Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 01/12/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα με τη Σελήνη στον Υδροχόο! Αναρωτιέμαι πώς
να το μεταφράσω αυτό πρωινιάτικο, όμως ένα βοριαδάκι το σήκωσε, έξω, η κυριολεκτική σημασία της υπόθεσης..

Δεκέμβρης ο πιο όμορφος μήνας όλου του έτους! Πόσο λατρεύω τα Χριστούγεννα, είναι η πιο φοβερή γιορτή ever!




Κάθε χρόνο το στόλισμα του σπιτιού, οι λιχουδιές, τα δωράκια, love is everywhere! Βλέπω τόσες ταινίες, που όντως πιστεύω πως ο Αί-Βασίλης θα κατέβει από τη καμινάδα, πως θα τον πετύχω κάπου κοντά στο τζάκι.. Είναι το πιο μαγικό παραμύθι, που προσωπικά το βιώνω, ξανά από την αρχή.. και ας μη μου φέρνει κανένα δώρο ο Αι-Βασίλης πια! Με έχει στη λίστα με τα κακά τα παιδιά. Είμαι σίγουρη.. χαχα!

Η μέρα σήμερα αστρολογικά είναι απρόβλεπτη πολύ! Η Αφροδίτη έχει τρελά κέφια εκεί δα πέρα στους Αιγόκερους, το ευχάριστο νέο βέβαια, είναι ο Δίας στον Αιγόκερω επίσης! Πολύ δυνατή επιρροή, που φέρνει επιτυχία σε αρκετά ζώδια, με διάρκεια παρακαλώ πολύ!

Σήμερα ελάτε να ονειρευτούμε άφοβα! Δε κοστίζει cent!

φιλάκια..


Κριός
Φροντίστε σήμερα να ξεκουραστείτε, να μείνετε στο σπιτάκι σας, γιατί οι μέρες που ακολουθούν θέλουν όλο σας το «είναι» στη δουλειά, μιας που ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας, που αρκετοί θα πάρετε μια προαγωγή και μια αύξηση! Τίποτα δε πρόκειται να σας χαριστεί με τον εύκολο τον τρόπο, για αυτό αγκαλιάστε τις φιλοδοξίες σας, τα όνειρά σας και ξεχάστε το κουραμπιέ! Έχει εργασία και χαρά το μενού στο φουλ! Κάντε τα beaute σας, γιατί επιβάλλεται να είστε όμορφοι και λαμπεροί. Σας φλερτάρουν και σας αρέσει..!

Ταύρος
Είναι μια Κυριακή πολύ παθιάρικη μπορώ να εξομολογηθώ! Από τη μια ο Άρης από την άλλη η Αφροδίτη, σας έχουν βάλει και στο μάτι ένα πράγμα, οπότε οτιδήποτε και αν συμβεί σε ερωτικό επίπεδο, να μη ξαφνιαστείτε και πολύ! Εντάσεις φέρνει ο ένας, αγάπες και λουλούδια η άλλη! Το σχέδιο για σήμερα; Όπως και στις ταινίες, πρώτα θα γίνει ένας χαμούλης, εντάσεις, υπερβολές, δράματα και κλάματα και μετά;;; Φωτιά στα μπατζάκια μας! Φιλιά, αγκαλιές, πάθος, «δε μπορώ χωρίς εσένα», γράφετε νέο επεισόδιο..!!!

Δίδυμος
Που λέτε η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου μόνο τον έρωτα δε φέρνει μέσα στη ζωή σας! Ξαφνικά αλλάζετε ύφος, τέρμα οι γλύκες και τα νιαου-νιαου.. προσφέρατε όσα μπορούσατε, σειρά σας να λάβετε πίσω αυτά που σας αξίζουν! Καλά δε πηγαίνει έτσι το έργο, αλλά στη περίπτωση τη δική σας, there is no other way! Πάντως λεφτά θα πάρετε όπως και να έχει! Το ποιος θα σας τα δώσει, είναι μια άλλη ιστορία! Ψάχνεστε για μια αλλαγή σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι πιο δικό σας.. Δώστε τη μάχη σας, τι περιμένετε;

Καρκίνος
Να είναι καλά η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, που ανεβάζει το ερωτικό σας το θερμόμετρο στα ύψη! Οι δεσμευμένοι ξαφνικά δείχνετε απίστευτο ενδιαφέρον στο σύντροφό σας, κάνετε και σκηνές ζηλοτυπίας, νομίζω λίγο ακόμα και οξυγόνο γιοκ.. οπότε ναι μεν αλλά! Είναι μια πολύ όμορφη μέρα, για βόλτες και νέες γνωριμίες. Το φλερτ έχει τη τιμητική του και είναι σίγουρα πολύ ψυχοθεραπευτικό. Πριν όμως ξανοιχτείτε, κάντε τα κουμάντα σας, να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε. Ξεχάστε και καμιά κάρτα στο σπίτι..! Οικονομία!

Λέων
Και επειδή είστε μεγάλη περίπτωση αιώνες τώρα, σήμερα μπορεί ξαφνικά να κάνετε πλάνα για τις μέρες των Χριστουγέννων δίχως φυσικά να υπολογίσετε τον ξενοδόχο! Άλλα ονειρεύεστε εσείς, άλλα ο σύντροφός σας, έχω την εντύπωση μια ένταση μπορεί να υπάρξει από το πουθενά και για το πιο χαζό λόγο! Από την άλλη οι αποφάσεις σας, σίγουρα μεγάλη έκπληξη για τους ανθρώπους σας, όλο ανακοινώσεις βγάζετε και στο τέλος γίνεται το δικό τους, αλλά λίγο σασπένς δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Και τα καλύτερα έρχονται!!!

Παρθένος
Είστε έτοιμοι για γάμο, έρχεται, όσοι βρήκατε τον έρωτα ξαφνικά, δεν τον αφήνετε να φύγει με τίποτα! Αφού ανοίξατε το παράθυρο και τον αφήσατε να μπει, τώρα κλείστε το, μη πάει πουθενά και έχουμε δράματα! Μόλις έφτασε ένας πολύ όμορφος μήνας, που θα πετύχετε πολλούς από τους στόχους που έχετε βάλει. Η αλήθεια είναι πως στη περίπτωση τη δική σας, η Αφροδίτη με τον Άρη, συνεργάζονται ομαλά και θέλουν αμέτι μουχαμέτι να προκύψει έρωτας μεγάλος. Οπότε για ντυθείτε ωραία και κυκλοφορήστε από εδώ και εκεί!

Ζυγός
Μπαίνετε κατευθείαν σε mood Χριστουγέννων, μη πω πως από σήμερα θα ξεκινήσετε το στόλισμα! Σας βλέπω να φτιάχνετε και τη λίστα με τα δώρα, κάνετε βουτιά στο παραμύθι και ο Άρης σας ξετινάζει οικονομικά να το ξέρετε αυτό, ξεφεύγετε τις επόμενες ημέρες! Η Αφροδίτη από την άλλη βελτιώνει τα ερωτικά σας τα ζητήματα, σε αρκετές σχέσεις, υπάρχει έντονα το στοιχείο της αγάπης, αυτό το αμοιβαίο, το σπάνιο, το μοναδικό και αξεπέραστο! Ζήστε το τώρα που παίζει.. Παίζετε με τη φωτιά, οι ελεύθεροι και ωραίοι! Άτακτα παιδιά!

Σκορπιός
Είναι μια καλή ημέρα να αράξετε στο σπιτάκι σας και να ασχοληθείτε με τα πρόσωπα της ζωής σας. Μια γενική καθαριότητα πριν το στόλισμα είναι μια καλή ιδέα, οπότε κάπως έτσι θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους σας προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό! Μπορεί να φλερτάρετε από εδώ και από εκεί, όμως το μυαλό σας είναι γεμάτο από υποχρεώσεις, από εκκρεμότητες, από δουλειές που πρέπει να γίνουν, οπότε αν και Κυριακή σήμερα, εσείς ακολουθείτε το πρόγραμμα πιστά και σε όποιον αρέσει!

Τοξότης
Μια πολύ ωραία ημέρα για να πάτε μια βόλτα μακρινή, κάπου στα γνωστά, έτσι να αλλάξετε παραστάσεις, να πάρετε και τον αέρα σας. Ηρεμείτε πολύ από εδώ και πέρα και το ευχάριστο είναι πως υπάρχει ελπίδα, υπάρχει φώς, όσον αφορά το χρήμα! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε πιστοί σε αυτά που επιθυμείτε, στον αγώνα που ήδη κάνετε και να μη το βάζετε κάτω με τίποτα! Πρώτα οι αποδείξεις και μετά τα λάφυρα! Οπότε όσο μασουλάτε λιχουδίτσες στο ταβερνάκι, ονειρευτείτε άφοβα.. η απόλαυση μεγάλη!

Αιγόκερως
Εντάξει ποιος τη χάρη σας! Έχετε μαζέψει τους πάντες πάνω από το ζώδιό σας, οι τυχεροί της παρέας να πω;;; Από σήμερα ο Δίας σας καλημερίζει με το πιο γλυκό τρόπο, οπότε για ένα χρόνο χρυσά μου παιδιά, παίζει πολύ τα όνειρά σας, να γίνουν πραγματικότητα! Όσα έχουν βάση φυσικά..! Να θυμίσω πως είναι και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας και τα καλύτερα έρχονται! Μη χαλάσετε σήμερα τη ζαχαρένια σας, μετρώντας τα κουκιά σας, γιατί σύντομα θα είναι πολλά περισσότερα! Θαύματα συμβαίνουν πού και πού!

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι πως δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας! Έχετε τις κλειστές σας, οι σκέψεις σας η μόνη σας παρέα, έχετε πολλά να πείτε με τον εαυτό σας! Ζόρικος ο Δεκέμβρης, γιατί υπάρχουν άτομα που θέλουν να σας προσπεράσουν, κάτι το οποίο δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση! Οπότε ξεκουραστείτε σήμερα, έχετε μάχες να δώσετε, πολύ δυνατές! Με ψυχραιμία και στρατηγική θα βγείτε νικητές, που σημαίνει βαθιές ανάσες και τρέξιμο στα λιβάδια. Κάτι σας λέει η καρδιά σας, γιατί κάνετε πως δεν ακούτε;;;

Ιχθύες
Επειδή η μέρα είναι απρόβλεπτη, καλά θα κάνετε να τακτοποιήσετε τα θέματά σας, τις εκκρεμότητές σας, γιατί από το βραδάκι και μετά μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού! Δημόσιες σχέσεις έχει το μενού των ημερών, να είστε ντυμένοι ωραία, όμορφοι, λαμπεροί και μοσχομυριστοί, γιατί πολλές οι γνωριμίες και οι επαγγελματικές ευκαιρίες επίσης. Ο σκοπός είναι να σας συμπαθήσουν και από εκεί και πέρα εύκολο το θέμα! Να’ναι καλά τα φιλαράκια σας, που δε θα σας αφήσουν σε ησυχία σήμερα. Έχει τσάρκα απόψε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Fabio Haar από το Pixabay