Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Το Ζώδιο του μήνα: Αιγόκερως 2019 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα Αιγοκεράκια μου.. που πραγματικά αναρωτιέμαι, τι θα κάνουμε με
τη περίπτωση τη δική σας!
Ας σας κάνω μια γλυκιά υπενθύμιση, τύπου ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας, ο Πλούτωνας επίσης και ο πολύ υπέροχος Δίας! Συνδυασμός που σκοτώνει θα έλεγα, γιατί κανείς τους δεν αστειεύεται στη παρούσα φάση, να το ξέρετε αυτό!

Ο Κρόνος, έχει σκοπό να σας πει την αλήθεια! Πού έχετε πράξει σοφά και πού όχι! Εννοείται πως αποδέχεστε τα λάθη σας, έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης, οπότε μόνο τότε θα ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας! Έτσι έρχεται η ισορροπία μεταξύ καλού και κακού! Δίκαια πράγματα!


Ο Πλούτωνας θέλει αλλαγές! Το σκάρτο πρέπει να φύγει, να μείνει χώρος για κάτι άλλο, πιο ωραίο και πιο φρέσκο ας πούμε.. Οπότε ίσως και να συνεργάζονται μεταξύ τους, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας και να έχουν σχέδιο, πολύ τρελό και αλλοπαρμένο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας!

Ο Δίας στο ζώδιό σας, είναι ότι πιο ευχάριστο θα μπορούσε να συμβεί, γιατί φέρνει πολλά δώρα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Οι κόποι σας πιάνουν τόπο και το χρήμα κινείται με μεγαλύτερη άνεση! Ναι μεν έχει σκληρή δουλειά, έχει όμως και την ανάλογη ανταμοιβή, μετά από καιρό, ίσως.. Οπότε χαμογελάστε, είναι αυτό που λέει το τραγούδι, “it aint over till its over”! Στοίχοι με νόημα!

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας επίσης, ποιος τη χάρη σας, παρέα με τον Ουρανό, φέρνουν όμορφα δώρα από τους δικούς σας τους ανθρώπους, νιώθετε την αγάπη σε όλο σας το είναι και εννοείται πως δε το περιμένατε με τίποτα! Κάθε μέρα και μια όμορφη έκπληξη!

Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας, ήταν μια μαγική αστρολογική επιρροή, οπότε να το ξέρετε πως μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, στη πιο απρόβλεπτη στιγμή και το χαμόγελο να μείνει μόνιμα στα χείλη σας.. Ονειρευτείτε, επιθυμείστε, ότι λέει η καρδούλα σας, μπορεί να πραγματοποιηθεί και να συγκλονιστείτε! Εκπληκτικές μέρες από τις 29/12 μέχρι και τις 31/12/2019!

Ο Ερμής στο ζώδιό σας, ας πούμε πως σας ξεμπλοκάρει και ξαφνικά σε συνδυασμό με όλα όσα ανέφερα πιο πάνω, γίνεστε πιο συναισθηματικοί, πιο επικοινωνιακοί, λέτε αλήθειες, κάποιες πονούν και κάποιες όχι! Προκύπτουν μοιραίες συναντήσεις και ποτέ δε ξέρετε με ποιο πρόσωπο θα αλλάξετε τη χρονιά.. Μπορεί να ζήσετε για λίγο το παραμύθι της Σταχτοπούτας..!

Και μπαίνουμε στον Γενάρη 2020, με πολύ χαρά και ευτυχία τουλάχιστον μέχρι τις 6/1! Φροντίστε λοιπόν τις μέρες αυτές, να τις περάσετε με αγαπημένους ανθρώπους, με τον σύντροφό σας, να είστε δοτικοί, όλο αυτό είναι αμοιβαίο και σας φτιάχνει πολύ τη διάθεση!
Και μετά ξεκινούν τα πρωτοβρόχια, γιατί πολλές οι χαρές και τα γλέντια και δε λέει! Να σοβαρευτούμε, έτσι δεν είναι;;;

Άντε και για να μη σας πάρω από τα μούτρα, μέχρι λίγο πριν τις 10/01, ο Ήλιος και ο Ερμής που βρίσκονται στο ζώδιό σας, φωτίζουν τη καρδιά σας, τη ζεσταίνουν κιόλας και κάπως έτσι μεταμορφώνεστε σε πολύ ρομαντικά και ευαίσθητα πλασματάκια! Είναι ιδανικές μέρες για να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας και να φερθείτε με τον πιο όμορφο τρόπο!

Και ξαφνικά η έκλειψη Σελήνης στις 10/01 σας γυρίζει λίγο το μυαλό, τύπου ωραίες οι αγάπες και τα λουλούδια, αλλά αν δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής, πιο το μέλλον;;; Αρκετοί λοιπόν διογκώνετε ακόμα και το πιο μικρό πράγμα που σας ενοχλεί, στη σχέση σας κυρίως, γίνεστε και υπερβολικοί μέχρι εκεί που δε φτάνει, σα να διαγράφετε τα πάντα όλα, με τον πιο άγαρμπο τρόπο! Και κάπως έτσι μπορεί να θυμηθείτε γεγονότα που συνέβησαν πριν αιώνες ας πούμε και να ξεφύγετε εντελώς! Μήπως να πάτε μια εκδρομούλα με τα φιλαράκια σας εκείνες τις ημέρες;;; Να φύγει το μπουρίνι;;; Λέμε τώρα..

Εννοείται πως ο Δίας και ο Ουρανός, έχουν όλη τη καλή τη διάθεση για να γλυτώσετε από όλα αυτά, αρκεί να είστε θετικοί και αισιόδοξοι, να λέτε ναι στις προσκλήσεις για έξω, για βόλτες και διάφορα σουαρέ, γιατί όλο τον Γενάρη οι εκπλήξεις επιμένει το σύμπαν πως θα είναι πολλές! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, νέοι έρωτες και σχέσεις βαλτωμένες σα να βρίσκουν το νόημα ξανά! Οπότε ανεξάρτητα από τις κακές διαθέσεις της έκλειψης αυτής, επιμένω πως είναι καθαρά θέμα επιλογής! Άσπρο η μαύρο; Ιδού η απορία!

Όσο οι μέρες περνούν, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σας κάνουν ανταγωνιστικούς, τα θέλετε όλα δικά σας και ξαφνικά εμφανίζεται ο σκληρός, φιλόδοξος, εγωιστής Αιγόκερως που κρύβετε μέσα σας, εσείς πρέπει να είστε οι πρωταγωνιστές και οι νικητές επίσης, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα! Ξέρετε αυτό δεν αρέσει και τόσο στους άλλους, ήδη γνωρίζουν το τι άνθρωποι είστε, δε χρειάζεται να το υπενθυμίζετε με αυστηρό και αυταρχικό τρόπο!

Το κερασάκι στη τούρτα είναι ο Άρης που πλέον βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και όσο να’ναι σας προκαλεί πολλά νευράκια αυτό! Ανεξάρτητα από το κρύο λοιπόν, καλό είναι να κόψετε τις λιχουδιές που τόσο σας αρέσουν, γιατί θα έρθει Μάρτης και θα σοκαριστείτε! Ότι φάγατε – φάγατε, πόσο πια;;; Είναι αστρολογικό το θέμα, κάποια σημάδια λοιπόν θα σας δείξουν το τι είναι καλό να κάνετε από εδώ και πέρα για να μη ξεφύγετε διατροφικά!

Τις τελευταίες μέρες του Γενάρη, από τις 27/01 μέχρι και τις 31/01, ο Άρης σας τα κάνει μαντάρα, όλα στα κόκκινα, είστε έτοιμοι να πάρετε τα βουνά και λίγα λέω! Ας πούμε πως τσακώνεται με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, γίνεται άγριος καυγάς λέμε και εσείς θα τις τραβήξετε τις κοτσίδες σας, όπως και να έχει! Ότι κρύβετε μέσα σας, όλον αυτόν τον καιρό, ότι παράπονο υπάρχει, οτιδήποτε σας συμβαίνει και δε γνωρίζει κανείς για αυτό, ας πούμε πως έφτασε ο καιρός κάποιοι να μάθουν την αλήθεια, είτε τους αρέσει, είτε όχι! Δε θέλω να σας στεναχωρήσω, όμως ίσως να είναι και οι πιο σκοτεινές μέρες του μήνα, αστρολογικά..!

Και για να σας γλυκάνω λιγουλάκι, η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σώζει λίγο τη κατάσταση, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά! Ζόρικη περίοδος, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, έχουν πιάσει δουλειά καιρό τώρα! Τίποτα δε θα συμβεί με τον εύκολο τον τρόπο! Η δική σας θέληση, το πείσμα σας, η αποφασιστικότητά σας, είναι τα μαγικά στοιχεία που θα βοηθήσουν αυτούς τους δυο πολύ ψυχρούς και σκληρούς.. «Θεούς».. να σας χαράξουν ένα νέο μονοπάτι.. Να σας δείξουν ποιος ο σκοπός της ύπαρξής σας.. Πού πάτε από εδώ και πέρα.. Μη αντιστέκεστε λοιπόν, τα εμπόδια – εμπόδια και οι επιθυμίες σας, επιθυμίες!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay