Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ζώδια: Το Ερωτικό «Αντίο» του Φλεβάρη 2020, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έκπληξη το αποψινό, όμως
σας έχω μια τρελή αδυναμία και εκεί που πάω να ξεχαστώ, τσουπ το ένα ξωτικό, να με ρωτήσει κάτι, τσουπ το άλλο ξωτικό κάτι άλλο και ξαφνικά, φοράω τα μαγικά μου τα φτερά, παίρνω και το ραβδάκι μου το πολύ τρελό και αλλοπαρμένο και ξεκινώ να γράφω ζωδιάκια, που τόσο μας αρέσουν..





..βγαίνουν δε βγαίνουν, έχουμε πει αμέτρητες φορές, πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Για τα χαρμόσυνα φυσικά, γιατί τα κακά τα μαντάτα βγαίνουν με το που κάνεις να ανοίξεις το παντζούρι.. την εξώπορτα.. το αμάξι.. πουρνό-πουρνό.. έτσι..;;; χαχα!

Τα αστρολογικά νέα τώρα είναι πολύ παράξενα! Στις 29/02 ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη μαλώνουν, ρίχνουν γερό καβγά, με αποτέλεσμα η μέρα μας να προκύψει σκληρή και πολύ ψυχρή, από συναισθηματική άποψη! Ο Έρωτας τεστάρετε σε αρκετές περιπτώσεις, η Αγάπη το ίδιο, όμως προκύπτουν πείσματα και εγωισμοί, ανταγωνισμοί επίσης, του ποιος θα υπερισχύσει, ποιον!

Μεταξύ μας τώρα, ποτέ κανείς δε κέρδισε έναν τέτοιον αγώνα, γιατί το έπαθλο ποτέ δε μπορεί να είναι μια αγνή καρδιά, δίχως θυμό, δίχως απωθημένα! Ωραίο το παιχνίδι του έρωτα, άνισοι οι κανόνες του, άδικοι για αρκετούς από εμάς εκεί έξω, αλλά στο τέλος νικητής είναι ο ειλικρινής ο χαρακτήρας, ο ντόμπρος, εκείνος που δε ντρέπεται για την αγάπη του.. εκείνος που θα χαμηλώσει το βλέμμα από ντροπή, εκείνος που θα σου πιάσει το χέρι, ανεξάρτητα από το τρέμουλο της στιγμής.. 

..να τέτοια ονειρεύομαι.. και γκρεμοτσακίζομαι στο λεπτό..

βραδινά φιλάκια..


Κριός
Ζόρικες οι επόμενες ημέρες σε θέματα συναισθηματικά! Οι δεσμευμένοι σα να μη ξεχνάτε με τίποτα το τι συνέβη μια φορά και έναν καιρό, οπότε διάφορα άλυτα προβληματάκια, χτυπούν το καμπανάκι, πάλι, ξανά! Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, εμφανίζουν έναν πειρασμό, σας βάζουν σε μεγάλο δίλημμα, παλεύετε με τη λογική και τη καρδιά! Μαλώνετε τον εαυτό σας, όμως για να βασανίζεστε τόσο, κάτι υπάρχει εκεί έξω! Αποφύγετε τα μυστικά τα ραντεβουδάκια, γιατί έχουν βγει «τα μάτια», του κόσμου παγανιά!

Ταύρος
Μπορεί να αγαπάτε εσείς, αλλά δε το δείχνετε με τίποτα, εγωισμοί, πείσματα, κακό, για όλα φταίει η Αφροδίτη! Ψεματάκια έχει το μενού των ημερών, λίγο εσείς, πολύ οι άλλοι, ίσως και αντίστροφα, το ξέρετε πως δεν είστε καλοί θεατρίνοι, για αυτό αν ο σύντροφός σας, σας κάνει διάφορες ερωτήσεις πονηρές, αποφύγετε να απαντήσετε σε κάθε περίπτωση! Άλλωστε καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Ή μήπως υπάρχουν συννεφάκια εκεί έξω για μερικούς; Ωραίες οι νέες γνωριμίες, ανανεωτικές επίσης, αλλά σιγά-σιγά..!

Δίδυμος
Και εκεί που αρκετοί αποφασίσατε να προχωρήσετε παρακάτω, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, τσουπ να σου και το παρελθόν, σκάει μύτη από το πουθενά και σας τα κάνει αχταρμά! Ανεξάρτητα από τις εκπλήξεις του σύμπαντος, είναι ιδανική περίοδος, για να αγαπήσετε με το ταίρι σας, ή να κάνετε μια νέα σχέση, να ανανεωθείτε μέσα από ρομαντικές καταστάσεις! Οπότε ο Πλούτωνας, το test drive θα σας το κάνει, να δει κατά πόσο είστε έτοιμοι για μια μόνιμη και πολύ-πολύ πιστή σχέση! Το νου σας, έτσι;;;

Καρκίνος
Δόξα να έχει μετά από πολύ καιρό, το σύμπαν σας θέλει χαμογελαστούς και ικανοποιημένους από τη προσωπική σας τη ζωή! Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες μιας σχέσης, έχετε τη διάθεση, να το παλέψετε, να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία, να τραγουδήσετε το «περασμένα - ξεχασμένα» και πάει λέγοντας το πράμα! Ακόμα και σε μια νέα γνωριμία, είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας, για τις επιθυμίες σας, που δε φοβάστε να θέσετε εσείς τα όρια και σε όποιον αρέσει! Οι μάχιμες προσωπικότητες γοητεύουν επικίνδυνα..!

Λέων
Όλα στα κόκκινα, από όλες τις απόψεις! Έχει πολύ έρωτα τις μέρες αυτές, πάθος μπόλικο επίσης, φρου-φρου και αρώματα και μες στη τρελή τη χαρά! Εντάξει οι ελεύθεροι και ωραίοι, έχετε τη τιμητική σας, γιατί φλερτ, στο φλερτ, όλο και κάτι αξιόλογο θα «χτυπήσετε»! Τα ζευγαράκια της παρέας όμως, εκεί που περνάτε ζάχαρη, μπορεί ξαφνικά να εμφανιστεί το αλάτι και τσουπ, να πως αλλάζει το σκηνικό! Μη καταστρέφετε τις όμορφες στιγμές που φτιάξατε με τόσο κόπο! Ο Πλούτωνας γυρεύει ειλικρινής απαντήσεις από εσάς!

Παρθένος
Δε μας τα λέει και πολύ καλά η Αφροδίτη! Από τη μια σας συμβουλεύει να συμβιβαστείτε, να ρίξετε τους τόνους, να μη το τραβήξετε μέχρι τέρμα, σε προσωπικό επίπεδο, από την άλλη σας σπρώχνει στα άκρα! Ολίγον τρελή και αλλοπαρμένη η κατάσταση σε ερωτικό επίπεδο, αφού θέλετε εσείς να έχετε τον πρώτο λόγο και τον τελευταίο! Κάντε τις σωστές ερωτήσεις, για να λάβετε τις σωστές τις απαντήσεις και μη φαντάζεστε τίποτα! Από την άλλη όμως μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει στη πιο απίστευτη στιγμή! Έρωτας λέει;;;

Ζυγός
Τις μέρες αυτές τα θέλετε όλα δικά σας! Νιώθετε πολύ υπεράνω, πετάτε στα σύννεφα και οι επιθυμίες σας, προσταγή για τους υπολοίπους! Καλά, μη χαίρεστε και τόσο, γιατί εννοείται πως κάποια στιγμή, θα γυρίσει η εύνοια του σύμπαντος και μετά έχει παντόφλα! Ανεξάρτητα του αν είστε δεσμευμένοι, αφορμή γυρεύετε αρκετοί, να φορέσετε τη μάσκα και να φλερτάρετε από εδώ και από εκεί σα τα μικρά τα παιδιά! Μόνο εσείς όμως, κανείς άλλος! Και ξαφνικά αμοιβαίες συμπεριφορές σας ξαφνιάζουν δυσάρεστα! Ε ψιτ!

Σκορπιός
Είτε σας αρέσει, είτε όχι, υπάρχει ένα πρόσωπο που λιώνει για πάρτη σας και κολακεύεστε πολύ για αυτό! Σίγουρα κινείται στο χώρο σας, όλο και κάποια σχέση υπάρχει, αλλά προφανώς οι τίτλοι δυσκολεύουν τη κατάσταση, έτσι δεν είναι; Φλερτ έχει το μενού, πονηρές ματιές επίσης, οι επιθυμίες φουντώνουν και δε ξέρω τι μπορεί να συμβεί, φαντάζομαι όμως! Πάντως μια γλυκιά αναστάτωση τη βιώνετε και ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψετε κιόλας.. Ο έρωτας να σας προσμένει στο σταθμό του τρένου. Τι ρομαντικό.. λέμε τώρα!

Τοξότης
Από τους τυχερούς της παρέας, αφού οι μέρες αυτές είναι πολύ ερωτικά παιχνιδιάρικες, έχετε και στο πετσί σας το φλερτ, γιατί όχι σε συνδυασμό με λίγη ανεμελιά, να μη παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό των ημερών; Όσο έχετε αθώο χαρακτήρα και όμορφη συμπεριφορά, τίποτα δε μπορεί να σας χαλάσει τη φάση, αν όμως κάνετε το λάθος και σας πιάσει η τσιγκουνιά σας, τότε πάει η εικόνα. Γκρίζαρε σε χρόνο ντε τε! Όσα πάνε και όσα έρθουν, όσο και να σκούζετε, το χρήμα άμα φύγει, έφυγε! Τσαο μπαμπίνο..

Αιγόκερως
Κοιτάξτε, ένα ντου από παντού θα γίνει, γιατί ο Πλούτωνας έχει κέφια και η Αφροδίτη επίσης, οπότε γιατί όχι να μη φτιάξουν έναν μικρό χαμούλη;;; Σε κάθε περίπτωση, είτε έχετε σχέση, είτε όχι, καλό είναι να κάνετε μερικές ερωτήσεις στον εαυτό σας, τύπου, είστε καλά παιδιά ή όχι; Αξίζετε την αγάπη που σας δίνουν, ή τσάμπα ο κόπος; Θέλετε συντροφιά στη ζωή σας, ή καλύτερη η μοναξιά; Μόλις απαντήσετε με κάθε ειλικρίνεια, τότε το πιο δυνατό συναίσθημα, θα σας προστάξει για να κάνετε το σωστό για εσάς μόνο!

Υδροχόος
Τι να ειπώ; Αγκαλιάζετε τη μοναξιά σας, περνάτε πολύ χρόνο με τις σκέψεις σας και το τι λέτε;;; Αλήθειες που τρομάζουν! Κάποιοι απλά αποζητάτε μια σχετική ελευθερία από τη σχέση σας, έτσι για να πάρετε το οξυγόνο σας, όχι για κάποιο πονηρό σκοπό! Κάποιοι όμως βασανίζεστε, γιατί η καρδιά σας, σας λέει την αλήθεια, ποιο πρόσωπο αγαπά περισσότερο και εσείς της λέτε όχι! Μα είναι δυνατόν; Απελευθερωτική είναι η αλήθεια, αλλιώς μείνετε φυλακισμένοι στα γνωστά! Οι ευκαιρίες δυστυχώς δεν είναι παντοτινές!

Ιχθύες
Καμία ερωτική διάθεση από πλευράς σας, αφού ένα γεγονός, που έχει να κάνει με τα χρήματα, εκείνα που μοιράζεστε, κυρίως οι δεσμευμένοι, να σας εξοργίσει και να γίνετε Ποσειδώνας στο λεπτό! Ωχ αμάν! Κάποιοι μπαίνετε σε σκέψεις μυστήριες, μήπως το χώρια να είναι ιδανικότερο από το μαζί; Καλά, αφήστε να περάσει ο Φλεβάρης, δίχως τα ξίφη να βγουν και βλέπετε αργότερα το πώς θα χειριστείτε τα θέματά σας! Μια νέα γνωριμία όμως, μπορεί να διώξει τις κακοκεφιές.. και ας είναι φιλική. Πειράζει;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Lisa Che από το Pixabay