Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου 26/10/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάνω τη καρδιά μου πέτρα, λέω πως
και η ζωή συνεχίζεται και προσπαθώ να ξεχαστώ, να γιατρευτώ, μέσα από αυτές τις λέξεις!

Αστρολογικά χαρές και πανηγύρια τέλος, αφού το φινάλε του Οκτώβρη είναι ζόρικο πολύ για όλα τα ζώδια! Ο Άρης και ο Κρόνος, βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, που σημαίνει πως αντί να είμαστε ήρεμοι και χαμογελαστοί, τριήμερο, ποιος τη χάρη μας;;; Θα είμαστε μέσα στα νευράκια, υπερβολικοί, υπερευαίσθητοι, αυστηροί και σκληροί στο λόγο και στη συμπεριφορά και ξαφνικά ο κακός ο χαμός όλο το ΣΚ!



Και επειδή είναι πολύ συννεφιασμένο το σύμπαν λέω το νου σας, ζώνη και κράνος και όχι ταχύτητα! Θα φτάσουμε στο προορισμό μας, δυο λεπτά αργότερα! Και τι έγινε;;; Όχι στις εντάσεις, όλες οι διαφορές λύνονται με πολύ όμορφο τρόπο και ας είναι άκρως ενοχλητικές πολλές φορές! Δεν έφτασε το τέλος του κόσμου επειδή έχουμε τριήμερο μπροστά μας και το σπιτάκι μας μια χαρά είναι. Θέλει και εκείνο να μας δει να μας χαρεί.. Ας περπατήσουμε λίγο παραπάνω, το περίπτερο δεν είναι μακριά, η πλατεία δυο βήματα, αφήστε τα οχήματα στην άκρη.. Δείτε την διαφορετικά!

Ευκαιρία για εκείνο το τηλεφώνημα! Δε λέτε;;;

φιλάκια!


Κριός
Πεσμένα τα κέφια νιώθετε πως ενώ το παλεύετε από εδώ και από εκεί τίποτα καλό δε βγαίνει! Είστε λίγο μέσα στη γκρίνια, σηκώνετε τα χέρια ψηλά από νωρίς το πρωί, αφήνετε τους πάντες να κάνουν ότι θέλουν, δηλαδή να αυτοεξυπηρετηθούν και ότι του φανεί του λωλό Στεφανή! Ίσως η αναισθησία τους να σας ενοχλήσει λίγο παραπάνω, που σημαίνει πως αντί να βρίσκεστε σε ζεν φάση, να βράζετε με το ζουμί σας! Πριν ξεσπάσει η μπόρα, μήπως να αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο;;; Στηρίξτε το ρόλο σας στο 100%! Ζεν..!

Ταύρος
Της μουρλής γίνεται στο σύμπαν, συνδυασμοί απίστευτοι που σας επηρεάζουν άμεσα! Ο Κρόνος σίγουρα σας προστατεύει μαγικά, όμως τον τσιγκλάει ο Άρης, που σημαίνει πως νευράκια έχει το μενού και λογομαχίες, ίσως άνευ λόγου και αιτίας! Και επειδή είστε στη τσίτα μέρες τώρα, θα επιλέξετε δραστηριότητες τέτοιες, με σκοπό να εκτονωθείτε! Γυμναστήριο θα είναι αυτό; Γενική καθαριότητα το σπίτι σας; Ξεπερνάτε τα όριά σας σε κάθε περίπτωση και η εντολή είναι ύπνος και ηρεμία! Ζόρικη η μέρα πολύ..!

Δίδυμος
Καλά θα κάνετε να κλείσετε τον διακόπτη, είναι Σάββατο και το σύμπαν σας προστάζει να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και γενικότερα με την ερωτική σας τη ζωή! Ναι μεν είστε εθισμένοι με τα επαγγελματικά σας, όμως υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα, όπως και προτεραιότητες, ανάλογα φυσικά με τις συνθήκες! Αγκαλιάστε την οικογένειά σας, μοιραστείτε στιγμές όμορφες με εκείνους που αγαπάτε, δώστε το παρόν σε πρόσωπα που τα εκτιμάτε ιδιαιτέρως! Και διάθεση να μην έχετε, θα τα βρείτε στη πορεία!

