Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Το Ζώδιο του Καρκίνου & τα μαντάτα του 2020, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα γλυκά μου πλασματάκια! Μπαίνω κατευθείαν στο ψαχνό, γιατί μέρες τώρα
βασανίζομαι με το τι να σας γράψω ως εισαγωγή!

Η αλήθεια είναι πως ο Άρης όλη τη χρονιά σας βάζει στο μάτι κανονικότατα και σας προκαλεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να αντιδράσετε σε κάθε περίπτωση και να παλέψετε για τα δικά σας τα θέλω και όχι των άλλων! Όλα στη φόρα κάθε μήνα και πιο πολλά, τίποτα δε θα μείνει κρυφό, η αλήθεια θα φανεί και εσείς επιβάλλεται να την αντιμετωπίσετε!
Εννοείται πως ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, σας επηρεάζουν άμεσα, αφού βρίσκονται στον Αιγόκερω, το ζώδιο που αλλιώς χαρακτηρίζεται ως .. η αδελφή ψυχή για εσάς! Από τη μια κρύο από την άλλη ζέστη, η σελίδα είναι απαραίτητο να αλλάξει, για να δείτε μια άσπρη μέρα και εσείς.

Καλύτερο διάστημα για ερωτικά ξεκαθαρίσματα και ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες φυσικά, είναι από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο! Κάποιοι χωρίζετε επιτέλους τα τσανάκια σας, κάποιοι λέτε ναι σε νέες γνωριμίες έτσι για το ψυχολογικό, όμως κατά βάθος ένα παιδικό ξέσπασμα ίσως και να είναι.. αφού η αγάπη είναι μυστήρια και πολύ πιστή τελικά! Είναι η χρονιά που ότι είναι δικό σας, σας ανήκει και δε θα το μοιραστείτε με κανέναν άλλο πια! Επαναστατική η διάθεση πολύ..

Γενάρης: Αν καταφέρετε να κλείσετε όλες τις επαγγελματικές εκκρεμότητες νωρίς, τότε ο Γενάρης είναι ο ιδανικός μήνας, για να κάνετε ένα ταξιδάκι αναψυχής, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με ένα νέο φλερτ, έτσι για την ανανέωση και τη περιπέτεια! Αλλάζετε σελίδα, ακολουθείτε ένα μονοπάτι διαφορετικό!

Φλεβάρης: Το σύμπαν τεστάρει τις σχέσεις σας, κυρίως τις ερωτικές! Ρίχνει λάδι στη φωτιά, από τη μια ο ανάδρομος Ερμής, από την άλλη ο Άρης, οι εντάσεις και τα καβγαδάκια μες στο πρόγραμμα φουλ! Ή που θα βρείτε λύσεις εντελώς διαφορετικές από τις συνηθισμένες, ή που έφτασε ένα τέρμα;;;

Μάρτης: Η Αφροδίτη φέρνει μια γαλήνη στην ερωτική σας τη ζωή, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη! Επιβάλλεται να γιατρέψετε τη καρδιά σας. Οι εντάσεις δε θα λείψουν, μπουρίνια μικρής διαρκείας, έτσι για την εκτόνωση! Όποιος ζητάει τα πολλά χάνει και τα λίγα. Το νου σας..

Απρίλης: Ζόρικος ο Απρίλης, ότι δε λειτουργεί σωστά, ότι έχει κενά, όπου υπάρχει ρωγμή, όλα στη φόρα και κάπου στη μέση το χρήμα! Εντάσεις προκύπτουν, λόγια πολλά και ξαφνικά μόλις κοιτάζετε το συμφέρον σας, πέφτουν οι μάσκες και ανακαλύπτετε τις αληθινές προθέσεις του κόσμου!

Μάης: Εστιάζετε εξολοκλήρου στη καριέρα σας, στο χέρι σας είναι να δραστηριοποιηθείτε και να επενδύσετε στο μέλλον σας! Δίας και Αφροδίτη ανάδρομοι, είναι η αιτία να διακόψετε σχέσεις ζωής, να αλλάξετε συνεργάτες, να βάλετε ένα τέλος σε ανούσιες καταστάσεις! Ότι δεν αξίζει φεύγει μακριά!

Ιούνης: Είναι ο μήνας που τα μαντάτα τρέχουν και είναι του λωλού! Το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο και επειδή γνωρίζουν τα αδύναμα σημεία σας, χτυπούν κατευθείαν στο ψαχνό! Σας πικάρουν όχι και τόσο κατά λάθος. Αλήθεια ή ψέματα, μια έρευνα πριν το ξέσπασμα, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα! 

Ιούλης: Ο Άρης είναι η αιτία, που μεταμορφώνεστε σε μάχιμα, ανταγωνιστικά πλασματάκια, που σημαίνει πως δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, είστε εσείς και κανείς άλλος, σε θέματα επαγγελματικά κυρίως! Θυμωμένοι με όσα σας συμβαίνουν, γίνεστε μπόσικοι, αυταρχικοί και σκληροί με τους τριγύρω!

Αύγουστος: Ένας έρωτας μεγάλος και τρανός μπορεί να προκύψει, από το πουθενά και να φέρει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή σας! Βρήκε πόρτα ανοιχτή και μπήκε! Καλοκαιριάτικες εκπλήξεις, χαρά, αγωνία, τρέλα, ξεσηκώματα, μήπως τινάζετε στο αέρα τα πάντα όλα; Έτσι ξαφνικά; Σας γυρεύουν!

Σεπτέμβρης: Μαζεύεστε, έχετε όμως να αντιμετωπίσετε τα συντρίμμια που αφήσατε τους προηγούμενους μήνες! Μπορεί να κάνετε μια προσπάθεια να τα βρείτε με τον σύντροφό σας, μια ακόμα ευκαιρία! Ίσως να σας κάνει αντίποινα για να νιώσετε το ίδιο και χειρότερα! Το shopping therapy πηγαίνει σύννεφο!

Οκτώβρης: Γίνεστε χίλια κομμάτια, σπίτι, καριέρα, έρωτας, θέλετε να είστε παρών και τέλειοι! Δε γίνεται αυτό, ή αν συμβεί δε νομίζω να το αντέξετε ψυχικά και σωματικά για μεγάλο διάστημα! Το σύμπαν προκαλεί εντάσεις με τους γύρω και τάσεις φυγής σε εσάς! Εξαφανιστείτε για λίγο κάνει καλό!

Νοέμβρης: Παρατάτε τα όπλα και χαλαρώνετε επικίνδυνα! Διαπιστώνετε πως τσάμπα μάχεστε και ονειρεύεστε τα νιάτα σας και τη ξεγνοιασιά! Οι αδέσμευτοι, μη διστάσετε να κάνετε μια γλυκιά βόλτα στο παρελθόν! Οι δεσμευμένοι το νου σας, γυρεύετε ζαβολιές με τίμημα! Θα το αντέξετε; 

Δεκέμβρης: Φροντίστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας τις επαγγελματικές και να μη σας νοιάζει τι κάνει ο ένας και ο άλλος! Ο καθένας με το δικό του το κούτελο! Οικονομία προστάζει το σύμπαν, οπότε ξεχάστε το σκι και τα σαλέ! Οι μέρες των εορτών να σας βρουν στο σπιτάκι σας, δίπλα στην «αγάπη».

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Виктория Бородинова από το Pixabay