Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Τα Ζώδια των Χριστουγέννων, by MagicF’Ariel!

25/12 – 26/12/2019
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλά Χριστούγεννα, Merry Christmas, η πιο όμορφη γιορτή όλου του έτους!
Η αλήθεια είναι πως φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, διαπίστωσα με μεγάλη έκπληξη, πως όσα μας έχουν προσφέρει οι γονείς μας όλα αυτά τα χρόνια, είναι αμοιβαία και έρχεται η στιγμή που χρειάζεται να ανταποδώσουμε κάποια από αυτά με πολύ μεγάλη αγάπη! Τι εννοώ;



Κάθε χρόνο η μητέρα μου στόλιζε το δέντρο, το σπίτι, έφτιαχνε λιχουδιές, είτε είχε κέφια, είτε όχι! Φέτος ήρθαν έτσι, που δε μπορούσε, οπότε ανέλαβα προσωπικά τα ηνία, για να φέρω τα Χριστούγεννα μέσα στο σπίτι, στην οικογένειά μου, ακόμα και στους φίλους μου, γιατί ο καθένας από εμάς κρύβει έναν Αϊ Βασίλη μέσα του! Αυτό δε πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε! Ότι μπορούμε να προσφέρουμε απλόχερα, γιατί όχι, λέω!
Και επειδή όσο μεγαλώνουμε, δε ξέρουμε ποιος θα είναι μαζί μας, του χρόνου, ποιος θα μας ξεχάσει, ποιος θα ταξιδέψει κάπου μακριά, ποιος θα μας πει αντίο, ας απολαύσουμε τα φετινά Χριστούγεννα, όπως έχουν, με όσα και αν έχουμε, δεν έχει σημασία αν είναι λίγα ή πολλά, γιατί στη τελική οι παρουσίες μετρούν, τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις!

Σας αγαπώ πολύ!

Merry Christmas..


Κριός
Από τις πιο όμορφες μέρες του Δεκέμβρη, όχι μόνο επειδή είναι Χριστούγεννα, αλλά γιατί φέτος τα δώρα που λαμβάνετε τσούκου-τσούκου, είναι τόσο φοβερά και τρομερά και σας τα κάνει σίγουρα το σύμπαν! Καλό είναι να κάνετε ένα ταξιδάκι αναψυχής, να φύγετε κάπου μακριά, έστω για λίγο με αγαπημένα σας πρόσωπα, ή μόνο παρέα με τον σύντροφό σας! Από την άλλη μήπως να μην απομακρυνθείτε και τόσο, γιατί ανεξάρτητα από τις αργίες, η τύχη σας δουλεύει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να σας καλέσουν να παρευρεθείτε εκεί που κρύβονται, μια προαγωγή και περισσότερα χρήματα! Η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω σας απογειώνει! Ένα γραφείο με θέα, ας πούμε..

Ταύρος
Είστε λίγο μέσα στη γκρίνια Χριστουγεννιάτικο, γιατί έχουν σκάσει μύτη διάφοροι λογαριασμοί και πρέπει να βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη και ωχ αμάν! Μέρες απρόβλεπτες γεμάτες από εκπλήξεις και χαρωπές και κάπως στενάχωρες, όμως μη πτοείστε οτιδήποτε συμβαίνει έχει και μια αιτία, οπότε σας αποκαλύπτω πως σύντομα ένα όνειρο που έχετε χρόνια τώρα, θα πραγματοποιηθεί, οπότε υπομονή, ψυχραιμία και χαμόγελα! Το σύμπαν έχει τρελά κέφια, από τη μια ο Δίας, από την άλλη ο Ουρανός και το κερασάκι στη τούρτα η αυριανή έκλειψη Ηλίου! Προτείνω να αγκαλιάσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων, να μη σας παίρνει από κάτω, βάλτε και μια ευχή μέσα στη κάλτσα! Ποτέ δε ξέρετε..!

Δίδυμος
Είναι η μέρα τέτοια, που είτε έχετε διάθεση, είτε δεν την έχετε, θα την αποκτήσετε με το ζόρι, γιατί Χριστούγεννα, να πω έλεος;;; Έχετε χρόνο για να αγαπήσετε με τους δικούς σας, κυρίως με το ταίρι σας, γιατί μετά, έρχεται το χάος! Ανοίγουν οι ουρανοί, το δώρο που σας κάνουν φέτος είναι πολύ super, λεφτά εννοείται, αρκετούτσικα επίσης, γιατί κάποια ψυχή θέλει να σας βοηθήσει κυρίως σε θέματα επαγγελματικά! Υπάρχει εκείνη η μαγική νεράιδα και εμφανίζεται πού και πού! Οπότε σήμερα έχει relax και αύριο θα έλεγα, όμως ποιος μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό σας και την όρεξη να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερα;;; Η έκλειψη Ηλίου σας δίνει απίστευτη δύναμη! Υπάρχει μέλλον!

Καρκίνος
Οι μέρες αυτές είναι πολύ αγαπησιάρικες οπότε το καλό που σας θέλω είναι να αγκαλιάσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε με κάθε τρόπο, το πόσο τυχεροί είστε που βρίσκεται δίπλα σας! Ακόμα και οι μοναχικοί της παρέας, έχετε τα τυχερά σας, οπότε ντυθείτε ωραία και πείτε ναι σε προσκλήσεις για έξω! Ιδανικές μέρες για νέες γνωριμίες, καιρός για φλερτ και πονηρές ματιές, ο έρωτας είναι τόσο κοντά, μπορεί να υπάρξει και φιλί κάτω από το γκι! Η έκλειψη Ηλίου, σα να φωτίζει τη ψυχή σας, νιώθετε πως είστε έτοιμοι να προσφέρετε ένα κομμάτι του εαυτού σας, σε όποιον το αξίζει φυσικά! Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, άφοβα! Κάποιος τα προσμένει πώς και πώς!

Λέων
Είστε λίγο μυστήριοι Χριστουγεννιάτικο, όλο και κάτι σκέψεις μελαγχολικές κάνετε, όμως δε πρέπει γιατί όλα βαίνουν καλώς! Εντάξει μέρες οικογενειακές, θα χρειαστεί να συναναστραφείτε με άτομα που δε συμπαθείτε και τόσο, όμως δε πειράζει, να μια καλή ευκαιρία να παρατηρήσετε συμπεριφορές και προθέσεις! Ως δια μαγείας το σύμπαν θα σας κάνει τη χάρη, να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας, αρκεί να είναι λογικές! Εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν, για να βγάλετε περισσότερα χρήματα! Πιαστείτε από τις λεπτομέρειες που λέμε! Η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, συμμαζεύει τις σκέψεις σας και σας βάζει στο πιο σωστό μονοπάτι, ever!

Παρθένος
Τα φετινά Χριστούγεννα θα σας μείνουν αξέχαστα όπως φαίνεται! Αρκετοί κάνετε κάτι το πολύ διαφορετικό, ίσως και να ταξιδεύετε κάπου μακριά, όμως είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, γιατί επιτέλους γίνεται το δικό σας και έτσι όπως το θέλετε! Μια πρόταση γάμου μπορεί να προκύψει στη πιο ανύποπτη στιγμή! Ένα παιδί μπορεί να έρθει πολύ μαγικά! Ακόμα και ένας νέος έρωτας, ο πιο δυνατός όλων! Η έκλειψη Ηλίου φέρνει πολλά δωράκια φέτος, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ονειρευτείτε, να ρωτήσετε τη καρδιά σας τι επιθυμεί περισσότερο, γιατί ο Αϊ Βασίλης σας έχει στη λίστα του, πρώτους-πρώτους! Μήπως να βάλετε ευχούλα στη κάλτσα μέσα;;; Να γίνετε παιδιά ξανά;;;.. Να σας δω..

Ζυγός
Μέρα που το σπίτι σας θα γεμίσει από κόσμο! Χριστούγεννα η πιο όμορφη γιορτή όλου του έτους, να μια καλή ευκαιρία, να μαζέψετε τους ανθρώπους σας, εκείνους που αγαπάτε περισσότερο και να τους φιλέψετε από τις υπέροχες λιχουδιές σας! Ότι καλύτερο για εσάς, να νιώσετε οικογενειακές στιγμές, αγαπησιάρικες, φουλ στη θαλπωρή και τη ζεστασιά! Και μετά ο καθένας πλένει το πιάτο του και τέτοια.. χαχα! Η έκλειψη Ηλίου φέρνει λίγη γκρίνια, γιατί άλλα θέλει ο ένας και άλλα ο άλλος και στη τελική δε μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες όλων όσων γνωρίζετε, οπότε όσο ευγενικά και αν αρνηθείτε μια πρόσκληση, τα παραπονάκια σας θα τα ακούσετε! Καλά τα τραπέζια, όμως τα ταξιδάκια ακόμα καλύτερα!

Σκορπιός
Τελικά μερικές φορές δεν έχει σημασία το πώς εσείς νιώθετε, για αυτό να το ξέρετε πως είναι Χριστούγεννα και οι δικοί σας άνθρωποι, θα είναι δίπλα σας συνεχώς! Μια η οικογένειά σας, μια οι φίλοι σας, αγάπη θα εισπράξετε από παντού γιατί την αξίζετε, ανεξάρτητα από το πώς φέρεστε μέρες που είναι! Η έκλειψη Ηλίου εκπληρώνει μια κρυφή σας επιθυμία, όποια και αν είναι αυτή! Μια νέα δουλειά; Έναν νέο έρωτα; Η καλή νεράιδα είναι δίπλα σας και θέλει οπωσδήποτε να σας δει να χαμογελάτε και να είστε χαρούμενοι, οπότε όταν το τηλέφωνο χτυπήσει, να το σηκώσετε και ας σας είναι άγνωστο το νούμερο! Δώστε την ευκαιρία σε εκείνους που θέλουν το καλό σας! Θαύματα συμβαίνουν πού και πού!

Τοξότης
Χριστούγεννα χρυσά μου και τα δωράκια από σήμερα σας τα φέρνουν στη πόρτα σας και απογειώνεστε από χαρά και ευτυχία! Το σύμπαν έχει σκοπό να σας μοιράσει λεφτά, ότι έχετε περισσότερο ανάγκη, οπότε ξαφνικά το πορτοφόλι σας να τιγκάρει και να μη ξέρετε τι να τα πρώτο κάνετε! Να τα βάλετε στην άκρη προτείνω ανεπιφύλακτα, γιατί είστε ασυμμάζευτοι και πολύ σπάταλοι! Δωράκια εσείς του χρόνου, αφού έχετε άλλους στόχους για το νέο έτος! Να επενδύσετε στον εαυτό σας, στον σύντροφό σας, στο σπιτάκι σας! Η έκλειψη Ηλίου σιγοντάρει σε όλο αυτό, όμως σας βάζει και τρικλοποδιές τύπου, η ζωή είναι ωραία, γιατί όχι και αυτό και εκείνο και το άλλο! Φρόνιμα έρχεται Πρωτοχρονιά..!!!

Αιγόκερως
Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, αστρολογικά και μόνο, στα σίγουρα! Το σύμπαν έχει σκοπό να σας μοιράσει αμέτρητα δώρα Χριστουγεννιάτικο, να σας ανταμείψει για τους κόπους σας, για τις καλές τις πράξεις που μοιράσατε, να σας προσφέρει ότι επιθυμείτε, όχι όμως δισεκατομμύρια.. για αυτό ονειρευτείτε πιο απλά, ανθρώπινα πράγματα! Την αγάπη ας πούμε! Έχετε πολύ καλή διάθεση, είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και την αισιοδοξία και αυτό εντυπωσιάζει τους ανθρώπους σας! Η έκλειψη Ηλίου που γίνεται στο ζώδιό σας, είναι ότι καλύτερο, αφού θα σας εκπλήξει πολύ ευχάριστα, από εκεί που δε το περιμένετε! Να κάνετε θετικές σκέψεις, να επιμένετε στα όνειρά σας, είναι μέρες πολύ μαγικές για εσάς!

Υδροχόος
Βλέπω να φτιάχνετε λίστα ολόκληρη και να τη βάζετε μέσα στη κάλτσα του Αϊ Βασίλη, γιατί φέτος μετά από τόση δουλειά που έχετε ρίξει, έχετε την υπέρμετρη επιθυμία να αποκτήσετε πολλά νέα πράγματα! Νομίζω ξεφεύγετε, γιατί ναι μεν είναι μέρες γιορτινές, ναι μεν έχετε μαζέψει χρήμα στην άκρη, όμως αν δε σας λείπει κάτι, δεν υπάρχει λόγος να το αποκτήσετε πάλι από την αρχή! Βέβαια, μπορεί ήδη να έχετε κάνει τα ψώνια σας και σήμερα να γεμίζετε το δέντρο από δώρα! Άντε και του χρόνου! Η έκλειψη Ηλίου, σας αποκαλύπτει τα βαθύτερα συναισθήματά σας, για ένα πρόσωπο από το παρελθόν! Αν αγαπάτε αληθινά, αν υπάρχει κάτι ακόμα που σας τσιγκλά, δείξτε το! Το δώρο που θα λάβετε, ανεπανάληπτο!

Ιχθύες
Μεταμορφώνεστε τα φετινά Χριστούγεννα, αλλάζετε εντελώς πλεύση, νοοτροπία και ξαφνικά τα όνειρά σας είναι εντελώς διαφορετικά! Ανεβασμένη πολύ η διάθεσή σας, κάποιοι ταξιδεύετε προς το άγνωστο, κάποιοι αγκαλιάζετε τους ανθρώπους σας, δείχνετε την αγάπη σας, την εκτίμησή σας και φαντάζεστε ένα μέλλον εντελώς μαγικό! Ωραίο το σπίτι μέρες που είναι, όμως και το έξω είναι ακόμα καλύτερο, αφού κάπου εκεί κρύβεται ένας νέος έρωτας, δυο μάτια λαμπερά, έτοιμα να σας συναρπάσουν και να σας ξεσηκώσουν για μια σχέση ζωής! Η έκλειψη Ηλίου έχει σκοπό να σας ανανεώσει σε όλα τα επίπεδα, να σας προετοιμάσει για μέρες πιο δυναμικές, πιο δραστήριες, πιο ξεχωριστές!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από prettysleepy1 από το Pixabay