Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 07/12/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους έφτασε Σάββατο, ακόμα και σήμερα πουρνό-πουρνό έσκασαν τα
εμπόδια, όμως τα ξεπέρασα, γιατί ο επιμένων νικά και η Ταυρίνα έχει πεισμώσει.. και όποιος μπει μπροστά μου.. έχω κέρατα παρακαλώ πολύ και εκπέμπω danger!





Οι Σκορπίσιες οι μέρες δε λένε να τελειώσουν.. Βασικά ο Άρης μας τα έχει κάνει και πολύ μαντάρα, η γνωστή τετράδα, έχει πάθει έναν παροξυσμό, Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, υπάρχει ένταση και η κατάσταση είναι πολύ μάχιμη! Όποιος επιβιώσει! Ο ανταγωνισμός στο φουλ! Και δε μας φτάνουν αυτά, έχουμε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, από τη μια να φτιάχνει μυστικές ερωτικές σχέσεις και από την άλλη να διαγράφει κάθε ίχνος αγάπης! Πώς γίνεται αυτό, να μας το εξηγήσει κανείς, γιατί προσωπικά αρνούμαι να πιστέψω στα τερτίπια της! Βέβαια, αντιλαμβάνομαι, πως όπου υπάρχει πάθος και ερωτισμός, τότε υπάρχει ένα φως.. Όπου είναι χλιαρά τα πράγματα, γίνονται παγάκια και adios amigos!

Αγωνιώ για την Αφροδίτη στον Υδροχόο… Εκεί να δείτε παγάκια στη καρδιά! Χαχα..

τρελά φιλάκια!


Κριός
Ζόρικη η μέρα από ψυχολογικής άποψης, σας πιάνουν τα συναισθηματικά σας και έχω την εντύπωση πως τα μουτράκια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο για σήμερα! Επαγγελματικά τα βάσανά σας, γιατί ενώ έχετε αποδείξει την αξία σας καιρό τώρα, χρειάζεται να το πάρετε πάλι από την αρχή, για να αποκτήσετε όσα ονειρεύεστε, που βρίσκονται ένα βήμα παραπέρα! Είστε τόσο κοντά, οπότε κάντε τη καρδιά σας πέτρα και δουλέψτε παραπάνω. Και τι έγινε;;; Το νου σας σε αθώα φλερτ, που προκύπτουν ξαφνικά, κάτι μου «βρωμάει»!

Ταύρος
Είναι μια μέρα με τα κέφια πολύ πεσμένα, θέλετε να εξαφανιστείτε από παντού, να μη δείτε άνθρωπο μπροστά σας! Και ενώ το παίρνετε απόφαση πως θα κάνετε παρέα με τη μοναξιά σας, ξαφνικά ίσως να σας προσκαλέσουν κάπου, να χρειαστεί να ντυθείτε όμορφα και να πάτε σε μια υποχρέωση; Σας ξεβολεύουν εν ολίγοις, είτε τα φιλαράκια σας, είτε άτομα από τη δουλειά, οπότε μη κάνετε όνειρα τρελά! Είναι ένα μυστήριο ΣΚ, που δείχνει πως τα όνειρα μερικές φορές πραγματοποιούνται αλλά όχι και για πολύ! Το νου σας..

Δίδυμος
Είναι το σύμπαν τέτοιο που σας θολώνει το μυαλό και κάνετε κάτι σκέψεις, πολύ εξωπραγματικές! Λέτε και ψεματάκια στον εαυτό σας, προκειμένου να νιώσετε καλύτερα, ελπίζω να μη τα πιστέψετε κιόλας! Εντάξει, είπαμε να γίνετε καλά παιδιά και να πληρώσετε τα χρέη σας, αλλά μη βάζετε το χέρι τόσο εύκολα στη τσέπη! Σήμερα δηλαδή αν σας ξεφουρνίσουν κάτι, κάντε πως δεν ακούσατε ας πούμε.. Από την άλλη το γεγονός πως έχετε πέντε φράγκα στην άκρη, δε σημαίνει κάτι.. Αποφύγετε τις ανούσιες σπατάλες!

Καρκίνος
Τι τέλεια μέρα σας ξημέρωσε! Μη βιαστείτε να ντυθείτε, φορέστε εκεί δα πέρα τα σέξι σας και ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, γιατί ξαφνικά το πάθος και ο ερωτισμός που νιώθετε και εκπέμπετε είναι το κάτι άλλο! Φτιάξτε ατμόσφαιρα, ξελογιάστε το πρόσωπο που αγαπάτε, βρείτε τρόπους να ανανεωθείτε και να αγαπηθείτε ακόμα περισσότερο! Υπερβολές θα μου πείτε, αλλά όποιος πραγματικά θέλει, μπορεί! Τόσο απλά! Εννοείται πως οι ελεύθεροι και ωραίοι, έχει τσάρκα απόψε, φλερτ, πονηρές ματιές και ότι προκύψει..!

Λέων
Χρυσά μου παιδιά, ότι και αν έχετε κατά νου για σήμερα, θα τσακίσει, να το ξέρετε αυτό! Αφήστε την ημέρα να κυλήσει ήρεμα, όχι τίποτα άλλο για να μην εκνευριστείτε και χαλαστείτε επειδή ας πούμε, δε σας φτάνουν τα φωτάκια και οι γιρλάντες! Και τι έγινε; Αλλάξτε το ντεκόρ! Προτιμήστε τις βόλτες με τα φιλαράκια καλύτερα, γιατί έτσι και θα ξενοιάσετε και θα αποφύγετε και τις εκπλήξεις! Βέβαια, για τους πιο extreme της παρέας, έχει μπαρότσαρκα απόψε, πολύ φλερτ και το Λιονταρίσιο σας ταπεραμέντο στα ύψη!

Παρθένος
Μη βιάζεστε να τα κάνετε όλα τέλεια! Ναι μεν είναι ωραίο να έχετε τακτοποιημένα τα πάντα όλα, όμως μερικές φορές καλό είναι να περιμένετε να δείτε και τις προθέσεις των άλλων. Χαλαρώνουν οι δικοί σας, όταν αναλαμβάνετε τα πάντα όλα και μετά γκρινιάζετε πως κανείς δε σας φροντίζει! Μη δίνετε περισσότερα από όσα πρέπει, κάντε πίσω μια φορά, να δείτε, ποιος θα σας προσφέρει κάτι με όλη του τη καρδιά; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει για εσάς; Κάντε ένα test drive, πριν ξεγυμνωθείτε και ξεπαραδιαστείτε!

Ζυγός
Ένα ρομαντικό ταξιδάκι έχει το μενού με το άλλο σας μισό! Είναι οι μέρες τέτοιες που αρκετοί ζείτε το όνειρο, έστω για λίγο! Απολαύστε το λοιπόν! Βέβαια, ναι μεν η διάθεση είναι ρομαντική, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις οι επιθυμίες δε συμφωνούν και μπορεί ξαφνικά να υπάρξει ένταση για τα πιο χαζά πράγματα! Στις λεπτομέρειες φαίνεται πάντα η διαφορά, για αυτό ξεπεράστε τον εγωισμό σας και συμβιβαστείτε. Καλύτερο αυτό παρά ένας τσακωμός δίχως ουσία! Μην ονειρεύεστε ιππότες και πριγκίπισσες. Όχι σήμερα!

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως είστε κάπως μπόσικοι τις μέρες αυτές, από τη μια ο Άρης στο ζώδιό σας, από την άλλη ο Ερμής, ότι έχετε να πείτε, θα το πείτε έξω από τα δόντια και αν κάποιος πονέσει πρόβλημά του! Σκληροί και απόλυτοι, αφού τελικά έτσι περνάει το δικό σας, δίχως πολλά-πολλά! Να ντυθείτε καλά σήμερα, να τρώτε καλά επίσης και πάρτε και καμιά βιταμίνη, για σας βλέπω να πέφτετε τέζα και άντε μετά να δω, ποιος θα τρέξει να σας φροντίσει.. Δε σας παίρνει λοιπόν να βρεθείτε τώρα στην ανάγκη του άλλου! Τραγικό;;;

Τοξότης
Αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι και φτιάχνετε παγίδες και πέφτετε από μόνοι σας μέσα! Ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα το ΣΚ αυτό, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σταματήσετε να σκέφτεστε οτιδήποτε εξωπραγματικό! Εντάσεις και τσακωμοί προκύπτουν, είτε σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε οικογενειακό! Ναι μεν σας χρειάζονται, όμως ο τρόπος που προσφέρεστε δεν είναι και ο καλύτερος και αντί να φτιάχνουν τα πράγματα, χαλούν ακόμα περισσότερο! Ρίξτε νερό στο κρασί σας και μην επιμένετε, έχετε λάθος!

Αιγόκερως
Είναι μέρες που εστιάζεστε σε οικογενειακά θέματα! Μπορεί ο κλήρος να έχει πέσει επάνω σας, να πρέπει να κάνετε περισσότερα πράγματα για τους άλλους, να χρειαστεί να φροντίσετε ένα πρόσωπο κάπως παραπάνω! Ζόρικα τα πράγματα, γιατί εσείς έχετε τις απόψεις σας, τον τρόπο σας και συνήθως οι άλλοι δε συμφωνούν και τόσο με τον απόλυτο το χαρακτήρα σας! Ο έρωτας παρόλα αυτά, είναι κάπου κρυμμένος και ετοιμάζεται να σας κάνει μια έκπληξη πολύ φοβερή και τρομερή! Το σύμπαν σας επιστρέφει κάτι..! Το νου σας!

Υδροχόος
Φροντίσατε μια χαρά να φτάσετε ως εδώ, έχοντας πλέον απίστευτες δραστηριότητες και υποχρεώσεις! Είστε μέσα στο παιχνίδι τώρα πια, επιβάλλεται να το φτάσετε ως το τέλος και να βγείτε νικητές! Καλύτερα ένα ζορισμένο πρόγραμμα, παρά το τίποτα! Ή του ύψους ή του βάθους! Σήμερα τσακώνεστε με όλο τον κόσμο, σας τα κάνουν μαντάρα με το που αλλάζετε πλευρό! Τα ψεματάκια πάνε και έρχονται και εσείς τρελαίνεστε ακόμα περισσότερο! Το νου σας δεν έχει shopping therapy σήμερα, γιατί ξεπαραδιάζεστε και μια τρύπα στο νερό!

Ιχθύες
Βαστάτε τα άλογα και εμείς εσάς, γιατί με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται στην απόλυτη ψυχοπάθεια, γυαλίζει και το δικό σας το ματάκι και άρες μάρες κουκουνάρες! Αστρολογικά πάντα.. λατρεύετε τα αθώα τα ψεματάκια, όμως όταν έχετε αραδιάσει ένα σκασμό το τελευταίο το διάστημα, να περιμένετε σήμερα να σας ξεφύγουν οι λέξεις και να εκτεθείτε από το πουθενά! Αρκετοί θα βρεθείτε στα μαγαζιά, να ψωνίζετε το ένα και το άλλο και ξαφνικά άδειος ο λογαριασμός! Κάποιοι όμως νιαουρίζετε για ένα δωράκι..! πω πω..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos 
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay