάντια στο ρεύμα αιωνίως! Το Φεγγάρι αυτό, φέρνει πολύ χρήσιμους ανθρώπους στη πόρτα σας και ανοίγουν οι ουρανοί και επαγγελματικά αλλά και ερωτικά! Προφανώς για τους ήδη δεσμευμένους υπάρχει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, όμως προφανώς για τους ελεύθερους υπάρχει μέλλον και είναι πολύ λαμπρό!

Ιχθύες
Ας υποθέσουμε πως η Θεά Τύχη, παρέα με το σημερινό το Φεγγάρι, σας δίνουν μια ακόμα ευκαιρία, να βρείτε εκείνη τη δουλειά που θα σας αρέσει πολύ και θα σας δώσει περισσότερα λεφτά! Ψαχτείτε και ας είναι Κυριακή, συνήθως μέσα από χαλαρές καταστάσεις, έρχονται και οι εκπλήξεις! Καλά θα κάνετε να μείνετε στο σπιτάκι σας, να αποφύγετε τις εξόδους και τις σπατάλες, γιατί αρκετοί ξεφεύγετε και ο μήνας είναι λίγο πριν τη μέση! Υποψιάζομαι πως όλο και κάποιος θα σας παρασύρει κάπου, δύσκολο το όχι σας πολύ!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay