Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 22/12/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα παρέα με το μαγικό «22»! Ο τέλειος συνδυασμός
στη φαντασία τη δική μου, είναι και το σύμπαν μυστήριο, οπότε πολλά παράξενα μπορούν να συμβούν!


Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, ένας σκληρός και πολύ άκαρδος Υδροχόος με έναν ανάποδο και πολύ πεισματάρη Ταύρο, έκαναν το λάθος να πιάσουν κουβεντούλα και όσο η ώρα περνά, οι τόνοι ανεβαίνουν, το πεδίο γίνεται μάχιμο, υπάρχει ένταση, τα μάτια τους βγάζουν φωτιές.. κανείς δε θα νικήσει..
Όλα γίνονται για εκείνο το γόητρο.. ποιος είναι ο πιο δυνατός, ο πιο ισχυρός..! Μήπως όμως κρύβεται και ένας έρωτας μεγάλος από πίσω; Μήπως η ένταση αυτή φουντώνει το πάθος τους;
Και η φαντασία μου καλπάζει πρωινιάτικο.. γιατί όχι;;; Μου αρέσουν αυτά.. Τα πικάντικα της ζωής..




Και ας προσγειωθώ λιγουλάκι στη πραγματικότητα! Τα ερωτικά καβγαδάκια έχουν τη τιμητική τους σήμερα, κυρίως για λόγους οικονομικούς.. Και με τα λίγα και με τα πολλά η ζωή είναι ωραία. Οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας μετρούν.. και όχι τα φράγκα!

Τι να το κάνω να ζω μέσα σε ένα παλάτι ολομόναχη;;;

Τι ωραία που είναι η καλύβα όταν τη μοιράζομαι με εσένα;;;

Με πιάνετε τι σας λέω;;;

φιλάκια..


Κριός
Και μιας που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα, θα θελήσετε να πάτε να κάνετε μια βόλτα στην αγορά και να ψωνίσετε τα απαραίτητα, ίσως και κάποια δωράκια! Αυτή είναι η αιτία για ερωτικά καβγαδάκια, μιας που δε περισσεύουν τα κουκιά, όμως εσείς τον σκοπό σας! Ανεξάρτητα από τη προσωπική σας τη κατάσταση, θα προσπαθήσουν οι δικοί σας, να σας συμμαζέψουν, θυμίζοντάς σας, το τι έχετε να πληρώσετε με τη νέα τη χρονιά, αλλά τίποτα δε σας πτοεί! Έχετε κοπιάσει πολύ, για να κάνετε οικονομία τέτοιες μέρες!

Ταύρος
Με την Αφροδίτη και τον Ουρανό να τσακώνονται όλη την ημέρα, δε νομίζω πως τα μαντάτα είναι και τόσο ευχάριστα για εσάς! Μια έκπληξη σας περιμένει, απρόβλεπτη μάλιστα, θα το πάθετε το σοκ και παίζει να βγείτε και από τα ρούχα σας, παρακαλώ πολύ! Καθόλου καλή ημέρα για λύσετε τα ερωτικά σας τα βάσανα, μιας που άκρη δε θα βγάλετε και θα ακούσετε και ότι πιο παράξενο υπάρχει! Ανεξάρτητα του τι θα συμβεί, να είστε ψύχραιμοι, λογικοί, πονηροί και να αφήσετε να πέσει και τίποτα κάτω.. Απαντήστε αύριο!

Δίδυμος
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να φορέσετε τα καλά σας και να βγείτε έξω να σας δουν να σας χαρούν, αλλά όχι σε οποιοδήποτε μέρος! Επιλέξτε παρέες, που έχουν στόχους, όνειρα, φιλοδοξίες και ένα λαμπρό μέλλον, γιατί ανάμεσα τους, κυκλοφορούν εκείνες οι ευκαιρίες που γυρεύετε! Εννοείται πως έχετε όλα τα φόντα για να το στηρίξετε αυτό, αν νιώθετε διαφορετικά, αφήστε το καλύτερα! Οι επιθυμίες σας πολλές και να θελήσει κάποιος να σας τις ικανοποιήσει, θα πάθει σύγχυση τρελή! Βουνό ή θάλασσα;;; Μην είστε απαιτητικοί!

Καρκίνος
Ειλικρινά δε ξέρω τι μέρα σας ξημέρωσε, έχω την εντύπωση πως όλο και κάτι θα δείτε, ή θα μάθετε που θα ζηλέψετε μέχρι εκεί που δεν υπάρχει! Αφορά τον σύντροφό σας, το πρόσωπο που σας αρέσει, πάντως θα ανεβάσετε πίεση στο λεπτό και θα θελήσετε να το αντιμετωπίσετε άμεσα το θέμα! Το ζητούμενο δεν είναι να του βάλετε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, αλλά να επικοινωνήσετε σε βάθος, να κατανοήσετε τις σκέψεις του, τις προθέσεις του και τι πραγματικά του συμβαίνει! Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο! Το νου σας..

Λέων
Και επειδή έχετε επαγγελματικά βάσανα, ή μπορεί να νιώθετε λίγο κρυωμένοι, ξαφνικά αντί να σας πιάσει το παράπονο και να μιλήσετε ανθρώπινα και λογικά, θα βγάλετε το κακομαθημένο Λιοντάρι από μέσα σας και παίζει να ξεσπάσετε στο σύντροφό σας ή στους δικούς σας τους ανθρώπους! Σας ενοχλούν τα πάντα όλα σήμερα, γυρεύετε αφορμή από το κάθε τι, είστε πολύ κακά παιδιά και γκρινιάρικα επίσης! Προτείνω να κάνετε δουλειές που θα σας κουράσουν, να εκτονωθείτε δημιουργικά και να αφήσετε τις κόνξες.. τι λέτε;;;

Παρθένος
Είναι από εκείνες τις μέρες που παίζει στα καλά τα καθούμενα να επικοινωνήσουν μαζί σας διάφορα πρόσωπα, που μόνο άγχος σας προκαλούν και νευρικότητα! Το δικαίωμα εσείς το έχετε δώσει, αφού πολλές φορές ξεχνάτε να ξεχωρίσετε τις στιγμές, όμως καλά θα κάνετε σήμερα, απλά να ακούσετε το τι έχουν να σας πουν δίχως να απαντήσετε φυσικά! Προφανώς χρειάζονται τη βοήθειά σας, τη παρουσία σας ίσως, που σημαίνει πως θα κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και θα συνεργαστείτε ομαλά, αφού παίζονται άλλα συμφέροντα από πίσω!

Ζυγός
Φτιάξτε ράντζο έρχονται μουσαφίρηδες! Γιορτινές οι μέρες αυτές, όλο και κάποιος θα θελήσει να έρθει να σας δει, μπορεί να μείνει και λίγο παραπάνω, οπότε η έκπληξη μεγάλη, όμως όλοι οι καλοί χωρούν! Και κάπως έτσι μια αναστάτωση σε οικογενειακό, προσωπικό και ερωτικό επίπεδο θα υπάρξει, αλλά στο χέρι σας είναι να το χειριστείτε με διπλωματικό και τσαχπίνικο τρόπο! Βέβαια ανεξάρτητα από αυτό, ίσως προκύψει και ένα συναισθηματικό μπουρίνι, γεμάτο από πάθος και παραλογισμό! Θέλουμε kisses & happy end!

Σκορπιός
Και επειδή είστε τέρμα στρεσαρισμένοι με τις οικογενειακές υποχρεώσεις που υπάρχουν, σήμερα παίζει να τους πείτε «ως εδώ», να πάρετε τη τσαντούλα σας και δρόμο! Δεν αντέχετε άλλο πια να σας λένε το τι θα κάνετε και το πώς και στη τελική να απορροφούν όλο σας τον χρόνο και να ανακατεύονται και στα προσωπικά σας! Σα να τις έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, ο καθένας στον πάγκο του και αν του αρέσει! Ντυθείτε ωραία και εξαφανιστείτε με πολύ καλή παρέα! Βελτιώστε τη διάθεσή σας με κάθε τρόπο!

Τοξότης
Και ενώ έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να πάτε να ψωνίσετε διάφορα για το σπίτι, γιορτές είναι κάνετε μια στο κοινό σας το ταμείο και βρίσκετε ψίχουλα μέσα! Ανεβάζετε πίεση στο λεπτό και κάπως έτσι γίνεται ένας κακός χαμός, τύπου πού πήγαν τα λεφτά και γιατί δεν ενημερωθήκατε για αυτό! Δε γίνεται εσείς να στερήστε και να μαζεύετε και άλλοι να τα χαίρονται! Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Προφανώς αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι και ίσως να είστε και λίγο παράλογοι! Συνεννοηθείτε επιτέλους σε άλλο επίπεδο!

Αιγόκερως
Και ξαφνικά σήμερα νιώθετε σα μικρά παιδιά, είστε πιο χαλαροί από ποτέ και έχετε όρεξη για παιχνίδια και ιστορίες για αγρίους! Εννοείται πως σας κοιτάζουν με μισό μάτι, ύποπτη πολύ η συμπεριφορά σας για μερικούς, όμως ας πούμε πως ο Ήλιος φωτίζει τη ψυχή σας από εδώ και πέρα, είναι αστρολογικό το γεγονός, οπότε απολαύστε το, είναι μια πολύ ωραία Κυριακή! Καλά μη ξεκινήσετε να λέτε το Σ’αγαπώ σε όλο τον κόσμο, γιατί δε θα σας πιστέψουν κιόλας! Δε γίνεται από τη μια σκληροί και από την άλλη μελιστάλαχτοι! Χαχα..

Υδροχόος
Πεσμένα τα κέφια η αλήθεια είναι και νιώθετε πολύ ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά των πολύ δικών σας προσώπων και είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε εκείνο το μπουμ! Καιρό τώρα τους παρακολουθείτε και μαζεύετε μέσα σας διάφορα και πόσο πια, οπότε με αφορμή την Αφροδίτη και τον Ουρανό και τα καβγαδάκια τους, θα πατήσετε πόδι και θα βγάλετε από μέσα σας τα πάντα όλα! Καιρός λοιπόν να ακούσουν μερικές αλήθειες που πονούν, καιρός να πάψουν να ασχολούνται με τη περίπτωσή σας! Χαμούλης έτσι;;;

Ιχθύες
Είναι από εκείνες τις ημέρες που άλλα νιώθετε, άλλα δείχνετε, άλλα λέτε, είστε λίγο μπερδεμένοι, όμως το απολαμβάνετε εσείς, γιατί μεγάλη η σύγχυση που προκαλείτε στους άλλους! Προσέχετε τι λέτε στον σύντροφό σας, γιατί ένα πείραγμα δικό σας, μπορεί να είναι η αφορμή για να ξεσπάσει μεγάλο μπουρίνι και δε νομίζω πως σας παίρνει μετά από τις ζαβολιές που κάνετε καιρό τώρα! Καιρός να ξεκινήσετε τις βολτούλες, γιατί στο σπίτι μέσα ο έρωτας δε θα σας χτυπήσει τη πόρτα! Γυρέψτε τον στα σοκάκια της πόλης..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay