Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 12/01/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με το ένα βλέφαρο σας γράφω, γιατί
σας έχω και μέσα στο νου μου, στη ψυχή μου, οπότε ανεξάρτητα της δικής μου της κατάστασης, βουαλά!

Αυτή η Πανσέληνος, η έκλειψη Σελήνης, τα πάντα όλα είχε, κακό Φεγγάρι το λέω, γιατί πολλά νεύρα και πολύ τσίτα, από το πουθενά! Εντάξει για όλα υπάρχει μια αιτία, όμως αλλιώς αντιμετωπίζουμε διάφορα ζητήματα με ψυχραιμία και αλλιώς όταν βρισκόμαστε στο πικ της υπερβολής! Τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, άντε δυο μερούλες έμειναν, μπας και βρούμε τους εαυτούς μας και πάλι!

Τα ζώδια που πρωταγωνιστούν σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Και φυσικά όποιοι έχουν ωροσκόπο, ή πολλούς πλανήτες στα ζώδια αυτά! Οπότε γενικώς και αορίστως, τραβάμε τις κοτσίδες μας, το ΣΚ αυτό!

Ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, σήμερα έχουν κάνει πηγαδάκι, πουρνό-πουρνό από επάνω μας και τα λένε πολύ πονηρά! Ευτυχώς που έχουν τα κέφια τους και τα μαντάτα που θα φτάσουν από εδώ και εκεί, θέλω να πιστεύω χαρωπά! Βέβαια, αν κάποιος έχει κάνει του κουτσουκέλα του, δε νομίζω να χαρεί και τόσο!
Ο Κρόνος, τα στραβά τα μάτια δε τα κάνει, για κανένα ζώδιο! Οπότε σήμερα, τα καλά παιδιά, έχουν να προσμένουν ένα δωράκι, από το σύμπαν! Έτσι επειδή.. Όσο για τα κακά παιδιά, τιμωρία!

τρελά φιλάκια..


Κριός
Αν και είναι Κυριακή, δε σας βλέπω να χαλαρώνετε όπως θα θέλατε! Από τη μια οι δουλειές του σπιτιού, που παίζει να τις έχετε αφήσει όλες για σήμερα και από την άλλη οι δικοί σας οι άνθρωποι να αποζητούν στιγμές θαλπωρής και ξεγνοιασιάς μαζί σας! Μια είδηση που αφορά τη καριέρα σας, φτάνει στα αυτιά σας, τις μέρες αυτές, κάτι σας ψιλό ανακοινώνουν μεταξύ επίσημου και ανεπίσημου και ξεσηκώνεστε για τα καλά! Οι ουρανοί ανοίγουν και πέφτουν ευκαιρίες πολύ μοναδικές! Είναι μια πολύ ωραία μέρα, για να επικοινωνήσετε σε βάθος και να διώξετε τα γκρίζα σύννεφα από τη σχέση σας..

Ταύρος
Είναι περίεργες οι μέρες αυτές, από τη μια σας ξεσηκώνουν για βόλτες και σουαρέ, από την άλλη όμως είναι Κυριακή και καλά θα κάνετε, να καθίσετε λίγο στο σπιτάκι σας, να ξεκουραστείτε. Άλλωστε το σύμπαν σήμερα, έχει σκοπό να σας βάλει τρικλοποδιές, τύπου να ξεκινήσετε να πάτε κάπου και να ακυρωθεί το event, ή να χαλάσει το αμάξι σας από το πουθενά! Πιο safe ο καναπές και το κρεβατάκι.. Ταυράκια μου! Το σύμπαν το διάστημα αυτό, ίσως σας αποκαλύψει μερικές αλήθειες και να συγκλονιστείτε! Είναι μέρες φουλ στις εκπλήξεις, χαρωπές και μη, όμως να ξέρετε ο έρωτας σας περιτριγυρίζει και όπου να’ναι θα φανεί..

Δίδυμος
Πάλι με τα λεφτά σας βασανίζεστε και βασανίζετε και όλον τον κόσμο! Είναι και αστρολογικό το θέμα, οπότε δε ξεφεύγετε με τίποτα, από τέτοιες σκέψεις και λίγα λέω! Καλά κάνετε και συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν, ή να επενδύσουν σε εσάς, όμως ξαφνικά σας έχουν πιάσει οι ανασφάλειές σας και θέλετε οπωσδήποτε να γνωρίζετε σε ποιον μπορείτε να υπολογίζετε! Είστε κάπως μπόσικοι σήμερα, έχετε περισσότερη όρεξη να μιλήσετε, παρά να ακούσετε και μια άλλη άποψη! Μια μικρή απογοήτευση ίσως να τη νιώσετε, μπόρα είναι θα περάσει!

Καρκίνος
Τα έχετε κάνει λίγο μπάχαλο νομίζω, το Φεγγάρι στο ζώδιό σας, φταίει για όλα! Εντάξει είστε ευαίσθητες ψυχές, θέλετε να τα έχετε με όλους καλά, να όμως που αυτό δε μπορεί να συμβεί στη παρούσα φάση, γιατί ή που θα κοιτάξετε το συμφέρον σας, ή που θα σας εκμεταλλευτούν και πάλι κάτι που δε το θέλουμε αυτό! Ζόρικη η σημερινή Κυριακή, παλεύετε με τα θέλω σας, με τα πρέπει σας, με το σωστό και το λάθος, είναι θολωμένο και το μυαλό, πραγματικά μήπως να πάρετε τα βουνά, να πάρετε καθαρό αέρα, μπας και ηρεμήσετε και βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά;;; Μια απάντηση όμως θα τη δώσετε!

Λέων
Βαθιές ανάσες, από νωρίς το πρωί και πώς να σας το πω, το ματάκι σας έχει γυαλίσει, είστε πυρ και μανία, είναι πολλά τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, όμως σήμερα είναι Κυριακή, οπότε μήπως να το παίξετε και εσείς λίγο τρελίτσα; Και από αύριο, ξεκινάτε τα Λιονταρίσια σας τερτίπια; Βασικά, επιβάλλεται να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε, να φάτε καλά και να κάνετε πράγματα που σας ηρεμούν! Το έχετε ανάγκη, θα σας κάνει καλό, οπότε οι δουλειές ας περιμένουν λίγο ακόμα, δε χάλασε και ο κόσμος! Ζόρικη μέρα αν επιμείνετε να λύσετε τις διαφορές σας με τον σύντροφό σας, ή οποιονδήποτε άλλον!

Παρθένος
Είναι από εκείνες τις Κυριακές που το τηλέφωνο δε θα σταματήσει να χτυπά, μια ο ένας και μια ο άλλος, μέσα στις γλύκες σας βρίσκω, έτσι επειδή έχετε τα κέφια σας. Το Φεγγάρι σας ζωντάνεψε, είστε φουλ μέσα στη θετική ενέργεια και την αισιοδοξία, οπότε μοιραστείτε το αυτό με τον κόσμο που αγαπάτε, έτσι για τις όμορφες τις στιγμές! Μπορεί ένα πρόσωπο πολύ δικό σας, να σας ζητήσει μια χάρη, μια εξυπηρέτηση, μια βοήθεια και ξαφνικά να ξεβολευτείτε, όμως καλό είναι να προσφερθείτε, μέχρι εκεί που μπορείτε, για το καλό της υπόθεσης. Κουτσομπολιό στο κουτσομπολιό, μια νέα πληροφορία, μπαίνει στο αρχείο σας!

Ζυγός
Το Φεγγάρι που μας πέρασε και ακόμα βρισκόμαστε στην επιρροή του, φέρνει για άλλη μια φορά στην επιφάνεια, ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Οτιδήποτε έχει μείνει στη μέση, θα χρειαστεί να φτάσει στο τέλος του και ο κλήρος πέφτει πάνω σας, γιατί είστε οι μοναδικοί που μπορείτε να χειριστείτε τέτοιες υποθέσεις! Μείνετε λίγο παραπάνω στο σπίτι, ανοίξτε διάλογο με τον σύντροφό σας, την οικογένειά σας, όποιον βρίσκεται κοντά σας, γιατί το ενδιαφέρον σας είναι ανεκτίμητο, όταν είναι αληθινό! Εκεί που κυκλοφορείτε, ίσως πέσετε πάνω σε μια μοιραία ύπαρξη.. Εξερευνήστε την!

Σκορπιός
Μέρα που η αλήθεια είναι πως δεν έχετε καμία όρεξη για κουβέντες από εδώ και εκεί! Ενοχλείστε με το παραμικρό, στάζει και φαρμάκι η γλώσσα σας, πω πω ποιος θα τολμήσει να τα βάλει με έναν Σκορπιό;;; Πώς έχει το θέμα; Ή που θα ντυθείτε ωραία και θα προτιμήσετε παρέες άγνωστες, που δε γνωρίζουν τίποτα για εσάς. Και θα περάσετε όμορφες στιγμές πολύ χαλαρές. Ή που θα αποφύγετε με κάθε τρόπο να συναναστραφείτε με κόσμο που σας πικραίνει και σας χαλά το κέφι. Διαλέξτε και πάρτε, οπότε εξαφανίζεστε από το σπιτάκι σας και έχετε τη πιο τέλεια δικαιολογία.. Μαζέψτε ήλιο χρυσά μου!

Τοξότης
Κάτι μάθατε, κάτι έγινε, πάλι το ταμείο είναι μείον και ανεβάζετε πίεση Κυριακάτικο, γιατί δεν υπάρχει δικαιολογία καμιά! Και ξαφνικά γίνεστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας, τον σύντροφό σας, τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας, γιατί σας καθησυχάζουν συνέχεια πως όλα θα πάνε καλά και τίποτα δε πηγαίνει έτσι όπως τα έχετε σχεδιάσει! Έχει πολύ γκρίνια τις μέρες αυτές, γιατί η έκπληξη μεγάλη ως συνήθως, οπότε θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα plan b, μπας και ηρεμήσετε και εσείς και οι άλλοι! Καιρός να αναλάβετε τα ηνία εξολοκλήρου και να πατήσετε πόδι σε εκείνους που προκαλούν το πρόβλημα! Εκτός αν είστε ένοχοι.. και εσείς..

Αιγόκερως
Στη τσίτα είστε τις μέρες αυτές, νιώθετε έναν εκνευρισμό, φταίει το Φεγγάρι για όλα, ψυχραιμία, λέμε τώρα! Μη προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές σας σήμερα, γιατί θα τη χαλάσετε τη Κυριακή σας και άκρη δε θα βγάλετε επίσης! Οπότε στο χαλαρό και αφήστε να πέσει και κάτι κάτω, δε χρειάζεται να είναι όλα τέλεια και της αρεσκείας σας! Πάντως με το παραμικρό, τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα και δε σας νοιάζει το ποιος θα πονέσει και το πόσο! Είστε πολύ ευέξαπτοι, ή που θα πάνε οι άλλοι με τα νερά σας, ή να μη σας ενοχλήσουν καθόλου μέσα στην ημέρα! Μπουρίνια, αστραπές και βροντές έρχονται!

Υδροχόος
Έχω την εντύπωση πως ένα συναχάκι το έχετε, πονάει και το σώμα σας πού και πού, είστε έτοιμοι να πέσετε τέζα στο κρεβάτι, γιατί απλά δε ντύνεστε! Ωραίος ο ήλιος και το καλοκαίρι, πάρτε το απόφαση πως για ένα διάστημα, τα χειμερινά ρούχα είναι απαραίτητα, αλλιώς ο καλύτερος πελάτης του φαρμακείου! Κάτι έχετε στα σκαριά εσείς, κάτι ετοιμάζετε, όμως δεν είναι καιρός για να το ανακοινώσετε ακόμα! Συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας και αφήστε τον κόσμο να σας μιλήσει, γιατί οι πληροφορίες πολλές και κάποιες πολύ σημαντικές! Μια μέρα που θα προτιμήσετε την ησυχία σας σε κάθε περίπτωση!

Ιχθύες
Με κάποιο πρόσωπο δε τα βρίσκετε με τίποτα και ενοχλήσετε απίστευτα πολύ! Σήμερα τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα, θέτετε τα όριά σας, τραβάτε εκείνη τη γραμμή και σε όποιον αρέσει! Προτιμότερο θα ήταν ο τρόπος σας να είναι διπλωματικός, γιατί έτσι ίσως να αποφύγετε τις εντάσεις και τα πικρόχολα τα λόγια! Επειδή όμως είστε οι ψυχάκηδες της παρέας, θα κάνετε απλά έναν σαματά, πρώτον για να φύγει ένα βάρος από μέσα σας και δεύτερον για να πάει σε κάποιον άλλον. Στον φταίχτη ας πούμε! Οπότε διαλέξτε και πάρτε! Τον όμορφο τον τρόπο ή τον άγαρμπο;;; Συνέπειες σίγουρα θα υπάρξουν, το ξέρετε αυτό;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay