Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 09/02/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια Κυριακή πολύ φοβερή και τρομερή μόλις μας ξημέρωσε, με
Πανσέληνο στα Λιοντάρια, τι να ειπώ η Ταυρίνα, ζω ένα δράμα από χθες και όλα μια χαρά!
Ζόρικη η μέρα από συναισθηματικής άποψης, γιατί όλα στα κόκκινα και οι επιθυμίες μας πρέπει να ικανοποιηθούν, αλλιώς θα σκάσουμε ένα πράγμα!



Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, στο μάτι του σύμπαντος, γιατί έφτασε ο καιρός να ειπωθούν μερικές αλήθειες, αν αποδεχτούμε κάποιες άλλες, να πράξουμε έτσι όπως πραγματικά αισθανόμαστε, μπας και ηρεμήσει η ψυχή μας μια ημέρα!

Οι τυχεροί της παρέας, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, έχει όμορφες στιγμές μπόλικες μέσα στην ημέρα! Οπότε τα τρελά παιδιά της παρέας, κρατούν τα μπόσικα, εκείνες τις ισορροπίες, γιατί οι λοιποί όντως κάνουμε βουτιά στο πηγάδι.. και ότι προκύψει!

Να πω.. το νου μας;;;

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ ωραία μέρα μόλις ξημέρωσε για αρκετούς από εσάς εκεί έξω! Το σημερινό Φεγγάρι είναι ότι πρέπει για να μεταμορφωθείτε σε πολύ ερωτικά πλασματάκια και να δείξετε στο σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει το πόσο φλογεροί και γεμάτοι από πάθος είστε! Βέβαια, μπορεί να πέσετε και τέζα στο κρεβάτι, γιατί δε προσέχετε και τόσο, κρύες μέρες που είναι! Η αισιοδοξία σας στα κόκκινα, παρόλα αυτά!

Ταύρος
Με το που ανοίγετε τα ματάκια σας, βαθιές ανάσες και ψυχραιμία, γιατί το Φεγγάρι το σημερινό, σας πιάνει κανονικότατα και δεν έχει σκοπό να σας αφήσει να χαλαρώσετε και ας είναι Κυριακή! Περνούν πολλά από τα χέρια σας και οι απαιτήσεις που έχουν οι δικοί σας οι άνθρωποι, δυστυχώς δε ξεχωρίζουν τις στιγμές και όσο να’ναι πόσο πια;;; Η αλήθεια είναι πως άλλα θέλετε να κάνετε, άλλα προκύπτουν ξαφνικά, νευράκια προκύπτουν πολλά!

Δίδυμος
Σήμερα είναι η τυχερή σας ημέρα! Κυριακή με ένα Φεγγάρι που σας συμπαθεί πολύ και έχει σκοπό να σας μοιράσει όμορφες στιγμές, γεμάτες από χαμόγελα και ευτυχία! Οπότε βρείτε τρόπους να το απολαύσετε, εκτός έδρας, παρέα με εκείνα τα πρόσωπα που σας γνωρίζουν καλά και σας φτιάχνουν το κέφι! Κυριακή άλλωστε, κλείστε τους διακόπτες, οι δουλειές στο σπίτι δε τελειώνουν ποτέ, προτιμήστε τις τσάρκες σε κάθε περίπτωση!

Καρκίνος
Σε αναμμένα κάρβουνα σας βρίσκω, όντως φταίει το Φεγγάρι για αυτό και αντί σήμερα να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, έχω την εντύπωση πως θα κάνετε τον τόπο ανάστα, προκειμένου να βρείτε έγγραφα πολύ απαραίτητα για τα μελλοντικά σας τα σχέδια! Είναι οι μέρες τέτοιες που θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα όλα, για τα λεφτά που έχετε, πού βρίσκονται, αν είναι όλα δικά σας, τι οφείλετε, πώς θα βάλετε ένα τέλος σε όλα αυτά!

Λέων
Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Έφτασε και τρέχουμε να κρυφτούμε! Βέβαια, εσείς μες στη τρελή τη χαρά, είστε λίγο τσίτα σήμερα και ας είναι Κυριακή! Να πάτε για βάδισμα, να σας φύγει η όρεξη για δουλειές που μόνο πονοκέφαλο φέρνουν! Είναι μια ωραία ημέρα για να ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή, να χουχουλιάσετε με τον σύντροφό σας αγκαλιά, να επικοινωνήσετε σε βάθος και να αποκαλύψετε με γλυκό τρόπο, τα παραπονάκια σας!

Παρθένος
Παράξενη η μέρα σας πολύ, δεν έχετε όρεξη να δείτε άνθρωπο μπροστά σας! Το Φεγγάρι αυτό, σας κλείνει στον εαυτό σας, κάνετε παρέα με τις σκέψεις σας, έχετε και εσείς τα θέματά σας! Κόνξες είναι κατά βάθος, για να δείτε το ποιος θα ενδιαφερθεί, ποιος θα προσπαθήσει να φέρει το χαμόγελο στα χείλη σας! Οπότε μην είστε σκληροί και απόλυτοι με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Αφήστε τη πόρτα ανοιχτή, για να μπουκάρουν μέσα!

Ζυγός
Θέλετε, δε θέλετε, θα ντυθείτε ωραία και θα ακολουθήσετε τη παρέα και όπου σας βγάλει! Το Φεγγάρι αυτό σας ξεσηκώνει για όμορφες και ανέμελες βόλτες από εδώ και από εκεί, παρέα με εκείνους που πραγματικά σας φτιάχνουν το κέφι! Απόψε έχει και νυχτοπερπατήματα, γιατί το φως του Φεγγαριού πολύ δυνατό για να σας αφήσει να κοιμηθείτε από νωρίς! Αγκαλιάστε τους φίλους σας, αγαπήστε τον σύντροφό σας!

Σκορπιός
Πω πω πεσμένα τα κέφια εντελώς και ο ήλιος λάμπει έξω και όχι δεν είναι η ιδανική μέρα για να κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο σπίτι, ούτε να σας πιάσουν τα αντικοινωνικά σας! Το Φεγγάρι το σημερινό, σας προβληματίζει έντονα για εκείνες τις σχέσεις ζωής και διαπιστώνετε πως δε γίνεται μόνο να εργάζεστε, υπάρχουν και άλλες στιγμές εξίσου σπουδαίες! Αποφύγετε τις αντιδράσεις και τις επαναστατικές διαθέσεις! Ηρεμήστε!

Τοξότης
Είναι μια μέρα που είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και την αισιοδοξία! Το Φεγγάρι το σημερινό, θέλει να κάνετε εκείνη τη βουτιά στη περιπέτεια, να ρισκάρετε για κάτι νέο, να δραστηριοποιηθείτε ακόμα και για ένα όνειρο ζωής! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, γυρεύετε πληροφορίες για ένα ταξιδάκι κάπου μακριά, έτσι γιατί επιβάλλεται να ανανεωθείτε διαφορετικά! Καλά απόψε ντυθείτε ωραία και προτιμήστε τις βόλτες στα γνωστά!

Αιγόκερως
Λυπάμαι που σας το λέω έτσι, αλλά σήμερα σας προκαλούν και γίνεστε επιθετικοί και αντιπαθείς στους δικούς σας τους ανθρώπους! Το Φεγγάρι το σημερινό, έχει άγριες διαθέσεις και αφορά εκείνες τις σχέσεις που ανακατεύονται με το ταμείο το δικό σας! Αν σας οφείλουν χρήματα τα ζητάτε με άσχημο τρόπο! Όμως μπορεί ξαφνικά να σας ζητήσουν να πληρώσετε έναν λογαριασμό που δεν είναι καν δικός σας! Μάχιμο το πεδίο! Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Ένα μυστήριο Φεγγάρι που σας μεταμορφώνει σε πολύ ευαίσθητα πλασματάκια και σήμερα θα αποζητήσετε αγκαλιές, φιλιά και πολύ αγάπη! Σοκάρομαι που τα γράφω, όμως πού και πού καλό είναι να συμβαίνουν και τέτοια θαύματα! Και επειδή ο σύντροφός σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δε σας έχει μάθει από τούτη τη πλευρά, καλό είναι να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, να δείξετε τις προθέσεις σας, ένα σημάδι καλέ..!

Ιχθύες
Χρυσά μου, σήμερα να μείνετε στο σπιτάκι σας, να το ζεστάνετε στο φουλ, να ντυθείτε γερά, να φάτε καλά και να το ρίξετε στον ύπνο! Έτσι μπορεί να αποφύγετε τα χειρότερα, γιατί μια κρύο, μια ζέστη, είστε και επιρρεπείς σε όλα τα παράξενα, καταλαβαίνετε τι σας λέω! Το Φεγγάρι το σημερινό, ίσως να σας ξεγελάσει, όμως εσείς βράχος! Αφήστε τις βόλτες και τα σουαρέ, γιατί μετά πότε θα βρείτε χρόνο για ξεκούραση;;; Το νου σας!

magicfariel

Φωτογραφία από Three-shots από το Pixabay