Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 19/10/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άργησα λιγουλάκι, να που υπάρχουν υποχρεώσεις, που είναι αντρικές μπορώ να πω,
που τις χειρίζομαι η ίδια προσωπικά, αφού ανήρ γιοκ!

Ποιος θα πάει το αμάξι στο συνεργείο; Η Ταυρίνα! Ποιος θα οδηγήσει μέχρι το Ναύπλιο; Η Ταυρίνα! Ποιος θα το πάει για πλύσιμο το τουτού που ζέχνει; Η Ταυρίνα! Χαχα.. πραγματικά γελώ..! Όλα μόνη μου και είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό! Μπορώ άνετα να παίξω με τα γράσα και τις εξατμίσεις και τα τακάκια!
Η αλήθεια είναι πως μετά από πολλά χρόνια, είναι η πρώτη φορά, που όλα περνούν από τα χέρια μου, είμαι εξολοκλήρου υπεύθυνη για οτιδήποτε αφορά τη ζωή μου και ξέρω τι μου γίνεται κάθε λεπτό που περνά μέσα στην ημέρα! Υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από αυτό;





Ωραίες οι σχέσεις, απαραίτητη η συντροφικότητα, όμως πράγματα που αφορούν άμεσα εμάς, καλό είναι να παραμένουν έτσι, γιατί αύριο, μεθαύριο ποιος ξέρει το τι μας ξημερώνει. Και ποιος έχει όρεξη για εκπλήξεις, σε ηλικία 40 φεύγα;;;;;;; Κανείς!

Και αφού σας τρέλανα με τα δικά μου.. Έδωσα τροφή στα ζευγάρια.. τύπου ποιος θα πάει το αμάξι στο συνεργείο.. σας λέω πως η μέρα είναι πολύ όμορφη αστρολογικά και ας απολαύσουμε ένα ακόμα Σάββατο από τη ζωή μας!

τρελά φιλάκια..!


Κριός
Μπορεί να είναι Σάββατο σήμερα, δεν έχει καμία σημασία, η καριέρα σας έχει προτεραιότητα, η αλήθεια είναι πως δε σας αφήνουν σε ησυχία, πολλές οι επαφές και οι προτάσεις πέφτουν βροχή! Σας θέλουν στη παρέα τους, σας εκτιμούν πολύ και θα χρησιμοποιήσουν επιχειρήματα τέτοια, έτσι ώστε να μη μπορέσετε να αρνηθείτε με τίποτα! Ιδανική ημέρα για δημόσιες σχέσεις, για να ακούσετε το τι έχουν να σας πουν, όμως αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις προς το παρόν.. Ερευνήστε πρώτα τι στέκει και τι όχι!

Ταύρος
Είναι μια καλή ημέρα για να αλλάξετε ύφος, να γίνετε πιο γλυκοί, πιο θερμοί και πιο ρομαντικοί, μπας και προκύψουν αγάπες και λουλούδια στο μενού! Η αλήθεια είναι πως γεγονότα που σας ενόχλησαν προχθές, δύσκολα θα ξεχαστούν, θέλουν και αυτά το χρόνο τους, όμως με τη πρώτη ευκαιρία που θα σας δώσουν, τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα, γίνεστε υπερβολικοί, σκληροί και πολύ πεισματάρηδες! Να είναι καλά ο Πλούτωνας, που ναι μεν σας σπρώχνει στα σκοτάδια, αλλά λίγο πριν σας σώνει μαγικά!

Δίδυμος
Τα νέα τρέχουν, είναι αμέτρητα, το στοιχείο σας, έχετε να επεξεργαστείτε δεδομένα, πω πω πω! Τις μέρες αυτές έχει πεισμώσει, θέλετε οπωσδήποτε να πετύχετε επαγγελματικά, να γεμίσουν και οι τσέπες σας με χρήμα και ως δια μαγείας, πετυχαίνετε τα πρόσωπα εκείνα, τη κατάλληλη τη στιγμή! Ζητήστε για να λάβετε και μη φοβάστε την απόρριψη! Ο τολμών νικά.. κάποια στιγμή! Ο Ερμής πέρα από τα μαντάτα, φέρνει και ένα φλερτ, ένα αμόρε, μια ύπαρξη που κινείται καθημερινά μπροστά σας.. Μήπως είναι ο Έρωτας;;;

Καρκίνος
Μια πολύ όμορφη μέρα μόλις σας ξημέρωσε! Ευτυχώς η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και από το μεσημέρι και μετά θα έχετε την όρεξη να μοιραστείτε απίστευτα συναισθήματα με τους ανθρώπους σας! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση, στο σύντροφό σας, ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Βέβαια παίζουν δυο σενάρια, για σήμερα, ή που παίρνετε την απόφαση ενός γάμου, ή ενός διαζυγίου! Σε κάθε περίπτωση η επιθυμία θα είναι δική σας και δε νομίζω να μπορέσουν να σας αλλάξουν γνώμη!

Λέων
Τα μαντάτα τρέχουν και δε σας αρέσουν και τόσο! Εστιάζετε στη προσωπική σας τη ζωή, στην οικογένειά σας, μπορεί εσείς να έχετε όλη τη καλή την διάθεση για να κάνετε διάφορα πράγματα, όμως μπορεί να μην την έχουν οι άλλοι! Ο Ερμής σας αποκαλύπτει αλήθειες που καιρό αποφεύγατε, να όμως που σήμερα ίσως να τις δείτε κατάματα και να συγκλονιστείτε! Κάτι αλλάζει, με το έτσι θέλω, κάτι συμβαίνει και τις μέρες αυτές ίσως μικρές κρυφές επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα και να αναστατωθείτε τρελά!

Παρθένος
Ίσως να είναι και μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας, επιτέλους και φτου-φτου μη σας ματιάσω! Ιδανική ημέρα για να αράξετε, να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας και με τα φιλαράκια σας. Ανεξάρτητα από το τι και το πώς, εσείς κατά βάθος εργάζεστε, στο χαλαρό επίσης και με τον Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό, οι ευκαιρίες να ξέρετε είναι πολλές και τα μαντάτα με θέμα επαγγελματικό, τρέχουν! Γίνεστε περιζήτητοι ένα πράγμα και σας αρέσει πολύ!

Ζυγός
Να μια μέρα που όλοι μπορούν, έχουν χρόνο για εκείνες τις ατελείωτες τις συζητήσεις! Δε γλιτώνετε από τα οικογενειακά τα σουαρέ, είναι αστρολογικό το θέμα, υπάρχουν άλυτα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τη τσέπη σας και το συμφέρον σας επίσης! Δώστε τα χέρια επιτέλους, πείτε το ναι, ξεπεράστε συναισθηματισμούς και εκείνο το παρελθόν. Τα πάντα ρει, οπότε ποιος ο λόγος να εναντιώνεστε επειδή μια φορά και έναν καιρό συνέβη κάτι; Σύντομα ο τραπεζικός σας ο λογαριασμός, θα αποκτήσει ένα γόητρο!

Σκορπιός
Σήμερα που λέτε ο Πλούτωνας έχει τα κέφια του, εσάς σας συμπαθεί ιδιαιτέρως οπότε να ξέρετε πως μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε θελήσετε, δίχως να κοπιάσετε πολύ! Είναι μια μαγική ημέρα για αρκετούς εκεί έξω, ερωτική επίσης, το πάθος σας χτυπάει κόκκινο και τρομάζω πολύ με τις επιθυμίες σας, εκείνες που κανείς δε γνωρίζει! Κακά παιδιά και πολύ άτακτα γίνεστε απόψε πριν καν βγει το φεγγάρι! Αν σας ενοχλεί κάτι, ψαχτείτε από εδώ και εκεί, ρωτήστε και θα μάθετε μια αλήθεια που θα σας ανακουφίσει!

Τοξότης
Είναι μια καλή ημέρα για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα φιλαράκια σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους! Ότι έγινε-έγινε οπότε δε χρειάζεται να κρατάτε κακία, πειράζει τη ψυχή κάτι τέτοιο! Ένα σουαρέ στο σπίτι, δε θα ήταν άσχημη ιδέα, έτσι για να δείξτε τις καλές σας τις προθέσεις! Από την άλλη οι άτακτοι της παρέας, αλωνίζετε απόψε, έχει τσάρκα σε πολύ μυστήρια μέρη! Μπορεί να τη βγάλτε στο μπαρ να λέτε τα εσώψυχά σας στο τεκνό απέναντι, οπότε έχει θέμα η νύχτα σας να το ξέρετε αυτό! Οι λοιποί φρόνιμα!

Αιγόκερως
Επιτέλους μετά από αρκετές ημέρες το σύμπαν σας επιτρέπει να ερωτοτροπήστε με τον σύντροφό σας, να αγαπήσετε, να γίνετε γατούλες, γιατί πόσο πια γκρίνια και μουρμούρα! Δόξα να έχει λέμε! Μπορεί γενικότερα να μη σας έρχονται τα πράγματα όπως επιθυμείτε, όμως ο Ερμής έχει σκοπό να σας εντυπωσιάσει με τα μαντάτα του! Ένα μήνυμα λαμβάνετε και απογειώνεστε, βρίσκετε το κέφι σας ξανά και γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ! Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας αγαπά και σας το δείχνει με κάθε τρόπο!

Υδροχόος
Τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα έχουν ύψιστη προτεραιότητα και οι ουρανοί έχουν ανοίξει για αρκετούς, είναι καθαρά θέμα καλής διαχείρισης από εδώ και πέρα! Ο Ερμής από τον Σκορπιό, βοηθά πολύ στο έργο σας, αφού σας φέρνει τα κατάλληλα πρόσωπα τη σωστή τη στιγμή και τσουπ, όλα γίνονται έτσι όπως επιθυμείτε! Ωραία όλα αυτά, όμως ο Πλούτωνας έχει σκοπό να αγγίξει τη ψυχή σας, τη καρδιά σας και να σας θυμίσει συναισθήματα, τύπου πού αγαπάτε αληθινά και δυο μάτια λαμπερά..!

Ιχθύες
Για αρκετά ψαράκια εκεί έξω, το ΣΚ αυτό είναι πολύ ερωτικό, ρομαντικό, έχει από όλα τα καλά, στους ουρανούς σας βρίσκω με ένα χαμόγελα ΝΑ! Ωραίο όλο αυτό, φτού-φτού, μην ακούσω παραπονάκια, έχει μπούφλα! Από την άλλη μαθαίνετε πράγματα και θάματα, ανεβάζετε πίεση κανονικά και προσπαθείτε να το διαχειριστείτε αυτό, να μη βγείτε από τα ρούχα σας και δε θα το κάνετε, αφού είναι Σάββατο βρε.. Να φέρετε εσείς τις ισορροπίες σε ένα θέμα που θα προκύψει και ας είναι η πρώτη η φορά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay