Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 16/10/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Προσπαθώ μέρες να γράψω, αλλά δε μπορώ, ήρθα
κατάματα με την αλήθεια και συγκλονίστηκε το «είναι» μου για ακόμα μια φορά! Εκτίμηση, φοβερή λέξη, απίστευτο συναίσθημα! Καταπατημένη αξία στις μέρες μας! Τη προσπερνάμε, όταν δε μας αφορά, αλλά όταν τα γεγονότα προκύπτουν, εμφανίζεται με κεφαλαία γράμματα και είτε τη διαπιστώνουμε και χαμογελάμε, ή κλαίμε με μαύρο δάκρυ!



Εκτίμηση, είναι όταν προσφέρεις κάτι με όλη σου τη καρδιά και σε ανύποπτο χρόνο στο ανταποδίδουν με όμορφες πράξεις! 

Και ερχόμαστε στο σήμερα, που οι όμορφες πράξεις, έγιναν κάρβουνο, επειδή κυριάρχησαν, το Εγώ, το Πείσμα, η Ειρωνεία, το Δεδομένο! Η Εκτίμηση, δε ξέρει από τέτοια, τα παραβλέπει, τα προσπερνά, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για πολύ κόσμο εκεί έξω.. Τι σας γράφω πρωινιάτικο!?

Το Φεγγάρι αυτό, με έστειλε αδιάβαστη.. αλλά μου είπε την αλήθεια!

Αστρολογικά; Απλά ζούμε Σκορπίσιες μέρες..

φιλάκια!


Κριός
Το μόνο πράγμα που σας ενδιαφέρει τις μέρες αυτές είναι το χρήμα! Πολλές οι συζητήσεις που κάνετε, αφορά τη δουλειά σας, το κόπο σας και το μέλλον σας! Αλλαγές υπάρχουν, τη προαγωγή δε τη γλυτώνετε, για αυτό καλό είναι να οργανωθείτε καλά, για να είστε πανέτοιμοι, να αναλάβετε νέες ευθύνες! Επιτέλους φιλοδοξείτε και κάνετε όνειρα, μερικές φορές εξωπραγματικά, αλλά δε ξέρετε ποτέ τι σας ξημερώνει! Φροντίστε να ασχοληθείτε με την υγεία σας, γιατί σας θέλουμε δυνατούς και γερούς!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως σας πιάνει λίγο ακόμα η επιρροή του Φεγγαριού, που σημαίνει πως οι σχέσεις σας είναι κάπως τεταμένες και πως καλό είναι να αφήσετε τον χρόνο να τις βελτιώσει, σιγά-σιγά! Ψυχραιμία λοιπόν και αποφύγετε τις δηλώσεις γιατί το μπουρίνι είναι προσωρινό! Αρκετά Ταυράκια παίρνετε παρόλα αυτά αποφάσεις μεγάλες και τρανές, κυρίως ερωτικές, που σημαίνει πως έχετε φτιάξει βαλίτσα ήδη! Για την έξοδο; Για την είσοδο; Θα δείξει. Σωστά; Η ελπίδα επιστρέφει από τα μέσα της μέρας και μετά!

Δίδυμος
Τις μέρες αυτές έχετε βρει τον σωστό τόπο και χρόνο, για να κάνετε τις δημόσιες σχέσεις που χρειάζονται προκειμένου να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας τους στόχους! Σας τεστάρουν να το ξέρετε αυτό, σίγουρα είστε μέσα στο παιχνίδι, αλλά εννοείται πως δε θα σας το κάνουν και τόσο εύκολο! Σημασία έχει πως τις ευκαιρίες σας θα τις έχετε, οπότε το νου σας να πετύχετε καλύτερο οικονομικό deal! Ένα φλερτ με πολλά χαρίσματα και προσόντα σας έχει ενθουσιάσει και το ρίσκο σας το παίρνετε!

Καρκίνος
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε με φιλαράκια και να μοιράζεστε μαζί τους τις ανησυχίες σας! Δεν είστε οι μόνοι που χορεύετε στο ταψί, είναι και πόσοι άλλοι ακόμα, βέβαια αυτό είναι παρηγοριά στον άρρωστο, αλλά λέμε τώρα! Να μιλάτε, να εκφράζεστε ελεύθερα, να μη ντρέπεστε για θέματα προσωπικά, άνθρωποι είμαστε και ο καθένας έχει την ιστορία του. Και τι έγινε; Ιδανική μέρα για να αγαπήσετε το σύντροφό σας, να ερωτοτροπήσετε, να φτιάξετε ρομαντικές όμορφες στιγμές!

Λέων
Γύρισε η σημαία, σα να ξυπνήσατε μέσα από ένα κακό όνειρο, είστε μια χαρά και δυο τρομάρες, έτσι ξαφνικά! Προφανώς έφταιγε το Φεγγάρι, όμως δικαιολογία καμιά για το τι και το πώς! Τις αποφάσεις σας τις έχετε πάρει, σήμερα θα τις ανακοινώσετε στο σπίτι και σίγουρα ο σκοπός σας είναι να βελτιωθούν τα πράγματα, άντε να σας δω! Πριν πείτε το οτιδήποτε, κάντε μια πρόβα μπροστά στο φιλαράκι σας, να δείτε πιάνει το Λιονταρίσιο ταπεραμέντο σας, ή πάλι μαντάρα θα τα κάνετε! Να μιλάτε, κάνει καλό!

Παρθένος
Από όλα τα καλά έχουν οι μέρες αυτές, οπότε σας θέλω φουλ μέσα στην αισιοδοξία και τη θετική ενέργεια! Κυνηγήστε τα φιλόδοξα όνειρά σας, κάτι καινούριο μπαίνει μέσα στη ζωή σας, είστε μέσα στο παιχνίδι, τσουπ και το έξτρα παραδάκι θα σκάσει μύτη! Ιδανική ημέρα επίσης, για να αφήστε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις στην άκρη και να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Κανονίστε να πάτε κάπου ωραία, με τον σύντροφό σας επίσης, ή με παρέα που σας φτιάχνει το κέφι! Έχει φλερτ απόψε!

Ζυγός
Μετά από αρκετές μέρες βρίσκετε τον εαυτό σας και επιτέλους εμφανίζεται ο τέλειος δικηγόρος που κρύβετε μέσα σας και με το πιο μαγικό τρόπο θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Εντάξει το οικοπεδάκι μπορεί να πουληθεί και να μοιραστείτε τα χρήματα, μην είστε πλεονέκτες και μη κρατάτε εκκρεμότητες που αργότερα θα σας βασανίσουν! Βλέπετε επιτέλους και την άλλη όψη του νομίσματος, όσο πιο δίκαιοι είστε, άλλο τόσο κερδισμένοι θα βγείτε από όλες τις απόψεις! Το χρήμα να ρέει!

Σκορπιός
Μυστήριες οι μέρες αυτές για εσάς, από τη μια κάνετε δημόσιες σχέσεις και εντυπωσιάζετε το κοινό σας με τη παρουσία σας και από την άλλη είστε απόμακροι, σκοτεινοί και πικρόχολοι απέναντι σε πρόσωπα που μια φορά και έναν καιρό σας πλήγωσαν! Σήμερα κάνετε μια βουτιά στο σκοτάδι, μπορεί κανείς να μη το καταλάβει, όμως εμφανίζονται διάφορα συναισθήματα, οι σκέψεις σας ταξιδεύουν οπουδήποτε, κάτι δε σας αρέσει, κάτι δε σας κολλάει! Αφήστε τα ψυχολογικά σας στην άκρη και εστιάστε στα επαγγελματικά σας!

Τοξότης
Μέρες τώρα προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει, όμως αν δεν αποφασίσετε από κοινού το τι και το πώς, πώς θα τα αντιμετωπίσετε;;; Ε λοιπόν μετά από τις εντάσεις που προέκυψαν, σήμερα με τον πιο ήρεμο και εύκολο τρόπο, θα έρθουν οι απαντήσεις στο μυαλό σας και τσουπ έχω την εντύπωση πως τέλος καλά, όλα καλά! Εντάξει μπορεί φράγκα να μη παίζουν, πολλά τα έξοδα, όμως έχετε τον τρόπο σας εσείς, να τα εμφανίζετε μαγικά και να τα εξαφανίζετε επίσης! Χαρμόσυνα τα μαντάτα!

Αιγόκερως
Αν και τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα, είναι στη φύση σας το στοιχείο αυτό, το σύμπαν ως δια μαγείας θα σας βγάλει από αυτή τη φάση, γιατί κάνετε κακό στον εαυτό σας! Μπορείτε να μιλήσετε για τα θέματα που σας απασχολούν, να τα πείτε με τα φιλαράκια σας, να τα βγάλετε από μέσα σας και το τι θα κάνετε στο τέλος μόνο εσείς το γνωρίζετε! Όμως σίγουρα θα αποφορτιστείτε και θα νιώσετε πολύ καλύτερα! Εκείνοι που σας αγαπούν είναι δίπλα σας! Λαμβάνετε όμορφα μηνύματα! Σας κανακεύουν εντελώς όμως!

Υδροχόος
Είστε πολύ πέρα – δώθε τις μέρες αυτές, όλο συναντήσεις κάνετε και το χρήμα ρέει άφθονο, κάτω από το τραπέζι όμως! Καιρός να κοιτάξετε το συμφέρον σας και τη πάρτη σας! Και αφού τακτοποιήσετε τέτοια ζητήματα, βρείτε το χρόνο για τα προσωπικά σας, γιατί δεν είστε μόνοι στο κόσμο αυτόν! Ωραία μέρα, για να πάτε τον σύντροφό σας μια βόλτα, κάπου ωραία, έτσι να τον ευχαριστείτε για την υπομονή και τη κατανόηση που σας δείχνει! Αν είστε μονάχοι, να δείτε τα φιλαράκια σας, εκείνα που ποτέ δε λείπουν μέσα από τη ζωή σας..!

Ιχθύες
Μέρες τώρα προσπαθείτε να πείσετε τους γύρω σας, το πόσο δίκιο έχετε για διάφορα θέματα που έχουν προκύψει και σας απασχολούν! Το έχετε δει το όνειρο εσείς, ξέρετε πολύ καλά το τι θα συμβεί αύριο, μεθαύριο, οπότε τρέχετε να προλάβετε να καλύψετε τα νώτα σας! Σίγουρα κάποια βρομοδουλειά κρύβεται από πίσω, αλλιώς ποιος ο λόγος για τόσες κουβέντες! Το καλό είναι πως σήμερα θα δείξουν κατανόηση στη ψυχασθένειά σας, θα σας πουν ναι, μπορεί να σας δώσουν και ένα γλειφιτζούρι, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από yayuk LUMINA από το Pixabay