Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου 29/02/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους έφτασε Σάββατο, έχουμε και τριήμερο μπροστά μας, ποιος τη χάρη μας;;;
Θα κοιμηθούμε λίγο περισσότερο, θα φτιάξουμε επιδερμίδα και όσο να’ναι όλο και κάπου θα πάμε, γιατί η αλήθεια είναι πως η μουσική, ο χορός και η διασκέδαση γενικότερα βρίσκονται σε ύψιστη προτεραιότητα! Όχι επειδή είμαστε τρισευτυχισμένοι, αλλά έτσι για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας! 



Αστρολογικά τώρα, πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά, γιατί συμβαίνουν πολύ ανεξήγητα πράγματα κυρίως σε θέματα ερωτικά και σχέσεων! Το πάθος είναι ένα θέμα και αυτό, μας οδηγεί, μας μαγεύει, μας στέλνει σήματα τρελά και τσουπ φεύγουν τα μηνυματάκια και τσουπ ανάβουν φωτιές στο λεπτό! Να ήταν και αμοιβαίο.. λέμε τώρα!

Αυτό που έχω να σας πω.. είναι να αποφύγετε με κάθε τρόπο, τις ζήλειες, τις εντάσεις, τα καβγαδάκια, γιατί έχει και από αυτά το μενού της ημέρας! Ζήστε τον έρωτά σας, αποκαλύψτε τα συναισθήματά σας, κάντε μια ερωτική εξομολόγηση! Γιατί όχι;;;

Το αποτέλεσμα;;; Άγνωστο!

Το ρίσκο;;; Ναι αξίζει!

Η εμπειρία;; Φανταστική!

φιλάκια..


Κριός
Μια μέρα που θα αποζητήσετε την ελευθερία σας, σε όλα τα επίπεδα και δε νομίζω να σας βγει και τόσο! Η Αφροδίτη σας στέλνει έναν πειρασμό, σας ξεσηκώνει για στιγμές ανεπανάληπτες, όμως δίχως διάρκεια και ίσως με μπλεξίματα στο μέλλον! Να καθίσετε φρόνιμα στο σπιτάκι σας, γιατί ναι μεν είναι ωραία τα απρόβλεπτα, όμως το θέμα είναι με ποιον θα τα ζήσετε αυτά και αν το επιτρέπει η κατάσταση που βρίσκεστε! Ακόμα και οι αδέσμευτοι ας έχετε το νου σας.. Όποιος παίζει με τη φωτιά, καίγεται!

Ταύρος
Χαοτικός ο συναισθηματικός σας ο κόσμος, σα να δείχνετε πως δε ξέρετε τι θέλετε και από ποιον! Βέβαια, η μέρα κρύβει ερωτικές εκπλήξεις, μυστήριες πολύ, από το πουθενά δηλαδή μπορεί να κανονίσετε ένα κρυφό ραντεβουδάκι και να περάσετε υπέροχα! Από την άλλη όμως, ασχολείστε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, τους στριμώχνετε σε μια γωνιά και τους ζητάτε τα απίστευτα γιατί αυτό είναι το δίκαιο για εσάς, όταν προσφέρετε τα πάντα όλα καιρό τώρα! Ναι μεν το αμοιβαίο είναι ιδανικό, όμως όταν προκύπτει αυθόρμητα!

Δίδυμος
Και εκεί που νομίζετε πως έχετε ξεμπερδέψει οριστικά με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, τσουπ το τηλεφώνημα, τσουπ ένα μηνυματάκι, τσου μια μοιραία συνάντηση, τσουπ το εγκεφαλικό! Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και κάτι άλλο, πάντως μόλις είπατε πως επιτέλους μπήκε το νερό στο αυλάκι, το σύμπαν φρόντισε να σας το αναιρέσει αυτό, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν εκκρεμότητες που βρίσκονται στον αέρα καιρό τώρα! Η Αφροδίτη πάντως θέλει σήμερα να ζήσετε μεγάλες στιγμές, έτσι για το πάθος, έτσι για την αναστάτωση!

Καρκίνος
Ζόρικη η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Ξαφνικά σας περνούν ιδέες πολύ παράξενες, τύπου πως σας ζηλεύουν, πως θέλουν το κακό σας, πως κανείς δε χαίρεται με τις χαρές σας και σας βλέπω όλη την ημέρα να έχετε μουτράκια, νευράκια και να κάνετε τον κατάσκοπο! Καλά ο Πλούτωνας φταίει για όλα, είναι ένας σκοτεινός πλανήτης που μερικές φορές επιλέγει κάποιον και του τρελαίνει το μυαλό! Η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να αποδείξετε σε κανέναν τίποτα! Ότι είναι δικό σας, παραμένει δικό σας, όπως και να έχει!

Λέων
Έχω την εντύπωση πως σήμερα γίνεστε καταπιεστικοί κυρίως με τον σύντροφό σας! Σίγουρα είναι από ενδιαφέρον, ένα δίκιο κάπου θα το έχετε, να όμως που ο τρόπος σας θα φέρει αντιδράσεις και μπορεί το σκηνικό να χαλάσει από τη μια στιγμή στην άλλη! Προτιμήστε τις αγάπες και τα λουλούδια και σε κάθε περίπτωση να είστε τρυφεροί και γλυκομίλητοι, γιατί μόνο έτσι θα περάσετε ζάχαρη σήμερα! Οι μοναχικοί της παρέας, να ξέρετε πως είναι μια καλή ημέρα για φλερτ και για εξομολογηθείτε τον έρωτά σας!

Παρθένος
Εσείς μπορεί να τις έχετε πάρεις τις αποφάσεις σας, όμως υπολογίζετε δίχως τον ξενοδόχο! Ναι μεν η δουλειά σας και τα συμφέροντά σας πάνω από όλα, όταν όμως μετά από πολύ κόπο έχετε βρει σύντροφο ζωής, καλό είναι να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας, γιατί ένα αντίο είναι η επιθυμία της Αφροδίτης για σήμερα! Συμβιβαστείτε, χαλαρώστε, εξηγείστε, πάντως οι πράξεις σας ας μην είναι εγωιστικές, γιατί θα πληγωθείτε στο τέλος! Το να χρησιμοποιήσετε ως δικαιολογία πράγματα που συνέβησαν παλιά, δεν είναι ότι καλύτερο!

Ζυγός
Θέλετε να κάνετε τη ζωή σας, όχι όμως οι άλλοι! Μέρα που θα σας ανταποδώσουν συμπεριφορές και εννοείται πως θα ενοχληθείτε, αφού κατά βάθος ζηλεύετε, όταν σας δείχνουν πως δε σας έχουν και τόσο ανάγκη! Είστε απόλυτοι και σκληροί, σε εκείνους που σας αγαπούν και εκεί που πάνε να πατήσουν πόδι, ξαφνικά γίνεστε γατούλες και παίρνετε τον ρόλο του θύματος! Τραγικό και άδικο κυρίως για τους δεσμευμένους της παρέας! Βέβαια, η μέρα κρύβει έντονα ερωτικά συναισθήματα, γίνεστε τέρμα καταπιεστικοί!

Σκορπιός
Κάτι απωθημένα προκύπτουν πουρνό-πουρνό και μια ανησυχία την έχετε! Εννοείται πως το παρελθόν δε σας αφήνει να ησυχάσετε με τίποτα και αν είναι ερωτικό το ζήτημα και η καρδούλα σας ακόμα χτυπά δυνατά, τότε μήπως να κάνατε εκείνη τη πρώτη τη κίνηση, έτσι μπας και συμβεί κανά θαύμα τρελό;;; Ανεξάρτητα του πώς νιώθετε, αποφύγετε να μπλέξετε συναισθηματικά με άτομα που δε σας κάνουν και μπορούν να σας εκθέσουν στο λεπτό! Ξεσπάσματα, μπουρίνια, φουρτούνες, χαμός γίνεται στη καρδούλα σας. Τι επιθυμείτε περισσότερο;;;

Τοξότης
Μπορεί η Αφροδίτη να έχει όλη τη καλή τη διάθεση για να σας κάνει τέρμα ερωτικούς και αγαπησιάρηδες, όμως ο Πλούτωνας και ο Κρόνος μπαίνουν σφήνα στα σχέδιά της και σας το χαλούν κάπως το έργο! Σήμερα ειδικά αποφύγετε να μιλήσετε για το χρήμα, για τις σπατάλες που γίνονται ή για τα όνειρά σας, που προς το παρόν δε μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε εξαιτίας των χρημάτων! Καλά άμα σας ζητήσουν δανεικά εκεί να το σκεφτείτε διπλά, γιατί κάποιοι αξίζουν τη βοήθειά σας, κάποιοι όχι και τόσο! Αρνηθείτε ευγενικά!

Αιγόκερως
Είναι από εκείνες τις ημέρες που οι φίλοι σας, οι δικοί σας οι άνθρωποι, ξαφνικά επεμβαίνουν στη ζωή σας, σας κάνουν υποδείξεις και εσείς απλά τρελαίνεστε! Το να εξαφανιστείτε είναι μια καλή ιδέα, όπως και να μη σηκώσετε τα τηλέφωνα! Να κάνετε ότι σας αρέσει, με μέτρο όμως, δηλαδή όχι πολύ φαί, όχι πολύ ποτό και να σας πω να μη τζογάρετε επίσης;;; Ναι μεν τριήμερο, ιδανικές μέρες για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, όχι όμως να ξεφύγετε από τη ρότα σας! Αποφύγετε το τιμόνι, δε το έχετε με τίποτα!

Υδροχόος
Εκεί που ήσασταν έτοιμοι αρκετοί από εσάς εκεί έξω, να προχωρήσετε σε σοβαρή σχέση, δηλαδή σε γάμο, ξαφνικά αλλάζετε γνώμη και κάνετε πίσω! Η καρδούλα σας ξέρει καλύτερα από όλους, το ποιον αγαπάτε αληθινά, το πού ανήκετε ψυχή και σώμα, οπότε αν δεν είστε απολύτως σίγουροι, μην υπόσχεστε λαγούς με πετραχήλια! Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σας φέρνουν ένα πρόσωπο από το παρελθόν, σας δείχνουν τα σημάδια, σας βάζουν φρένο, αφού ποιος ο λόγος να απαρνιέστε τα αληθινά σας τα συναισθήματα;;;

Ιχθύες
Μέρα που περνούν διάφορα μέσα από το μυαλό σας και διαπιστώνετε πως τελικά δεν είναι όλοι φίλοι σας και ο σκοπός τους είναι απλά να περάσουν καλά μαζί σας, μιας που σας αρέσει να πληρώνετε τον λογαριασμό! Μη κάνετε τους κουβαρντάδες, αφήστε να κάνει και κανείς άλλος τη πρώτη τη κίνηση! Μια καλή αιτία, για να κάνετε πέρα μερικούς, να τους κλείσετε τη πόρτα και να αγκαλιάσετε μόνο τους αληθινούς τους φίλους σας! Αν υπάρχει κοινό ταμείο, τότε σας τσεκάρουν και βγαίνετε φάουλ! Να σας δω τι δικαιολογίες θα σκαρφιστείτε;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Selling of my photos with StockAgencies is not permitted από το Pixabay