Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 18/01/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα, μια μέρα πολύ μυστήρια από
αστρολογικής άποψης, ρίχνει και χιονόνερο, τι να λέμε τώρα!

Ο Ουρανός μας τα έχει κάνει μαντάρα, αναφέρομαι στα Ταυράκια, που είμαι σίγουρη, πως τις τραβάμε τις κοτσίδες μας all together! Το τι μας ξημερώνει είναι όντως απρόβλεπτο και να ήταν ευχάριστο, να πούμε, αξίζει η αναστάτωση, αλλά όταν είναι σχετικά δυσάρεστο και άνευ λόγου και αιτίας, τότε προκύπτουν εκείνα τα αιώνια και ενοχλητικά, «γιατί»;;; Εμπόδια στα εμπόδια και κακοτοπιές στις κακοτοπιές! Μπουρλότο!

Σήμερα που λέτε, ο Ουρανός από τους Ταύρους, τσακώνεται με τον Ερμή από τους Υδροχόους! Τι τέλειος συνδυασμός, ας γελάσω! Πείσμα στο πείσμα, αντίδραση στην αντίδραση! Ζόρικα για όλα τα ζώδια, λίγοι τη σκαπουλάρουν, όλοι όμως παίρνουμε μια αναστάτωση τρελή! Τα μαντάτα τρέχουν και εκεί που ήταν ανέμελα και αεράτα, ξαφνικά σοβαρεύουν και γίνονται απρόβλεπτα και ότι προκύψει! Έχω την εντύπωση πως αρκετοί θα μείνουμε με το στόμα ανοιχτό..

Ψυχραιμία λέει;;;

φιλάκια


Κριός
Είναι από εκείνα τα Σάββατα που γυρεύετε τα λεφτουδάκια σας και διαπιστώνετε πως δεν υπάρχει σάλιο! Ο τραπεζικός ο λογαριασμός μπορεί να έχει αδειάσει επίσης, ακόμα και εκείνη η καβάντζα που λέμε και κάπως έτσι να ξεκινήσουν οι γκρίνιες, είτε έχετε κοινό ταμείο, είτε όχι! Είναι από εκείνες τις ημέρες που μπορεί να χάσετε το πορτοφόλι σας, ή να μπλοκάρετε το web banking σας, έτσι επειδή ο κωδικός άλλαξε και δε τον σημειώσατε πουθενά! Απρόβλεπτη η μέρα πολύ, τα μαντάτα μόνο αναστάτωση φέρνουν, μπερδέματα και τίποτα άλλο! Οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μείνετε στο σπιτάκι σας, μακριά από τον κόσμο, να μη σηκώσετε ούτε το τηλέφωνο.. Για τόσο πολύ.. Ας σας το στείλουν σε μήνυμα!

Ταύρος
Ένα απρόβλεπτα μυστήριο Σάββατο το χαρακτηρίζω, το σύμπαν έχει τρελά κέφια και με τη καλή την έννοια και με την κακή! Κάποιος σας γυρεύει, κάποιος σας στέλνει ένα μήνυμα, κάποιος εμφανίζεται μαγικά μπροστά σας και το παθαίνετε το σοκ! Ίσως να πρόκειται για μια μοιραία συνάντηση, που μπορεί να φέρει δάκρυα χαράς και λύπης, έτσι επειδή η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη! Πραγματικά δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, πάντως πολλά παράξενα μπορεί να συμβούν σήμερα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Λέτε να είναι επαγγελματικό; Να είναι ερωτικό; Ας αφήσουμε την απάντηση να έρθει μαγικά ως έκπληξη!

Δίδυμος
Είναι η μέρα του λωλού και όσο να’ναι μπαίνετε και εσείς στον χορό αναγκαστικά! Οτιδήποτε έχετε κανονίσει μπορεί να αναβληθεί, ίσως για μια άλλη φορά, συνεπώς μια ταραχή τη παίρνετε γιατί θα πρέπει να φτιάξετε plan b και πού όρεξη για τέτοια! Το μυαλουδάκι σας κάνει τρελές σκέψεις, ζαβολιές που είστε έτοιμοι να κάνετε, όμως ευτυχώς πού και πού, μπαίνει στη μέση η λογική και όλο και κάτι γλυτώνετε στο τέλος! Ή που θα επιλέξετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας και χαλαρά, ή που θα βγείτε έξω να βολτάρετε και ωχ αμάν! Μοιραίες συναντήσεις προκύπτουν, με άτομα από το παρελθόν, οπότε μια συναισθηματική αναστάτωση προκύπτει και το απολαμβάνετε πολύ! Όποιος παίζει με τη φωτιά καίγεται.. το νου σας!

Καρκίνος
Και ξαφνικά μπορεί να μαζευτούν στο σπίτι σας οι πάντες, όσοι έχετε στενή σχέση και να αρχίσουν τη κλάψα τύπου δεν έχουν λεφτά, να τους βοηθήσετε, να τους δανείσετε, να τους κάνετε ένα σκόντο, με λίγα λόγια πάνε να σας φάνε και ενοχλείστε όσο ποτέ! Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του, οπότε βρείτε έναν ευγενικό τρόπο να τους ξεφορτωθείτε, να βάλετε κάτω τις σκέψεις σας και να δείτε πώς θα αντιμετωπίσετε τη κατάσταση! Δείτε το ως μια αφορμή, το όχι το δικό σας, κατά πόσο θα εκτιμηθεί από τους άλλους, όταν ήδη έχετε προσφέρει πολλά! Ζόρικη μέρα, διώξτε μακριά τις ευαισθησίες σας και προστατέψτε τον εαυτό σας και το δικό σας σπιτικό!

Λέων
Ελπίζω να μη τσιλημπουρδίζετε στη δουλειά σας, γιατί ένα ξαφνικό τηλεφώνημα, μπορεί να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα και να χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις, έτσι επειδή είπατε μια κουβέντα παραπάνω! Προστατέψτε το σπίτι σας, τη σχέση σας, τους ανθρώπους σας, από εισβολείς που μόνο μπερδέματα και παρεξηγήσεις φέρνουν! Ζόρικη η μέρα από όλες τις απόψεις, τα νέα τρέχουν, όλο και κάτι φτάνει στα αυτιά σας και ανεβάζετε πίεση στο λεπτό! Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται και αν έφτασε ο καιρός να δείτε μερικές από αυτές κατάματα, τότε να το κάνετε, μπας και στρώσετε επιτέλους! Παρατηρήστε τους άλλους δίχως αντιδράσεις. Ας έρθουν αργότερα ως έκπληξη!

Παρθένος
Ο έρωτας έχει χτυπήσει τη πόρτα σε αρκετούς από εσάς εκεί έξω! Μπορεί να είναι αμοιβαίο, μπορεί όμως και μονόπλευρο, το διαπιστώνετε αυτό τις μέρες αυτές, όπως και να έχει! Ένα Σάββατο μυστήριο, γεμάτο από εκπλήξεις, ερωτικές κυρίως, απρόβλεπτες και παράξενες πολύ! Χάνετε κάπως η επικοινωνία σήμερα, άλλα σας λένε, άλλα καταλαβαίνετε, είστε έτοιμοι να τσακωθείτε πάλι, ίσως άνευ λόγου και αιτίας! Το φλερτ έχει πολλές μορφές και αρκετοί τα χάνουν, όταν πρόκειται να δείξουν τα συναισθήματά τους. Είστε και εσείς καμουφλαρισμένοι τέρμα, για να δούμε η αγάπη σε πιο σημείο βρίσκεται! Ακούστε με προσοχή, δείξτε σημασία στα σημάδια!

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να πάτε στα μαγαζιά για ένα πράγμα και ξαφνικά να σηκώσετε τα πάντα όλα και να βρεθείτε άψιλοι! Συνηθίζετε κάτι τέτοια, οπότε μήπως να στέλνατε κάποιον άλλον για τα απαραίτητα μπας και αποφύγετε τον πειρασμό;;; Είναι μια παράξενη μέρα, που φέρνει συναντήσεις και μηνύματα με ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό! Αποφύγετε να τάξετε χρήματα, ή να συμφωνήσετε σε κάτι. Προτιμήστε τα αυθόρμητα, δηλαδή οτιδήποτε και αν συμβεί, πιστέψτε στο πρώτο σας συναίσθημα και προχωρήστε αναλόγως! Διαίσθηση λέγεται αλλιώς.. ξέρει τι κάνει!

Σκορπιός
Μια μέρα γεμάτη από ευχάριστες εκπλήξεις σας αποκαλύπτω και χαμογελώ! Επιτέλους το σύμπαν αποφάσισε να σας γλυκάνει λιγουλάκι, οπότε σήμερα μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και βρεθείτε οπουδήποτε! Απογειώνεστε σας λέω! Τα μαντάτα τρέχουν, οπότε κάποια στιγμή, ένα τηλεφώνημα, μια συνάντηση, να είναι η αιτία που θα είστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι όλη την ημέρα! Συνήθως λίγο πριν εγκαταλείψουμε μικρές ανεκπλήρωτες επιθυμίες, εμφανίζονται κάτι σημάδια, απρόβλεπτα πάντα που μας κάνουν και αναθεωρούμε τις απόψεις! Να κάτι τέτοιο θα σας βρει σήμερα, οπότε το νου σας στο πώς αντιδράσετε! Τα αυθόρμητα σίγουρα δε σας ταιριάζουν!

Τοξότης
Μια πολύ ωραία ημέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας, μακριά από τον κόσμο, ακόμα και από εκείνους που σας γνωρίζουν πολύ καλά! Πεσμένα τα κέφια, δεν έχετε και τόση όρεξη για κουβέντες, οπότε από το να γίνετε αντιπαθείς καλύτερα να προτιμήσετε τη μοναξιά σας! Κάτι περιμένετε, κάποιος σας έχει τάξει, βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα και επειδή η μέρα αστρολογικά δεν είναι και τόσο καλή, ξαφνικά να ακούσετε γκρίνιες και λόγια αρνητικά και να πέσετε στα πατώματα Σαββατιάτικο. Κάτι μαθαίνετε για ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για ένα δικό σας άνθρωπο και αναστατώνεστε πολύ. Ψυχραιμία, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Αιγόκερως
Καλά μη κάνετε το λάθος και ανοίξετε κουβέντα για το χρήμα, γιατί οι εντάσεις είναι στο πρόγραμμα και προκύπτουν σε χρόνο ντε τε! Για ακόμα μια φορά κάτι λείπει από το συρτάρι, το νούμερο στη τράπεζα θα έπρεπε να ήταν άλλο, κάποιος έβαλε χέρι, πω πω τραγικό αυτό για τον ψυχικό σας τον κόσμο. Καλά δεν είναι η πρώτη φορά, οπότε βαθιές ανάσες, τη λάμπα της ανάκρισης και υπομονή. Όλα αποκαλύπτονται στη πορεία.. ευκολάκι για εσάς! Προτιμήστε να ξεκουραστείτε σήμερα, να χαλαρώσετε και κάνετε τον ντεντέκτιβ από Δευτέρα! Το κακό πάει έγινε! Το νου σας γιατί από εδώ και πέρα το σύμπαν έχει σκοπό να σας φανερώσει πολλά και διάφορα!

Υδροχόος
Μια πολύ ζόρικη μέρα σας ξημέρωσε! Ο Ερμής στο ζώδιό σας, τσακώνεται με τον Ουρανό που βρίσκεται στους Ταύρους και εσείς στα κόκκινα από νωρίς το πρωί! Σήμερα τα μαντάτα είναι πολύ παράξενα και σας εκνευρίζουν απίστευτα πολύ! Εκεί που νομίζατε πως είχατε βάλει μια σειρά στα θέματά σας, σα να προκύπτουν ξανά μανά από την αρχή, γεγονός απαράδεκτο και μη αποδεκτό για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Να σας πω να μείνετε στο σπιτάκι σας; Να μη σηκώνετε τα τηλέφωνα; Να αποφύγετε τις συναντήσεις με αρνητικούς ανθρώπους;; Δε νομίζω να καταφέρετε να συγκρατηθείτε, έχει βροντές και αστραπές το μενού.. Αλλάζουν τα δεδομένα στο λεπτό!

Ιχθύες
Οι δικοί σας οι άνθρωποι σας ζητούν βοήθεια με έναν πολύ ανορθόδοξο τρόπο, γεγονός που σας εκνευρίζει και σας εξοργίζει επίσης, αφού κατά βάθος γνωρίζετε την αλήθεια. Θα μπορούσε να γινόταν και αλλιώς, να όμως που η μέρα αποκαλύπτει άσχημες συμπεριφορές, γκρίνια και εντάσεις και λόγια που μόνο φαρμάκι στάζουν! Τα εκβιαστικά δε περνούν σε εσάς, αντιθέτως σας πεισμώνουν και σας κάνουν μυστήρια εκδικητικούς. Αποφύγετε τα ψεματάκια, γιατί σας πιάνουν και χάνετε το δίκιο σας. Προτιμήστε τα λόγια τα σταράτα, ή μερικές φορές τη σιγή, γιατί δε θέλει και πολύ να φουντώσει η κατάσταση μέσα σε μια σχέση! Όχι στα ερωτικά ραντεβουδάκια!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Efes Kitap από το Pixabay