Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 14/12/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από νωρίς το πρωί παλεύω με τα θηρία,
χαλάστηκα πολύ με το γκρίζο του ουρανού, με τη βροχή, πάει η μπουγάδα!
Πάνε τα μαλλιά, πραγματικά με την υγρασία αυτή.. κάθε μέρα μεταμορφώνομαι σε rasta man! Γελάω τώρα, αλλά έλεος με αυτές τις μπούκλες που γίνονται τζίβες και φεύγουν τούφες σε κάθε βούρτσισμα! Τα προβλήματα μιας Ταυρίνας, χαχα!


Είναι ένα πολύ όμορφο ΣΚ, άκρως εντυπωσιακό μπορώ να πω, οι εκπλήξεις πολλές και πραγματικά αγωνιώ να βιώσω κάτι όμορφο στη ρημάδα της ζωή μου! Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα και ανεξάρτητα του τι γράφω, να έχετε μια υπέροχη, χουχουλιάρικη ημέρα.. πάντα με καλή παρέα και ωραίες συζητήσεις..

Σήμερα θα κάνω την απόπειρα, να ανεβάσω το δέντρο και τα στολίδια από το υπόγειο, να το στήσω στο σαλόνι.. και νομίζω μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων να είναι έτοιμο!!! Αν και η διάθεσή μου είναι πολύ σκοτεινή, έχω ντέρτια και καημούς, θα κάνω τη καρδιά μου πέτρα και θα υποδεχτώ τον Αι-Βασίλη, έτσι όπως πρέπει.. Μαγικά και με πολύ αγάπη..

φιλάκια..


Κριός
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει αγάπες και λουλούδια το ΣΚ αυτό! Το μυαλό σας είναι συνεχώς στα επαγγελματικά σας, είναι η περίοδος τέτοια, που αρκετοί εκεί έξω, είστε έτοιμοι να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή, να αλλάξετε θέση και αρμοδιότητες με καλύτερα λεφτά φυσικά, οπότε πρώτα θα το οργανώσετε μέσα σας και μετά όλα τα άλλα! Αρκετά βοηθήσατε τους τριγύρω, είναι μέρα που καλά θα κάνετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και να «θρέψετε» καλά τον εγωισμό σας! Οπότε η απάντηση είναι self-service! Και σε όποιον αρέσει..! Ερωτικά η Αφροδίτη σας κάνει πιο «ξινούς» από ποτέ! Γιατί;;;

Ταύρος
Σήμερα που λέτε είναι μια από τις πιο ερωτικές ημέρες του μήνα και τα καλύτερα έρχονται! Αδυνατώ να πιστέψω η Ταυρίνα, όμως εύχομαι τα μαντάτα να είναι πέρα για πέρα αληθινά για όλους τους Ταύρους του κόσμου! Ένα πρόσωπο μπαίνει στο μυαλό σας και δε φεύγει με τίποτα! Πρώτα έρχονται οι εντάσεις, τα καμώματα, τα πείσματα και οι εγωισμοί και μετά ο αχαλίνωτος έρωτας! Επίσης οι εκπλήξεις το ΣΚ αυτό είναι μπόλικες, το απρόβλεπτο καραδοκεί που σημαίνει πως ας είστε έτοιμοι για όλα, just in case! Λέμε τώρα εμείς τα αισιόδοξα πλασματάκια.. Το πείσμα σας σε κάτι σας ανταμείβει!

Δίδυμος
Πώς να σας το πω τώρα; Δίχως το χρήμα δουλειά δε γίνεται! Πρώτα αυτό και μετά όλα τα άλλα! Γυρεύετε για ευκατάστατο γαμπρό ή νύφη τις μέρες αυτές; Ή μήπως το έχετε γνωρίσει ήδη και δε σας κάνει τα χατίρια;;; Δε μας τα λέτε και πολύ καλά, όμως στις εποχές που ζούμε, συμβαίνουν και αυτά! Είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να εργαστείτε με πάθος, να ολοκληρώσετε τους στόχους σας και μέσα από την επιτυχία, θα έρθει και ο έρωτας με εκείνο το πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα για να σας στηρίξει.! Δώστε ότι μπορείτε, για να λάβετε το οτιδήποτε!

Καρκίνος
Και ξαφνικά σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και το μυαλό σας κάνει πολύ φανταστικά σενάρια και εννοείται πως οι δεσμευμένοι έχετε τα θέματά σας! Ζηλεύετε τον σύντροφό σας, υποπτεύεστε διάφορα και καλό είναι να πατήσετε φρένο, να ψαχτείτε και να πράξετε αναλόγως του τι θα βρείτε! Η Αφροδίτη ευτυχώς σας βάζει λίγο μυαλό, αφού ένας διάλογος με λόγια σταράτα, θα μπορούσε να σας λύσει πολλές απορίες! Αν αγαπάτε αληθινά, τότε καλύτερα να το πείτε και να το δείξετε με διάφορους όμορφους τρόπους, παρά με πείσματα και ιστορίες για αγρίους! Ποιος θα κοιμηθεί στο καναπέ;;;

Λέων
Έχω την εντύπωση πως το ΣΚ αυτό θα είστε λίγο κρυωμένοι, αφού δε ντύνεστε καλά, θεωρείτε πως έχουμε μόνιμα καλοκαίρι, οπότε προμηθευτείτε με χαρτομάντιλα και πολύ τσάι! Εννοείται πως για ακόμα μια φορά δε παίζουν φράγκα τρελά, οπότε ας πούμε πως είναι μια καλή ευκαιρία να μείνετε στο σπιτάκι σας και να βολευτείτε με όσα καλά έχετε! Η Αφροδίτη σας κάνει λίγο ψυχρούς και ανάποδους και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, όμως ας έχετε και μια σοβαρή αιτία για αυτό, γιατί μια και δυο και τρεις, μπορεί ο σύντροφός σας να κάνει ένα ταξιδάκι διαρκείας..! Και μετά; Σε ποιον θα γκρινιάζετε;

Παρθένος
Φέτος λέτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό, να στολίσετε το σπιτάκι σας, να του αλλάξετε ντεκόρ και να καλέσετε κόσμο και κοσμάκι για να τους δείξετε πόσο καλοί οικοδεσπότες είστε και λίγα λέω! Επιμένει το αστρολογικό, είναι περίοδος που προτεραιότητα έχει η προσωπική σας η ζωή, το σπιτάκι σας και η ζεστασιά μέσα σε αυτό σε όλο της το μεγαλείο! Οι δεσμευμένοι είστε λίγο μπόσικοι τις μέρες αυτές, δίνετε κατευθύνσεις, εντολές, μοιράζετε και ραβασάκια, πρέπει όλα να είναι τέλεια! Καλά μη πάθετε και εμμονές στα ξαφνικά! Χριστούγεννα είναι.. μέρες αγάπης και όχι εντυπωσιασμού! Love is in the air!

Ζυγός
Μια ωραία ημέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν έχετε καμία διάθεση για δημόσιες σχέσεις, φρου-φρου και αρώματα! Υπάρχουν κάποια θέματα από το παρελθόν, που συνεχίζουν να σας βασανίζουν το μυαλό και να φέρνουν εμπόδια στα σχέδιά σας! Πρώτα θα αντιμετωπιστούν αυτά και μετά θα γίνει μια νέα αρχή, είτε αυτό αφορά τη δουλειά σας, είτε τα ερωτικά σας! Αποφύγετε λίγο τις επαφές με τα συγγενικά σας τα πρόσωπα και προτιμήστε τις βόλτες με τα φιλαράκια. Ξενοιάστε η ζωή έχει και όμορφες στιγμές! Ταξιδέψτε κάνει καλό!

Σκορπιός
Μέρες τώρα κυνηγάτε έναν στόχο, το πολεμάτε από εδώ και από εκεί και νομίζω σήμερα θα λάβετε τα αποτελέσματα! Εννοείται πως είστε νικητές, είναι δικό σας το έργο, σας ανήκει εξολοκλήρου! Εντάξει μη περιμένετε να χαρούν όσοι σας γνωρίζουν, γιατί υπάρχουν οι ζηλίτσες και ο φθόνος! Η Αφροδίτη σας μπλοκάρει συναισθηματικά, όμως σας δείχνει το πρόσωπο που θα μπορούσε να σας προσφέρει μια όμορφη σχέση, σε όλα τα επίπεδα! Και ας μην είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας που λέμε! Φέτος θα κάνετε δωράκια σε λίγους και καλούς.. Οργανωθείτε λοιπόν και οικονομία! Οι καλές πράξεις.. επιστρέφουν μαγικά!

Τοξότης
Μια πολύ καλή ημέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας και να στολίσετε εκείνο το δεντράκι, που με λαχτάρα προσμένει να βρει τη γωνίτσα του και πάλι! Μπορεί να είστε λίγο τσίτα, όμως με αυτόν τον τρόπο θα εκτονωθείτε δημιουργικά και στη πορεία θα χαλαρώσετε, γιατί όσο να’ναι τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή ever! Μην είστε κουβαρντάδες, ναι μεν σας βοήθησαν και σας στήριξαν πριν καιρό κάποια πρόσωπα, όμως δεν είναι κατάλληλες οι μέρες για να το ανταποδώσετε! Να είστε πονηροί επίσης γιατί οι προθέσεις του κόσμου, όλο και κάτι ύποπτο κρύβουν! Οι καλικάντζαροι βγήκαν παγανιά!

Αιγόκερως
Διχασμένους σας βρίσκω, κάποιοι αγαπάτε τρελά και κάποιοι είστε έτοιμοι να πάρετε τα βουνά! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι μια πολύ καλή επιρροή, αλλά οι λοιποί πλανήτες τη τσιγκλάνε και σας τα κάνουν μαντάρα γενικώς! Εκεί που πάτε να τα βρείτε με τον σύντροφό σας, εκεί ξαφνικά χαλάει το έργο! Το νου σας σήμερα, να αποφύγετε τα ερωτικά τα καβγαδάκια, βέβαια μπορεί να αλλάξει λίγο το σενάριο, τύπου το ταίρι σας να σας κάνει κόνξες.. να δει αν θα τσιμπήσετε! Αν οι δραστηριότητές σας είναι καλλιτεχνικές, τότε εκτονωθείτε δημιουργικά.. Κάνει καλό! Και ένα singing in the rain, είναι μια καλή ιδέα!

Υδροχόος
Εννοείται πως σήμερα και από εδώ και πέρα γίνεται το δικό σας, δε ξέρω τι τσαλιμιές κάνατε για να αποδείξετε την αξία σας, πάντως τώρα πια, σας ακολουθούν, σας κατανοούν, έχετε πάντα δίκιο, οπότε θέλω να πιστεύω πως «το εγώ» σας δικαιώθηκε για ακόμα μια φορά! Νιώθετε τον ανταγωνισμό μέσα στο πετσί σας, αυτό είναι κάτι που σας αρέσει πολύ, όμως σας αγχώνει επίσης και σας κάνει πολύ νευρικούς! Ο επιμένων νικά και είπαμε, ο Δεκέμβρης κάνει πολύ εντυπωσιακό closer με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Ας κρατήσετε και σήμερα σοβαρό ύφος.. οι χαρές είναι απόλυτα προσωπικές! Χορέψτε στα κρυφά!

Ιχθύες
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, εκείνα τα άτομα που δε χρειάζεται να εξηγήσετε και πολλά! Μια ματιά, χίλιες λέξεις! Είναι μια έντονη περίοδος για εσάς, η δημιουργικότητά σας στα ύψη, σας δίνεται η ευκαιρία, να βελτιώσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα! Εννοείται πως τις μέρες αυτές, πρέπει να είστε όμορφοι, να ντύνεστε ωραία, χαμογελαστοί και πρόσχαροι και έτοιμοι να αναλάβετε δράση στο λεπτό! Έχετε όρεξη για παιχνδιάκια, έρωτες, αγάπες και λουλούδια, οπότε όσοι είστε ασυνόδευτοι, όλο και κάποιο πρόσωπο σας έρχεται στο μυαλό, όλο και κάποια ζαβολιά θα κάνετε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Mircea Iancu από το Pixabay