Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 09/10/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από σήμερα επίσημα η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού! Να θυμηθώ να
ντυθώ στα μαύρα, έτσι επειδή είναι το αγαπημένο της το χρώμα! Ε ναι, έχει και εκείνη τις αδυναμίες της! Μας ξεγελά με το κόκκινο φουστάνι της κάθε φορά, αλλά είναι η παγίδα της αυτή!
Κάθε πάθος κρύβει δυο χρώματα! Το κόκκινο και το μαύρο! Μια φουντώνει το θέμα και μια ξεφουντώνει! Μια μας απογειώνει στους Ουρανούς και μια μας κάνει να σερνόμαστε στα πατώματα! Λοιπόν, αυτό έχει σκοπό να μας κάνει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό και έχει ξεκινήσει ήδη!!!




Αναρωτιέμαι, πόσο μπορεί κανείς να ποδοπατήσει τον εγωισμό του για έναν έρωτα! Να ρίξει στάχτη στα μάτια, γιατί η καρδιά αγαπά και πονά; Και όλα αυτά τα συναισθήματα, όταν μαζεύονται με τα χρόνια, περνούν από κόσκινο, στο τέλος όμως τι μένει;; Η πικρία, η απογοήτευση, οι όμορφες αναμνήσεις, ένα χαμόγελο γλυκόξινο!
Αναρωτιέμαι ποια η έννοια του φίλου, όταν μια γνωριμία παραμένει στάσιμη, όταν δεν έχει υπάρξει μια στιγμή για εκείνα τα λόγια, για εκείνες τις συζητήσεις, που θα αλλάξουν τον τίτλο της γνωριμίας σε φιλία, που θα φτιάξουν εκείνη τη σχέση, που λες ναι είναι φίλος μου..!?

Μπερδεμένα σας τα λέω, γιατί και εγώ μπερδεμένη είμαι.. αλλά τα νέα τρέχουν, τα γεγονότα είναι συγκλονιστικά και η Ταυρίνα σας παίζει γύρω-γύρω όλοι, στη μέση το αιώνιο θύμα!

φιλάκια!


Κριός
Ενοχλείστε τις μέρες αυτές από διάφορες συμπεριφορές και το δείχνετε με κάθε τρόπο! Αυτό σας εξαντλεί και αποζητάτε στιγμές μοναχικές και χαλάρωσης! Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σας καταλαβαίνουν, θέλουν να σας βοηθήσουν και με τον τρόπο τους θα βρεθούν λύσεις που θα ανασάνετε μονομιάς! Οικονομικά θέματα σας στρεσάρουν, όλα είναι θέμα καλή διαχείρισης! Είστε έτοιμοι να αναλάβετε τα ηνία ξανά μανά από την αρχή;;;

Ταύρος
Καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγετε συζητήσεις που σας προκαλούν εκνευρισμό μεγάλο! Μην αφήνετε τρίτους να ανακατεύονται στα πόδια σας και κόψτε κάθε αφορμή για να συμβεί κάτι τέτοιο! Η Αφροδίτη στο Σκορπιό, σας μαγεύει κατά κάποιο τρόπο και βγάζει στην επιφάνεια μια πλευρά του εαυτού σας, πολύ μυστήρια, σκοτεινή, απόμακρη, κτητική και ζηλιάρικη επίσης! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να ρίξετε τον εγωισμό σας, να κάνετε ένα βήμα πίσω!

Δίδυμος
Πολύ στη τσίτα είστε και δε κάνει καλό! Προτρέχετε, ανοίγετε το στοματάκι σας και ξεφεύγετε πολλές φορές και αυτό φυσικά δεν αρέσει σε κανέναν! Ένα μαντάτο σας έχει αναστατώσει πολύ και βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα! Να είστε ψύχραιμοι και εγκρατείς, τουλάχιστον μέχρι να δείτε να ξετυλίγεται το θέμα, μπας και κατανοήσετε το τι και το πώς! Μπορεί να έχετε δίκιο, όμως αφήστε οι άλλοι να το διαπιστώσουν πρώτα αυτό! Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και μη τσακώνεστε με τον κόσμο!

Καρκίνος
Μέρες τώρα τα έχετε βάλει με τους δικούς σας τους ανθρώπους, με τα φιλαράκια σας, με τον σύντροφό σας, γιατί πάνω σε συζητήσεις ξεφεύγουν λόγια που δε σας αρέσουν καθόλου! Κάντε πρώτα διασταύρωση πληροφοριών και μη βιαστείτε να «κρεμάσετε» μερικούς, έτσι επειδή αυτό σας είναι πιο εύκολο! Ευτυχώς από σήμερα φτιάχνει λίγο το τοπίο, δείχνετε κατανόηση στα παράξενα όμως το τι συμβαίνει από μέσα σας είναι ένα άλλο θέμα! Να είστε ψύχραιμοι και χαμογελαστοί!

Λέων
Κάτι ή κάποιος σας έχει ενοχλήσει στη δουλειά σας και είστε έτοιμοι να τα βροντήξετε όλα στον αέρα! Καλά δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές στις εποχές που ζούμε, για αυτό βρείτε τον τρόπο να φτιάξετε οτιδήποτε έχει χαλάσει! Μετά από καιρό συμβαίνουν γεγονότα που σας προκαλούν παράξενα συναισθήματα! Κάτι σας θυμίζει το παρελθόν, δεν έχει καμία σχέση με το παρόν, το μέλλον είναι άγνωστο εντελώς όμως! Μη τα θέλετε όλα δικά σας, έχετε κάνει τις επιλογές σας, μη το ξεχνάτε αυτό!

Παρθένος
Χρυσά μου φτιάξτε βαλιτσούλα γιατί ένα επαγγελματικό ταξίδι, ή αναψυχής είναι στο πρόγραμμα, το σύμπαν θέλει να βρεθείτε σε άλλη γη και άλλα μέρη! Το νου σας στις σπατάλες, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και αν δε σας περισσεύουν τα φράγκα, αφήστε το καλύτερα για μια άλλη εποχή! Μέσα από τις παρέες και τα φιλαράκια, μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά ένας έρωτας μεγάλος και να αλλάξει η ζωή σας όλη! Απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας, να είστε τολμηροί και βουτιά στο άγνωστο!

Ζυγός
Τι να ειπώ, κληρονομικά θέματα σας βασανίζουν, κάτι έχει συμβεί και ξεπουλάτε ή μοιράζετε τη περιουσία σας γιατί χρειάζεστε τα φράγκα, γιατί κάποιος σας άφησε κάτι και τι να το κάνετε και γενικά τρέχετε και δε φτάνετε ακόμα και για εκείνο το οικοπεδάκι στα κατσάβραχα! Οικογενειακά πρόσωπα ανακατεύονται στα πόδια σας, σας το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο, άντε να ξεμπερδέψετε με τους συναισθηματισμούς τους και τις ευαισθησίες τους! Η Αφροδίτη έχει όλη τη καλή τη διάθεση για να σας βοηθήσει!

Σκορπιός
Μπορεί η Αφροδίτη να μπήκε στο ζώδιό σας, όμως αυτό να ξέρετε φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που είχατε καλά κρυμμένα στο σεντούκι για διάφορα πρόσωπα από το παρελθόν σας! Από τη μια διάφορα θέματα οικογενειακά σας βασανίζουν, αποκαλύπτετε θάματα και πράματα, από την άλλη τα ερωτικά σας είναι παράξενα πολύ! Αν αφήστε για λίγο τον εγωισμό σας στην άκρη, τότε μπορεί οι μέρες αυτές να είναι φανταστικές και ονειροπαρμένες! Στο χέρι σας είναι να λάβετε αγάπη!

Τοξότης
Οικονομικά θέματα σας χαλούν πολύ τη διάθεση, προκύπτουν και διάφορες ανατροπές στη δουλειά σας, νιώθετε πως κοπιάζετε τόσο καιρό άνευ λόγου και αιτίας! Καλά δεν είναι έτσι, απλά μερικές φορές οι επιλογές σας δεν είναι και οι πιο σωστές! Η Αφροδίτη σας φέρνει ένα πρόσωπο, πολύ διαφορετικό, γεμάτο από μυστήριο που σας κλείνει το μάτι πονηρά! Αρκετοί θα πείτε ναι σε μια περιπέτεια, σε μια ζαβολιά, σε μια σχέση που θα σας ζωντανέψει όλο σας το είναι! Εντάξει αν είστε ελεύθεροι, αλλά αν όχι..;;; Φρόνιμα!

Αιγόκερως
Καλά τα μαντάτα τρέχουν και σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Μπορεί κάποια να αφορούν εσάς, κάποια άλλα τα φιλαράκια σας, πάντως οι πληροφορίες που δέχεστε, από τη μια σας κάνουν να χαμογελάτε και από την άλλη να ανεβάζετε πίεση στο λεπτό! Η Αφροδίτη έχει σκοπό να σας βγάλει από το σπίτι, να σας ντύσει ωραία επίσης και να σας κοινωνικοποιήσει κατά κάποιο τρόπο! Τα συναισθήματά σας πολύ έντονα, από τη μια θέλετε, από την άλλη δε θέλετε, του λωλού ένα πράγμα!

Υδροχόος
Τις μέρες αυτές σα να σας έχουν βάλει τιμωρία, για λάθη που κάνατε μια φορά και έναν καιρό! Μπορεί να τρελαίνεστε και να εκνευρίζεστε, όμως όσο πιο γρήγορα αποδεχτείτε την αλήθεια, τόσο το καλύτερο για εσάς και τους ανθρώπους σας! Βελτιωθείτε μέσα από τα λάθη σας, για να ξημερώσει μια πολύ όμορφη ημέρα! Η Αφροδίτη σας απογειώνει και επαγγελματικά και ερωτικά! Διώξτε τους τίτλους μακριά, ξεπεράστε τη πρωτιά και το εγώ σας και ξεκινήστε κάτι από την αρχή, σα τα πιο άπειρα πλάσματα του κόσμου!

Ιχθύες
Από τη μια τσακώνεστε με τους φίλους σας, από την άλλη τους αγαπάτε και τους συγχωρείτε, γιατί ποιος ο λόγος για κακίες;;; Ετοιμάστε βαλιτσούλα, γιατί ένα ταξιδάκι επιμένει πολύ και ας υπάρχουν εμπόδια παντού! Είναι προσωρινά και θέλουν να δείξετε προσοχή σε λεπτομέρειες που δεν υπολογίζετε! Ένας έρωτας έρχεται, είναι στο δρόμο, μπορεί να βρίσκετε ήδη μπροστά σας και ξαφνικά η έκπληξη! Η Αφροδίτη σας θέλει μόνιμα ερωτευμένους και παιχνιδιάρηδες! Πού θα μπλέξετε πάλι;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από ArtTower από το Pixabay