Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 30/12/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά, στο παρά τσακ! Αυτός ο καιρός είναι ιδανικός για
τεμπελιές και χουζουρέματα! Ώρες γράφω, μια να φτιάξω πρωινό, μια να βγάλω το αμάξι από το γκαράζ, μια να ρίξω ένα κούτσουρο ακόμα, έφτιαξα και δεύτερο καφέ, μπας και τελειώσω τα ζωδιάκια, να βγω έξω να κάνω καμιά δουλειά! Ενέργεια μηδέν!
Για αυτό λατρεύουμε ήλιο, γιατί μας τρελαίνει το κάθε κύτταρο και έχουμε όρεξη να πάμε ακόμα και στο Φεγγάρι..!


Προς το παρόν.. ακόμα γράφω.. και σε λίγο θα κάνω και τον ξυλοκόπο που λέει ο λόγος.. Ο χαμάλης που λέγαμε.. χαχα!

Η μέρα αστρολογικά είναι πολύ χαρωπή, ο Ερμής και ο Ουρανός, έχουν τα κέφια τους και στέλνουν μαντάτα πολύ φοβερά και τρομερά σε αρκετές ψυχές εκεί έξω! Κάποια είναι επαγγελματικά και κάποια ερωτικά! Η έκπληξη σίγουρα πολύ μεγάλη!

πιστεύουμε στον Αϊ Βασίλη.. τι να κάνουμε τώρα;;;

φιλάκια..


Κριός
Και οι αποφάσεις πάρθηκαν, σήμερα τα μαντάτα φτάνουν επίσημα στα αυτιά σας, τα νέα είναι μια προαγωγή, νέα καθήκοντα, περισσότερα χρήματα! Μπορεί πηγαίνοντας στη δουλειά σας, να βρείτε στο γραφείο σας έναν μαγικό φάκελο! Ναι μεν είναι οι μέρες τέτοιες, που απλά οι ώρες περνούν χαριτολογώντας, όμως εσάς σας βλέπω, κεκλεισμένους των θηρών, κάνοντας συζητήσεις που λίγοι πρέπει να γνωρίζουν! Επιτρέπεται να ενθουσιαστείτε και να το απολαύσετε επίσης..

Ταύρος
Αστρολογικά η μέρα είναι από τις πιο μαγικές, αφού η νεράιδα που σας προσέχει, έπιασε δουλειά το βράδυ, για να έρθουν οι εκπλήξεις σήμερα στη πόρτα σας! Κάτι που προσμένετε με μεγάλη λαχτάρα και αγωνία, ένα νέο, ένα μήνυμα, μια απάντηση, φτάνει επιτέλους, σε στιγμή που δε το περιμένετε και η χαρά σας απερίγραπτη! Ο Ουρανός, παρέα με τον Ερμή στέλνουν απρόβλεπτα χαρωπά μαντάτα! Μπορεί να μάθετε την αλήθεια επιτέλους και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας.. Μια αναστάτωση θα τη νιώσετε..

Δίδυμος
Μια μέρα πολύ μυστήρια σας ξημέρωσε, αφού σήμερα θα σας θυμηθεί μια ψυχή, ένα πρόσωπο από τα παλιά και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο και να επικοινωνήσει μαζί σας, αλλά και να σας συναντήσει! Αυτό βέβαια, μπορεί να συμβεί και τυχαία, τύπου εσείς να βολτάρετε κάπου έξω και ξαφνικά να πέσετε ο ένας πάνω στον άλλον! Έντονα τα συναισθήματα πολύ, μπορεί να αγχωθείτε κιόλας, γιατί για εσάς μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά για τον άλλον να υπάρχει κάτι ακόμα εκεί μέσα στη καρδιά! Καμουφλαριστείτε!

Καρκίνος
Το γεγονός πως τα έχετε βρει με τον σύντροφό σας τις μέρες αυτές, δε σημαίνει πως δέσατε τον γάιδαρο σας, οπότε ας έχετε το νου σας, γιατί σήμερα η χαρά και η ανεμελιά η δική σας, μπορεί να προκαλέσει ζήλιες και μικρές εντάσεις! Όλως τυχαίως σας θυμούνται φιλαράκια από τα παλιά, μπορεί να συναντήσετε και κάποιους έτσι ξαφνικά κάνοντας συζητήσεις που αφήνουν ερωτηματικά σε όσους δε γνωρίζουν! Μπορεί ακόμα να σας φλερτάρουν μπροστά σε μάτια που δε πρέπει.. Οπότε πάρτε το αίμα σας πίσω!

Λέων
Τόσο καιρό σκούζατε για μια άλλη θέση μέσα στην εταιρία που εργάζεστε, για μια αύξηση ας πούμε, για μια προαγωγή, εφόσον την αξίζετε! Ε λοιπόν, ας πούμε πως σήμερα τα νέα φτάνουν με γοργούς ρυθμούς και απρόβλεπτους επίσης. Ή σας κάνουν το χατίρι επιτέλους, ή προκύπτει μια νέα πρόταση για μια δουλειά κάπου αλλού! Εσείς αποφασίζετε το τι σας συμφέρει, όμως το νου σας, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Να ψαχτείτε πρώτα, ρωτήστε για να μάθετε, είναι μια μέρα που οι αλήθειες λέγονται σωρηδόν!

Παρθένος
Μέρα που διάφορες υπάρξεις έχουν σκοπό να σας κάνουν προτάσεις που θα σας συναρπάσουν! Σε αρκετούς μια πρόταση γάμου επιμένει! Σε κάποιους άλλους ένα ταξίδι αναψυχής, κάπου μακριά, ας πούμε πως ένα από τα όνειρά σας μπορεί να εκπληρωθεί τις μέρες αυτές! Μήπως κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο βρείτε κάτι εισιτήρια για δώρο;;; Μην αποφύγετε κανέναν σήμερα, γιατί κάποιοι έχουν σκοπό να σας δείξουν την αγάπη τους, με τρόπο πολύ μαγικό! Κάντε χώρο να περάσουν. Κάνει κρύο έξω!

Ζυγός
Όπου και αν βρίσκεστε σήμερα, θα έρθουν να σας βρουν διάφορες ψυχές, γιατί έχουν ιδέες πολύ φοβερές και τρομερές, που αφορούν τη δουλειά σας, τους στόχους σας, τη τσέπη σας! Αφήστε τους να σας μιλήσουν, να σας προτείνουν το οτιδήποτε, να είστε θετικοί σε νέες περιπέτειες, γιατί έτσι και νέες χρήσιμες γνωριμίες θα κάνετε και το χρήμα θα επιστρέψει στο σεντούκι σας, εκείνο που ήδη είναι σχεδόν άδειο καιρό τώρα! Περίοδος που αξίζει να βαδίσετε προς το άγνωστο. Τι να κρύβεται άραγε πίσω από το λόφο;;;

Σκορπιός
Μπορεί εσείς να έχετε παραιτηθεί από διάφορα, γιατί δεν έχετε καμία όρεξη να το παλέψετε από εδώ και από εκεί, όχι άλλο πια! Ότι είναι να έρθει, θα έρθει, ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί! Και κάπως έτσι κάποιο πρόσωπο σας χτυπά τη πόρτα, εμφανίζεται μαγικά μπροστά σας και σας προσφέρει όλα εκείνα που εσκεμμένα θέλετε να ξεχάσετε! Με τη νέα χρονιά, μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού, δηλαδή να πέσουν νέες επαγγελματικές προτάσεις στο τραπέζι σας και να εκπληρώσετε ένα από τα όνειρά σας!

Τοξότης
Και ξαφνικά μπορεί να θυμηθείτε πως δεν έχετε πληρώσει διάφορα και να αγχωθείτε στα καλά τα καθούμενα! Τα αφήνετε συνήθως για τελευταία στιγμή, όμως με τις γιορτινές τις μέρες τα κάνατε delete, ευτυχώς που τα νέα τρέχουν και μπαίνει το νερό στο αυλάκι! Αρκετοί μπορεί να αναλάβετε ένα νέο project που θα φέρει το χρήμα για τα καλά στο ταμείο σας και ξαφνικά να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά! Ανοίγουν οι ουρανοί όπως και να έχει, για αυτό μήπως να ανοίξετε και τα παράθυρα διάπλατα, η τύχη να μπουκάρει μέσα;;;

Αιγόκερως
Είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να παραβλέψετε το κρύο, τον βροχερό καιρό, γιατί μια πρόσκληση προκύπτει, που θα σας ξεσηκώσει, να φορέσετε τα καλά σας και να βγείτε έξω! Το μαλλί δεν έχει καμία σημασία, όσο η παρουσία σας, για αυτό μη σκαρφιστείτε εμπόδια από το πουθενά! Τα μαντάτα τρέχουν και είναι απρόβλεπτα πολύ, οπότε μη κάνετε το λάθος και εξαφανιστείτε! Θετική και αισιόδοξη ημέρα, οπότε αν σκέφτεστε να ζητήσετε διάφορα, κάντε το! Όμορφες συζητήσεις, φέρνουν όμορφα συναισθήματα και όχι μόνο!

Υδροχόος
Έχω την εντύπωση πως μπαίνει το νερό στο αυλάκι και ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του! Αποδέχονται μετά από πολύ καιρό τη διαφορετικότητά σας, οπότε κάποιοι σας αγκαλιάζουν με αγάπη και κάποιοι ίσως φεύγουν μακριά! Οικογενειακά θέματα λύνονται και νιώθετε μεγάλη ανακούφιση. Απελευθερώνεστε συναισθηματικά και σας φεύγει ένα μεγάλο βάρος! Είναι μια όμορφη μυστήρια ημέρα, που καλό είναι να παραμείνετε λιγομίλητοι και χαμογελαστοί, οι αποκαλύψεις σας μαγεύουν και σας σοκάρουν επίσης!

Ιχθύες
Έχετε έμπνευση σήμερα και η δημιουργικότητά σας στα ύψη, οπότε δε πρέπει να αφήσετε τέτοιο συναίσθημα να πάει στράφι! Είναι μια καλή ημέρα για να εκμεταλλευτείτε την εξυπνάδα σας, τη σπιρτάδα σας και να λάμψετε με τη παρουσία σας! Βέβαια, οι εκπλήξεις πολλές, αφού μπορεί ξαφνικά να σκάσει ένα ερωτικό μηνυματάκι, από μια παλιά σας αμαρτία και να σας ανάψει φωτιές στο λεπτό! Μη δίνετε βάση, μη δίνετε δικαιώματα, είναι μέρες γιορτινές, μπορεί να σας θυμηθεί ακόμα και ο παιδικός σας ο έρωτας.. λέμε τώρα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay