Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 05/10/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να υποθέσουμε πως είναι το πρώτο φθινοπωρινό Σάββατο, πλησιάζουν τα
πυκνά τα σύννεφα, είναι κοντά στη Πάρνηθα τώρα και ας είναι ένα ηλιόλουστο πρωινό ακόμα! Κάποια στιγμή θα γκριζάρει το τοπίο, πόσο μου αρέσουν τα μεσημέρια όταν βρέχει και είμαι σπίτι.. Αφιερώνω πιστά πάντα τον χρόνο μου στο Μορφέα, τον Θεό του ύπνου! Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;;;



Ο Άρης στον Ζυγό, από χθες! Μια σύγχυση συναισθηματική και εγκεφαλική τη βιώσαμε με το καλημέρα σας! Αναποφασιστικότητα τέλος, κυρίως για τα ζώδια του Αέρα! Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, δεν έχει πισωγυρίσματα, δεν έχει δεύτερες γνώμες, δεν υφίσταται καν η ατάκα, «το μετάνιωσα»! Αρπάζετε τη ζωή από τα μαλλιά και τη κάνετε κοτσίδες, πλεξούδες, ότι σας αρέσει και ότι προκύψει! Ξημερώνει ένα υπέροχο αύριο, γεμάτο από ουράνια τόξα!

Οι λοιποί όλο και κάτι παθαίνουμε! Μια αναστάτωση ας πούμε, εκνευριζόμαστε εύκολα, απογοητευόμαστε επίσης, παρεξηγούμαστε με το παρά μικρό, εντάξει, μη ξεχνάμε πως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας έχουν τη τελευταία κουβέντα τις μέρες αυτές, που σημαίνει πως ζόρικα τα πράγματα πολύ!

Πώς νιώθω;
Το απόλυτο κενό!

Πώς νιώθετε;
Να μας το πείτε..!

τρελά φιλάκια! 💋💋💋


Κριός
Μια μέρα που παίζει να σας προσκαλέσουν να παρευρεθείτε παντού και εσείς κατά βάθος να μη θέλετε να πάτε πουθενά! Προτιμάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας και την ησυχία σας επίσης! Είστε σε μια φάση, τύπου ας τη κάνει κάποιος άλλος τη δουλειά, μιας που νιώθετε πως όσο και να το προσπαθείτε από εδώ και από εκεί, δε βγαίνει και κάτι! Συνεπώς τσάμπα ο κόπος! Αποφύγετε τις εντάσεις γενικώς, υπάρχει πιο όμορφος τρόπος για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους! Δεν είναι όλοι φίλοι σας. Υπάρχουν και οι γνωστοί! Χλωμό το βλέπω να τεμπελιάσετε!

Ταύρος
Οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε σήμερα, σας βγαίνει με μεγάλη άνεση, οπότε εμπόδια τέλος! Καταφέρνετε να ηρεμήσετε και να βάλετε σε τάξη θέματα καθημερινότητας, τύπου να φτιάξετε το σπιτάκι σας, τις ντουλάπες σας, οτιδήποτε χάλασε, μπορεί ακόμα να κάνετε και ένα μικρό shopping therapy! Βασικά πάρτε τις δυνάμεις σας, γιατί ο Άρης από τον Ζυγό έχει σκοπό να σας ανάψει φωτιές και ξαφνικά να τρέχετε και να μη φτάνετε! Συνέβη ήδη από χθες, οπότε όσο και αν θέλετε να αποφύγετε κάποια πράγματα, άλλο τόσο θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε, ίσως και face to face!

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας σήμερα! Υπάρχει και αιτία σε αυτό, έχετε υποσχεθεί να πληρώσετε τον λογαριασμό τούτη τη φορά και δε θέλετε να το κάνετε με τίποτα αυτό! Όσο και αν το αποφεύγετε, δε γλυτώνετε, οπότε αφήστε το κακόμοιρο το ύφος και ξεμπερδέψτε γιατί το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς! Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται πολύ η διάθεσή σας και ως δια μαγείας πεισμώνετε, γιατί πρέπει να πετύχετε! Και τα καλύτερα έρχονται για αυτό κλείστε ότι εκκρεμότητες έχετε! Όσο και αν πονούν..

Καρκίνος
Τρώγεστε με τα ρούχα σας τις μέρες αυτές και σήμερα επίσης! Θέματα σχέσεων σας βασανίζουν, τι σκέφτεστε να πείτε το μεγάλο το αντίο;;; Ένα ξεκαθάρισμα το κάνετε, όμως πριν, αναρωτηθείτε από πού πηγάζει όλο αυτό το κακό το συναίσθημα; Φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο; Κάπως ανήσυχους σας βρίσκω και σίγουρα φταίει ο Άρης για αυτό! Μπορεί να θάβετε κάτω από το χαλί πολλά και διάφορα, όμως τις μέρες αυτές θα φυσήξει ένα βοριαδάκι και τσουπ όλα στην επιφάνεια! Να ντύνεστε καλά, καλοκαιράκι τέλος, αλλιώς το τέζα στο κρεβάτι παίζει πολύ!

Λέων
Και ξαφνικά πρέπει να πάτε σε όλους τους γιατρούς, να κοιταχτείτε, γιατί κάτι μικρό ενοχλήσεις από εδώ και εκεί τις έχετε καιρό τώρα! Κάποιος να σας πάρει από το χέρι, γιατί όσο το αφήνετε, άλλο τόσο η ανησυχία σας φουντώνει! Τι είναι αυτό και τι είναι τούτο;;; Πάλι φαντάζεστε πολλά και διάφορα, όμως τούτη τη φορά μια δόση αλήθειας υπάρχου κάπου και αυτό σας στέλνει ολίγον αδιάβαστους! Ωραία μέρα για ένα μικρό ταξιδάκι, έτσι για την ανανέωση και τη ξεγνοιασιά! Οπότε ή τρέχετε να φτιάξετε τα πάντα όλα, ή τα ρίχνετε στο κόκορα! Μια χαρά!

Παρθένος
Καλά σας βλέπω να πηγαίνετε στην αγορά και να κάνετε ένα τρελό και αλλοπαρμένο shopping therapy και μετά να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Εντάξει χρειάζεται και αυτό πού και πού γιατί η ανανέωση είναι απαραίτητη γενικώς! Το να γράψετε τις ανάγκες σας σε μια λίστα, δεν είναι κακή ιδέα, μπορεί να σώσετε και κάτι! Ιδανική ημέρα για να βρεθείτε με τα φιλαράκια σας και να τους δείξτε την όμορφη πλευρά του εαυτού σας! Να διώξετε μακριά τη τελειομανία σας και τις ανταγωνιστικές τάσεις! Για να δούμε..

Ζυγός
Βρίσκεστε κάπως στο μάτι του Κυκλώνα, εκεί που κάτι πάει να φτιάξει, εκεί χαλάει ξανά ή μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά σας πρόσωπα, γεγονός που σας ξαφνιάζει πολύ! Αφήστε τα σούρτα – φέρτα, μείνετε λιγάκι στο σπιτάκι σας, ασχοληθείτε με τους ανθρώπους σας, γιατί διάφορα θέματα προκύπτουν που σας θέλουν εκεί! Κληρονομικά είναι;;; Υγείας είναι;;; Κάτι συμβαίνει που σας χαλά το κέφι στο λεπτό! Νευράκια έχετε μπόλικα, με τον Άρη στο ζώδιό σας, μια ανησυχία θα τη νιώθετε συνεχώς! Σε αναμμένα κάρβουνα από εδώ και πέρα και ω ναι, κάθε μέρα και μια έκπληξη!

Σκορπιός
Κάτι ετοιμάζετε εσείς και κανείς δε γνωρίζει τίποτα για αυτό! Σχέδια από εδώ, πλάνα από εκεί, μέσα στα σκοτάδια σας βρίσκω, αλλά όχι με τη κακή την έννοια! Όπου να’ναι θα τη κάνετε την έκπληξη και σίγουρα θα είναι πολύ μεγάλη! Εντάσεις προκύπτουν ερωτικές, επαγγελματικές, τα συναισθήματά σας μπερδεμένα, χαοτική η φάση πολύ! Και πού να έρθουν οι λοιποί πλανήτες στο ζώδιό σας! Το νου σας να ξεκουράζεστε, να τρώτε καλά και να περνάτε το χρόνο σας με άτομα που σας φτιάχνουν τη διάθεση! Αντλήστε θετική ενέργεια, τη χρειάζεστε για τα δημιουργικά σας τα σχέδια!

Τοξότης
Το ταμείο είναι μείον και ο μήνας βρίσκεται ήδη στην αρχή του! Καλά δε χρειάζεται να είστε μουτρωμένοι όλη την ημέρα, δε θα σας αφήσουν κιόλας οι δικοί σας οι άνθρωποι! Όλα φτιάχνουν, αρκεί να έχετε καλή παρέα! Σήμερα να φορέσετε τα καλά σας και να πάτε βόλτα! Σας περιμένουν πώς και πώς, να σας δουν από εδώ και από εκεί, οπότε μη το πολύ σκεφτείτε! Χρειάζονται και οι τσάρκες στη ζωή αυτήν! Γενικότερα να μην είστε σπάταλοι τις μέρες αυτές, γιατί το απρόβλεπτο καραδοκεί και ας είστε προετοιμασμένοι για αυτό, παρά να σας βρει στον ύπνο! Το μυαλό σας είναι κολλημένο στο χρήμα!

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι η αιτία που πεσμένα τα κέφια σήμερα! Βέβαια, ανεξάρτητα του πώς νιώθετε, δε σας αφήνουν να κάνετε βουτιά στο σκοτάδι! Γίνεστε μυστήρια λαμπεροί και πολύ γοητευτικοί και σέξι, οπότε πάλι ασχολούνται μαζί σας, πάλι σας φλερτάρουν και σας πειράζουν και ελπίζω χαρωπά και όχι ενοχλητικά! Ο Άρης από τον Ζυγό, σας ανεβάζει συνεχώς τη πίεση για πολλά και διάφορα και η συμπεριφορά σας γίνεται αλλοπρόσαλλη ίσως και αδικαιολόγητη, πάντως τσιτώνετε τον κόσμο γύρω σας! Ντυθείτε ωραία και κυκλοφορήστε, έτσι για το ψυχολογικό!

Υδροχόος
Πετάει η ομάδα, είναι αστρολογικό το θέμα, όμως στο γιατρό πήγατε;;; Είναι όλα εντάξει, στη θέση τους, ή θα έχουμε τίποτα εκπλήξεις;;; Έχετε μια έντονη επιθυμία να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις, γιατί αυτό σας φτιάχνει το κέφι και σας ανανεώνει πολύ! Από την άλλη η εργασιομανία σας έχει χτυπήσει κόκκινο και θέλετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα συγχρόνως, δηλαδή να περάσουν και πάλι όλα από τα χέρια σας! Κλείστε κάθε επαφή με το παρελθόν, με καταστάσεις που σας αγχώνουν και κοιτάξτε με αισιοδοξία το μέλλον! Είναι σίγουρα λαμπρό πάντα μέσα από σκληρή δουλειά!

Ιχθύες
Ένα μυστήριο Σάββατο σας ξημέρωσε, ναι μεν θέλετε οπωσδήποτε να ξεκουραστείτε, όμως σας πονοκεφαλιάζουν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας, την οικογένειά σας, τη περιουσία σας και οτιδήποτε σας ανήκει και αφορά την ασφάλεια του αύριο! Μαζέψτε τα λεφτουδάκια σας και μη τα σπαταλάτε από εδώ και από εκεί! Ιδανική ημέρα για να δείτε τα φιλαράκια σας, να επικοινωνήσετε σε βάθος και να προσφέρετε ακόμα και τις πιο γλυκές κουβέντες, έτσι επειδή είναι η σειρά σας να το κάνετε αυτό! Ξεχάστε τις βόλτες και τα σούρτα φέρτα, μη σπαταλάτε την ενέργειά σας τσάμπα και βερεσέ!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Gundula Vogel από το Pixabay