Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 01/02/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα! Ποδαρικό στον Φλεβάρη, τρέμω λιγουλάκι, γιατί
είναι ένας μήνας που σε εμένα, μόνο καταστροφές φέρνει, αιώνες τώρα! Όμως δε το βάζω κάτω, συνεχίζω να αισιοδοξώ, να ονειρεύομαι και να ποθώ και ότι προκύψει!

Και πάμε στα δικά μας.. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες και ο Άρης στον Τοξότη, είναι ένας συνδυασμός, όμορφος πολύ, επικίνδυνος μεν, ταιριαστός δε! Μπαίνει λίγο σφήνα ο Πλούτωνας τις μέρες αυτές, οπότε υπάρχει μια αναμπουμπούλα στα ερωτικά ζητήματα!
Σχέσεις φτιάχνουν, γίνονται μοιραίες και αξεπέραστα ωραίες, σχέσεις χαλούν με άσχημο τρόπο! Των άκρων καταστάσεις, να όμως που ο Άρης όσο και να αγαπά την Αφροδίτη, ξεσκεπάζει πάντα τις αμαρτίες της, τις ζαβολιές της και μετά ο κακός ο χαμός! Το πάθος όμως, πάθος!


Και κάπως έτσι σας αφήνω, εύχομαι να ζήσουμε όμορφες στιγμές το ΣΚ αυτό.. !

..άλλωστε ..η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..

φιλάκια..


Κριός
Μια ωραία μέρα για να βάλετε κάτω τα λεφτουδάκια σας, να ξεχωρίσετε τους λογαριασμούς σας, να δείτε τι απομένει, γιατί δεν αντέχετε άλλο τις εκπλήξεις! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σας περιπαίζει μου φαίνεται καιρό τώρα, μια σας φλερτάρουν διάφορες ψυχές, μια φλερτάρετε εσείς, κάποιες άλλες ψυχές, υπάρχει ένα ενδιαφέρον στον ερωτικό τομέα! Ο έρωτας δε θέλει ντροπές, του αρέσουν μεν στην αρχή, όμως το ζητούμενο είναι να μπείτε στο ψητό, γιατί εκεί κρύβονται οι γλύκες! Ένα ταξιδάκι κάπου μακριά, πώς σας φαίνεται;;; Σε καμία περίπτωση μη κρατάτε μέσα σας, τα συναισθήματά σας!

Ταύρος
Ζόρικη η σημερινή ημέρα για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Πέφτουν επάνω σας και σας ζητούν ένα σκασμό πράγματα και εσείς θέλετε να χαλαρώσετε και δε σας αφήνουν με τίποτα! Ναι μεν οι δικοί σας οι άνθρωποι χρειάζονται τη βοήθειά σας, όμως υπάρχουν μερικές φορές που χρειάζεστε και εσείς τη βοήθεια των άλλων και κάπως έτσι μπορεί να προκύψουν εντάσεις από το πουθενά! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, επιμένει σε έναν έρωτα, ένα φιλαράκι, κάποιος που βρίσκεται μπροστά σας συνεχώς και προφανώς είναι βάλσαμο ψυχής, στη παρούσα φάση! Μη το σκέφτεστε! Είναι συμπαντικό δωράκι!

Δίδυμος
Το έχετε βάλει αμέτι μουχαμέτι να πετύχετε έναν επαγγελματικό στόχο και είναι από τις φορές που θα κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί! Επικίνδυνο αυτό, γιατί είστε και extreme τύποι! Μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια, ούτε να δίνετε ελπίδες, ερωτικές κυρίως, σε άτομα που πραγματικά θα ήθελαν να είχαν κάτι μαζί σας! Όσο πιο ειλικρινείς και ξεκάθαροι είστε, άλλο τόσο κερδισμένοι θα βγείτε! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, φταίει για όλα, κάνετε βουτιά στις ζαβολιές, παίζετε με τη φωτιά, ίσως και να καείτε στο τέλος! Προτιμήστε να πετύχετε με την αξία σας και όχι διαφορετικά! Το κούτελο καθαρό πάνω από όλα!

Καρκίνος
Παράξενα μας τα λέει το σύμπαν, όμως η αλήθεια θα φανεί! Ένα νόμισμα έχει δυο πλευρές, κάπως έτσι είναι και η ερωτική σας η ζωή! Ή που θα ζήσετε έναν έρωτα μεγάλο, γεμάτο από πάθος και όμορφες στιγμές, ή που θα μαζέψετε βαλιτσούλα και δρόμο! Εσείς ξέρετε, εσείς επιλέγετε! Ακραίες απόψεις, να όμως που όλα μπορούν να συμβούν! Είναι μια καλή μέρα για να μείνετε μόνοι, να αράξετε στο σπιτάκι σας, να ξεκουραστείτε. Να ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή, να σκεφτείτε τι σας αρέσει, τι δε σας αρέσει και να κοιτάξετε να τη φτιάξετε από μόνοι σας.. Δε χρειάζονται διαμεσολαβητές! Υποστηρίξτε τον εαυτό σας!

Λέων
Το μυαλό σας είναι πώς θα ντυθείτε να φύγετε από το σπίτι! Γελάω τώρα, γιατί ανήκετε στους σπιτόγατους της παρέας, να όμως που όταν ο ήλιος είναι λαμπερός, σας πιάνει κάτι, είστε φουλ μέσα στην ενέργεια και σας τρώνε οι ρούγες! Κυκλοφορείτε τις μέρες αυτές, γιατί έχετε βάλει έναν σκοπό, κυρίως επαγγελματικό και πρέπει να το πετύχετε άμεσα. Με σταυρωμένα τα χέρια δουλειά δε γίνεται, να οι δημόσιες σχέσεις σήμερα, να τα μυστήρια σουαρέ, να όμως και τα κατάλληλα πρόσωπα! Μη το σκέφτεστε, δε ξέρετε ποτέ από πού θα σας έρθει η θεά Τύχη! Υπάρχει φως και τα μηνύματα του σύμπαντος είναι αισιόδοξα πολύ!

Παρθένος
Μη μου πείτε πως βρήκατε την ημέρα να κάνετε μερεμέτια στο σπίτι σας;;; Αποφασίσατε για τις αλλαγές, να όμως που σήμερα είναι Σάββατο και μπορεί να έχετε άλλες προτεραιότητες και ξαφνικά να δείτε τα μαστόρια στο κατώφλι σας! Έτσι είναι οι οικογενειακές οι σχέσεις, κάνουν ότι τους κατέβει στο μυαλό! Κάποιο πρόσωπο έχετε γνωρίσει, πάλι κάποιον θαυμάζετε και είστε μέσα στις γλύκες, γιατί συμβαίνει και αυτό πού και πού! Σα τα μικρά τα παιδιά! Αρκετοί σκέφτεστε να αλλάξετε τόπο κατοικίας! Αυτό επιμένει αστρολογικά και σίγουρα υπάρχει λόγος σοβαρός! Ασχοληθείτε με το σπίτι σας!

Ζυγός
Ενώ είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, υπάρχουν κάποια άτομα που σας ενοχλούν με τη παρουσία τους και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό! Οικογενειακά θέματα σας βασανίζουν, δε σας αφήνουν να πάρετε τον αέρα σας, οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Υπομονή, οτιδήποτε συμβαίνει έχει τον λόγο του. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αν σας πιάσει αυτό το τρελό το ψυχολογικό, προτιμήστε τα βουνά, τη θάλασσα, ένα καφεδάκι στη παραλία, παρά το shopping therapy, γιατί θα ξεπαραδιαστείτε και μετά θα κλαίτε! Αποφύγετε τις επαφές τρίτου τύπου..χαχα!

Σκορπιός
Νευράκια έχει το μενού για σήμερα σας το λέω μια και έξω! Αστρολογικά οι μέρες αυτές είναι υπέροχες, για αυτό θάψτε το Σκορπίσιο σας υφάκι και χαμογελάστε η ζωή είναι ωραία! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σας θέλει ρομαντικούς και μελιστάλαχτους! Είναι μέρες που μπορείτε να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, να πάτε τις βόλτες σας, να ξενοιάσετε με όμορφες υπάρξεις και στιγμές! Να εστιάσετε σε σχέσεις ζωής, να τις εκτιμήσετε αναλόγως γιατί στο κάτω-κάτω, υπάρχουν και κάποιοι που αξίζουν να είναι δίπλα σας για πάντα ας πούμε.. Επιτρέπεται να ξεπαραδιαστείτε, για σήμερα μόνο!

Τοξότης
Και επειδή έχετε λύσει όλα τα δικά σας τα θέματα, θα μπείτε μπροστά σε διάφορες καταστάσεις, για να λύσετε και των άλλων! Δε παίζεστε λέω, αφού ησυχία δεν έχετε, όμως από την άλλη, γιατί όχι να μη συμβάλετε στο να είναι αρμονικές οι σχέσεις σας και οι ζωές τους;;; Ο Άρης και η Αφροδίτη, μόνο ράσο που δε θα σας φορέσουν, μεταφορικά πάντα, αφού ξαφνικά η καλοσύνη σας και η αθωότητα που βλέπετε κάποια πράγματα, σας ξεπερνούν εντελώς! Μπράβο σας, βοηθήστε όπου χρειάζεται, όποιον σας έχει ανάγκη, με κάθε τρόπο, συμπαρασταθείτε και κάπως έτσι επανέρχονται οι ισορροπίες! Μαγικά..

Αιγόκερως
Να κάνετε τα beaute σας, να είστε όμορφοι και λαμπεροί, γιατί οι προσκλήσεις πέφτουν βροχή, όλο και κάπου θα παρευρεθείτε, οπότε ας είστε έτοιμοι! Τα τηλέφωνα παίζει να μη σταματήσουν να χτυπούν, πολύ κουβεντολόι, κουτσομπόληδες σας βρίσκω! Το νου σας στο τι τρώτε, ωραία τα εστιατόρια, αλλά οι λιχουδιές παχαίνουν. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σας βάζει μέσα στο αμάξι και σας πηγαίνει τσάρκα! Παίζει σήμερα να συναντήσετε όλο σας το σόι, κόσμο και κοσμάκι και να τους κάνετε μπάχαλο φυσικά! Να το ξέρετε, ένας έρωτας σας περιτριγυρίζει. Σίγουρα θα είναι έκπληξη μεγάλη και απρόβλεπτη επίσης!

Υδροχόος
Έχετε βάσανα εσείς, κυρίως οικογενειακά, σας πιέζουν για κάτι και εσείς δε θέλετε με τίποτα! Σήμερα μπορεί να σας έρθει μια ιδέα όμως, πολύ τρελή και αλλοπαρμένη και να βρείτε λύσεις πολύ μοναδικές! Φροντίστε να είστε με ανθρώπους που σας αγαπούν, που σας στηρίζουν, που σας νοιάζονται και να μιλάτε, γιατί κάνει καλό στη ψυχή και στο νου! Το παρελθόν βρίσκεται μόνιμα στο μυαλό σας, έτσι είναι όταν υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα αιώνες τώρα. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ήλιος στο ζώδιό σας και δε σας αφήνει να απαισιοδοξείτε τόσο! Κάντε χώρο στο πορτοφόλι σας, το χρήμα έρχεται! Κρύψτε το!

Ιχθύες
Προτείνω να ξεκουραστείτε σήμερα, να κοιμηθείτε πολύ παραπάνω, να φάτε καλά και να κουρνιάσετε στο κρεβατάκι σας. Να προσέχετε τις μέρες αυτές, γιατί μπορεί να πέστε τέζα στο κρεβάτι από το πουθενά! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, διώχνει μακριά τις εντάσεις και σας κάνει να θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας για να μην υπάρχουν γκρίνιες. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους σας, πείτε τους πώς νιώθετε, δεν είναι κακό και δείξτε πως έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να βοηθήσετε. Έτσι το τοπίο θα είναι ήρεμο, έτσι θα αποφύγετε λόγια που μόνο θυμό φέρνουν και αναστάτωση φυσικά! Ψυχραιμία γενικώς!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay