Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Ο Δίας, Ο Ουρανός & τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες τώρα γράφω και γράφω και όλο με
διακόπτουν και με ενοχλούν και μόνο πρωί τελικά έχω εκείνη τη μαγική τη διάθεση για να είμαι εδώ κοντά σας!

Μυστήριο το σύμπαν, χαρωπά πολύ μας τα λέει, τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη, ο Δίας και ο Ουρανός έχουν αγάπες και λουλούδια μεταξύ τους, οπότε εδώ κάτω στη Γη, σε εμάς τους κοινούς θνητούς, μέχρι και τις 22/12 θα συμβούν θαύματα και πράγματα!



Ο Δίας αν και μέρες γιορτινές μας δίνει την όρεξη να βάλουμε νέους στόχους και να τους πετύχουμε άμεσα! Ο Ουρανός φέρνει τα αποτελέσματα με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο, είτε είναι χαρωπά, είτε είναι λίγο γλυκόξινα! Η αλήθεια πάντως θα φανεί, όπως και να έχει!
Τι ονειρεύεται ο καθένας από εμάς; Μια νέα δουλειά; Μια προαγωγή; Μια αύξηση; Ε λοιπόν, μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια, κυνηγήστε τα όνειρά σας, διεκδικήστε ότι σας ανήκει και πολεμήστε προκειμένου να αποκτήσετε όσα σας αξίζουν!
Όσο για τον έρωτα πρέπει να τα έχει βρει λίγο σκούρα στο ζώδιο του Αιγόκερου, γιατί μπορεί ως προσωπικότητα εσωτερικά να φλέγεται, όμως αυτό που βλέπουμε εμείς είναι το απόλυτο ψύχος! Συνεπώς μη προσμένουμε ερωτικές εξομολογήσεις και πάθη μεγάλα τις μέρες αυτές!

Εννοείται πως το φινάλε του Δεκέμβρη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα είναι κάτι το πολύ μοναδικό και αξεπέραστο, για αρκετές ψυχές εκεί έξω..

Και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

φιλάκια!


Κριός
Είναι οι μέρες τέτοιες, το σύμπαν σας κάνει δώρο μια επαγγελματική νέα ευκαιρία! Όσοι έχετε δουλέψει σκληρά και έχετε κυνηγήσει ένα στόχο με πολύ πάθος, φτάνετε στην επιτυχία και με αφορμή αυτό, «η θέση» είναι δική σας! Μπορεί εσείς να ετοιμάζεστε για άδειες και γιορτινές στιγμές, όμως να ξέρετε πως τώρα που ο κόσμος χαλαρώνει και κοιτάζει αλλού, γίνονται οι καλύτερες συμφωνίες! Ο τρόπος που χειριστήκατε ένα σοβαρό πρόβλημα προ ημερών, είναι η αιτία που θα ακουστεί το όνομά σας και θα μαθευτούν και τα χαρίσματα που έχετε επίσης! Λεφτά παίρνετε, είτε ως μπόνους, είτε ως αύξηση! Οι φιλοδοξίες σας πάνω από όλα! Το έλκηθρο έχει ένα σακί γεμάτο από χρυσές λίρες, με το όνομά σας επάνω! *Αποφύγετε τα ερωτικά καβγαδάκια που προκύπτουν εξ αιτίας των χρημάτων!

Ταύρος
Ο απρόβλεπτος Ουρανός σίγουρα έχει αναστατώσει και ξεβολέψει πολλά Ταυράκια εκεί έξω, όμως τις μέρες αυτές ας πούμε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, το σύμπαν να σας ανταμείψει για το κόπο σας και τις στεναχώριες που περάσατε όλον αυτόν τον καιρό! Η δημιουργικότητά σας στα ύψη, βρίσκετε την όρεξη να ασχοληθείτε με τα θέματά σας και να πετύχετε ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους! Πιο πολύ επαγγελματικό το βλέπω, παρά ερωτικό, αλλά δε ξέρετε ποτέ, όπου να’ναι κοντό φτάνει η Αφροδίτη στους Υδροχόους.. ο αέρας τους όλο και κάτι μπορεί να φέρει! Μια ερωτική αναστάτωση στις 22/12 ας πούμε και γιατί όχι; Ονειρευτείτε άφοβα και ζητήστε δωράκια από τον Αϊ-Βασίλη! Σας έχει βάλει λίστα! *Αποφύγετε τις μυστήριες συναντήσεις με άτομα πιο δυνατά και σπουδαία από εσάς!

Δίδυμος
Και ξαφνικά τις μέρες αυτές ένα πρόσωπο να βρεθεί στο διάβα σας, μπορεί να είναι και ο Αϊ-Βασίλης και να έχει όλη τη καλή τη διάθεση και το χρήμα για να σας βοηθήσει να κάνετε κάτι δικό σας, να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας, για να κάνετε το πρώτο βήμα με το καλύτερο τον τρόπο! Και αυτό να μη συμβεί, λεφτά σίγουρα θα πάρετε, ότι σας οφείλουν, μπορεί και κάτι παραπάνω, για τη κατανόηση που δείξατε το προηγούμενο το διάστημα! Ανοίγουν οι ουρανοί, δικαιώνεστε για την υπομονή σας, για το πείσμα και την εργατικότητά σας και μετά από όλα αυτά, παίζετε μπάλα κανονικά και έτσι όπως πρέπει! Οι εκπλήξεις πολλές, το στόμα σας να έχετε κλειστό.. γιατί μόνο σε μπελάδες σας βάζει.. ! *Αποφύγετε να ζητάτε περισσότερα από όσα προσφέρετε! Μην είστε πλεονέκτες!

Καρκίνος
Χρυσά μου, έφτασε ο καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά με τη προσωπική σας τη ζωή, τη σχέση σας, τον γάμο σας! Ο Δίας έχει σκοπό να σας βάλει κάτω και να σας δείξει το πώς είναι η κατάσταση στη παρούσα φάση, στο αν θα υπάρξει βελτίωση και μέλλον, ή αν θα χρειαστεί να πείτε το αντίο, προκειμένου να ζήσετε έναν έρωτα μεγάλο! Το θέμα είναι εσείς τι ποθείτε περισσότερο, ποια τα όνειρά σας και ποιο πρόσωπο είναι ιδανικό για να βρίσκεται στο πλάι σας! Και τα καλύτερα έρχονται, οπότε τις μέρες αυτές, ξεπερνάτε τον εαυτό σας, τα ταμπού σας και τις δεσμεύσεις που μόνο πόνο φέρνουν! Το σωστό το timing παίζει σημαντικό ρόλο, οπότε έφτασε η εποχή να αρπάξετε ευκαιρίες πολύ μοναδικές! *Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας! Μια άλλη φορά ίσως..

Λέων
Βασανίζεστε Λιονταράκια μου, πολύ, επαγγελματικές οι σκοτούρες σας, αφού ο Δίας σας βάζει κάτω και σας τα λέει ένα χεράκι και αρκετοί διαπιστώνετε πως η δουλειά που κάνετε δε σας εκφράζει πια, δε σας καλύπτει και πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε μια άλλη! Ο Ουρανός από την άλλη προκαλεί απρόβλεπτες καταστάσεις, τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερο, γεγονός που σας στρεσάρει και κάπως έτσι έρχονται και τα προβλήματα υγείας! Αν κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες, αν ανοίξετε το στοματάκι σας και μιλήσετε, αν αναζητήσετε κάτι το διαφορετικό, να ξέρετε πως το σύμπαν μπορεί να σας ακούσει και να σας τα προσφέρει όλα στο πιάτο μια και έξω! Τότε να σας δω, τι θα κάνετε! *Αποφύγετε να τα βάλετε με τον σύντροφό σας, όταν σας φταίει κάτι άλλο!

