Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου 21/12/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο πρωί, δε το πιστεύω να είμαι ειλικρινής, ζήσαμε πάλι μια βδομάδα πολύ τρελή!
Των παθών! Αφού αντί για δώρο Χριστουγέννων, ήθελα να γράψω δώρο Πάσχα! Το έκανα το λάθος φυσικά, το διόρθωσα επίσης, μπορεί και κάτι να μου ξέφυγε, όμως άντε και του χρόνου να είμαστε καλά!





Η Αφροδίτη στον Υδροχόο! Να τραβήξω τις κοτσίδες μου τώρα ή πιο μετά;;; Εντάξει ευχάριστο το γεγονός για τους αέρηδες τις παρέας, Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους! Υπάρχει πιο εντυπωσιακό φινάλε από αυτό;;; Και αν ακούσουμε οι λοιποί το «Σ’Αγαπώ» σφυρίξτε μου κλέφτικα!
Χαρωπές και ανέμελες θα είναι οι γιορτινές ημέρες, δίχως πολλές δεσμεύσεις και περιορισμούς! Ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι…. του φανεί του λωλω-Στεφανή.. #@! μη λέω και κακές λεξούλες.. απαγορεύεται!

Ωραία μέρα για εκείνο το φοβερό και τρομερό shopping therapy!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ ωραία ημέρα, για να φορέσετε τα καλά σας και να εξαφανιστείτε από το σπίτι! Επιλέγετε διάφορες παρέες, σε άλλες ώρες και στιγμές και ξαφνικά μπορεί να τους συναντήσετε όλους! Να είστε κουμπωμένοι και να ξεχάσετε τα κεράσματα, γιατί δε χρειάζεται η βόλτα του Σαββάτου να σας ξεπαραδιάσει εντελώς! Τις μέρες αυτές μη πιστεύετε όσα σας λένε, παίζουν πολλά ψεματάκια εκεί έξω, τα μαντάτα δεν είναι έτσι ακριβώς, όλο και κάτι άλλο κρύβουν από πίσω! Να είστε πονηροί! 

Ταύρος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που θέλετε να κάνετε τα πάντα όλα! Εννοώ, να φτιάξετε μαλλί, να τρέξετε στην αγορά μπας και βρείτε κάτι ωραίο, οτιδήποτε αφορά το άτομό σας και τις απολαύσεις καθαρά τις προσωπικές! Εννοείται πως κάποιοι ίσως ενοχληθούν, δε σας νοιάζει όμως! Ο «εργάτης» επιβάλλεται να ανταμείβεται στο τέλος πλουσιοπάροχα μάλιστα! Και αφού γίνετε όμορφοι και λαμπεροί, να αποδεχτείτε προτάσεις για έξω, γιατί στο σπίτι μέσα, ποιος θα εκτιμήσει τα προσόντα σας;;; Το πορτατίφ;;;

Δίδυμος
Ετοιμάστε βαλιτσούλα γιατί το ταξιδάκι δε το γλυτώνετε με τίποτα! Η επιθυμία να φύγετε κάπου μακριά, να αλλάξετε παραστάσεις και ανθρώπους είναι μεγάλη, δε ξέρω αν θα πάρετε τον σύντροφό σας μαζί, ή αν θα πάτε μονάχοι! Πάντως με την Αφροδίτη στον Υδροχόο.. σας έρχονται τα κεφάκια σιγά-σιγά, που σημαίνει πως οι μέρες αυτές είναι φουλ στο φλερτ και τα τσιλημπουρδήματα! Βέβαια, ξαφνικά διαπιστώνετε τα λάθη σας σε μια σχέση και κάνετε τα πάντα για να φτιάξετε τη κατάσταση.. Γατούλες σήμερα!

Καρκίνος
Κάτι συμβαίνει εκεί με τα λεφτουδάκια σας, έρχονται σιγά-σιγά, γεμίζει το φασούλι! Περίεργες οι μέρες αυτές, αφού αν σας οφείλουν χρήματα, ίσως να σας πουν ένα ψεματάκι για να σας αποφύγουν! Γιορτινές μέρες που θα χρειαστεί να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να κοιτάξετε το συμφέρον σας και μόνο! Θέματα με το σπίτι, με τον σύντροφό σας, υπάρχει μια αγωνία τύπου, θα προκύψει οικογενειακό τραπέζι, ή καλύτερα να κάνετε τη πάπια και να το αφήσετε στο φλου;;; Πρώτα οι δικές σας οι επιθυμίες και μετά των άλλων!

Λέων
Μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια είστε, αποζητάτε πολύ αγάπη τις μέρες αυτές, τη δίνετε κιόλας, ότι καλύτερο λέω! Σήμερα του λωλού φυσικά, αφού από τη μια θέλετε να ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας, από την άλλη θέλετε να πάρετε τους δρόμους και να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, έτσι επειδή το έχετε μεγάλη ανάγκη! Το να γίνετε χίλια κομμάτια είναι μια ιδέα που απορρίπτεται, οπότε δείτε την χαλαρά τη δουλειά, βγείτε έξω να φλερτάρετε οι ελεύθεροι και ωραίοι, οι γιορτές θέλουν πολύ καλή παρέα!

Παρθένος
Εργασία και χαρά έχει το μενού και ας είναι Σάββατο! Ακόμα και το σύμπαν σας έχει πάρει χαμπάρι, οπότε η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, εξαφανίζει κάθε ερωτικό στοιχείο και επαναφέρει τον «καριερίστα» που κρύβετε μέσα σας! Σα να έχετε βάλει έναν στόχο, λίγο δύσκολο, λίγο ακατόρθωτο και πεισμώνετε ακόμα και αν είναι μέρες γιορτινές, επιβάλλεται να πετύχετε και να ακούσετε πολλά μπράβο! Εντάξει, ωραία όλα αυτά, αλλά φροντίστε να φάτε καλά και να κοιμηθείτε από νωρίς, γιατί το στρες κάνει κακό και ρυτίδες!

Ζυγός
Και ξαφνικά αποζητάτε την ελευθερία σας και σας πιάνουν τα τρελά σας! Το σύμπαν σας τεστάρει να πω την αλήθεια μου, τύπου κατά πόσο αγαπάτε τον σύντροφό σας, αν του είστε πιστοί και με ποιον τρόπο; Καλά αν είστε αδέσμευτοι ποιος τη χάρη σας, μη μένετε λεπτό στο σπίτι, έχει τσάρκα απόψε, γιατί οι γνωριμίες πολλές και το φλερτ σίγουρα έχει τη τιμητική του στη περίπτωση τη δική σας! Όμως οι πειρασμοί δε ξεχωρίζουν, ούτε γνωρίζουν από τίτλους, εμφανίζονται σε στιγμές πολύ μυστήριες. Φρόνιμα λέω.. άτακτα παιδιά!

Σκορπιός
Τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας, είστε μέσα στη γκρίνια, από τη μια τα λεφτά και από την άλλη οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις, χαοτική τη βρίσκω τη κατάσταση, προφανώς πρέπει να τα αντιμετωπίσετε όλα και άμεσα κιόλας! Ζητήστε τα λεφτά σας και τραβήξτε εκείνη τη κόκκινη γραμμή στις σχέσεις σας, με τους πολύ οικείους, γιατί πολύ ανακατεύονται και όχι άλλο κάρβουνο! Μαζέψτε πρώτα όσα σας χρωστούν και μετά πληρώστε τους λογαριασμούς, για να κάνετε καλύτερο κουμάντο! Ψυχραιμία..

Τοξότης
Χρυσά μου μπορεί να χτυπήσει το κουδούνι και να σκάσουν μουσαφίρηδες από το πουθενά και να ανεβάσετε πίεση στα ξαφνικά, γιατί έτσι συμβαίνει συνήθως! Πίσω από πολλά πράγματα που συμβαίνουν τον καιρό αυτό, κρύβονται χιλιάδες άλλα, οπότε θα χρειαστεί να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες και να κάνετε διασταύρωση πληροφοριών πριν ανοίξετε το στοματάκι σας, γιατί είναι μέρες πονηρές! Ιδανικό το Σάββατο αυτό για εκείνο το ραντεβουδάκι, κάπου στα σκοτεινά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα! Σοβαρά;;;

Αιγόκερως
Υπάρχει καλύτερη επένδυση από τον εαυτό σας;;; Σήμερα λοιπόν, έχετε τα πάντα όλα! Κομμωτήριο, νύχια, beaute και νέα ρουχαλάκια! Βλέπω το παραδάκι να φεύγει, όμως μια ζωή την έχουμε και πρέπει να είμαστε όμορφοι και λαμπεροί, οπότε γιατί όχι;;; Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές θα σας έρθουν λεφτά από το πουθενά, δηλαδή από εκεί που δε το περιμένετε, οπότε οι εκπλήξεις πολλές και για όλα φταίει η Αφροδίτη! Μη ψωνίσετε τη πούλια και τον αυγερινό επειδή είναι της μόδας! Κάτι πιο απλό.. Αιγοκερίσιο!

Υδροχόος
Ποιος τη χάρη σας! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μόνο εσάς κάνει γοητευτικούς και πολύ σέξι το διάστημα αυτό! Εντάξει μπορεί το μυαλό σας να είναι μόνο στο χρήμα και στη καριέρα σας, όμως φέτος έχει πολύ έρωτα το πράγμα! Θέλετε, δε θέλετε λοιπόν, ερωτοτροπείτε με πολλές ψυχές, φλερτάρετε επίσης και έχετε ένα χαμόγελο ως τα αυτιά! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά αν συνοδεύεστε επίσημα, τότε κακό του κεφαλιού σας! Άτακτα παιδιά, σκανταλιάρικα, όμως με πολύ σκοτεινές διαθέσεις! Υδροχόοι δεν είστε;;;

Ιχθύες
Και ξαφνικά διαπιστώνετε πως τις μέρες αυτές τις γιορτινές δε πρέπει να είστε μόνοι, καλό είναι να τα βρείτε με τους ανθρώπους σας και να μοιράσετε λίγη αγάπη γιατί έτσι θα νιώσετε και εσείς πολύ ωραία με τον εαυτό σας! Ένα δώρο μπορεί να σας κάνουν και να ξετρελαθείτε από χαρά! Αποζητάτε τον έρωτα, τη συντροφικότητα, μια καλή κουβέντα, ένα χάδι και τυχεροί όσοι έχετε όλα αυτά στη ζωή σας! Οι «άτυχοι» ψαχτείτε λίγο διαφορετικά, αλλάξτε παρέες και στέκια, δε ξέρετε ποτέ πού θα σας βρει το μοιραίο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από mohamed Hassan από το Pixabay