Καρκίνος
Τι να σας πω πρωινιάτικο;;; Ο Άρης και ο Κρόνος, σας βάζουν κάτω το τις μέρες αυτές και σας μαλώνουν με τον πιο άσχημο τρόπο! Η κατσάδα πηγαίνει σύννεφο, σε σημείο που πραγματικά ανυπόφορο! Οικογενειακά θέματα προκύπτουν, ερωτικά επίσης, συντροφικότητας και ότι μαζεύατε μέσα σας καιρό τώρα, κάνει ένα μπουμ και γίνεται ο κακός ο χαμός! Το νου σας, γιατί η λέξη «χωρίζουμε» λέγεται πολύ εύκολα, όμως στη πράξη καμία σχέση! Μέρα φουλ στις εντάσεις λοιπόν, γεμάτη από απρόβλεπτα γεγονότα!

Λέων
Νιώθετε μια χαρά και έχετε στο μυαλουδάκι σας τις μέρες αυτές, να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, το αμάξι σας, τον κήπο σας, να τα φέρετε όλα τούμπα, προκειμένου να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση! Εννοείται πως στη τρέλα αυτή, είστε μονάχοι σας, γιατί κανείς δεν έχει την όρεξη να κλειδαμπαρωθεί μέσα το τριήμερο! Από εδώ και πέρα ξεκινούν τα νευράκια, οι ενοχλήσεις, οι σπόντες και οι τσακωμοί! Το νου σας γιατί ξεφεύγει το πράγμα και να συμβούν τα απίστευτα! Ο Κρόνος σας κάνει πολύ αυστηρούς..!

Παρθένος
Έχετε πάθει μια ψύχωση με το χρήμα και από τη μια το αποζητάτε και από την άλλη μόλις έρχεται στα χέρια σας το σκορπάτε από εδώ και από εκεί! Ασυμμάζευτους σας βρίσκω, αλλά έχετε πλέον και την άποψη τύπου μια ζωή την έχουμε, όμως μετά τη ξεχνάτε κατά ένα μυστήριο τρόπο! Μη ρίχνετε ευθύνες στους άλλους, όταν οι αποφάσεις είναι δικές σας! Η αλήθεια είναι πως ο Κρόνος σας φέρνει ένα νέο αμόρε μέσα στη ζωή σας, κάτι σοβαρό τούτη τη φορά, οπότε μη το χαλάσετε το έργο αυτό, επειδή ξοδέψατε μερικά ευρώ παραπάνω!

Ζυγός
Εσείς μπορεί να κανονίζετε διάφορα για τις μέρες αυτές, όμως θα βρεθεί εκείνο το πρόσωπο μέσα από το σπίτι σας, που θα κατεβάσει κάτι μούτρα μέχρι το δάπεδο και θα σας χαλάσει πολύ το κέφι! Η ζωή είναι δική σας και τα πείσματα των άλλων! Μην υποκύπτετε σε τερτίπια τέτοιου τύπου γιατί μετά δεν έχει επιστροφή! Από το να ανακοινώνετε μέσα στη τρελή τη χαρά τα σχέδιά σας, κρατήστε τα για πάρτη σας και απλά εξαφανιστείτε! Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας τα κάνει κουλουβάχατα! Το νου σας!

Σκορπιός
Νιώθετε πως είστε μέσα σε ένα καζάνι που βράζει, το νερό κοχλάζει μέρες τώρα και αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μεγάλο μπουμ! Ο Άρης φταίει για αυτό, κάνετε δεύτερες σκέψεις για τις επιλογές σας και νιώθετε πως κάπου έχετε κάνει λάθος και αυτό και μόνο σας τρελαίνει στο φουλ! Ζόρικη η μέρα πολύ για τον ψυχικό σας τον κόσμο, επιβάλλεται να πάρετε τις αποφάσεις σας εκ νέου, να διώξετε από δίπλα σας ανθρώπους που σας χαλούν το κέφι και μια νέα αρχή είναι θέμα ημερών! Το φινάλε του Οκτώβρη πολύ απρόβλεπτο!

Τοξότης
Και ενώ μέρες κανονίζετε για αυτό το τριήμερο με τα φιλαράκια σας, ξαφνικά βρίσκετε το πορτοφόλι σας άδειο και παθαίνετε ένα σοκ! Και εντάξει αν είστε μονάχοι και φταίτε εξολοκλήρου, όμως αν υπάρχει κοινό ταμείο με τον σύντροφό σας, τότε ο κακός ο χαμός! Πριν ξεκινήσετε να σκούζετε σα τους λωλούς, ανακοινώστε πως δε παίζει σάλιο, γιατί όλο και κάποιο φιλαράκι θα σας κάνει τα έξοδα, έτσι επειδή σας αγαπά και σας εκτιμά πολύ! Δανεικά τα αλεύρια, αμοιβαία τα συναισθήματα, οπότε την άλλη φορά το κέρασμα δικό σας!

Αιγόκερως
Μπορεί εσείς να κανονίζετε διάφορα, όμως το τηλέφωνο ίσως να μη σταματήσει να χτυπά, μια ο ένας, μια ο άλλος, επαγγελματικά ζητήματα σας απασχολούν, ενώ εσείς έχετε ξεκινήσει για τριήμερο! Τσαντάλια τα νεύρα σας και των άλλων επίσης, οπότε αν ο σύντροφό σας ή τα φιλαράκια σας, σας τη πουν, μη ξεφύγετε τελείως! Το νου σας στο τιμόνι, το νου σας γενικότερα, αν δεν είστε σε θέση να χειριστείτε διάφορα, αφήστε κάποιον άλλον! Περίεργη η μέρα σας, γεμάτη από παράξενες συμπτώσεις και νευράκια!

Υδροχόος
Σας λέω ξανά, ξεπεράστε το παρελθόν για να βρείτε την υγειά σας! Όσο είστε μια πίσω και μια μπρος, θα κάνετε σκέψεις, αν αυτό και αν εκείνο και έτσι να ξέρετε βάζετε εμπόδια στον εαυτό σας! Το νου σας γιατί σας πλησιάζουν άτομα που μπορεί να σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια και στο τέλος να σας εξαπατήσουν και να τραβάτε τις κοτσίδες σας! Ο Άρης από τον Ζυγό, από τη μια σας κάνει ατρόμητους, από την άλλη υπερβολικά συναισθηματικούς και κάπου κολλάει το θέμα! Κρατήστε σταθερή πορεία! Λάου-λάου!

Ιχθύες
Κάτι μικροενοχλήσεις τις έχετε, μπορεί να είστε ήδη κρυωμένοι, ή να έρχεται γιατί δε ντύνεστε, φοβάστε να φορέσετε μπουφανάκι. Μη σας πουν και κρυουλιάρηδες! Ε λοιπόν σήμερα σας βλέπω να γυρεύετε φαρμακείο και να τη βγάζετε στο κρεβατάκι σας, αλλιώς goodbye τριήμερο! Τις μέρες αυτές αρκετοί από εσάς εκεί έξω, χωρίζετε τα τσανάκια σας! Ότι σας ανήκει είναι δικό σας, ότι ανήκει σε κάποιον άλλον, το παίρνει και εξαφανίζεται! Σκληρό το βρίσκω, όμως οι συνθήκες είναι πολύ ζόρικες και η ελευθερία σας ανεκτίμητη!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay