Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

20/01 – 24/01/20

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Υδροχοοϊσιες οι μέρες αυτές, ο Ερμής, ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο αυτό, να είστε σίγουροι πως
αρκετοί από εμάς εκεί έξω, θα τις τραβήξουμε τις κοτσίδες μας, αφού το απρόβλεπτο κυριαρχεί στο σύμπαν!
Χαρά που κάνει ο Ουρανός από τον Ταύρο, ας πούμε πως είναι μια καλή ευκαιρία, το δεδομένο να διαγραφεί από τα πρακτικά της ζωής μας και να φτιάξει ο καθένας, μια νέα κατάσταση, που θα φέρει την ανανέωση και τις αλλαγές!

Το θέμα είναι πως τις μέρες αυτές, καλό είναι να ονειρευτούμε, να επιθυμήσουμε, να φανταστούμε πως θα θέλαμε να είναι το μέλλον μας και να οργανωθούμε καλά, πριν κάνουμε τη πρώτη κίνηση! Και έτοιμοι να είμαστε, ας παραμείνουμε για λίγο ακόμα στα γνωστά, γιατί το σύμπαν δε θέλει προς το παρόν, να βοηθήσει σε αυτό.. Μέχρι στιγμής, σκαλίζει τις πληγές, χτυπάει το κουδούνι, στέλνει σήματα τρελά, ο σκοπός είναι να ταρακουνηθούμε, να ξυπνήσουμε και να δραστηριοποιηθούμε αναλόγως!

Ας είμαστε έτοιμοι λοιπόν για εκείνο το “Go for it”!

φιλάκια..



Κριός
Κινείται το χρήμα, όλο και κάτι θα λάβετε τις επόμενες ημέρες, σα να σας φεύγει ένα βάρος, για λίγο, όμως! Η καριέρα σας πάνω από όλα, οπότε ρίχνετε το βάρος σας εκεί, υπάρχει απώτερος σκοπός άλλωστε! Καλό είναι να εκφράζετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας, να προτείνετε νέους τρόπους που μπορεί ένα ζήτημα να αντιμετωπιστεί, μη φοβάστε, να φέρετε την αλλαγή στη δουλειά σας! Εντυπωσιάζετε με τη δυναμικότητα σας. Τυχερές ημέρες στις 23/01 και 24/01! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, ερωτικές και μη, που έχουν όλη τη καλή τη διάθεση να απογειώσουν τη διάθεσή σας, να σας κάνουν να χαμογελάσετε πιο πολύ! Έχετε θαυμαστές, κρυφούς και μη.. Καλές ημέρες για εκείνο το ερωτικό το ραντεβουδάκι.

Ταύρος
Οι μέρες που ακολουθούν έχουν Υδροχοοϊσιο αέρα, δε σας ταιριάζουν και τόσο, γιατί κρύβουν το απρόβλεπτο σε κάθε σας κίνηση! Εστιάζετε στα επαγγελματικά σας, υπάρχουν προοπτικές για κάτι το καλύτερο, για πρόοδο και βελτίωση, όμως ο τρόπος ίσως χρειαστεί να είναι λίγο ανορθόδοξος, γεγονός που σας αναστατώνει πολύ! Να λοξοδρομήσετε λέει το σύμπαν και να προτιμήσετε τη πιο τρελή ιδέα! Δύσκολο για το χαρακτήρα σας, όχι όμως ακατόρθωτο! Ανεξάρτητα από το τι και το πώς, καλό είναι να ακολουθήσετε την ομάδα, να ακούσετε με προσοχή το τι έχουν να σας πουν! Να είστε πονηροί στις 23/01! Ζόρικη η μέρα πολύ! Κρατήστε χαμηλό προφίλ και δε θα χάσετε! Ας το παίξει κάποιος άλλος ξερόλας!

Δίδυμος
Ο Ερμής, ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ω ναι και οι τρεις αυτοί πλανήτες στο ίδιο ζώδιο, σας ξεσηκώνουν, να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με κάθε τρόπο! Μεταμορφώνεστε σε πολύ αισιόδοξα πλασματάκια, η φαντασία σας καλπάζει και είστε πιο δημιουργικοί από ποτέ! Για αυτό φροντίστε όλο αυτό να το εκφράσετε με κάθε τρόπο και να το μεταδώσετε επίσης, σε εκείνα τα πρόσωπα που έχουν τα φόντα να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν! Αλλαγές προκύπτουν σε επαγγελματικό επίπεδο κυρίως, τα όνειρά σας μπορούν κατά κάποιο τρόπο να πραγματοποιηθούν.. Επαναστατικές ημέρες στις 23/01 και 24/01! Έρωτας ή καριέρα; Φτιάξτε τα επαγγελματικά σας τώρα που υπάρχει φως!

Καρκίνος
Οι ημέρες που έρχονται είναι ζόρικες πολύ, αφού θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που μέχρι πρότινος κάποιοι άλλοι χειρίζονταν, κυρίως οικονομικά! Επιθυμείτε να ενημερωθείτε, για τα πάντα όλα, τι έσοδα έχετε, τι έξοδα, ποιες οι υποχρεώσεις, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι! Να φτιάξετε το αρχείο της ζωής σας, ίσως ξανά από την αρχή! Τα μαντάτα τρέχουν και εμφανίζονται χρήματα από εκείνο το οικοπεδάκι και ξαφνικά περιουσιακά ζητήματα σας αναστατώνουν ευχάριστα πολύ! Μια μοιραία συνάντηση μπορεί να προκύψει στις 23/01 και ο έρωτας να εμφανιστεί πολύ μαγικά! Να φλερτάρετε κάνει καλό στο ψυχολογικό. Μέχρι εκεί όμως.. Εκτός αν είστε έτοιμοι για σχέση!

Λέων
Μυστήριες πολύ οι μέρες αυτές, τύπου βλέπετε τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία και ενοχλείστε με κάποιες αλήθειες που ανακαλύπτετε! Βέβαια, τόσο καιρό μπροστά σας ήταν τα πάντα όλα, άσχετα αν ρίχνατε στάχτη στα μάτια! Ζόρικες μέρες για τα ερωτικά σας τα ζητήματα, αφού κάποιοι μπαίνετε σε σκέψεις τύπου, μήπως μόνοι σαφώς καλύτερα;;; Το ίδιο μπορεί να συμβεί στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, τύπου να σας ζητήσουν να υπερβείτε τον εαυτό σας, ή να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες, ενός επιπλέον ατόμου! Ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να τα μαζέψετε και να εξαφανιστείτε! Πολύ το φευγιό έχετε κατά νου! Ένα απρόβλεπτο φλερτ σας φτιάχνει πολύ τη διάθεση!

Παρθένος
Η εβδομάδα που ξεκινά, έχει πολύ τρέξιμο, επαγγελματικά τα βάσανα και οι εκπλήξεις αρκετές! Μια νέα πρόταση μπορεί να σας κάνουν, η οποία θα χρειαστεί από εσάς να κάνετε αρκετές θυσίες! Συνήθως τα όνειρα ζωής, είναι μοναχικά και σκληρά, γιατί συνήθως φέρνουν αλλαγές που απαιτούν όλο σας το χρόνο! Όσοι δεν έχετε τίποτα να χάσετε, μη το σκέφτεστε και πολύ! Όσοι όμως έχετε υποχρεώσεις κυρίως προσωπικές, τότε καλύτερα να τα βάλετε κάτω και να τα ζυγιάσετε, ανεξάρτητα του τι θα επιλέξετε στο τέλος! Το νου σας στις 23/01 και 24/01, είναι μέρες που θα πρέπει να διαλέξετε, τον έρωτα ή τη καριέρα σας! Τούτη τη φορά σε μη δείξετε το πόσο ενθουσιασμένοι είστε.. Ας είναι μυστικό!

Ζυγός
Ας ξεκινήσουμε από το χρηματικό, που μυαλό δε βάζετε με τίποτα! Σπάταλοι ως συνήθως, καλά θα κάνετε να είστε μαζεμένοι τις μέρες αυτές, γιατί ίσως να το μετανιώσετε αμέσως κιόλας και ποιος ακούει το νιαούρισμά σας.. Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε το χρόνο σας με το ταίρι σας, την οικογένειά σας, τα φιλαράκια σας, οπότε μη το σκέφτεστε, γιατί μεθαύριο το ρολόι θα χτυπά αντίστροφα και οι προτεραιότητες εντελώς διαφορετικές! Νέες γνωριμίες προκύπτουν για τους ελεύθερους της παρέας, ο έρωτας έχει και αυτός τα δικά του τα σχέδια. Ιδανικές μέρες για δημόσιες σχέσεις, να δείξετε στον κόσμο, το πόσο ευαίσθητοι και χαρισματικοί είστε! Να ντύνεστε όμορφα..! 

Σκορπιός
Οικογενειακά θέματα σας βασανίζουν τις μέρες αυτές! Από τη μια κάτι ευχάριστο συμβαίνει στη δουλειά σας, γεμίζουν οι τσέπες σας από λεφτά, από την άλλη οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές, που δε σας αφήνουν να τα χαρείτε, ούτε λεπτό! Σα να πατάτε πόδι μου φαίνεται, με πολύ άγαρμπο τρόπο και ξαφνιάζετε δυσάρεστα τους δικούς σας! Υπάρχει το ενδεχόμενο, να σας τάξουν χρήματα, να δώσετε την εντύπωση πως όλα βαίνουν καλώς και να εκτεθείτε στη περίπτωση που δε συμβεί κάτι τέτοιο! Είναι μέρες γεμάτες από λόγια και εντάσεις, που κατά βάθος εσείς τα προκαλείτε όλα αυτά! Και μέσα στον κακό το χαμό, ένα φλερτ να προκύψει με ένα άτομο που συνεργάζεστε άμεσα! Το νου σας ξεφεύγει η κατάσταση στις 23/01 και 24/01! Ταξιδέψτε καλύτερα κάπου μακριά!

Τοξότης
Είναι οι μέρες τέτοιες που θέλετε οπωσδήποτε να τις αφιερώσετε στον σύντροφό σας, στο σπιτάκι σας και στους φίλους σας, γιατί έχετε και τον χρόνο και τη καλή τη διάθεση! Το μυαλό σας βρίσκεται διαρκώς στα νέα επαγγελματικά βήματα που θέλετε να κάνετε, από ιδέες είστε φουλ, η φαντασία σας καλπάζει, συνεπώς αγκαλιάζετε τη δημιουργικότητά σας και προχωράτε αναλόγως! Οργανωθείτε καλύτερα, μελετήστε τα βήματά σας, δείτε αν έχετε τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινήσετε ένα νέο project! Σε καμία περίπτωση μη βάλετε μπροστά, αφήστε να περάσει και αυτή η εβδομάδα, οι εκπλήξεις έρχονται ως σημάδια, άρα μεθαύριο θα γνωρίζετε κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν οι σκέψεις σας. Στις 23/01 και 24/01, ένα shopping therapy είναι απλά super! 

Αιγόκερως
Εσείς και ο Σκρούτζ πρέπει να έχετε κάποια συγγένεια, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που σας συμβαίνει κάθε λίγο και λιγάκι! Τις μέρες αυτές κάνετε εξονυχιστικό έλεγχο, στο ταμείο σας, τι είχατε, τι ξοδέψατε, πού πήγαν τα λεφτά και τέτοια! Ανοίγετε συρτάρια, ντουλάπες, τσάντες, μήπως και καμιά τσέπη έχει μέσα τίποτα ξεχασμένο;;; Καλά όσον αφορά το web banking όσο και να βλέπετε τα νούμερα στην οθόνη σας, δυστυχώς δεν αλλάζουν! Και επειδή πάντα φταίει κάποιος άλλος για το κακό χαμό που ζείτε, ρίχνετε τις ευθύνες και ξεκινάτε το γάβγισμα κανονικότατα! Μη ζητήσετε δανεικά από κανέναν, μην αποκαλύψετε τις ανησυχίες σας πουθενά, δε χρειάζεται να γνωρίζουν τέτοιες λεπτομέρειες. Ιδανικές μέρες για εκείνο το ερωτικό ραντεβουδάκι είναι 23/01 και 24/01!

Υδροχόος
Καιρό τώρα θέλετε να απαλλαγείτε από τα οικογενειακά τα βάρη, να φύγετε μακριά, να εξαφανιστείτε, μαύρα μάτια να κάνουν να σας δουν! Ανακατεύονται πολύ στα πόδια σας, έχουν άποψη για τη ζωή σας, από τη μια σας διώχνουν, από την άλλη δε θέλουν να σας αφήσουν, του λωλού θα έλεγα, οπότε τις μέρες αυτές, με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σας, να είστε σίγουροι πως θα τη κάνετε την επανάστασή σας και θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ! Η Νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιο σας, είναι το τέλειο boost για τέτοιες επαναστατικές ενέργειες! Κάποιοι σκέφτεστε τον γάμο, να φτιάξετε μια σχέση ζωής, να αράξετε! Πολύ τέλειο αυτό, αρκεί εσείς να επιλέξετε το πρόσωπο και όχι οι άλλοι! Εκτός εαυτού στις 23/01 και 24/01, ακολουθήστε τη καρδιά σας μόνο!

Ιχθύες
Ζόρικες πολύ οι μέρες αυτές, κάθε μέρα και μια έκπληξη! Το σύμπαν βρίσκει τρόπους να σας ανάβει φωτιές, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα! Βέβαια, να ντύνεστε καλά και να το τρώτε όλο το φαΐ σας, γιατί παίζει μέχρι να έρθει το ΣΚ, να πέσετε τέζα στο κρεβάτι! Να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας, να κρατάτε χαμηλό προφίλ και δε χρειάζεται να προκαλείτε με παράξενη τη συμπεριφορά σας. Τα νέα τρέχουν, είναι αεράτα, όμως εσάς σας πονοκεφαλιάζουν, αφού δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Και επειδή έχετε τα δικά σας τα ζητήματα να αντιμετωπίσετε, λέω, μακριά από αρνητικούς και απαισιόδοξους ανθρώπους! Ένα φλερτ ίσως προκύψει με πρόσωπο που γνωρίζετε καιρό! Οι σκέψεις σας πολύ πονηρές και τολμηρές.. Μάχιμος ο έρωτας στις 23/01 και 24/01!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay