Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 03/10/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μόλις είδα το ρολόι και έπαθα
μια σύγχυση τρελή, αφού ξεχάστηκα, ξέφυγα, μπήκα στους ρυθμούς του Σαββάτου και πωωωωωω πρέπει να εξαφανιστώ!











Ο Οκτώβρης μας μπήκε με πολύ σκοτεινές διαθέσεις, ίντριγκες, ζήλειες, πάθη, παράξενα συναισθήματα, για τα πιο απλά πράγματα! Το είπα θα ζήσουμε Σκορπίσιες μέρες και σήμερα μόλις ταξίδεψε προς τα εκεί ο Ερμής!
Τα νέα θα έρχονται σε μαύρο φάκελο, το περιεχόμενο προς το παρόν άγνωστο! Η έκπληξη σίγουρα μεγάλη!

Και επειδή δε με βλέπω να ξεκολλάω από τη θέση μου.. σας φιλώ ματς μουτς.. και όντως εξαφανίζομαι.. χαχα!

💋💋💋

Κριός
Ξεκινούν μέρες γεμάτες από μυστήριο κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα! Κάποιος κάτι σας κρύβει, κάποιος κάτι ετοιμάζεται να σας αποκαλύψει, παίζουν διάφορα πίσω από τη πλάτη σας και έφτασε ο καιρός να τα μάθετε! Ίσως να σας βάλουν να διαλέξετε στη δουλειά σας, ένα νέο πόστο ή εκεί που είστε;;; Το χρηματικό θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, οπότε βάλτε τα κάτω και κάντε ότι σας συμφέρει! Ιδανική μέρα για τσάρκες..!

Ταύρος
Βουτιά στο σκοτάδι από τη 1η του μήνα, ακόμα καλά κρατεί και έχει μέλλον το θέμα! Μέσα στη γκρίνια είστε, ξαφνικά αρκετοί διαπιστώνετε πως ο χρόνος σας είναι αφιερωμένος μόνο στη δουλειά και τα προσωπικά σας τα ζητήματα στον αέρα! Κάνετε στροφή λοιπόν και αυτά που βλέπετε δε σας αρέσουν καθόλου! Σας πιάνει το Ταυρίσιο σας και από τη μια δείχνετε τη δυσαρέσκειά σας, από την άλλη προσπαθείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας! Ζηλεύετε..!

Δίδυμος
Χρυσά μου, τα νέα είναι πως κάποια πρόσωπα που συναναστρέφεστε καθημερινά, σας ζηλεύουν, σας ανταγωνίζονται και προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταθούν εμπόδιο στα σχέδια που κάνετε τον καιρό αυτό! Ενώ σας αξίζει μια αύξηση, παίζει και να μη σας τη δώσουν! Να τη πάρει κάποιος άλλος! Τραγικό αυτό για το ψυχικό σας τον κόσμο, όμως οι μάσκες θα πέσουν, ανακαλύπτετε το ρόλο του καθενός! Ερωτικά καβγαδάκια στο menu!

Καρκίνος
Κάτι έχετε πάθει εσείς, ζηλεύετε τα πάντα όλα, άνευ λόγου και αιτίας! Είναι αστρολογικό, ο Πλούτωνας έχει βάλει το χεράκι του! Μια τάση φυγής την έχετε, να μαζέψετε τα μπογαλάκια σας και να εξαφανιστείτε από προσώπου γης! Του λωλού σίγουρα, όμως οι σχέσεις σας είναι σε τεντωμένο σχοινί, που αν το αφήσετε θα σπάσει και μετά θα έχουμε δράματα! Ρίξτε το βάρος σας στις δραστηριότητες που έχετε, να ξεδίνετε δημιουργικά και ότι προκύψει..!

Λέων
Έχετε μπει σε μια μυστήρια διαδικασία, τύπου να μαζευτείτε, να νοικοκυρευτείτε, να κουρνιάσετε στην αγαπημένη σας τη πολυθρόνα, τις κρύες μέρες του χειμώνα. Προετοιμάζεστε! Επαγγελματικά αρκετοί ζητάτε μια μετάθεση, μια αλλαγή, γιατί προέχει η προσωπική σας η ζωή και η οικογενειακή σας σε κάθε περίπτωση! Με έναν πολύ μαγικό τρόπο, ότι θα σκέφτεστε τις μέρες αυτές, θα το πραγματοποιείτε κιόλας! Ερωτική μέρα πολύ!

Παρθένος
Μια πολύ καλή μέρα για να κάνετε μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας. Να οργανώσετε τα πάντα όλα, ξέρετε εσείς, είναι ψυχοθεραπευτικό στη περίπτωση τη δική σας! Ασχολείστε πολύ με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος, ξαφνικά και δε σας ταιριάζει καθόλου. Κρατήστε τις ισορροπίες και αδιαφορήστε επίσης! Ο Ερμής τις μέρες αυτές, θα σας ντύσει ωραία, έχει τσάρκες το μενού, συναντήσεις, σουαρέ, γίνεστε γοητευτικά ασυμμάζευτοι!

Ζυγός
Με τα λεφτουδάκια σας ασχολείστε, τι είχατε, τι δώσατε, τι σας απέμεινε, πού χρωστάτε ακόμα και τέτοια ζητήματα γενικώς! Πονοκέφαλος θα έλεγα, γιατί ο μήνας είναι ακόμα στην αρχή του. Ζήσατε μεγάλες στιγμές τις προηγούμενες μέρες, έπεσαν οι μάσκες και φάνηκαν οι αληθινές προθέσεις του κόσμου! Ηρεμείτε από σήμερα, όμως και πάλι πώς να ηρεμήσετε όταν τα οικονομικά της οικογένειας ας πούμε, περνούν όλα από τα χέρια σας;;; Ψυχραιμία..!

Σκορπιός
Τι έχετε πάθει εσείς; Από τη μια είστε μέσα σε εκείνο το σκοτεινό το δωμάτιο, που κανείς δε γνωρίζει πως υπάρχει και το μυαλό σας βολτάρει στα πιο απίθανα μέρη, προκαλώντας συναισθήματα εξωπραγματικά για πολλούς! Μαγικά κόλπα, you know! Να’ναι καλά ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιό σας, σας ξεσηκώνει με την αισιοδοξία του, το χαρωπό του στιλ και τσουπ έξω στο γρασίδι και στον ήλιο ξανά! Γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και πιο κοινωνικοί επίσης! Πάλι μπλέκετε σε περιπέτειες.. που τις προκαλείτε οι ίδιοι..

Τοξότης
Κάτι σας έχει βρει εσάς, είναι σίγουρα αστρολογικό, αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς σας έχουν έρθει και είστε μέσα στη μαύρη τη μαυρίλα! Ο Πλούτωνας έβαλε το χεράκι του, κάτι σας πήρε και το γυρεύετε με μεγάλη αγωνία! Τις μέρες αυτές κρατήστε μικρό καλάθι, χαμηλό προφίλ και αποφύγετε τα κουτσομπολιά! Μη μπλέκετε με κακές παρέες και εννοείται πως οι πειρασμοί το διάστημα αυτό κρύβουν κινδύνους.. Όμως είναι ιδανική ημέρα για εκείνο το ερωτικό το ραντεβού!

Αιγόκερως
Για ακόμα μια φορά νιώθετε πως θα κάνετε ένα μπουμ, θα διαλύσετε σχέσεις ζωής στο λεπτό και πως απλά μια άλλη μέρα ξημερώνει! Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, τεστάρει τις αντοχές σας, τα συναισθήματά σας, προετοιμάζει έδαφος για την επόμενη ημέρα, οπότε προσμένουμε με αγωνία! Ντυθείτε ωραία και κυκλοφορήστε, με τα φιλαράκια σας, ξενοιάστε από τις σκοτούρες σας, έφτασε Πέμπτη! Αλλάξτε παραστάσεις, για να αλλάξετε και διάθεση!

Υδροχόος
Ένα ταξιδάκι στο παρελθόν το κάνατε, μιας που οι συναντήσεις των ημερών είναι πολλές, έχουν σίγουρα επαγγελματικό χαρακτήρα, ένα βάρος στη καρδιά το νιώσατε! Ωραία ημέρα για να κάνετε λίγο πίσω, να ρίξετε νερό στο κρασί σας, ο σκοπός είναι να πετύχετε το στόχο σας και μετά βλέπουμε! Σε κάθε περίπτωση να κρατάτε μικρό καλάθι, θα σας τη πέσουν διάφοροι περίεργοι τύποι, να ακούτε και να μη μιλάτε, γιατί με τον Ερμή στο Σκορπιό, τα δεδομένα αλλοιώνονται πολύ!

Ιχθύες
Τα νέα τρέχουν, αν γυρεύετε μια επαγγελματική ευκαιρία, έφτασε και είναι όλη δική σας! Μια νέα εργασία; Ένα νέο project; Ο σκοπός είναι να μπουν περισσότερα λεφτά στις τσέπες σας! Μέρες που τα βάζετε με τους ανθρώπους σας, ρίχνετε ευθύνες από εδώ και εκεί, όμως ο γιατρός σας έχει πει να μη ταράζεστε, γιατί άγνωστο το τι μπορεί να συμβεί! Και επειδή είστε και φευγάτες ψυχές, νοσταλγείτε πρόσωπα και καταστάσεις από μια άλλη εποχή.. Τι θα κάνετε για αυτό;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay