Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 25/01/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι να ειπώ Σαββατιάτικο, αντί να
είμαι ήρεμη, σε κατάσταση ζεν, ραντεβού, ιστορίες, βάσανα, πάει, καταστράφηκα! Το να αποφύγω η Ταυρίνα, δεν ήταν επιλογή, οπότε βουαλά ζωδιάκια και ας μεσημέριασε!


Χαοτικό το βρίσκω το σύμπαν, οι πλανήτες αλλάζουν και πάλι θέση, τα ζώδια που έχουν κατσικωθεί οι περισσότεροι πλανήτες.. είναι ο Αιγόκερως, ο Υδροχόος και ο Ιχθύες! Συνδυασμός που «σκοτώνει» θα έλεγα, υπάρχει μια σύγχυση να είστε σίγουροι για αυτό!

Έχω την εντύπωση πως ο Άρης έχει ορεξούλες και θέλει να στείλει ερωτικό μήνυμα στην Αφροδίτη μέσω του Ερμή φυσικά! Οπότε το ΣΚ αυτό είναι κάπως ρομαντικό, όποιος το πάρει απόφαση λοιπόν, σας στείλει πρώτος.. να σου και ο εγωισμός, μόλις εμφανίστηκε!

..πάντως τέτοια ώρα που κατάφερα να εμφανιστώ.. είναι η στιγμή που ετοιμάζομαι να απολαύσω έναν υπέροχο μεσημεριανό ύπνο.. να ξεκουράσω τα μάτια μου που λένε..

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ ωραία μέρα για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, δίχως να έχετε τύψεις για τους άλλους! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη σας κάνει πολύ δυναμικούς και αποφασιστικούς, οπότε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε! Είναι ιδανική περίοδος για να ταξιδέψετε επίσης κυρίως για λόγους επαγγελματικούς! Υπάρχουν νέα που πρέπει οπωσδήποτε να τα μάθετε, οπότε να πείτε ναι σε προσκλήσεις για έξω, ακόμα και για έναν καφέ! Μια ιδέα σας συναρπάζει και είστε έτοιμοι να τη πραγματοποιήσετε κιόλας!

Ταύρος
Κάπως ζόρικη η μέρα σας, πέφτουν πολλά ζητήματα στο τραπέζι και εσείς μιας που είστε οι πρωταγωνιστές, θα χρειαστεί να δώσετε το παρόν, με κάθε τρόπο! Ευτυχώς τα ηνία εσείς τα κρατάτε, οπότε η δική σας κουβέντα μετράει πολύ περισσότερο από των άλλων! Ίσως να σας ζητήσουν να πληρώσετε τον λογαριασμό, γεγονός που θα σας εκνευρίσει απίστευτα όταν κανονικά θα πρέπει να γίνει μια δίκαιη μοιρασιά των υποχρεώσεων που υπάρχουν! Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, σας οδηγεί σε μυστήρια και άγνωστα μονοπάτια!

Δίδυμος
Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας! Είναι μια πολύ ωραία περίοδος για να ανοίξετε τα φτερά σας και να επιδιώξετε ένα πιο όμορφο μέλλον για εσάς! Οπότε οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες, ανεξάρτητα το τι ύφος έχουν! Όσοι συνοδεύεστε λοιπόν επίσημα και ανεπίσημα, να ξέρετε πως οι γκρίνιες και οι εντάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα! Εσείς όμως δε πτοείστε με τίποτα! Έχετε να κοιτάξετε το συμφέρον σας πάνω από όλα και κυρίως το οικονομικό! Ξηγηθείτε για να μη παρεξηγηθείτε!

Καρκίνος
Μυστήρια η μέρα σας πολύ! Από τη μια έχετε τη σπιρτάδα να αντιμετωπίζετε ζητήματα που σας βασανίζουν το μυαλό, από την άλλη κάπως πρέπει να ξεδώσετε και εσείς από τη πίεση, που σημαίνει πως σήμερα, μπορεί να βρεθείτε οπουδήποτε και με οποιονδήποτε και να συμβούν τα απίστευτα! Από το να πάρετε σβάρνα τα μπαρ.. πηγαίντε καλύτερα ένα γυμναστήριο, ή περπάτημα και βαθιές ανάσες.. Το σύμπαν να το ξέρετε σας θέλει πολύ κακά παιδιά.. και άτακτα επίσης! Αποφύγετε τις ανούσιες σπατάλες επίσης.. οικονομία!

Λέων
Αν ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας, κάτι μπορεί να γίνει και η μέρα σας να είναι κάπως νορμάλ! Σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας, πεσμένα και τα κέφια πολύ, άλλα σας λένε, άλλα καταλαβαίνετε, αντιδράτε πολύ παράξενα, για αυτό καλύτερα να προειδοποιήσετε τον κόσμο, αντί να τον βασανίζετε! Το νου σας σε θέματα συμπεριφοράς, γιατί γίνεστε ψυχροί, κακοί και ανάποδοι, με το ταίρι σας, την οικογένειά σας, όλα σας φταίνε, έτσι επειδή κάτι σας έχει ενοχλήσει γενικώς! Αποφύγετε λοιπόν τα πολλά σούρτα-φέρτα με τον κόσμο!

Παρθένος
Είστε ετοιμόλογοι και γεμάτοι από επιχειρήματα, οπότε σήμερα περνάει το δικό σας, όπως και να έχει! Είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να κάνετε τις επαφές σας, εκείνες τις πολύ χρήσιμες, προκειμένου να πετύχετε έναν στόχο! Είστε γεμάτοι από ιδέες, ξεπερνάτε τον εαυτό σας τις μέρες αυτές και εντυπωσιάζετε με πολύ παράξενο τρόπο το κοινό σας! Το νου σας γιατί ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, σας κάνει βιαστικούς και απρόσεχτους πολύ, οπότε δε θέλουμε τραύματα και ιστορίες για αγρίους! Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

Ζυγός
Από όλα τα καλά έχει η σημερινή ημέρα για εσάς, αφού και ο έρωτας πρωταγωνιστεί στη ζωή σας και τα επαγγελματικά σας βαίνουν καλώς, μιας που υπάρχει ενδιαφέρον, για όσους ψάχνονται για κάτι καλύτερο φυσικά! Δημόσιες σχέσεις έχει το μενού, αφού χρειάζεται η παρουσία σας για να πείσετε τους άλλους, για να τους φέρετε κοντά σας και με τα νερά σας φυσικά! Σα να ανοίγουν οι ουρανοί και τα δωράκια του σύμπαντος πολλά και διάφορα! Γεμάτο το πρόγραμμά σας, αν και Σάββατο σήμερα. Ακολουθήστε τα σημάδια!

Σκορπιός
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που θα ακούσετε τόσο όμορφα λόγια από τους γύρω σας, που πραγματικά θα νιώσετε πολύ ξεχωριστοί! Ένα μπράβο ακούτε στη δουλειά σας, ίσως να πάρετε και μια μικρή αύξηση, μιας που εργάζεστε σκληρά, ανεξάρτητα από το επάγγελμα! Είναι η φύση σας τέτοια, τι να κάνουμε τώρα.. Και ένα μπόνους μπορεί να σας δώσουν, επειδή χειριστήκατε διάφορες υποθέσεις με τον καλύτερο τον τρόπο! Σε κάθε περίπτωση, μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και εκεί και βάλτε το χρήμα στην άκρη! Χαρείτε μονάχοι!

Τοξότης
Το καλό είναι πως είστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και το απολαμβάνετε κιόλας! Το σύμπαν σας θέλει ανάλαφρους, χαρωπούς, ρομαντικούς και ονειροπαρμένους, οπότε γιατί όχι λέω;;; Μια όμορφη μέρα, γεμάτη από κόσμο, από διάφορες υπάρξεις, με έντονες απόψεις, ωραίο το εγκεφαλικό το παιχνίδι, ανακατεύεστε και όπου βρεθείτε.. Δημιουργική μέρα επίσης, για τους καλλιτέχνες της παρέας, βγήκε ο Ήλιος ψηλά στον ουρανό, λάμπει ο τόπος όλος! Από φλερτ, κάθε ματιά σας και νάζι, κάθε κίνηση και ένα ερωτηματικό..

Αιγόκερως
Τα έχετε κάνει λίγο μπάχαλο στο οικονομικό, γιατί από τη μια λέτε πως κάνετε αποταμίευση και από την άλλη βάζετε χέρι και αναρωτιέστε πού πήγαν τα λεφτά! Έτσι όπως έρχονται επίσης, πολύ γοργά φεύγουν και ενώ είστε οι καλύτερη σε θέματα οικονομίας και καλής διαχείρισης, όσον αφορά τον εαυτό σας μαγικά χάνετε τον έλεγχο και μετά το χάος.. Είναι μια πολύ καλή ημέρα όμως, για να προτείνετε τις ιδέες σα, να ζητήσετε βοήθεια, να οργανωθείτε καλύτερα, έτσι για το test drive. Δείτε το σα παιχνιδάκι..

Υδροχόος
Πετάει η ομάδα, είστε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ, θα γίνει το δικό σας, με τον τρόπο σας και σε όποιον αρέσει, που τελικά δεν υπάρχει θέμα, σας θαυμάζουν κιόλας για αυτό! Να εκφράζεστε με άνεση, με επιχειρήματα ακράδαντα και δίχως να είστε επιθετικοί. Μια ματιά σας μόνο φτάνει.. χαχα! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι ένα ζόρικο γεγονός κατά βάθος, αφού χρειάζεται να επαναστατήσετε, σε θέματα σχέσεων και να θέσετε τα όριά σας! Μόνο έτσι θα ησυχάσετε! Φίλοι βρίσκονται δίπλα σας!

Ιχθύες
Καλό είναι να έχετε το στόμα σας κλειστό, να μη σχολιάζετε γενικότερα τους άλλους, γιατί μπορεί ξαφνικά να σας ρίξουν και το φταίξιμο και να εκτεθείτε στο τέλος, άνευ λόγου και αιτίας. Αποφύγετε τα πηγαδάκια εν ολίγοις! Να ντύνεστε καλά, να τρώτε καλά, μείνετε και λίγο στο σπιτάκι σας, γιατί μπορεί να σας βρει κρύωμα διαρκείας. Το να εξαφανιστείτε από παντού, είναι μια καλή ιδέα, γιατί έτσι θα έχετε την ησυχία σας. Το να εμφανιστείτε, είναι σχετικό, επιλέξτε τις παρέες σας και μη λέτε πολλά! Αφήστε τους να παρλάρουν..

magicfariel

Φωτογραφία από ThuyHaBich από το Pixabay