Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Το Ζώδιο του μήνα: Σκορπιός 2019 by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου Σκορπίσια ξωτικά! Έφτασε ξανά η εποχή σας,
φτάσανε οι μέρες που θα ακούσετε και πάλι «χρόνια πολλά», θα λάβετε και τα δωράκια σας, ποιος τη χάρη σας! Για να δούμε ποια πρόσωπα θα σας θυμηθούν και ποια θα κάνουν τα στραβά τα μάτια;;;
Ζόρικος ο Οκτώβρης στα τελειώματά του, όμως με τη Νέα Σελήνη στις 28/10 στο ζώδιό σας, παίρνετε πολύ τα επάνω σας, κάνετε μια στροφή 360 μοιρών και σαρώνετε στο πέρασμά σας κανονικότατα!
Μέχρι και τις 30/10 ο απρόβλεπτος Ουρανός, μπαίνει σφήνα στα σχέδιά σας και ως δια μαγείας, φέρνει πρόσωπα στη ζωή σας, από το παρελθόν, μπορεί και νέα επίσης δεν έχει να κάνει, νιώθετε μια φλόγα να σας καίει τη καρδιά, έτσι ξαφνικά! Μοιραίες συναντήσεις που κάποιοι θα τις βρείτε άκρως απολαυστικές και κάποιοι άλλοι όχι και τόσο! Έχετε τον τρόπο σας εσείς, να τη κάνετε από τη πίσω πόρτα στο λεπτό, δεν ανησυχώ καθόλου για αυτό! Ένα φλερτ όμως επιμένει!


Και με το που μπαίνει Νοέμβρης, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας! Τραγικό το γεγονός, γιατί αν δεν έχετε προλάβει να λύσετε τα θέματά σας μέχρι τότε, θα βασανιστείτε λιγουλάκι μέχρι να έρθει στα ίσα του! Δηλαδή εμπόδια στα εμπόδια, φέρνουν δεύτερες σκέψεις κάνοντας τη συμπεριφορά σας παράξενη και ανεξήγητη στο κόσμο που σας γνωρίζει!
Ο Άρης από τον Ζυγό σας κάνει κουτσομπόληδες πολύ και αυτό δε θα σας βγει σε καλό! Ότι πείτε θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας και μετά όντως ο κακός ο χαμός! Όπου πηγαδάκι και κουτσομπολιό, εσείς στροφή και μακριά! Έτσι θα γλιτώσετε από τα χειρότερα! Σε κάθε περίπτωση μη πιστεύετε ότι σας λένε, μπορεί να ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα!

Είναι η ιδανική περίοδος για να σουλουπωθείτε, δηλαδή να φτιάξετε μαλλί, να χάσετε μερικά κιλά, να γίνετε μαναράκια όμορφα και πολύ σέξι, είναι αστρολογικό το θέμα, οπότε με την Αφροδίτη στον Τοξότη, έχει τέρμα η μάσα και μπόλικο shopping therapy! Θέλετε να είστε όμορφοι και λαμπεροί, πλησιάζουν και γιορτές, πώς θα βγείτε στο φακό;;;

Φτάσαμε στη Πανσέληνο που γίνεται στα Ταυράκια στις 12/11! Ζόρικο το Φεγγάρι αυτό για τον ψυχικό σας τον κόσμο, είστε έτοιμοι να πείτε τη λέξη «χωρίζουμε», σιγοντάρει κατά πολύ ο Ουρανός, μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί επαγγελματικό, πάντως φεύγετε τρέχοντας ένα πράγμα!

Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στους Ταύρους! Αυτό σας επηρεάζει άμεσα, βαράει κατευθείαν στο ψαχνό, οπότε σχέσεις που έχουν τελματώσει, φτάνουν στο the end με άγαρμπο και πολύ σκληρό τρόπο! Η επιθυμία σας είναι να είστε ελεύθεροι, ευτυχισμένοι, ξέγνοιαστοι και όχι άλλο κάρβουνο! Ερωτικές οι ανησυχίες σας, μπορεί και φιλικές, όμως διώχνετε από δίπλα σας εκείνους που σας κλέβουν το χαμόγελο καθημερινά! Υπάρχει συνομωσία στο σύμπαν για αυτό, δύσκολα κάποιος θα ξεφύγει! Βασικά ότι προστάζει η καρδιά.. οπότε το αφήνω στο χέρι σας!
Αν η αναμπουμπούλα προκύψει στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, τότε να ξέρετε θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μη φύγετε!

Η Αφροδίτη μαγικά φέρνει το χρήμα στη τσέπη σας και όπως φαίνεται αν σας οφείλουν, σας τα δίνουν όλα και με το παραπάνω! Αυτό μπορεί να συμβεί από τα μέσα του Νοέμβρη και μετά! Όμως με ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, καλά θα κάνετε να μη δώσετε τα χέρια για κάτι καινούριο και εντελώς άγνωστο! Από τις 26/11 και μετά μπορείτε να απλώσετε τα φτερά σας!

Τα νέα αλλάζουν με το που πατάει ο Άρης το πόδι του στο ζώδιό σας! Από τις 20/11 και μετά γίνεστε πιο νευρικοί, σας ενοχλούν έντονα συμπεριφορές που πριν δε δίνατε σημασία, όμως σας κάνει τολμηρούς και ριψοκίνδυνους σε αρκετές περιπτώσεις! Ευτυχώς που ο Ερμής την ίδια μέρα συνέρχεται από τη παραζάλη που βρισκόταν και μπορείτε και εσείς να τα πείτε λίγο διαφορετικά μπας και φτιάξουν οι σχέσεις σας!

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σας κάνει αγαπησιάρηδες και επιτέλους θα κουρνιάσετε μέσα σε μια αγκαλιά, γιατί και εσείς έχετε ανάγκη από αγάπη και φροντίδα και οι δικοί σας οι άνθρωποι σας προτιμούν έτσι, μιας που δε συμβαίνει κάθε μέρα αυτό! Τυχερή ημέρα στις 28/11 αφού η Αφροδίτη γίνεται απρόβλεπτη πολύ και φέρνει για αρκετούς από εσάς εκεί έξω, ή μια νέα επαγγελματική ευκαιρία, ή έναν μεγάλο έρωτα! Λέτε και τα δυο;;; Βασικά όλο τον Νοέμβρη οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα, επαγγελματικές ανησυχίες στο φουλ και μετά τις 26/11 μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Τότε θα βρείτε και το χρόνο και τη διάθεση για να φτιάξετε κάπως τη προσωπική σας τη ζωή!

Ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση!

Ο Νοέμβρης είναι ο μήνας, που θα κοιτάξετε τη πάρτη σας και μόνο! Τη φυσική σας τη κατάσταση, την υγεία σας, τη ψυχική σας την ηρεμία, ότι επιθυμία αφορά τη βελτίωση του τρόπου ζωής σας, θα την ικανοποιήσετε όπως και να έχει! Πάλι σκούπα και φαράσι πιάνετε, κάποιοι πρέπει να φύγουν και κάποιοι καλό είναι να έρθουν.. Μη μένει άδεια η γωνιά! Αν ανοίξετε τη πόρτα και πείτε το μεγάλο το αντίο, σε σχέσεις ζωής, να είστε απολύτως σίγουροι και να το κάνετε με όμορφο τρόπο! Ναι μεν ο Άρης σας κάνει αποφασιστικούς, όμως γίνεστε σκληροί και απόλυτοι και δε χρειάζεται.. Το χρήμα έρχεται και φεύγει, σας αγχώνει πολύ, όμως τη βρίσκετε την άκρη σας, είστε απαραίτητοι, αυτό μετράει πολύ! Και τέλος, ένα φλερτ, φέρνει μόνιμα το χαμόγελο στα χείλη σας.. Αργεί όμως λιγουλάκι.. Πειράζει; Δε πειράζει!

φιλάκια..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Виктория Бородинова από το Pixabay