Παρθένος
Ετοιμάστε βαλιτσούλα, τις μέρες αυτές ένα ταξιδάκι πολύ μακρινό θα το κάνετε, κάπου ωραία, κάπου ονειρεμένα! Χλωμό το βλέπω να κάνετε γιορτές στο σπιτάκι σας! Βλέπω όμως και πρόταση γάμου για αρκετούς από εσάς εκεί έξω, στο πιο απίθανο μέρος, τη πιο παράξενη στιγμή! Με τον Δία να έχει τρελά κέφια, να ξέρετε τα δώρα που φέρνει είναι πάρα πολλά, τα αξίζετε κιόλας, οπότε παρέα με τον Αϊ-Βασίλη, να προσμένετε να συμβούν Χριστουγεννιάτικα θαύματα! Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, εκεί που θα πίνετε ας πούμε το κοκτέιλ σας ή το τσάι σας σε ένα σαλέ τσουπ η γνωριμία, τσουπ και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία! Οι Ουρανοί έχουν ανοίξει, για πάρτη σας σίγουρα! *Αποφύγετε τις επαγγελματικές επαφές, που μόνο στρες σας φέρνουν! Έχει διακοπές τώρα!

Ζυγός
Όλο το χρόνο σας γράφω για εκείνο το οικοπεδάκι, για εκείνα τα οικογενειακά τα ζητήματα, πιστεύω να έχετε καταφέρει να χωρίσετε τις περιουσίες σας, να πάρετε το μερίδιό σας, γιατί έχετε κάνει όνειρα και εσείς, θέλετε οπωσδήποτε να βελτιώσετε τη ζωή σας, που σημαίνει πως ετοιμάζεστε για μια επένδυση πολύ σοβαρή.. Αρκετοί φεύγετε από το σπιτάκι και μπαίνετε σε μια βιλίτσα ας πούμε, γιατί ο Δίας σας θέλει στον αφρό! Βέβαια ο Ουρανός, κάνει μια φου και σκορπάει τα χρήματά σας από εδώ και από εκεί, οπότε το νου σας, γιατί οι σπατάλες σας, μπαίνουν εμπόδιο στους στόχους σας! Αρκετοί παντρεύεστε, βρίσκετε το άλλο σας μισό, ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα δυνατά, μπουκάρει μέσα, να έχει happy end! *Αποφύγετε να ανακοινώσετε τα γιορτινά σας τα πλάνα! Εξαφανιστείτε πριν σας πάρουν χαμπάρι!

Σκορπιός
Ανεξάρτητα του πώς νιώθετε, τις μέρες αυτές θα φορέσετε τα γιορτινά σας και θα βολτάρετε πολύ από εδώ και εκεί, γιατί οι προσκλήσεις για έξω πέφτουν βροχή και οι δημόσιες σχέσεις απαραίτητες για εκείνο το πολυπόθητο, καλύτερο «αύριο»! Συνήθως τα θαύματα προκύπτουν όταν η ελπίδα φτάνει στο τέλος της! Και κάπως έτσι, μέσα από τις συναναστροφές σας, ο Δίας στέλνει ένα πρόσωπο που έχει πολλά να σας προσφέρει, ακόμα και μια νέα δουλειά! Ξεχάστε το σπιτάκι σας, αφήστε κάποιον άλλον να φτιάξει μελομακάρονα, ο σκοπός του σύμπαντος είναι να κυκλοφορήσετε, να σας δουν να σας θαυμάσουν, να τους θυμίσετε τι φοβερή προσωπικότητα είστε! Όρεξη να έχετε μόνο! *Στείλτε τις αποφάσεις σας με τελεσίγραφο και όχι από κοντά! Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας! 

Τοξότης
Το μάθατε πιστεύω πως ο Δίας σας έχει πει αντίο από αρχές του μήνα, οπότε θεωρώ πως τις μέρες αυτές καλό είναι να κάνετε έναν απολογισμό, τύπου τι είχατε, τι χάσατε, τι κερδίσατε, τι έμεινε στην άκρη ως εκκρεμότητα! Τι γίνεται από εδώ και πέρα; Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ζητήσετε μια αύξηση! Την αξίζετε μετά από τόσο αγώνα που ρίχνετε καθημερινά χρόνια τώρα! Αρκετοί βρίσκετε την όρεξη, τον χρόνο, έχετε και τη φαντασία και αποφασίζετε να κάνετε κάτι δικό σας, ή να επενδύσετε αυτό το κάτι της παραπάνω, γιατί οι αλλαγές ανανεώνουν και αρέσουν πολύ! Ο απρόβλεπτος Ουρανός φέρνει μικρά ενοχλητικά εμπόδια, γιατί προφανώς κάτι σας λέει και πρέπει να ακούσετε! *Το χρήμα είναι η αιτία για πολλά κακά! Ας μην είναι όμως η αιτία να κάνετε γιορτές μονάχοι!

Αιγόκερως
Μια μπλε χάντρα να φορέσετε για το μάτι, γιατί μπορεί ακόμα και το σύμπαν να ζηλέψει τη περίπτωση τη δική σας! Ο Δίας στο ζώδιό σας και ο Ουρανός από τον Ταύρο να σας χαϊδεύει και να σας αγαπά όσο ποτέ άλλοτε! Οι μέρες είναι ιδανικές για να βάλετε στόχους και να τους πετύχετε σε χρόνο ντε τε! Οι δρόμοι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα! Ο σκοπός είναι εκείνο το «αύριο» να έχει πιο γερές βάσεις και να νιώσετε το συναίσθημα της ασφάλειας σε όλο το πετσί σας! Το διάστημα αυτό είναι απρόβλεπτο πάνω σε ερωτικά ζητήματα, μπορεί να εμφανιστεί ο άνθρωπος της ζωής σας, μπορεί να σας κάνουν ακόμα και πρόταση γάμου, μπορεί το σύμπαν να σας κάνει ένα μαγικό, ανεπανάληπτο ταξίδι! *Αποφύγετε τους συναισθηματισμούς και εκείνο το θέατρο του παραλόγου!

Υδροχόος
Όλος ο κόσμος έχει χαρές και γλέντια και εσείς στα σκοτάδια για ακόμα μια φορά! Δε λέτε να ξεπεράσετε εκείνο το παρελθόν με τίποτα και μπόλικες σκέψεις που αφορούν τη προσωπική σας τη ζωή σας βασανίζουν και σας αγχώνουν, γιατί πιο το όφελος εσείς να αγωνίζεστε μονάχοι, σα τη καλαμιά στο κάμπο! Ο Ουρανός που σας έχει και μια τρελή αδυναμία, έχει σκοπό να σας κάνει «άλογο» τις μέρες αυτές, βάζετε πολύ κόσμο στη θέση του και δεν επιτρέπετε σε κανέναν να ανακατεύετε σε θέματα καρδιάς και συντροφικότητας! Ναι μεν προτιμάτε τις μοναξιές σας, όμως ευτυχώς όχι για πολύ! Αποδεχτείτε το παρελθόν σας και αλλάξτε σελίδα για να έρθουν τα καλύτερα! *Να επαναστατήσετε με αιτία και επιχειρήματα λογικά! Πείτε αυτά που νιώθετε!

Ιχθύες
Όλο το χρόνο έχετε κάνει αρκετές προσπάθειες για να βελτιώσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα! Τα εμπόδια και οι κακοτοπιές πάει πέρασαν, από εδώ και πέρα, ο Δίας σας δίνει την ευκαιρία και μια νέα καλύτερη δουλειά να βρείτε και να αποδείξετε την αξία σας σε άτομα που δε σας γνωρίζουν καν! Ανάβει το πράσινο το φως, σε εκείνα τα όνειρα που φανταζόσασταν προχθές, οπότε το μόνο που απομένει είναι να κάνετε εκείνη την ωραία τη βουτιά και ότι προκύψει! Σίγουρα τις μέρες αυτές δε θα βαρεθείτε με τίποτα, πολλά τα νέα δεδομένα, οι εμπειρίες καθημερινές, οπότε παρέα με λίγους και καλούς, καταφέρνετε το ακατόρθωτο..!!! Αποδεχτείτε το διαφορετικό, για να νιώσετε και εσείς διαφορετικοί! *Μη φλερτάρετε από χόμπι, αλλά επειδή κάποιος σας αρέσει! Μαζευτείτε, εκτίθεστε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Cari R. από το Pixabay