Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 04/01/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλή χρονιά, επίσημα πλέον! Έφτασε πάλι Σάββατο να πω;;;
Χάσαμε για ακόμα μια φορά, τις ημέρες, τις ώρες, πόσο γρήγορα περνά ο καιρός, προσμένουμε τις γιορτές, με τόση λαχτάρα και τσουπ έρχονται και φεύγουν σαν όνειρο! Σαν ένα σύννεφο, τρελό και ταξιδιάρικο..

Όπως εμφανίζονται μαγικά, έτσι και εξαφανίζονται.. Και οι γιορτές και οι στιγμές και οι άνθρωποι..


Μυστήρια η μέρα αστρολογικά, ο Άρης προκαλεί μια νευρικότητα και ας βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη! Κάθε φορά που αλλάζει «σπίτι», ταρακουνά λίγο τα νερά, για να μη ξεχνιόμαστε! Όπως και να έχει προτείνω να χαλαρώσουμε, ο καθένας όπως τη βρίσκει και λίγο φρόνιμα δε πειράζει!

Να βγούμε να μαζέψουμε ήλιο σήμερα.. μπας και ζεστάνουν οι καρδιές;;; ! 

φιλάκια..


Κριός
Τόσο καιρό κάνατε τη πάπια, σε αρκετά ζητήματα που σας αφορούν άμεσα, θέλατε να δείτε μέχρι πού θα φτάσει η αναισθησία, ή η αδιαφορία μερικών ανθρώπων! Μια που πάτησε το πόδι του ο Άρης στον Τοξότη και μια που «φουντώσατε» κανονικά! Από εδώ και πέρα, μπαίνετε ξανά πρώτο μέτωπο, πατάτε πόδι, ή θα γίνει με τον τρόπο σας, ή σε όποιον δεν αρέσει, ας αποχωρήσει από το σκηνικό! Ωραία όλα αυτά, όμως δε χρειάζεται να γίνετε επικριτικοί και πικρόχολοι! Απλά με επιχειρήματα, με αποδείξεις, κάνετε εσείς τώρα πια κουμάντο! Δίχως πολλά-πολλά!

Ταύρος
Μου φαίνεται πως πάλι θα χρειαστεί να κάνετε λογαριασμό με τους δικούς σας τους ανθρώπους, γεγονός που θα σας εκνευρίσει λιγουλάκι, όμως έτσι θα ξενοιάσετε από αρκετά και θα μπορέσετε να απολαύσετε το τριήμερό σας! Υπάρχουν διάφορα άτομα γύρω σας, τα οποία όλο ζητούν και ζητούν και δε προσφέρουν τίποτα στην ουσία, οπότε μήπως σιγά-σιγά, να τους κάνετε πέρα, γιατί πιο το νόημα να «αδειάζετε» συνεχώς, όταν τίποτα δεν επιστρέφεται πίσω, ούτε ως συναίσθημα! Οι υπερβολές βλάπτουν, όμως η αλήθεια πάντα φαίνεται στο τέλος!

Δίδυμος
Κάτι σας βρίσκει εσάς, ο Άρης ας πούμε και ξαφνικά δεν έχετε όρεξη για πολλά λόγια, ούτε εξηγήσεις φυσικά! Προτιμάτε το μια ματιά χίλιες λέξεις, όμως δε ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει στη περίπτωση τη δική σας. Καλύτερα μονάχοι και στην ησυχία σας, παρά με ένα άτομο που συνέχεια σας κάνει ερωτήσεις, έτσι επειδή! Καλύτερα να ξεκουραστείτε το τριήμερο, να κοιμηθείτε, να φάτε, να έρθετε στα ίσα σας που λέμε, γιατί μετά έχει τρέξιμο πολύ και μάχη, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Οπότε σήμερα, σπίτι, relax και μάσα! Μη μάθω πως νυχτοπερπατήσατε.. χαχα!

Καρκίνος
Είναι οι μέρες τέτοιες, που σας αρέσει να βολτάρετε, να βλέπετε τα φιλαράκια σας, να μαθαίνετε τα νέα τους, ότι πιο όμορφο και ανανεωτικό επίσης! Οπότε σήμερα φορέστε τα καλά σας και ξεπορτίστε με μεγάλη χαρά και ευτυχία! Είναι αστρολογικό για αυτό, μη κάνετε το λάθος να ασχοληθείτε με δουλειές! Ανεξάρτητα από αυτά που θα ακούσετε, εσείς δε χρειάζεται να βγάλετε τα εσώψυχά σας, γιατί το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο και τα νέα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς! Εκτός αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα κάπου, εσκεμμένα! Ιδανικό το τριήμερο για δημόσιες σχέσεις.. λοιπόν!

Λέων
Και ξαφνικά μπορεί να νιώθετε σα τον superman, έτοιμοι να κάνετε τα πάντα όλα, δε πτοείστε με τίποτα! Ο Άρης φταίει για όλα, που μπήκε στον Τοξότη και έχει σκοπό να σας απογειώσει από όλες τις απόψεις! Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, θα το αντιμετωπίσετε με πολύ μεγάλη επιτυχία και θα εντυπωσιάσετε αρκετές ψυχές εκεί έξω! Και επειδή σας πιάνει εκείνη η Λιονταρίσια η μούρλια σας, απόψε έχετε όρεξη για νυχτοπερπατήματα! Να θυμηθείτε λίγο τα παλιά! Γιατί όχι σας λέω, αρκεί να μην είστε το τριήμερο στο κρεβάτι! Ναι στη διασκέδαση, με μέτρο όμως.. Αποφύγετε τα extreme sports.. ότι και αν σημαίνει αυτό!

Παρθένος
Έχουν πέσει όλοι επάνω σας και ζητούν τα απίστευτα και ξαφνικά αντί να χαλαρώνουν οι σκέψεις σας, γίνονται όλο και πιο πολλές και κάπως έτσι το άγχος σας χτυπά τη πόρτα! Η αλήθεια είναι πως έχουν τα δίκια τους και είναι ευκαιρία τώρα που έχετε χρόνο, να ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακά κυρίως. Μερεμέτια μυρίζομαι, ότι έχει χαλάσει πρέπει να φτιάξει, οπότε έφτασε η στιγμή να πληρώσετε έναν λογαριασμό ακόμα. Μερικοί από εσάς εκεί έξω, σκέφτεστε να αλλάξετε γειτονιά, περιοχή, μπορεί και χώρα, οπότε χρόνος δεν υπάρχει για χάσιμο.. Από βδομάδα όμως.. έτσι;;;

Ζυγός
Μπορεί να έχετε τη καλή τη διάθεση για να ασχοληθείτε με τα πάντα όλα, όμως αυτό δε μπορεί να συμβεί στη πραγματικότητα, οπότε ζητήστε βοήθεια, μην υπόσχεστε τίποτα και σε κανέναν, όπως πάνε και όπως έρθουν! Είναι μια καλή ημέρα για να χουχουλιάσετε στο κρεβάτι είτε μονάχοι, είτε με τον σύντροφό σας, γιατί όσο να’ναι λίγο relax, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Αφιερώστε χρόνο στους πολύ δικούς σας ανθρώπους, βρείτε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε, έτσι προκύπτουν τα όμορφα συναισθήματα, έτσι έρχεται και η γαλήνη στη ψυχή! Ρομαντικές καταστάσεις, βγαλμένες από παραμύθι..

Σκορπιός
Από τη μια θέλετε να πληρώσετε όλους σας τους λογαριασμούς, να καθαρίσετε, να ξενοιάσετε και από την άλλη, θέλετε να κάνετε ένα πολύ τρελό shopping therapy και ότι προκύψει! Οι τυχεροί της παρέας, μπορείτε να κάνετε και τα δυο, οι άτυχοι της παρέας, προτείνω να συγκρατηθείτε, εκπτώσεις έρχονται, προέχουν οι υποχρεώσεις, άντε να σας ξεφύγει καμιά.. δε πειράζει, αλλά όχι και όλες! Σήμερα έχετε την επιθυμία να ξοδέψετε χρήμα, έτσι για το ξέσπασμα, το αξίζετε άλλωστε και ας μη σας περισσεύει λεπτό! Συζητήστε το θέμα σας, μπας και σας βάλουν μυαλό..!

Τοξότης
Ας ξεκινήσω με το όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Οπότε ότι και αν κάνετε σήμερα, στο χαλαρό και με ηρεμία, γιατί έτσι θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε! Τις μέρες αυτές θα βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε, οπότε αν πρόκειται να ταξιδέψετε σήμερα είναι η ιδανική μέρα από όλες τις απόψεις! Μετά όμως αν πέσουν τίποτα χιόνια, να μείνετε εκεί που είστε και δε τρέχει και τίποτα! Οπότε κλείστε τη πόρτα στο άγχος, πάρτε το απόφαση, βουρ στη περιπέτεια και ότι προκύψει! Ο Άρης στο ζώδιό σας, έχει σκοπό να σας απογειώσει και να σας τσιτώσει επίσης.. όμως τώρα έχουμε τριήμερο.. χαχα!

Αιγόκερως
Είναι οι μέρες τέτοιες, άκρως οικογενειακές, οπότε όσο να’ναι συναντάτε συνεχώς διάφορες ψυχές που θα προτιμούσατε να τις αποφύγετε, να όμως που δε γίνεται αυτό! Μπορείτε να εξαφανιστείτε από το σπίτι, να μη σας βρίσκουν με τίποτα, η πιο τέλεια αφορμή για βόλτες και ψώνια, κάπου μακριά! Και επειδή τα μαντάτα τρέχουν, όλο και κάποιο κουτσομπολιό θα ακούσετε, να κάποιος έσταξε το φαρμάκι του και παίζει μέσα στην ημέρα να ανεβάσετε πίεση κανονικά! Ο Άρης σας τσιτώνει κάπως, οπότε δε θέλετε και πολύ για να δημιουργήσετε εντάσεις.. Ψυχραιμία και βαθιές ανάσες!

Υδροχόος
Και εκεί που λέτε να αράξετε στο σπιτάκι σας, να ξεκουραστείτε, ξαφνικά τα τηλέφωνα χτυπούν ασταμάτητα, οι προσκλήσεις για έξω πέφτουν βροχή, βρίσκετε την ιδανική ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις! Εννοείται πως και πάλι θα βολτάρετε, οπότε πάρτε το απόφαση και μη κατσουφιάζετε! Καλύτερα με τα φιλαράκια και καλή παρέα, παρά μονάχοι και μέσα στις σκέψεις τις αρνητικές! Δεν έχετε παράπονο, όλα έγιναν έτσι όπως ονειρευόσασταν να γίνουν! Από εδώ και πέρα είναι το ζητούμενο! Θα το παλέψετε για να διατηρήσετε τη λάμψη σας, ή απλά ικανοποιήσατε το «εγώ» σας, για ακόμα μια φορά;;;

Ιχθύες
Είναι από εκείνες τις μέρες που πάλι θα βάλετε το χέρι μέσα στη τσέπη, προκειμένου να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας, τα χρέη σας, ότι έχετε τάξει σε μερικές ψυχές! Δε χρειάζεται να μείνετε ρέστοι, μόνο εκεί που πρέπει και αν χρειάζεται, γιατί έχει μέλλον ο μήνας, δε λέτε;;; Φροντίστε να ντυθείτε ωραία και να βολτάρετε απόψε, γιατί το σύμπαν έχει όλη τη καλή τη διάθεση να σας βοηθήσει να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, μπας και οι ελεύθεροι της παρέας, βρείτε το άλλο σας μισό! Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να κουνήσετε και εσείς το δαχτυλάκι σας.. αλλιώς αγαπήστε τον σύντροφό σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από WILLGARD από το Pixabay